Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Ναι, για μένα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, αν πράξω και θα χαλάσει και η φιλία που έχουμε τώρα και δε θα γίνει φάσωμα.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, για μένα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, αν πράξω και θα χαλάσει και η φιλία που έχουμε τώρα και δε θα γίνει φάσωμα.

Κάποιες φορές το σεξ δυναμώνει την φιλιά ;)

Κάποιες φορές το σεξ δυναμώνει την φιλιά ;)

Αν δεις την ηλικία μου θα δεις γιατί δεν έγινε αναφορά στο σεξ.

Αν δεις την ηλικία μου θα δεις γιατί δεν έγινε αναφορά στο σεξ.

Όταν λέω Πραξε εννοώ μιλά. Τίποτα δεν είναι δύσκολο.

Δύσκολο είναι το μήνυμα που γράφω τώρα χώρις φακούς επαφής και με text zoom 200%

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Όταν λέω Πραξε εννοώ μιλά. Τίποτα δεν είναι δύσκολο.

Δύσκολο είναι το μήνυμα που γράφω τώρα χώρις φακούς επαφής και με text zoom 200%

Ναι, κατάλαβα τι εννοείς, αλλά εφόσον της μιλήσω δύο είναι τα αποτελέσματα : Να με βρίσει, να απομακρυνθούμε και να χαλάσει και η φιλία μας και δεύτερον να τα φτιάξουμε (το πρώτο είναι πιο πιθανό). Μπορεί να μην με καταλαβαίνεις, αλλά είναι δύσκολο από τη στιγμή που θα φάω απόρριψη.

Φιλίες δεν υπάρχουν (πολύ σπάνια έστω). Μόνο παρέες. Απόδειξη η περίπτωση σου.

Αν το άτομο αυτό περιπλέκει την ζωή σου και σε μπερδεύει με τις πράξεις του τότε απομάκρυνέ το όπως σου είχα ξαναπεί.

Πέρα από την φωνή της λογικής όμως, εσύ μπορεί να θέλεις πάραυτα. Τίποτα δεν είναι δύσκολο. Όλα είναι στο μυαλό.

Αν γουστάρεις πολύ (λογικό αφού το έχουμε κάνει "Καρουσέλ" το thread) μίλα της. Χρησιμοποίησε τα βαρίδια που έχεις και πες της τι νιώθεις.

Μπορεί να χαλάσει η "φιλία" σας, ναι. Αλλά είναι ένα υπέροχο ρίσκο αν σκεφτείς πόσο όμορφα θα νιώσεις όταν ξεστομίσεις αυτά που έχεις μέσα σου. Και υπάρχει και το θετικό σενάριο, μην το ξεχνάς.

Θα μου πεις εγώ όταν ήμουν 14 ετών σκεφτόμουνα έτσι; Όχι... κοτούλα ήμουν. Υπήρχαν όμως και τυπάδες with balls. Ας είσαι εσύ ένας από αυτούς.

*Ατυχής επιλογή η λέξη "φάσωμα". Δείχνει πως μάλλον μόνο αυτό θες από εκείνη. Μπορεί... είσαι μικρός. Αν ισχύει όμως αυτό άδικα χαλάω τον χρόνο μου. Ελπίζω να κάνω λάθος.

Τώρα δεν γίνεται, η μία έχει φύγει για Πύργο και με την άλλη είναι λίγο δύσκολο να επικοινωνήσω γιατί ενώ αυτή έχει το τηλέφωνο μου, εγώ δεν έχω το τηλέφωνο της.

Πάρε στο σταθερό, στείλε email, γράμμα, ρώτα και τον Mύριαμ το μέντιουμ αν χρειαστεί. Τρόποι επικοινωνίας υπάρχουν δεν είμαστε στα 70s.

Ναι, κατάλαβα τι εννοείς, αλλά εφόσον της μιλήσω δύο είναι τα αποτελέσματα : Να με βρίσει, να απομακρυνθούμε και να χαλάσει και η φιλία μας και δεύτερον να τα φτιάξουμε (το πρώτο είναι πιο πιθανό). Μπορεί να μην με καταλαβαίνεις, αλλά είναι δύσκολο από τη στιγμή που θα φάω απόρριψη.

Από αυτά που σου έχω γράψει συμπεραίνεις πως δεν σε καταλαβαίνω; Dude...

Απλώς προσπαθώ να βάλω στην κουβέντα την τετράγωνη λογική ενός μεγαλύτερου όπως εγώ.

Δεν θα σε βρίσει. Αν σε βρίσει τότε δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοια άτομα.

Για την φιλία σου είπα... Φίλες τέτοιες θα βρεις πολλές. Για πόσες όμως θα νιώσεις κάτι παραπάνω. Και αν αυτή αξίζει να είναι κάτι παραπάνω για εσένα;

Οκ, μπορεί να μην αξίζει... όμως δεν πρέπει να ρισκάρεις ώστε να μάθεις την απάντηση;

Αν το κάνεις με όμορφο τρόπο και πεις "Κυρία μου εγώ νιώθω για εσένα αυτό, εκείνο και το άλλο" πίστεψε με θα είσαι καλά με τον εαυτό σου μετά.

Και η απόρριψη είναι μέσα στο παιχνίδι. Όλα είναι στην ζωή. Μην φοβάσαι. Ξεκίνα από μικρός με θάρρος και θα γίνεις ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση αργότερα.

Κλείσε το ίντερνετ και κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά και ο... ανδρισμός σου (δεν μπορώ να το γράψω αλλιώς θα φάω σουτ)

Ό,τι και να μου απαντήσεις, να κοιτάς αυτό το ποστ μου καθώς δεν πρόκειται να αλλάξω ούτε σημείο στίξης.

Αν δεν της μιλήσεις από εμένα Ν9 δεν έχει : p

έφυγα

Edited by thePRODIGY
Μύριαμ είναι γυναίκα, σορυ. Τον Τζόσουα εννούσα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Τη λέξη φάσωμα τη χρησιμοποίησα επειδή τη χρησιμοποίησαν και οι από πάνω, φυσικά και δεν θέλω μόνο αυτό από μια σχέση, έστω και σε αυτή την ηλικία. Επίσης, τρόποι επικοινωνίας υπάρχουν, αλλά δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω κανέναν γιατί το email μου δεν το έχει ούτε εγώ το δικό της. Fb δεν έχω, το σταθερό τηλέφωνο της δεν το έχω ούτε αυτή το δικό μου. Γενικά εάν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου είναι στο χέρι της, αυτή έχει το κινητό μου. Επιπλέον, αυτοπεποίθηση δεν είχα ποτέ μου και ούτε θα έχω και ποτέ, ούτε θάρρος, δυστυχώς έτσι ήμουν πάντα. Τέλος, δεν είπα ότι δεν με καταλαβαίνεις, είπα ότι ίσως να μην με καταλαβαίνεις, αλλά κατάλαβα ότι με καταλαβαίνεις τελικά :)

τελικά τη γουστάρεις τη Πυργιώτισσα έτσι?

Μα δε μιλάμε για τη Πυργιώτισσα, για την άλλη μιλάμε, ακόμη δεν ξέρω με σιγουριά να πω τι νιώθω για αυτήν, αλλά θα ήθελα να είμαστε μαζί και να περνάμε χρόνο μαζί, έστω φιλικά. Η πυργιώτισσα νομίζει ότι όλες οι λέξεις των ελληνικών είναι από τον Πύργο και ότι η Ελλάδα χωρίς αυτόν θα ήταν ένα τίποτα, μου ρχεται να της δώσω μπουνιά.

Μα δε μιλάμε για τη Πυργιώτισσα, για την άλλη μιλάμε, ακόμη δεν ξέρω με σιγουριά να πω τι νιώθω για αυτήν, αλλά θα ήθελα να είμαστε μαζί και να περνάμε χρόνο μαζί, έστω φιλικά. Η πυργιώτισσα νομίζει ότι όλες οι λέξεις των ελληνικών είναι από τον Πύργο και ότι η Ελλάδα χωρίς αυτόν θα ήταν ένα τίποτα, μου ρχεται να της δώσω μπουνιά.

Καλά είναι να της δώσεις κάτι άλλο

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ένα χειροπιαστό κεκάκι για να την γλυκάνεις :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τελικά τη γουστάρεις τη Πυργιώτισσα έτσι?

Όπως; :confused:

Έλα ρε alex_tz που δεν πιάνεις τι εννοεί....

Αlex καταλαβαίνω να σε "κρατάει" το θέμα της ενδεχόμενης χυλόπιτας. Δεν θα επεκταθώ παρά μόνο θα σου πω ένα πράγμα.

Σε ενδιαφέρει;;;Αν ναι σε ενδιαφέρει τόσο ώστε να ρισκάρεις;;;Φιλία δεν είναι το να θες κάτι παραπάνω. Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις. Αν τελικά η απάντηση δεν είναι αυτή που θες τότε πας παρακάτω. Δεν αξίζει να περιμένεις κάτι ενώ οι άλλοι προχωράνε...πόσο μάλλον όταν καν δεν έχεις κάνει κίνηση...

Αν σε νοιάζει συνεπώς φτιάξε fb μόνο για να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί της. Και μέσω του γραπτού λόγου ίσως σου είναι πιο εύκολο να την προσεγγίσεις αλλιώς..

Πάντως το να έχει αυτή το τηλέφωνό σου και εσύ όχι, δεν ξέρω τι σόι φιλία είναι αυτή...

Edited by enigma84

Πάντως το να έχει αυτή το τηλέφωνό σου και εσύ όχι, δεν ξέρω τι σόι φιλία είναι αυτή...

Δεν ξέρω αν κοίταξες, αλλά 13 χρονών είναι το παιδί.

Έλα ρε alex_tz που δεν πιάνεις τι εννοεί....

Αlex καταλαβαίνω να σε "κρατάει" το θέμα της ενδεχόμενης χυλόπιτας. Δεν θα επεκταθώ παρά μόνο θα σου πω ένα πράγμα.

Σε ενδιαφέρει;;;Αν ναι σε ενδιαφέρει τόσο ώστε να ρισκάρεις;;;Φιλία δεν είναι το να θες κάτι παραπάνω. Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις. Αν τελικά η απάντηση δεν είναι αυτή που θες τότε πας παρακάτω.

Αν σε νοιάζει συνεπώς φτιάξε fb μόνο για να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί της. Και μέσω του γραπτού λόγου ίσως σου είναι πιο εύκολο να την προσεγγίσεις αλλιώς..

:lol::lol::lol:

Το τηλέφωνο μου το πήρε μια μέρα που κάναμε τηλεφωνικές φάρσες και αυτη είχε χαλάσει το δικό της. Μετά της το ζήτησα και μου είπε ότι θα μου κάνει αναπάντητη και ακόμα περιμένω. Εμένα το ενδεχόμενο της χιλόπιτας με κρατάει πάρα πολύ και για αυτό δεν ξέρει τίποτα, διστάζω γιατί ξέρω ότι δεν με βλέπει ερωτικά, αφού μου μιλάει για τα αγορια που της αρέσουν. Οποιαδήποτε και να ήταν δε θα το ρίσκαρα και δε θα της έλεγα τίποτα αν δε σιγουρευόμουν οτι της αρέσω.

Δεν ξέρω αν κοίταξες, αλλά 13 χρονών είναι το παιδί.

Το ξέρω ότι είναι μικρός. Αν διαβάσεις λίγο καλύτερα θα καταλάβεις ίσως τι εννοώ...

Αν είμαι φίλος με κάποιον τότε λογικά έχουμε ο ένας το τηλέφωνο του άλλου....

:lol::lol::lol:

Το τηλέφωνο μου το πήρε μια μέρα που κάναμε τηλεφωνικές φάρσες και αυτη είχε χαλάσει το δικό της. Μετά της το ζήτησα και μου είπε ότι θα μου κάνει αναπάντητη και ακόμα περιμένω. Εμένα το ενδεχόμενο της χιλόπιτας με κρατάει πάρα πολύ και για αυτό δεν ξέρει τίποτα, διστάζω γιατί ξέρω ότι δεν με βλέπει ερωτικά, αφού μου μιλάει για τα αγορια που της αρέσουν. Οποιαδήποτε και να ήταν δε θα το ρίσκαρα και δε θα της έλεγα τίποτα αν δε σιγουρευόμουν οτι της αρέσω.

Όπως σου είχαν πει δεν ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις. Ο μόνος τρόπος να σιγουρευτείς είναι είτε να βάλεις κάποιον να "ψαρέψει" είτε να κάνεις τίποτα με καμιά άλλη και να κοψεις αντιδράσεις...Αλλιώς κάθεσαι και περιμένεις...ως πότε εσύ θα κρίνεις όμως...

Όπως σου είχαν πει δεν ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις. Ο μόνος τρόπος να σιγουρευτείς είναι είτε να βάλεις κάποιον να "ψαρέψει" είτε να κάνεις τίποτα με καμιά άλλη και να κοψεις αντιδράσεις...Αλλιώς κάθεσαι και περιμένεις...ως πότε εσύ θα κρίνεις όμως...

Το θέμα είναι ότι μια φορά μας είχαν πει :ταιριάζετε! και αυτη ξίνισε τα μούτρα της.

Το θέμα είναι ότι μια φορά μας είχαν πει :ταιριάζετε! και αυτη ξίνισε τα μούτρα της.

ναι...μαλλον πας για αλλα... :dash:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Κοίτα Αλέξανδρε, έχει πόοοοσο καιρό, που μας γράφεις και λες σε τι κατάσταση βρίσκεσαι, και η κατάστασή αυτή είναι συνεχώς στάσιμη!

Έχεις σκάσει, βασανίζεις τον εαυτό σου, και ουσιαστικά τι πέτυχες μέχρι τώρα με αυτή την τακτική; Μια τρύπα στο νερό!

Γι' αυτό εγώ, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, θα σε συμβούλευα να την μιλήσεις, πες της ξέρω γω εδώ και καιρό νιώθω κάτι για σένα, και δεν θέλω να είμαστε μόνο φίλοι και τα σχετικά.

Αναλόγως τι θα σου πει ή θα χαρείς ή θα στεναχωρηθείς. Και αν γίνει το δευτερο σκέψου: και τι έγινε;;! Μήπως θα ήσασταν για πάντα μαζί ή θα παντρευόσασταν κιόλας;

Είσαι μικρός ακόμα, και έχει να μάθεις πάααρα πολλά όχι μόνο για αυτή την κοπέλα, αλλά και για τους ανθρώπους γενικότερα!

*Αφού ξίνισε τα μούτρα της, τότε μάλλον την έχεις σε μεγάλη εκτίμηση, μέγα λάθος!

Όταν καταλάβει μια γυναίκα ότι την γουστάρεις και σε έχει σίγουρο θα σε πιεί το αίμα σαν τον σκωρο μαν
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Όταν καταλάβει μια γυναίκα ότι την γουστάρεις και σε έχει σίγουρο θα σε πιεί το αίμα σαν τον σκωρο μαν

Μα κανείς δεν το ξέρει και ούτε το έχει καταλάβει, δεν εκδηλώνομαι ποτέ και γενικά δεν φαίνεται κάτι.