Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Διαφωνώ εν μέρει. Με την δεύτερη δεν έχω κάνει τίποτα και ούτε νιώθω κάτι, όπως ούτε αυτή νιώθει κάτι για μένα;) Με την πρώτη απορώ τι της είχα βρει... Πραγματικά.

Ποσο καιρο κανεις παρεα με τη 2η και που ξερεις οτι δεν εχει νοιωσει τιποτα για σενα; ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαφωνώ εν μέρει. Με την δεύτερη δεν έχω κάνει τίποτα και ούτε νιώθω κάτι, όπως ούτε αυτή νιώθει κάτι για μένα;) Με την πρώτη απορώ τι της είχα βρει... Πραγματικά.

Mε την δεύτερη δεν έχεις κάνει τίποτα....με την πρώτη;;;;

Αν τώρα θες να τα λες με την 2η και όχι με την πρώτη, επέλεγε εσύ να την βρίσκεις και να εξασφαλίζεις το να είναι μόνη της...Πιο απλά κανόνιζε να την συναντάς όταν θα ξέρεις ότι δεν θα είναι η πρώτη εκεί.

Mε την δεύτερη δεν έχεις κάνει τίποτα....με την πρώτη;;;;

Αν τώρα θες να τα λες με την 2η και όχι με την πρώτη, επέλεγε εσύ να την βρίσκεις και να εξασφαλίζεις το να είναι μόνη της...Πιο απλά κανόνιζε να την συναντάς όταν θα ξέρεις ότι δεν θα είναι η πρώτη εκεί.

Ούτε με την πρώτη έκανα τίποτα, ευτυχώς δηλαδή γιατί θα το είχα μετανιώσει σίγουρα, επειδή αλλάζει τους γκόμενους σαν τα πουκάμισα και τον γκόμενό της τον κερατώνει με άλλους 15. Επιπλέον, το παίζει και πληγωμένη και λέει ότι οι άντρες είναι οι πιο αχάριστοι στν πλανήτη:wacko:Επιπλέον, ποτέ δεν το έμαθε γιατί ντρεπόμουν.

Δεν γίνεται αυτό που λες, γιατί ΠΑΝΤΑ είναι μαζί και δεν υπερβάλλω. Αν πω στη δεύτερη να σταματήσει να κάνει παρέα με την πρώτη, θα παρεξηγηθεί.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποσο καιρο κανεις παρεα με τη 2η και που ξερεις οτι δεν εχει νοιωσει τιποτα για σενα; ;)

Γενικά, πιστεύω ότι θα μου το έδειχνε και δεν θα μου μίλαγε για τα αγόρια που της αρέσουν;) και δε θα μου έλεγε πως είμαι σαν το μεγάλο αδελφό της και πως θα ήταν τέλεια να ήμασταν αδέλφια. Την ξέρω 2 χρόνια και την πρώτη χρονιά συνέχεια βριζόμασταν, αλλά την δεύτερη χρονιά άρχισε να με προσεγγίζει φιλικά και δεθήκαμε.

ANY IDEAS???

Edited by Alex_tz

Σοβαρά, απαντήστε μου. Έχετε καμιά ιδέα;; Pleaseeeeeee:(

Δηλαδη ειχες μια φιλη-κολλητη κλπ αλλα αυτη μετα βρηκε μια αλλη φιλη, καλυτερη απο σενα, αλλα αυτη δεν τη χωνευεις..

Το εχω περασει και ειναι πολυ ψυχοφθορο, σε συμβουλευω να της κανεις μια μικρη συζητηση (στην φιλη σου) και να της πεις με ενοχλει αυτο και αυτο. Ή αυτο ή απλα υπομενεις την ολη κατασταση. Αλλη λυση δεν υπαρχει δυστυχως

Edited by PsychoticGirl

Δηλαδη ειχες μια φιλη-κολλητη κλπ αλλα αυτη μετα βρηκε μια αλλη φιλη, καλυτερη απο σενα, αλλα αυτη δεν το χωνευεις..

Το εχω περασει και ειναι πολυ ψυχοφθορο, σε συμβουλευω να της κανεις μια μικρη συζητηση (στην φιλη σου) και να της πεις με ενοχλει αυτο και αυτο. Ή αυτο ή απλα υπομενεις την ολη κατασταση. Αλλη λυση δεν υπαρχει δυστυχως

Δεν κατάλαβες(ή εγώ δεν κατάλαβα τι κατάλαβες), εγώ είχα μια φίλη (την δεύτερη). Μόλις γνωρίστηκα με την πρώτη, τη γνώρισε και η δεύτερη. Τότε, αρχίσαμε και οι τρεις να κάνουμε παρέα μαζί. Αλλά τώρα δεν αντέχω τη πρώτη και θέλω να σταματήσω να κάνω παρέα μαζί της. Αλλά δεν μπορώ να βρω τη δεύτερη μόνη της ποτέ. Η δεύτερη, ενώ ξέρει πως θέλω να διακόψω τις σχέσεις μου με την πρώτη, κάνει την ανήξερη και φαίνεται να ενοχλείται όταν της λέω γι'αυτό. Δεν τίθεται θέμα περί παραμελισμού κανενός, και οι δύο θέλουν να κάνουν παρέα μαζί μου, αλλά εγώ μόνο με την δεύτερη, αλλά δεν μπορώ να βρω μόνη της την δεύτερη ποτέ.

Edited by Alex_tz

Παρε την ενα τηλεφωνο!

Σου λέω, όποτε το συζητάμε, μου έχει δείξει ότι ενοχλείται και σταματά τη συζήτηση αλλάζοντας θέμα.

Σου λέω, όποτε το συζητάμε, μου έχει δείξει ότι ενοχλείται και σταματά τη συζήτηση αλλάζοντας θέμα.

Κοιτα τωρα αφου η δευτερη ξερει οτι δεν χωνευεις την πρωτη και κανει οτι δεν καταλαβαινει, δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ σωστο.. Σιγουρα θελει να κανει παρεα και με τους δυο σας, αλλα το να κανει τη χαζη, οχι αυτο δεν ειναι καθολου ωραιο.

Εμενα αυτο μου συνεβη 2 φορες και το αποτελεσμα ηταν να καβγας

edit:

Για τι ηλικιες μιλαμε;

Κοιτα τωρα αφου η δευτερη ξερει οτι δεν χωνευεις την πρωτη και κανει οτι δεν καταλαβαινει, δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ σωστο.. Σιγουρα θελει να κανει παρεα και με τους δυο σας, αλλα το να κανει τη χαζη, οχι αυτο δεν ειναι καθολου ωραιο.

Εμενα αυτο μου συνεβη 2 φορες και το αποτελεσμα ηταν να καβγας

edit:

Για τι ηλικιες μιλαμε;

Η ηλικία μας είναι 14. Πράγματι, αυτό που κάνει με εκνευρίζει λίγο, αλλά την καταλαβαίνω, γιατί έχει τσακωθεί με τους άλλους φίλους της και δεν θέλει να χάσει και αυτήν ή εμένα;)

Edited by Alex_tz

Ξέχασα να πω ότι καμιά φορά με έπαιρνε τηλέφωνο η πρώτη και την έπαιρνα παλιά, επειδή βαριόταν και ήθελε να της δώσω δωρεάν λεπτά και ποτέ για να δει τι κάνω. Αυτό το πράγμα με είχε εκνευρίσει πολύ. Συνέχεια θέλει να μου λέει πως είναι έξυπνη (ενώ από τις απαντήσεις από τις ερωτήσεις που της κάνω φαίνεται το αντίθετο) και ΣΥΝΕΧΕΙΑ μιλάει με πρόστυχα υπονοούμενα. Επιπλέον, για αυτήν, ο Πύργος είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μέρος στη Γη και όλα εκεί είναι τέλεια. Ίσως νομίζετε πως τη θάβω, αλλά δεν την έχετε γνωρίσει;)

...και γιατί ασχολείσαι είπαμε?

την κράζεις?την θαυμαζεις! :D

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Θα είναι ακόμα τσιμπημενος :p

Θα είναι ακόμα τσιμπημενος :p

Ιιιιιιιι...:X:ninja:

ΟΧΙ βέβαια.:mad: Θα πρέπει κάποιος να είναι διαταραγμένος για να την δει ερωτικά:mad:

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ασχολούμαι γιατί με συγχύζει και με υποτιμά συνεχώς.

Άρα είσαι διαταραγμένος :p νόμιζα παλιά σου άρεσε

Άρα είσαι διαταραγμένος :p νόμιζα παλιά σου άρεσε

Ναι... Δεν ξέρω πώς ένιωθα έτσι γι'αυτήν. Δεν ήμουν καλά.

-Γιατρέ είμαι σοβαρά;:p

Edited by Alex_tz

Εγω σε λεω βριστην και θα χαλαρωσεις μετα ;)

Τη βρίζω και αυτή μου λέει: Ευχαριστώ, και εγώ σ'αγαπώ:mad:

Ρε συ 14 χρονε κοίτα τα μαθήματα σου και άσε τις αγάπες

Τα μαθήματά μου τα κοιτάω και τώρα ειδικά διαβάζω πολύ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα απομονωθώ κιόλας. Επίσης, ποιός μίλησε για αγάπες; Αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες ότι έγραψα κάποτε και αυτό που νιώθω για αυτήν τώρα μόνο αγάπη δεν λέγεται.

Edited by Alex_tz

Εγώ πάντως στα 14 μου δεν ήξερα τί είναι φόρουμ!

Έχει εξελιχθεί η νέα γενιά!

Δεν ξέρω ποσο είσαι αλλά εγώ παιζει και να μην ήξερα πως ειναι το internet.

Χωριά οτι 14 όταν ήμουν ποτε θα πάω να παίξω μπασκετ με ένοιαζε.. Καψουρα είχα αλλά όχι πανω απο την σπυριαρα μπάλα: p

ΥΓ: ελπίζω να μην διαβάζει το myphone ή αν το κάνει να μην εχεις βαλέ αληθινές ηλικίες και μέρη (πύργος,Ζάκυνθος) γιατί τότε δεν βλέπω να ξεμπερδευεις.

Edited by enigma84

:respect:

μήπως είσαι η ωραία του Καματερού ??? :p

Δεν ξέρω ποσο είσαι αλλά εγώ παιζει και να μην ήξερα πως ειναι το internet.

Χωριά οτι 14 όταν ήμουν ποτε θα πάω να παίξω μπασκετ με ένοιαζε.. Καψουρα είχα αλλά όχι πανω απο την σπυριαρα μπάλα: p

ΥΓ: ελπίζω να μην διαβάζει το myphone ή αν το κάνει να μην εχεις βαλέ αληθινές ηλικίες και μέρη (πύργος,Ζάκυνθος) γιατί τότε δεν βλέπω να ξεμπερδευεις.

Προχωράνε οι εποχές. Δε λέω να ασχολούμαστε και με τα αθλήματα, διάβασμα κ.τ.λ. αλλά 1-2 ώρες στο ίντερνετ δεν κάνουν κακό, πιστεύω.

Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάζει το myphone γιατί δεν έχει ίντερνετ και δεν έχει σχέση με την τεχνολογία. Επίσης, αν αυτή θυμώσει από αυτά που θα δει, τότε περαστικά της, αυτή είναι η αλήθεια και κατά βάθος την ξέρει.