Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί ειναι μεγίστη κομματαρα. :)

Τι "γιατί" ρε συ..; περιγραφείς μπερδεμένα παιδάκια εδώ και τόσες σελίδες που με την μεταξυ τους σχέση και την γενικότερη συμπεριφορα τους "σε αφήνουν να καταλάβεις αλλά πραγματα".

Δικά σου λογια είναι αυτά. Ξέρω πως είσαι μικρός αλλά προσπάθησε να κανεις παρέα με οσο γινεται μεγαλυτερα κοριτσια.

Επίσης όπως σου pmαρα ... Φιλίες δεν υπαρχουν.

Πρόσεχε με τα συγκεκριμενα ατομα , δεν χρειάζεσαι μπερδέματα και επιπλοκές στη ζώη σου.

Τα φιλουθκια μου.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Φιλίες δεν υπαρχουν.

Γιατί το πιστεύεις αυτό; Κάνω παρέα και την δεύτερη, με την οποία δεν υπάρχει κάτι το ερωτικό ούτε νιωθει ο ένας για τον άλλο κατι ερωτικο.

Α και να σου πω..

Μήπως να αφήσεις όλο αυτό το μπλαμπλα με τους απροσωπους αγνώστους και να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου στο άτομο αυτό;

Και ασε μου τωρα τα κόλπα "εγώ ,όχι, ποτε... Δεν την βλέπω ερωτικά"

Δεν στο παίζω έμπειρος γιατί δεν είμαι αναλογικά με την ηλικία μου. Όμως Εστω και δυο πράγματακια μπορω να στα πω.

Να είσαι ειλικρινής και να εκφράζεις πααααντα τα συναισθήματα σου. Ειτε θα νιωσεις ευτυχισμένος ειτε θα πέσεις σε βράχια. Χαλαλι όμως.

Ασε λοιπον τις ερωτήσεις ανευ ουσίας στο myphone και ζήτα απαντησεις irl

Άνδρας είσαι.

Υγ: σορυ για τα typos. Κινητό.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Α και να σου πω..

Μήπως να αφήσεις όλο αυτό το μπλαμπλα με τους απροσωπους αγνώστους και να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου στο άτομο αυτό;

Και ασε μου τωρα τα κόλπα "εγώ ,όχι, ποτε... Δεν την βλέπω ερωτικά"

Δεν στο παίζω έμπειρος γιατί δεν είμαι αναλογικά με την ηλικία μου. Όμως Εστω και δυο πράγματακια μπορω να στα πω.

Να είσαι ειλικρινής και να εκφράζεις πααααντα τα συναισθήματα σου. Ειτε θα νιωσεις ευτυχισμένος ειτε θα πέσεις σε βράχια. Χαλαλι όμως.

Ασε λοιπον τις ερωτήσεις ανευ ουσίας στο myphone και ζήτα απαντησεις irl

Άνδρας είσαι.

Υγ: σορυ για τα typos. Κινητό.

Δεν γίνεται, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου σε κάποιον. Αν το έχω αποφασίσει, πριν ένα λεπτό θα διστάσω. Δεν μπορώ.

Τελικά ίσως να μην θέλει να εγκαταλείψει η δεύτερη την πρώτη γιατί (η δεύτερη) έκλαιγε γιατί η πρώτη θα πάει στον Πύργο (yay!) και δεν θα τη δει το καλοκαίρι. Πραγματικά δεν μπορώ να τις καταλάβω. Δρουν αψυχολόγητα πολλές φορές και σε αφήνουν να καταλάβεις αλλά πράγματα.

Alex μια απλη συμβουλη:

Καλυτερα να μην κανεις παρεα με 14χρονα κοριτσια.

Καλυτερα να μην κανεις ΚΑΝ παρεα με κοριτσια.

Γενικα οι πιο πολλες ειναι κομπλεξικιες και συμφεροντολογες.

Και ακομα περισσοτερες ξεσπανε σε αυτους που τους παιρνει.

Το επαθα!

Θελουν την παρεα σου μονο οταν εισαι οπως σε θελουν.

Δεν υπαρχει ουτε ειρμος ουτε λογικη σ'αυτες τις πραξεις. Μονο ενστικτο να πατησουν πανω σου γιατι απλα σε θελουν αλλιως.

Ελπιζω να μην σε μπερδευω..

Και σκεψου οτι στη τελικη ο ενας τρωει τον αλλο και εσυ μου λες για 2 μωρα που δεν ξερουν που τους πανε τα 4, δεν ξερουν ουτε αν συμπαθουν η μια την αλλη... Μπορει να τα εχουν κιολας, δεν το ξες.

Μη βασανιζεσαι, μικρος εισαι ακομα θα μαθεις με τον καιρο

ΝΑΙ δεν υπαρχει φιλια Αλέξανδρε, το ειχα πει πιο πανω.

Το μονο που υπαρχει ειναι η παρεα, και αυτη εχει ημερονηνια ληξης.

Και ληγει οταν δεν βρισκεις πλεον κοινα με τον/την αλλο/αλλη, ή οταν θες και αλλες παρεες, ή οταν απλα δεν μπορεις να δωσεις παραπανω...

Ατά!

*εισαι πολυ εσωστρεφης και ντρεπεσαι, κατι τετοιο, αλλιως δεν θα εγραφες σ'αυτο το θεμα.

Θες να μιλησεις σε καποιον αλλα νιωθεις οτι κανεις δεν θα σε καταλαβει και ζητας τη γνωμη μας.

Δεν ειναι κακο. Απλα πρεπει να βρεις το θαρρος για να μπορεις να εκφραζεσαι οπως θες και να εισαι ψυχραιμος.

Αλεξη σε περναω 7 χρονια αλλα ακομα και τωρα αυτο παλευω.

Edited by Belle

Edited

*αφού το παιδι ΔΕΝ την βλέπει ερωτικά *

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Φαντάζομαι εννοείς φιλική παρέα. Αν ναι, συμφωνώ απολύτως.

Κι όπως λέει μια ...παροιμία, "όχι πια φίλοι, μόνο σεξ"... (ξέρω, ανάποδα το είπα, επίτηδες...) :lol: :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Alex

Η πιο ομορφη και φορτισμενη στιγμη στον ερωτα ειναι όταν εκφράζεις για πρωτη φόρα τα αισθήματα σου σε εκείνη.

Οποτε... Πραγματικα χάνεις που δεν το εχεις κανει ακομα :)

ΔΕΝ την βλέπω ερωτικά.

Εκτός αυτού, δεν εκφράζω τα συναισθηματα μου εκτός από όταν πρόκειται να πω κάτι κακό (σε κοντινούς ανθρώπους που με ξέρουν και δεν με παρεξηγούν) με αποτέλεσμα να θεωρούμαι μια άψυχη μηχανή με πέτρινη καρδιά.

Ρε συ θα μας στειλεις για υπογλωσια ολους εδώ μεσα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Alex μια απλη συμβουλη:

Καλυτερα να μην κανεις παρεα με 14χρονα κοριτσια.

Γενικα οι πιο πολλες ειναι κομπλεξικιες και συμφεροντολογες.

Και ακομα περισσοτερες ξεσπανε σε αυτους που τους παιρνει.

Το επαθα!

Θελουν την παρεα σου μονο οταν εισαι οπως σε θελουν.

Δεν υπαρχει ουτε ειρμος ουτε λογικη σ'αυτες τις πραξεις. Μονο ενστικτο να πατησουν πανω σου γιατι απλα σε θελουν αλλιως.

Ελπιζω να μην σε μπερδευω..

Και σκεψου οτι στη τελικη ο ενας τρωει τον αλλο και εσυ μου λες για 2 μωρα που δεν ξερουν που τους πανε τα 4, δεν ξερουν ουτε αν συμπαθουν η μια την αλλη... Μπορει να τα εχουν κιολας, δεν το ξες.

Μη βασανιζεσαι, μικρος εισαι ακομα θα μαθεις με τον καιρο

ΝΑΙ δεν υπαρχει φιλια Αλέξανδρε, το ειχα πει πιο πανω.

Το μονο που υπαρχει ειναι η παρεα, και αυτη εχει ημερονηνια ληξης.

Και ληγει οταν δεν βρισκεις πλεον κοινα με τον/την αλλο/αλλη, ή οταν θες και αλλες παρεες, ή οταν απλα δεν μπορεις να δωσεις παραπανω...

Ατά!

*εισαι πολυ εσωστρεφης και ντρεπεσαι, κατι τετοιο, αλλιως δεν θα εγραφες σ'αυτο το θεμα.

Θες να μιλησεις σε καποιον αλλα νιωθεις οτι κανεις δεν θα σε καταλαβει και ζητας τη γνωμη μας.

Δεν ειναι κακο. Απλα πρεπει να βρεις το θαρρος για να μπορεις να εκφραζεσαι οπως θες και να εισαι ψυχραιμος.

Αλεξη σε περναω 7 χρονια αλλα ακομα και τωρα αυτο παλευω.

Ειμαι πολυ εσωστρεφής, φίλους πολλούς δεν έχω εξαιτίας μου. Επίσης, δεν ειμαι σαν τα άλλα αγορια :p. Εννοώ ότι δεν μου αρέσουν τα αθλήματα, δεν βρίζω, δεν πηγαίνω σε πάρτι κτλ.

Ρε συ θα μας στειλεις για υπογλωσια ολους εδώ μεσα.

Θα πω την χιλιοειπωμένη ατάκα μου: γιατί το λες αυτό;

Ειμαι πολυ εσωστρεφής, φίλους πολλούς δεν έχω εξαιτίας μου. Επίσης, δεν ειμαι σαν τα άλλα αγορια :p. Εννοώ ότι δεν μου αρέσουν τα αθλήματα, δεν βρίζω, δεν πηγαίνω σε πάρτι κτλ.

Δυστυχως ή ευτυχώς αν θες να κάνεις φίλους πρέπει να συμμετέχεις λίγο και σε κάτι τέτοια. Go with the flow :p

Αν πάλι το να μην έχεις πολλές φιλίες δεν σε πειράζει, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Ή σε αποδέχονται για αυτό που είσαι, ή σε αποδέχονται για αυτό που νομίζουν/θέλουν να είσαι!

Τί προτιμάς; (το πρώτο, το πρώτο!!)

ΔΕΝ την βλέπω ερωτικά.

Εκτός αυτού, δεν εκφράζω τα συναισθηματα μου εκτός από όταν πρόκειται να πω κάτι κακό (σε κοντινούς ανθρώπους που με ξέρουν και δεν με παρεξηγούν) με αποτέλεσμα να θεωρούμαι μια άψυχη μηχανή με πέτρινη καρδιά.

Αλεξ να το πούμε λίγο πιο ωμά....θα ψηνοσουν να κάνες κάτι με οποιαδήποτε απο τις 2 κάποια στιγμη;;; Αν ναι, που ναι είναι, δεν παιζουν τα φιλικά κοκ..

Συνεπώς αν θέλεις κάποια, τώρα ποια θα σε γελασω, κοιτά να σαι ευθύς όσο περισσότερο γίνεται. Το να μπεις ανάμεσα στις 2 κοπέλες επειδή μπορεί να μην γουσταρεις την μια μονο αντρικό δεν το λες.

Επίσης αν τελικά θες την 2η και η 1η δεν σε γουσταρει αλλά δεν την χαλάει να κάνετε παρέα κοιτά να τα πας καλά με αυτήν για να πει κάνα καλό λογο στην 2η. Αν σε θέλει και η 1η κάνε ξεκαθάρισμα. Αν δεν σε θέλει καμια τοτε τραβα για καμια τουρίστρια που είναι πολύ πιο εύκολο για να ξεχαστεις και να χτυπήσεις experience.

Όλα τα αλλά είναι λογια να αγαπιομαστε.

Δυστυχως ή ευτυχώς αν θες να κάνεις φίλους πρέπει να συμμετέχεις λίγο και σε κάτι τέτοια. Go with the flow :p

Αν πάλι το να μην έχεις πολλές φιλίες δεν σε πειράζει, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Ή σε αποδέχονται για αυτό που είσαι, ή σε αποδέχονται για αυτό που νομίζουν/θέλουν να είσαι!

Τί προτιμάς; (το πρώτο, το πρώτο!!)

Το πρώτο προτιμώ (έτσι και αλλιώς αυτό θα έλεγα), αλλά δεν νιώθω άνετα και δεν μπορώ να go with the flow, θα προσπαθήσω βέβαια.

Το πρώτο προτιμώ (έτσι και αλλιώς αυτό θα έλεγα), αλλά δεν νιώθω άνετα και δεν μπορώ να go with the flow, θα προσπαθήσω βέβαια.

Αφου το πρωτο θες, δεν υπαρχει λογος να go, γιατι αν θες να go τοτε θα αλλαξεις τον εαυτο σου. Και μετα θα νιωσεις μ#$Ρ#@ς.

Αλεξ να το πούμε λίγο πιο ωμά....θα ψηνοσουν να κάνες κάτι με οποιαδήποτε απο τις 2 κάποια στιγμη;;; Αν ναι, που ναι είναι, δεν παιζουν τα φιλικά κοκ..

Συνεπώς αν θέλεις κάποια, τώρα ποια θα σε γελασω, κοιτά να σαι ευθύς όσο περισσότερο γίνεται. Το να μπεις ανάμεσα στις 2 κοπέλες επειδή μπορεί να μην γουσταρεις την μια μονο αντρικό δεν το λες.

Επίσης αν τελικά θες την 2η και η 1η δεν σε γουσταρει αλλά δεν την χαλάει να κάνετε παρέα κοιτά να τα πας καλά με αυτήν για να πει κάνα καλό λογο στην 2η. Αν σε θέλει και η 1η κάνε ξεκαθάρισμα. Αν δεν σε θέλει καμια τοτε τραβα για καμια τουρίστρια που είναι πολύ πιο εύκολο για να ξεχαστεις και να χτυπήσεις experience.

Όλα τα αλλά είναι λογια να αγαπιομαστε.

Δεν βλέπω ερωτικά σίγουρα την πρώτη και ούτε την δεύτερη. Δεν μπορώ την πρώτη καθόλου και γιαυτό προσπάθησα να μπω ανάμεσα στις δύο. Το μετάνιωσα γιατί είχα τύψεις τελικά όμως.

Αφου το πρωτο θες, δεν υπαρχει λογος να go, γιατι αν θες να go τοτε θα αλλαξεις τον εαυτο σου. Και μετα θα νιωσεις μ#$Ρ#@ς.

Κοίτα, ναι δεν με ενοχλεί η κατάσταση (εννοώ που δεν έχω πολλούς φίλους), αλλά οι πολλοί φίλοι έχουν και πολλά πλεονεκτήματα(και ισως βρω και πραγματικούς φίλους, όχι σαν την πρώτη :mad:). Πρέπει να βρω ένα τρόπο (που θα βρω δηλαδή) για να βρω φίλους χωρίς να go.

Κοίτα, ναι δεν με ενοχλεί η κατάσταση (εννοώ που δεν έχω πολλούς φίλους), αλλά οι πολλοί φίλοι έχουν και πολλά πλεονεκτήματα(και ισως βρω και πραγματικούς φίλους, όχι σαν την πρώτη :mad:). Πρέπει να βρω ένα τρόπο (που θα βρω δηλαδή) για να βρω φίλους χωρίς να go.

Ότανλες πλεονεκτήματα; Ότι μπάινεις σε κύκλους και σε ξέρει πιο πολύς κόσμος;

Ότανλες πλεονεκτήματα; Ότι μπάινεις σε κύκλους και σε ξέρει πιο πολύς κόσμος;

Όχι, ποτέ μου δεν σκέφτηκα έτσι, εννοώ ότι θα βρω φίλους με την πραγματική σημασία της λέξεως που θα με νοιάζονται (έτσι νομίζω τουλάχιστον).

Όχι, ποτέ μου δεν σκέφτηκα έτσι, εννοώ ότι θα βρω φίλους με την πραγματική σημασία της λέξεως που θα με νοιάζονται (έτσι νομίζω τουλάχιστον).

Αχ Αλέξανδρε, λυπάμαι που θα στο ξαναπώ αλλά φιλία πραγματική ΔΕΝ υπάρχει.

Θυμάμαι όταν μου έλεγε το ίδιο ο πατέρας μου και σημασία δεν έδινα.

Όλα πλέον είναι συνναλαγές. Αγαπάμε ότι μας κάνει να νιώθουμε ωραία, σωστά;

Εγωπάθεια

Θα βρεις αγόρι μου.

Θα είναι ελαχιστοι άλλα θα τους κρατήσεις για όλη σου τη ζωή.

Θα δεις : )

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αχ Αλέξανδρε, λυπάμαι που θα στο ξαναπώ αλλά φιλία πραγματική ΔΕΝ υπάρχει.

Θυμάμαι όταν μου έλεγε το ίδιο ο πατέρας μου και σημασία δεν έδινα.

Όλα πλέον είναι συνναλαγές. Αγαπάμε ότι μας κάνει να νιώθουμε ωραία, σωστά;

Εγωπάθεια

Λοιπόν, εσύ κάποιο τραύμα έχεις από κάποια φίλη που σε παράτησε πρόσφατα. Έλα, πες μας :)