Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

nai alla uparxoune kai oi periptwshs pou trwws xontro vrisimo gia to poto... Gia fantasou an oloi apo to forum pame kai kanoume to kolpo sou 8a exei polu asteia apotelesmata oles oi gomenes 8a kiklwfwroun vregmenes apo pota :D

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

xm....mou to exoun kanei...sygekrimena meta apo apotyxhmeno kamaki moy riksane miso mpoukali votka pano mou..to ti mpinelikia akouse o typos de legete...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Egw pantos den pisteuw stis suntages peri evresews sintrofou (me opoia pro8esh kai an 8elete) paidia be your self kai au8ormitismos einai oi magikes leksis....Twra analoga me tin peristash kai tin kopela antidras analoga... Den sinfonite?

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

cableguy pos se vrisko ? :cool: irtha anenomeni meta to kafedaki k tis 2misi ores bowling :) perito na po pos gia mia akomi fora itan enas tipos pou me koitaze,ton koitaza allilokoitazomastan telos panton alla... ti ta thes.. oi adres kotepsan d iparxei alli ekseigisi :lol:

PowerZ

Αναγκασατε πολλους με την συμπεριφορα σας να φοβουνται να σας πλησιασουν μηπως και φανε καμια αναποδη..εσυ πρεπει να εισαι απο τις ευγενικες δεσποινιδες ;)

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (24 Απρ. 2004 , 20:44)

eimai eimai.. axxx evgenestati panathename :p

Εγώ ήμουν κούκλα μου! :whistle:

Merike fores omws eseis oi ginekes!! koitate ton allo oloi thn wra mono gia paiksete kai molis er8ei trwh to xilopitisi.....Den pisteuw kathe kopela pou koitaw kai me koitaei na goustarei

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (25 Απρ. 2004 , 22:45)

Merike fores omws eseis oi ginekes!! koitate ton allo oloi thn wra mono gia paiksete kai molis er8ei trwh to xilopitisi.....Den pisteuw kathe kopela pou koitaw kai me koitaei na goustarei

Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι θέμα εγωισμού και λακαμίας της γυναίκας. Μερικές γυναίκες παίζουν με τους άντρες με τα μάτια, κοιτάζει αυτή κοιτάζει αυτός σουξου μουξου μέχρι που ο άντρας την πλησιάζει. Τώρα 70% υπάρχουν γυναίκες που ανακαλύπτουν πως έκαναν λάθος εκτίμηση και προσπαθούν όπως όπως να ξεφύγουν , εξού και η χυλόπιτα. Υπάρχει το 25% που το κάνουν για να περάσει η ώρα τους επειδή είναι χαζοχαρούμενες οι λεγόμενες bimbo. Υπάρχει και το 5% που είναι κοπέλες οι οποίες είναι ντροπαλές και μπορεί να τους αρέσει το παιχνίδι αυτό με τα μάτια και όταν της πλησιάσεις για να της μιλήσεις να ενδιαφερθούν για σένα και να μην σε αντιμετωπίσουν άσχημα.

Το κακό είναι οτι εμείς οι γυναίκες αργούμε πολύ να ανακαλύψουμε τι πραγματικά θέλουμε. Θέλουμε ένας άντρας να μας πλησιάσει με τον α,β,γ,δ,ε κλπ τρόπο αλλά ο ένας μας βρωμάει ο άλλος μας ξυνίζει ο άλλος είναι έτσι και αλλιώς...είναι όλα θέμα ορμωνών και γυναικείου μυαλού. Είμαστε δύσκολα πλάσματα, η ψυχολογία μας αλλάζει με το παραμικρό σαν τον καιρό. Αλλά δεν είμαστε κατά βάθος όλες ίδιες.

Για πεστε μου εσείς....Εσείς ΠΩΣ θέλετε να πλησιάσετε για πρώτη φορά μια κοπέλα?

Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (26 Απρ. 2004 , 11:51)

Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι θέμα εγωισμού και λακαμίας της γυναίκας. Μερικές γυναίκες παίζουν με τους άντρες με τα μάτια, κοιτάζει αυτή κοιτάζει αυτός σουξου μουξου μέχρι που ο άντρας την πλησιάζει. Τώρα 70% υπάρχουν γυναίκες που ανακαλύπτουν πως έκαναν λάθος εκτίμηση και προσπαθούν όπως όπως να ξεφύγουν , εξού και η χυλόπιτα. Υπάρχει το 25% που το κάνουν για να περάσει η ώρα τους επειδή είναι χαζοχαρούμενες οι λεγόμενες bimbo. Υπάρχει και το 5% που είναι κοπέλες οι οποίες είναι ντροπαλές και μπορεί να τους αρέσει το παιχνίδι αυτό με τα μάτια και όταν της πλησιάσεις για να της μιλήσεις να ενδιαφερθούν για σένα και να μην σε αντιμετωπίσουν άσχημα.

Το κακό είναι οτι εμείς οι γυναίκες αργούμε πολύ να ανακαλύψουμε τι πραγματικά θέλουμε. Θέλουμε ένας άντρας να μας πλησιάσει με τον α,β,γ,δ,ε κλπ τρόπο αλλά ο ένας μας βρωμάει ο άλλος μας ξυνίζει ο άλλος είναι έτσι και αλλιώς...είναι όλα θέμα ορμωνών και γυναικείου μυαλού. Είμαστε δύσκολα πλάσματα, η ψυχολογία μας αλλάζει με το παραμικρό σαν τον καιρό. Αλλά δεν είμαστε κατά βάθος όλες ίδιες.

Για πεστε μου εσείς....Εσείς ΠΩΣ θέλετε να πλησιάσετε για πρώτη φορά μια κοπέλα?

Βρε καλά κάνω εγώ και δεν σας πλησιάζω :D :p

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Pantos kai gw to kanw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw kai me koita me koitane,me koitane,me koitane,me koitane,me koitane,me koitane,me koitane,me koitane, me plirono ton cafe mou h to pote tis klinw to mati kai feugw san na tis lew geia....... :P

Vevaia an kapoia mou aresh paw kai peftw me ta moutra panw tis..... oxi panta me 8ethka apo telesmata, alla ti na kaneis etsi einai auta ta plasmatakia pou exoune katalavei oti den mporoume na kanoume xwris auta kai mas £$&$*$£ ;) :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (26 Απρ. 2004 , 14:36)

Pantos kai gw to kanw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw tis koitaw kai me koita me koitane,me koitane,me koitane,me koitane,me koitane,me koitane,me koitane,me koitane, me plirono ton cafe mou h to pote tis klinw to mati kai feugw san na tis lew geia....... :P

Vevaia an kapoia mou aresh paw kai peftw me ta moutra panw tis..... oxi panta me 8ethka apo telesmata, alla ti na kaneis etsi einai auta ta plasmatakia pou exoune katalavei oti den mporoume na kanoume xwris auta kai mas £$&$*$£ ;) :cry:

Δυστυχώς στην εποχή μας κάπως έτσι έχει το πράγμα σε κοιτάω με κοιτάς και μέχρι εκεί, λίγοι είναι αυτοί που κάνουν κάποια κίνηση, μάλλον γιατί φοβόμαστε μια απόρριψη αλλά και επειδή κατά βάθος φοβόμαστε να κάνουμε μια σχέση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Epicouros (26 Απρ. 2004 , 14:10)

Βρε καλά κάνω εγώ και δεν σας πλησιάζω :D :p

:lol: :lol: :lol: :lol:

Παει χανομαστε..........Πλακα πλακα ενας φιλος μου πηρε μια πολυ ωραια απαντηση τις προαλλεςπου ειμασταν εξω!!!!Να σε ενοχλησω για λιγο της κανει."Για λιγο ομως" του απανταει.........Ε μαμησε τα αμα ξεκιναει ετσι!!!!!Ευτυχως δεν κολωσε και επεμενε εεκει μεχρι που κατι εγινε...Γι αυτο πρεπει να πεταμε οτι μας λενε για αρχη και να επιμενουμε.Τις περισσοτερες φορες βγαινει σε καλο!!!! :alien:

:tease:

Πρέπει να σκεφτείτε όμως και λίγο τον άλλο παράγοντα, το γυναικείο μυαλό και τι σκέφτεται όταν βλέπει ότι κάποιος θέλει να την πλησιάσει και να της μιλήσει, την κοιτάει, την φλερτάρει κλπ. Επειδή δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι και δεν είναι όλοι καλά παιδιά, η αντίδρασή τους τις περισσότερες φορές είναι αντίδραση φόβου ή άμυνας (μερικές φορές λέμε έτσι?) Αυτό είναι αποτέλεσμα πολλών αιτιών (και το έχω κάνει και η ίδια). ΠΧ μια γυναίκα έχοντας πληγωθεί στην περασμένη της σχέση και έχοντας περάσει πολύ άσχημα, θα συμπεριφερθεί με επυφυλακτικότητα και συνήθως δεν θα είναι ο εαυτός της, θα είναι πολύ μετρημένη στις αντιδράσεις της επειδή δεν θέλει πάλι να την πατήσει και να μείνει κορόιδο. Γιαυτό ή θα τον αποπάρει άσχημα όποιον την πλησιάσει, γιατί θα σκεφτεί αυτός θέλει να με πληγώσει και να μου φερθεί άσχημα ή θα είναι εντελώς αλλού γιαλλού. Είναι ανάλογα με το άτομο τελος πάντων, γιατί δεν μπορούμε να τα γράψουμε όλα σε ένα post.
Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (26 Απρ. 2004 , 16:38)

Επειδή δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι και δεν είναι όλοι καλά παιδιά, η αντίδρασή τους τις περισσότερες φορές είναι αντίδραση φόβου ή άμυνας (μερικές φορές λέμε έτσι?) Αυτό είναι αποτέλεσμα πολλών αιτιών (και το έχω κάνει και η ίδια). ΠΧ μια γυναίκα έχοντας πληγωθεί στην περασμένη της σχέση και έχοντας περάσει πολύ άσχημα, θα συμπεριφερθεί με επυφυλακτικότητα και συνήθως δεν θα είναι ο εαυτός της, θα είναι πολύ μετρημένη στις αντιδράσεις της επειδή δεν θέλει πάλι να την πατήσει και να μείνει κορόιδο. Γιαυτό ή θα τον αποπάρει άσχημα όποιον την πλησιάσει, γιατί θα σκεφτεί αυτός θέλει να με πληγώσει και να μου φερθεί άσχημα ή θα είναι εντελώς αλλού γιαλλού. Είναι ανάλογα με το άτομο τελος πάντων, γιατί δεν μπορούμε να τα γράψουμε όλα σε ένα post.

Δεν φταει σε καμια περιπτωση αυτος που ερχεται να σε φλερταρει να εχει καμια αντιμετωπιση με βαση τα παραπανω γιατι δεν πρεπει να βαζετε στο ιδιο καζανι το αγνωστο (που μπορει να ειναι διαμαντι) με τον πρωην τον μ*****α που σας επαιξε ασχημο παιχνιδι και πληγωθηκατε.

Για μενα ειναι μονο δικαιολογιες και υποτιματε την νοημοσυνη μας

Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος για αυτο δωστε του τον σεβασμο σας ,τον χωρο και τον χρονο να σας πει ακριβως αυτο που θελει να σας πει και οχι να τον κανετε να τα χασει και να πεταξει την χαζομαρα του στο τελος

The Future Belongs To The Brave

Varx δεν είπα οτι φταίει μόνο ο άντρας που θα πλησιάσει την κοπέλα, το είπα ξεκάθαρα οτι φταίνε και οι κοπέλες μερικές φορές για την συμπεριφορά τους. Δεν είναι δικαιολογίες, είναι γεγονότα και δεν υποτιμάμε (τουλάχιστον με όσα λέω εδώ) κανενός την νοημοσύνη.

Επειδή δεν μπορώ να σκεφτώ με τον δικό σου τρόπο δεν πάει να πει όμως οτι κάνω και λάθος σε αυτά που λέω.

Λέω τα πράγματα όπως είναι, τουλάχιστον στο μέτρο που μπορώ να ξέρω και να πιστεύω πως είναι. Δεν είμαι ούτε με τις γυναίκες και ούτε με τους άντρες. Και τα 2 φύλα κάνουν τα λάθη τους και τις λακαμίες τους στο φλερτ και στην πρώτη προσέγγιση. Κάθε άποψη είναι σεβαστή και διαβάζεται με προσοχή. Γιαυτό αν μπορείς έστω και λίγο δέξου οτι μπορεί να είναι και κάπως έτσι.

Όλα γίνονται, δεν υπάρχουν καλούπια, δεν υπάρχουν στατιστικές.

Namaste!

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο. Γιατί να πλησιάσουμε εμείς τις γυναίκες και να μην πλησιάσουν και εκείνες καμία φορά?

Εγώ πάντως δεν θα απόπαιρνα μια κοπέλα αν με πλησίαζε να μου πει καλησπέρα. Μπορεί να μην γινόταν κάτι μαζί της αλλά δεν θα την έφτυνα. Άνθρωπος είναι! Έλεος! Της αξίζει και εκείνης λίγη σημασία.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser (26 Απρ. 2004 , 23:41)

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο. Γιατί να πλησιάσουμε εμείς τις γυναίκες και να μην πλησιάσουν και εκείνες καμία φορά?

Εγώ πάντως δεν θα απόπαιρνα μια κοπέλα αν με πλησίαζε να μου πει καλησπέρα. Μπορεί να μην γινόταν κάτι μαζί της αλλά δεν θα την έφτυνα. Άνθρωπος είναι! Έλεος! Της αξίζει και εκείνης λίγη σημασία.

Κοίτα γύρω σου στην φύση, παντού το αρσενικό πλησιάζει το θηλυκό. Είναι γραμμένο στο DNA.

Το ξέρω αυτό φίλε επίκουρε. Αλλά γιατί να μην κάνουν και εκείνες ένα βήμα; Έχει καταντήσει λίγο κουραστικό να κάνουν τα γλυκά ματια και μετά τσουπ πάρε μια χυλόπιτα έτσι για να χεις. Ίσως και κάποιες φορές για να νιώσουν ότι είναι κάτι το ξεχωριστο. (Προσοχή! Αυτά που λέω δεν ισχύουν για όλες τις κοπέλες!)