Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Ή ζω σε αλλον κοσμο ή πρεπει να ελεγξω τη στραβωμαρα μου!!

Οι περισσοτερες (νεαρες κυριως) κοπελες, καλως ή κακως, προσεχουν πολυ περισσοτερο την τσεπη και την μοστρα στον αντρα παρα ολα τα αλλα!! Ψαχνουν τον αντρα που θα εχει την οικονομικη ανεση να ανταπεξερχεται σε πολλες ιδιοτροπιες και συνηθειες που για εκεινες ειναι βασικες. Ειναι θεμα γενικης και κονωνικης ανασφαλειας που νιωθουν ειδικα οταν εχουν μαθει να στηριζονται στις πλατες αλλων.

Το κακο ειναι οτι και οι περισσοτεροι (νεαροι κυριως) αντρες εχοντας αντιληφθει τι συμβαινει γυρω τους προσεχουν περισσοτερο το αμαξι τους και τα λουσα τους, απ' οτι τη συμπεριφορα τους!!

Μιλαμε σημερα και η τελευταια σαυρα μεσα απ την τεχνολογικη βελτωση,μπογιες κιλα,τακουνια,μαλλια,στηθη-μαιμου,κτλ. εχει απαιτησεις,που φυσικα χανονται με το πρωτο φως της μερας.

Οι γυναικες ειναι ΓΕΜΑΤΕΣ ανασφαλειες και κομπλεξ,ακομα και η πιο ομορφη.

Και αν θελουν λουσα και μεγαλη ζωη ξερουν οτι θα τα βρουνε σε γεροντακια ανω των 55-60 ετων.

Οποιο νεο παιδι τα χωνει σε ντυσιμο,ρολογια και αμαξι για να ριξει γκομενα,γινεται ενα με αυτες,ξεπεφει.

Μενω πολυ κοντα σε ΤΕΙ,και καθε βραδυ αργα σκανε καγιεν,πορσε,μερσεντες με οδηγους κατα κορον ηλικειωμενους,και αφηνουν φοιτητριες.....

Αντε να μπλεξεις με καμμια τετοια.....:lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι γυναικες ειναι ΓΕΜΑΤΕΣ ανασφαλειες και κομπλεξ,ακομα και η πιο ομορφη.

Γιατί βρε isolove το λες αυτό? Ίσως όσες έχεις γνωρίσει έτυχε να είναι ανασφαλείς και κομπλεξικές.. Αυτό όμως σημαίνει ότι όλες είμαστε έτσι??

Edited by Pitsikoulina

H αλήθεια είναι ότι ζητάτε το κάτι παραπάνω από την άνεση, πρέπει ο φίλος σας να έχει τουλάχιστον ένα καινούργιο σχετικά αυτοκίνητο ( να είναι και ταξιτζής ), μια σταθερή δουλειά ( για να σας πηγαίνει και κάπου καλά μην την βγάζετε μονάχα σε μπαράκια και κλάμπ ), λιγάκι ακριβό ντύσιμο ( να μην ντρέπεστε να το κυκλοφορείτε ). Κακώς ή καλώς η πλειοψηφία των γυναικών τα αναζητά πλέον αυτά για αυτό βλέπουμε πολλά άκυρα ζευγάρια.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Όταν δεν είχα αμάξι τον πρώτο καιρό που ήμουν φοιτητής , ένιωθα ότι μου έλειπε ένα ατού για να "ανέβω" στα μάτια των κοριτσιών της ηλικίας μου.

Όσα ζευγάρια έβλεπα γύρω μου, πάντα ο τυπάς είχε αμάξι και η κοπέλα γούσταρε.

Ώσπου πήρα αμάξι και είδα ότι παίζουν και ζευγάρια όπου κανείς δεν είχε αμάξι, χώρια που είδα ότι τελικά ... δεν μου λύθηκε το πρόβλημά μου!!

Κοιτάζοντας ακόμη περισσότερο γύρω μου , διαπίστωνα ότι υπήρχαν ζευγάρια με το αγόρι να είναι ψιλοχάλιας και η κοπέλα να είναι κατά πολύ ομορφότερή του..

Η εμπειρεία μου τώρα λέει τα εξής : Στην κοπέλα βασικό ρόλο παίζει το πρώτο ραντεβού ή η παρέα μέσω της οποίας θα σε γνωρίσει. Η καλή αρχή είναι ίσως πάνω από το 50%.

Έχω δει "ντροπαλές" κοπέλες να δίνουν με πολύ σαφή τρόπο στο αγόρι ότι το γουστάρουν. Μπορεί να μην του λένε στη μάπα : "θέλω να τα φτιάξουμε" , αλλά κάνουν όλα τα υπόλοιπα , για να φτάσει το αγόρι να τα "ζητήσει" απλά.

Συμπέρασμα : Δεν υπάρχει άνδρας και γυναίκα σε αυτά τα θέματα. Όποιος γουστάρει το δείχνει και με πολύ σαφή τρόπο.

Τώρα το τι πρέπει να κάνεις ή να έχεις για να σε γουστάρουν , είναι μεγάλο θέμα....

lalista.gr

Είναι αναλόγως και την κοπέλα, άλλες ενδιαφέρονται για την καλοπέραση και την πλουσιοπάροχη ζωή, ενώ άλλες θέλουν πραγματικά να βρούν έναν σωστό σύντροφο και τίποτα παραπάνω. Απλά λέμε ότι με τα σημερινά δεδομένα, η πλειοψηφία κοιτάει να βρεί κάποιον που να έχει άνεση.

Εγώ απορώ πως αλλάξαν οι καιροί και όταν γνωρίζεις μια κοπέλα και τελειώνει το βράδυ, για να κρατήσει επαφή μαζί σου δεν σε ρωτάει τον αριθμό του κινητού σου, αλλά αν έχεις facebook για να σε κάνει add. Ξενέρωμα είναι αυτό.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Είναι αναλόγως και την κοπέλα, άλλες ενδιαφέρονται για την καλοπέραση και την πλουσιοπάροχη ζωή, ενώ άλλες θέλουν πραγματικά να βρούν έναν σωστό σύντροφο και τίποτα παραπάνω. Απλά λέμε ότι με τα σημερινά δεδομένα, η πλειοψηφία κοιτάει να βρεί κάποιον που να έχει άνεση.

Εγώ απορώ πως αλλάξαν οι καιροί και όταν γνωρίζεις μια κοπέλα και τελειώνει το βράδυ, για να κρατήσει επαφή μαζί σου δεν σε ρωτάει τον αριθμό του κινητού σου, αλλά αν έχεις facebook για να σε κάνει add. Ξενέρωμα είναι αυτό.

Δεν το πιστευω αυτο..αν υπαρχει τετοια γυναικα ..το λιγοτερο που θελει ειναι μια μουτζα και με τα δυο φυσικα ... αλλα απο την αλλη .. κριση εχουμε και τα κινητα ειναι ακριβα στην Ελλαδα :lol:

Το να μεγαλοπιανεται η κοπελα ειναι το χειροτερο φιλε μου οταν γινεται και σε σχετικα μικρη ηλικια . Δηλαδη περιπτωσεις κοριτσιων που βλεπω 18 χρονων (για να μην πω και λιγοτερο ) και αρχιζουν τα PR και τις υποδοχες στα κλαμπ και αποκτουν ξαφνικα το υφος των χιλιων καρδιναλιων απο το πουθενα ειναι δε ξερω κι εγω για τι...Ενταξει ,εχεις την εμφανιση , αλλα να κοιταει απο τα 18 να βρει τον φραγκατο ,αυτον που θα σκασει με την αμαξαρα εξω απο το μαγαζι ,τον "ψαγμενο " στη νυχτα κλπ κλπ (τα ξερουμε ολοι λιγο πολυ ) σκεψου πως θα καταληξει πριν τα 30 της .Τι να πεις δηλαδη...

Ενταξει ,το να προτιμαει μια γυναικα , στην ηλικια κατω των 30 την ασφαλεια και την ανεση (σε λογικα επιπεδα παντα ) ειναι λογικο , στο κατω κατω αντρας εισαι , υποτιθεται πως θα μπορει μια γυναικα να στηριχτει πανω σου και let's face it ολοι οι ανθρωποι τη θελουμε την ασφαλεια αλλα παρα την ισοτητα των φυλων εμενα προσωπικα δε θα μου αρεσε να βγαζει η γυναικα μου 3000 πχ κι εγω 1200 . Το αντιθετο ομως θα ηταν πιο λογικο .Οχι βεβαια πως αυτο αποτελει το βασικο κριτηριο επιλογης ετσι , φυσικα και υπαρχουν αλλα πανω απ'ολα .

Το να μεγαλοπιανεται η κοπελα ειναι το χειροτερο φιλε μου οταν γινεται και σε σχετικα μικρη ηλικια . Δηλαδη περιπτωσεις κοριτσιων που βλεπω 18 χρονων (για να μην πω και λιγοτερο ) και αρχιζουν τα PR και τις υποδοχες στα κλαμπ και αποκτουν ξαφνικα το υφος των χιλιων καρδιναλιων απο το πουθενα ειναι δε ξερω κι εγω για τι...Ενταξει ,εχεις την εμφανιση , αλλα να κοιταει απο τα 18 να βρει τον φραγκατο ,αυτον που θα σκασει με την αμαξαρα εξω απο το μαγαζι ,τον "ψαγμενο " στη νυχτα κλπ κλπ (τα ξερουμε ολοι λιγο πολυ ) σκεψου πως θα καταληξει πριν τα 30 της .Τι να πεις δηλαδη...

Ενταξει ,το να προτιμαει μια γυναικα , στην ηλικια κατω των 30 την ασφαλεια και την ανεση (σε λογικα επιπεδα παντα ) ειναι λογικο , στο κατω κατω αντρας εισαι , υποτιθεται πως θα μπορει μια γυναικα να στηριχτει πανω σου και let's face it ολοι οι ανθρωποι τη θελουμε την ασφαλεια αλλα παρα την ισοτητα των φυλων εμενα προσωπικα δε θα μου αρεσε να βγαζει η γυναικα μου 3000 πχ κι εγω 1200 . Το αντιθετο ομως θα ηταν πιο λογικο .Οχι βεβαια πως αυτο αποτελει το βασικο κριτηριο επιλογης ετσι , φυσικα και υπαρχουν αλλα πανω απ'ολα .

Ενταξει ποσες ειναι αυτες που δουλευουν pr η στην πορτα;ειναι ελαχιστες σε σχεση με το συνολο ασε που γνωριζω αρκετα κοριτσια στην κρηνη και αριστοτελους που ειναι γλαστρες σε μαγαζια και ειναι και μαμω τα κοριτσια...βεβαια υπαρχουν και οι αλλες που δανειζεσαι την μερσεντες του φιλου την φορτωνεις και της εξηγεις το ονειρο, την ξεφτιλιζεις μηπως και βαλει μυαλο και αντε γεια μετα...

Sent from my iPhone using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Τελικά η γαλλικού αποδείχθηκε πολύ φώκια...Πήγε και είπε στην αφεντικίνα ότι την παρενοχλώ...Δύο φορές της ζήτησα να βγούμε και την παρενοχλώ...

koita...

αν ειπες μια φορα παμε για καφε και αρνηθηκε οκ...

αν της το ξαναπειπες και ξαναρνηθηκε παλι οκ.

αλλα αν το ελεγες διαρκως ή ανα τακτα χρονικα διαστηματα,τοτε νομιζω πως ενα μικρο-ελαχιστο-τοσο δα-κουτσικο δικιο, το εχει.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Λοιπόν...

Την Δευτέρα γνώρισα μια κοπέλα. Τυχαία βέβαια μιας και ήθελε να ακούσει ένα ανέκδοτο που έλεγα σε κάτι φίλους μου και το βρήκε και αστείο. :blink:

Σημ.1: Είπα ένα ανέκδοτο που είναι πιο πολύ για να μειωθεί η θερμοκρασία - τύπου Στάθη

Αμέσως μετά ρώτησε το όνομά μου της το είπα και όταν τη ρώτησα το δικός της μου είπε με μία τσακπινιά, με μία...π------α (με την καλή έννοια πάντα :p) «δε σου λέω». Τα'χασα. Δεν το περιμένα. Για να'μαι ειλικρινής, ποτέ μου δεν το'χω ξανακούσει αυτό. Βέβαια, σκέφτηκα ότι μπορεί να το'πε με στυλ «αν σ'ενδιαφέρει, βρες το». Επίσης, παρατήρησα ότι πρέπει να με σχολίαζαν με μία φίλη της καθώς αυτή της μίλαγε, και η φίλης της με κοιτούσε μετά. WT.. ;;; :shifty:

Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας μου.

ΥΓ.: Βρήκα το όνομά της μέσω του Facebook. :p

Ποια είναι η γνώμη σας ;; Βέβαια, εγώ δεν πρόκειται να δώσω και μεγάλη σημασία μιας και το σχολείο - αυτή την περίοδο - είναι πάνω απ'όλα. :p

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

koita...

αν ειπες μια φορα παμε για καφε και αρνηθηκε οκ...

αν της το ξαναπειπες και ξαναρνηθηκε παλι οκ.

αλλα αν το ελεγες διαρκως ή ανα τακτα χρονικα διαστηματα,τοτε νομιζω πως ενα μικρο-ελαχιστο-τοσο δα-κουτσικο δικιο, το εχει.

Και 10.000 φορές να της το είπα είναι κατινιά να πηγαίνεις στο αφεντικό και να λες ότι ο τάδε με ενοχλεί γιατί μου ζήτησε να πάμε για καφέ. ;)

Λοιπόν...

Την Δευτέρα γνώρισα μια κοπέλα. Τυχαία βέβαια μιας και ήθελε να ακούσει ένα ανέκδοτο που έλεγα σε κάτι φίλους μου και το βρήκε και αστείο. :blink:

Σημ.1: Είπα ένα ανέκδοτο που είναι πιο πολύ για να μειωθεί η θερμοκρασία - τύπου Στάθη

Αμέσως μετά ρώτησε το όνομά μου της το είπα και όταν τη ρώτησα το δικός της μου είπε με μία τσακπινιά, με μία...π------α (με την καλή έννοια πάντα :p) «δε σου λέω». Τα'χασα. Δεν το περιμένα. Για να'μαι ειλικρινής, ποτέ μου δεν το'χω ξανακούσει αυτό. Βέβαια, σκέφτηκα ότι μπορεί να το'πε με στυλ «αν σ'ενδιαφέρει, βρες το». Επίσης, παρατήρησα ότι πρέπει να με σχολίαζαν με μία φίλη της καθώς αυτή της μίλαγε, και η φίλης της με κοιτούσε μετά. WT.. ;;; :shifty:

Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας μου.

ΥΓ.: Βρήκα το όνομά της μέσω του Facebook. :p

Ποια είναι η γνώμη σας ;; Βέβαια, εγώ δεν πρόκειται να δώσω και μεγάλη σημασία μιας και το σχολείο - αυτή την περίοδο - είναι πάνω απ'όλα. :p

πως το βρηκες το ονομα??

Και 10.000 φορές να της το είπα είναι κατινιά να πηγαίνεις στο αφεντικό και να λες ότι ο τάδε με ενοχλεί γιατί μου ζήτησε να πάμε για καφέ. ;)

μπορει να ειναι,αλλα δεν ξερεις τι σχεση εχουν οι 2 μεταξυ τους.

μπορει να εχουν τοσο μεγαλη οικειοτητα που αν τυχαια ηρθε ο λογος σε σενα να ειπε η γαλλικου

"ασε με εχει ζαλισει στα "να βγουμε και να βγουμε" / "ειναι πρηχτης" / κτλ κτλ

Δε νομιζω να εκανες κατι υπερβολικο, αν ειναι ετσι οπως τα λες.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

πως το βρηκες το ονομα??

μπορει να ειναι,αλλα δεν ξερεις τι σχεση εχουν οι 2 μεταξυ τους.

μπορει να εχουν τοσο μεγαλη οικειοτητα που αν τυχαια ηρθε ο λογος σε σενα να ειπε η γαλλικου

"ασε με εχει ζαλισει στα "να βγουμε και να βγουμε" / "ειναι πρηχτης" / κτλ κτλ

Καινούρια είναι στο φροντιστήριο, και με ρώταγε για το κλίμα εκεί μέσα. Μην προσπαθείς να τη δικαιολογήσεις. Τελικά η καλύτερη δουυλειά είναι με τις ιερόδουλες. Δεν δίνεις αναφορά, δεν παίρνεις αναφορά, δεν σε ζαλίζουν, δεν ζητάνε καλό αυτοκίνητο κλπ.

δεν προσπαθω να δικαιολογησω καποιον που δε γνωριζω καν,

απλα σου λεω μια αλλη οπτικη...

να σε ρωτησω κατι.

εστω οτι αρχικα σου μιλουσε επειδη της φανηκες ενδιαφερων.

μετα κατι δε της αρεσε/ξενερωσε/βαρεθηκε.

εσυ επιμενεις να πατε για καφε,αυτη αρνειται.

τι να κανει για να παρεις το μνμ πως γκειμ οβερ?

πως το βρηκες το ονομα??

Η κοπέλα που λέω καθόταν μαζί με την φίλη της δίπλα στη φίλη μου από την οποία πήρα τα δύο ονόματα των κοπελιών. Έτσι, με μία μικρή αναζήτηση στο Facebook, βρήκα ποια είναι. ;)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

ρε πως έχουν γίνει ετσι οι γυναίκες????

στο τρίτο σφηνάκι έρχεται και μου λεει η άλλη σπιτι μου η σπιτι σου???:blink:

κατσε ρε κοπελα μου αυτο εγω επρεπε να το πω...

ρε δεν παμε καλα........

χαλαρωστεεεε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ρε πως έχουν γίνει ετσι οι γυναίκες????

στο τρίτο σφηνάκι έρχεται και μου λεει η άλλη σπιτι μου η σπιτι σου???:blink:

κατσε ρε κοπελα μου αυτο εγω επρεπε να το πω...

ρε δεν παμε καλα........

χαλαρωστεεεε....

και που να δεις τι γινεται στα club....

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Τελικά πού πήγατε;

στο αυτοκίνητο....:p

και που να δεις τι γινεται στα club....

αλλο στα club... εκει οντος γινετε χαμος γιατι πολλες πανε για να μαμηθουνε με οποιον βρουνε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter