billakosss Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ξενέρωσα, ναι, αλλά σαν φίλος, όχι σαν κάτι άλλο. Το θέμα όμως γιατί ξενέρωσα έτσι ξαφνικά, τι άλλαξε; :worry: προφανως μεσα σου δε νιωθεις το ιδιο!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) προφανως μεσα σου δε νιωθεις το ιδιο!! Τελικά, νιώθω δε νιώθω, δε πρόκειται να γίνει τίποτα. Το είπα στην κολλητή της μιας και την εμπιστεύομαι και της το πα απλώς για να μου επιβεβαιώσει αν γίνεται κάτι με κάποιον άλλον, και δυστυχώς παίζεται κάτι. Το θέμα τώρα είναι, μένω όπως είμαι και προσπαθώ να μη μπω στο friendzone ή αδιαφορώ; Edited March 9, 2013 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 μην ασχολεισε καν. χαλαρα σαν να μη τρεχει τιποτα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Τα κορίτσια που ξέρουν την κατάσταση, μου λένε "χώσου", τα αγόρια, "μην κάνεις τίποτα". :p Τελικά, σκέφτομαι να μην κάνω τίποτα μιας και η κολλητής μ'έχει μπερδέψει αρκετά. Επειδή δεν μπορεί να μου μιλήσει ελεύθερα (καθώς δεν θέλει να μου πει τι συμβαίνει φοβούμενη μη προδώσει τη φίλη της) από τη μία μου λέει "κάνε κάτι γρήγορα" και από την άλλη "βλέπω να ανάβει πράσινο φως με τον άλλον". Όταν όμως ανάβει πράσινο φως στον άλλο, εσύ έχεις κόκκινο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 μην μπλέκεις με κολλητές.- Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) μην μπλέκεις με κολλητές.- Η ίδια η κολλητή της και δική μου άθελά της με "κατέστρεψε". Μόλις με πήρε τηλέφωνο και ήτανε πολύ σοβαρή και μου λέει "Θέλω να σου πω για τη Μ". Εν ολίγοις, μου είπε ότι γουστάρει τον ξαδέρφο της (της φίλης της - 27 χρονών) και το ίδιο κι εκείνος. Μάλιστα μου είπε ότι σήμερα βγήκανε και για καφέ και ότι από αύριο θα έρχεται να τη βλέπει και στη σχολή, να πηγαίνουνε για καφέ κτλ. Μου είπε ότι εκείνη έχει τρελαθεί με το πόσο όμορφος είναι κτλ, αλλά εκείνος δεν τρελαίνεται και πολύ. Και πάνω που έλεγα να άρχιζα να την πλησιάζω έστω και φιλικά στη σχολή, μου λέει η φίλη της ότι μπορεί να μην έρθει αύριο γιατί είναι κουρασμένη και την Τρίτη έχει κανονίσει μαζί του. Μια χαρά! :X Edited March 10, 2013 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 γενικότερα να αποφεύγεις τις αναμεταδόσεις από κολλητές,φαντάσου είμαι γυναίκα και στο λέω. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 γενικότερα να αποφεύγεις τις αναμεταδόσεις από κολλητές,φαντάσου είμαι γυναίκα και στο λέω. Όσον αφορά τα "δεν είναι τίποτα σπουδαίο κτλ", ποτέ δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι άλλους, μόνο ο ίδιος ξέρει πραγματικά τι νιώθει. Αλλά χρειάζονται για να ξέρεις αν αυτή που σου αρέσει είναι ελεύθερη ή όχι, αν ενδιαφέρεται για κάποιον κ.ο.κ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε, μπορώ να ξέρω πως το βλέπει και ο ξαδέρφος της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 εντάξει αλλά γενικά να εμπιστεύεσαι περισσότερο τι σου λέει το ένστικτο σου. καλώς ή κακώς κοιτάμε να βγάλουμε η μία το μάτι της άλλης. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 εντάξει αλλά γενικά να εμπιστεύεσαι περισσότερο τι σου λέει το ένστικτο σου. καλώς ή κακώς κοιτάμε να βγάλουμε η μία το μάτι της άλλης. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, αλλά κάτι μου έλεγε ότι ενδιαφέρεται για κάποιον, αλλά για τον συγκεκριμένο δε το περίμενα. Όπως επίσης, κάτι μου λέει ότι αυτό είτε δε θα προχωρήσει, είτε θα προχωρήσει και θα καταρρεύσει σύντομα. Από τη μία, είναι λογικό να σκέφτομαι έτσι καθώς μπορεί να με κάνει να πιστεύω ότι κάτι μπορεί να γίνει ακόμα, αλλά από την άλλη, κάτι μου λέει ότι θα γίνει κάποιο από τα παραπάνω. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως μπορεί να θέλει κάποιον τόσο πολύ μόνο από την εμφάνιση; Το συγκεκριμένο τύπο τον έχει δει 2 φορές και μου είπε η κολλητή της ότι της αρέσει εξωτερικά, αλλά τόσο πολύ ώστε να θέλει να τα φτιάξουνε; Μάλλον εγώ είμαι κάπου λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Το θεμα πρεπει να μετανομαστει: Σχεσεις μεταξυ του ΔονΖουάν και της φιλης του που την γουσταρει αλλα δεν του αρεσει!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Το θεμα πρεπει να μετανομαστει: Σχεσεις μεταξυ του ΔονΖουάν και της φιλης του που την γουσταρει αλλα δεν του αρεσει!.. Εκτός μα..ίες, ξέρεις να λες τίποτε άλλο ή όχι; Παιδιά, το θέμα θεωρείται λήξαν. Σήμερα μου είπε η κολλητή της ότι τα έφτιαξαν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Οταν δεν εχεις σχεση λες, αντε να βρω μια να περναω καλα, να εχω κοπελα, να , να, να.. Οταν εχεις σχεση μερικοι (οπως και γω στο παρελθον) φρικαρουν, που δεν ειναι ελευθεροι, που πρεπει να της μιλας συνεχεια για το τι κανεις κτλ, που πεον δεν μπορεις να πας για ποτο αντροπαρεα μονο για πλακα, και αρκετα αλλα. Τελικα την μεση λυση την εχετε βρει? Και τωρα αυτη την εποχη που οι καταστασεις ειναι δυσκολες καθως δεν υπαρχει δουλεια για να βγαινετε συνεχεια(και να κερνας επισης), σπιτι δεν εχεις-μενεις με τους δικους σου, αυτοκινητο-μηχανακι δεν εχεις, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση, στεριώνει η σχεση?? --> Φυσικα μιλω και για τον εαυτο μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Πάρα πολύ δύσκολα. Βλέπεις τα κορίτσια μεγαλώνουν με την γνωστή καραμέλα,να βρεις ένα καλό παιδί με λεφτά να παντρευτείς. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πάρα πολύ δύσκολα. Βλέπεις τα κορίτσια μεγαλώνουν με την γνωστή καραμέλα,να βρεις ένα καλό παιδί με λεφτά να παντρευτείς. Μπα έχει αλλάξει τώρα, τώρα είναι να βρεις ένα παιδί να μην χρωστάει ή να μην χρωστάει πολλά κτλ κτλ. :-P Το θέμα του φίλου με την Μαρία είναι απλό, αν σου αρέσει κάτι το διεκδικείς δεν περιμένεις να σου δείξει η κοπέλα αν σε θέλει ή όχι. Γι αυτό έχουν τρελαθεί τα κοριτσάκια και λένε που πήγαν οι άντρες, αν κάτι σου αρέσει, το κυνηγάς δεν περιμένεις να σου πει κυνηγά με. Τόσα σημάδια σου έδειξε να προχωρήσεις τι περίμενες; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μπα έχει αλλάξει τώρα, τώρα είναι να βρεις ένα παιδί να μην χρωστάει ή να μην χρωστάει πολλά κτλ κτλ. :-P Το θέμα του φίλου με την Μαρία είναι απλό, αν σου αρέσει κάτι το διεκδικείς δεν περιμένεις να σου δείξει η κοπέλα αν σε θέλει ή όχι. Γι αυτό έχουν τρελαθεί τα κοριτσάκια και λένε που πήγαν οι άντρες, αν κάτι σου αρέσει, το κυνηγάς δεν περιμένεις να σου πει κυνηγά με. Τόσα σημάδια σου έδειξε να προχωρήσεις τι περίμενες; Φίλε μου, πάνω που πήγα να δείξω κάτι παραπάνω, τσουπ, εμφανίστηκε ο άλλος και τώρα.... άντε γεια! :Χ Σήμερα, είχε μια δουλειά και με πήρε τηλέφωνο για να μάθει που ήμασταν με τα παιδιά να έρθει μαζί μας για καφέ και θα την συναντούσα εγώ κεντρικά και θα την πήγαινα σ'ένα μαγαζάκι που καθόμασταν και τρώγαμε και δεν το ήξερε. Όταν με πήρε τηλέφωνο, έφυγα κατ'ευθείαν από το μαγαζί και πήγα να τη βρω, αλλά όπως πήγαινα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "έλα γρήγορα, είναι ένας και με κοιτάει περίεργα". Αυτό ήταν, έκανα το Ψυρρή - Σύνταγμα τρέχοντας για να τη βρω τρομαγμένη καθώς ο άλλος την είχε πλησιάσει και τα'χε παίξει. Την αγκάλιασα και της είπα να ηρεμήσει, είχε ψιλοθυμώσει που χα αργήσει, αλλά στο τέλος όλα καλά, μέχρι να φύγουμε με κοιτούσε μ'ένα ύφος όπως το γατάκι στο Σρεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Φίλε μου, πάνω που πήγα να δείξω κάτι παραπάνω, τσουπ, εμφανίστηκε ο άλλος και τώρα.... άντε γεια! :Χ Σήμερα, είχε μια δουλειά και με πήρε τηλέφωνο για να μάθει που ήμασταν με τα παιδιά να έρθει μαζί μας για καφέ και θα την συναντούσα εγώ κεντρικά και θα την πήγαινα σ'ένα μαγαζάκι που καθόμασταν και τρώγαμε και δεν το ήξερε. Όταν με πήρε τηλέφωνο, έφυγα κατ'ευθείαν από το μαγαζί και πήγα να τη βρω, αλλά όπως πήγαινα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "έλα γρήγορα, είναι ένας και με κοιτάει περίεργα". Αυτό ήταν, έκανα το Ψυρρή - Σύνταγμα τρέχοντας για να τη βρω τρομαγμένη καθώς ο άλλος την είχε πλησιάσει και τα'χε παίξει. Την αγκάλιασα και της είπα να ηρεμήσει, είχε ψιλοθυμώσει που χα αργήσει, αλλά στο τέλος όλα καλά, μέχρι να φύγουμε με κοιτούσε μ'ένα ύφος όπως το γατάκι στο Σρεκ. Ο άλλος; Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει άλλος; Γιατί εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε άσε τα λόγια παρτην αγκαλιά, δώσε της ένα φιλί στο στόμα κι ότι βρέξει ας κατεβάσει. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ο άλλος; Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει άλλος; Γιατί εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε άσε τα λόγια παρτην αγκαλιά, δώσε της ένα φιλί στο στόμα κι ότι βρέξει ας κατεβάσει. Είμαι σίγουρος. Σήμερα ήταν αρκετά θυμωμένη καθώς ο άλλος της μιλούσε απότομα κτλ, αλλά μετά ήρθε και την πήρε και πήγανε για καφέ (όσο ήμασταν μαζί την πήρε τηλέφωνο και συναντήθηκαν). Πάντως, η κολλητή της την πέταξε την σπόντα της μπροστά της όταν ήμουνα εγώ και μου είπε "έμαθα τι έκανες σήμερα" (δεν ήτανε μπροστά στο όλο συμβάν και η άλλη βρήκε την ευκαιρία να με ευχαριστήσει ξανά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Είμαι σίγουρος. Σήμερα ήταν αρκετά θυμωμένη καθώς ο άλλος της μιλούσε απότομα κτλ, αλλά μετά ήρθε και την πήρε και πήγανε για καφέ (όσο ήμασταν μαζί την πήρε τηλέφωνο και συναντήθηκαν). Πάντως, η κολλητή της την πέταξε την σπόντα της μπροστά της όταν ήμουνα εγώ και μου είπε "έμαθα τι έκανες σήμερα" (δεν ήτανε μπροστά στο όλο συμβάν και η άλλη βρήκε την ευκαιρία να με ευχαριστήσει ξανά.. Τότε φιλαράκι έχεις μπει στην ζώνη του καλνυχτακια. Καλά κουράγια Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 είσαι για τα καλά στη φρεντζοουν. αφού σε παίρνει τηλ για να τη "σωσεις" απο πέφτουλες αλλά είναι με άλλον,θα πρέπει να κάνεις κίνηση ματ μπας και βγεις απο τη φρεντζοουν.γκουντ λακ γουιθ δατ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) είσαι για τα καλά στη φρεντζοουν. αφού σε παίρνει τηλ για να τη "σωσεις" απο πέφτουλες αλλά είναι με άλλον,θα πρέπει να κάνεις κίνηση ματ μπας και βγεις απο τη φρεντζοουν.γκουντ λακ γουιθ δατ Κίνηση ματ; Όπως; :worry: Edit (με καθυστέρηση 2 ωρών λόγω προβλήματος στη σύνδεση): Τηλέφωνο πήρε εμένα επειδή της το χε πει - για κάποιο ανεξήγητο λόγο - η κολλητή της και επειδή τις προάλλες που ήθελε να έρθει μαζί μας για καφέ, έπαιρνε τους άλλους αλλά κανείς τους δεν είχε σήμα εκτός από εμένα ( τυχαίο; ). Βασικά, ακόμη και το Friendzone είναι κατ'εμέ ο μόνος τρόπος ώστε αν θελήσω να την εντυπωσιάσω με κάποιο τρόπο, να δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Όπως μου έχει πει η φίλη της και όπως έχω δει κι εγώ, η κοπέλα έχει το περίεργο του ότι πρέπει να νιώσει τους άλλους σα φίλους της (όχι αναγκαστικά "σε βλέπω σα φίλο") ώστε να τους μιλήσει κτλ, οπότε μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να της περάσω τα μηνύματα που θέλω. Edited March 13, 2013 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Κίνηση ματ; Όπως; :worry: Edit (με καθυστέρηση 2 ωρών λόγω προβλήματος στη σύνδεση): Τηλέφωνο πήρε εμένα επειδή της το χε πει - για κάποιο ανεξήγητο λόγο - η κολλητή της και επειδή τις προάλλες που ήθελε να έρθει μαζί μας για καφέ, έπαιρνε τους άλλους αλλά κανείς τους δεν είχε σήμα εκτός από εμένα ( τυχαίο; ). Βασικά, ακόμη και το Friendzone είναι κατ'εμέ ο μόνος τρόπος ώστε αν θελήσω να την εντυπωσιάσω με κάποιο τρόπο, να δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Όπως μου έχει πει η φίλη της και όπως έχω δει κι εγώ, η κοπέλα έχει το περίεργο του ότι πρέπει να νιώσει τους άλλους σα φίλους της (όχι αναγκαστικά "σε βλέπω σα φίλο") ώστε να τους μιλήσει κτλ, οπότε μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να της περάσω τα μηνύματα που θέλω. Εγώ στην θέση σου θα έκοβα τα πολλά πολλά για να δω τι θα κάνει. Τι αντίδραση θα έχει. Πάντως από αυτά που μου λες δεν μου φαίνεται και πολύ νορμάλ η κατάσταση, περίεργο παιχνίδι παίζει κι εμένα δεν μου αρέσει... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εγώ στην θέση σου θα έκοβα τα πολλά πολλά για να δω τι θα κάνει. Τι αντίδραση θα έχει. Πάντως από αυτά που μου λες δεν μου φαίνεται και πολύ νορμάλ η κατάσταση, περίεργο παιχνίδι παίζει κι εμένα δεν μου αρέσει... Όταν κατάλαβα ότι γουστάρει κάποιον άλλο, έκοψα τις επαφές μου και μετά από δύο μέρες μου έστειλε μήνυμα στο facebook να δει τι έχω και μάλιστα είχε πει στην κολλητή της "μου έχει σπάσει τα νεύρα, γιατί δε μου μιλάει;". Ποια κατάσταση δεν σου αρέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Την λες και λίγο ατενσιον χορ πάντως . Μήπως της είσαι πολύ διαθέσιμος;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Την λες και λίγο ατενσιον χορ πάντως . Μήπως της είσαι πολύ διαθέσιμος;; +1 λίγο φτύσιμο δεν βλάπτει ;) Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts