Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Εγώ έχω πάντα την κακή συνέχεια, να μιλάω από μόνος μου για τις πρώην, ή για τις "δοκάρι και άουτ"...Πολύ κακή συνήθεια...

Πωωωω εσυ σκαβεις απο μονος σου τον λακο σου παιδι μου...Κ ο δικος μου αρχιζε κ μιλαγε απο μονος του...Μεγαλη ξενερα, ειδικα αν τα λεει απο μονος του ο αλλος...Γιατι το κανεις αυτο?

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απαιχθάνομαι τη λογική (γενικά μιλάω) συμφωνα με την οποια,ενας αντρας με πολλές πρώην ειναι γ... της γειτονιάς σας,και μια γυναίκα με πολλούς πρώην ειναι π.... (συγγνώμη που το λέω,κάπως χύμα,αλλά έτσι είναι)...δε την καταλαβαίνω αυτη τη λογική..

Δεν μας ξεκαθαρίζεις τι είναι όμως...

:rolleyes:

Πωωωω εσυ σκαβεις απο μονος σου τον λακο σου παιδι μου...Κ ο δικος μου αρχιζε κ μιλαγε απο μονος του...Μεγαλη ξενερα, ειδικα αν τα λεει απο μονος του ο αλλος...Γιατι το κανεις αυτο?

Ελα ντε...

Δεν το λεω για σενα soublaki αλλα απο περιπτωσεις που ξερω το κανουν αυτο για να πουλησουν μουρη στις κοπελες.Οτι και καλα ειναι ο τυπος που εχει παει με πολλες,ξερει τα παντα απο γυναικες και οτι μαζι του η αλλη βρηκε τον καταλληλο ανδρα(τον γ@@@ω και δερνω δηλαδη) και αμα φυγει αυτη θα χασει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μας ξεκαθαρίζεις τι είναι όμως...

:rolleyes:

Ελα ντε...

πώς είχα την εντύπωση οτι απάντησα σε αυτό; δε βαριέσαι,μάλλον θυμάμαι λάθος..

εφόσον εσύ γνώρισες και ερωτεύτηκες μια γυναίκα,την γνώρισες για αυτό που είναι..αλλάζει αυτό με το αν μάθεις οτι ειχα 100000000 πρώην,απο το αν μάθεις οτι εισαι ο πρώτος της; απο πότε ειναι κατακριτέα οι σχέσεις και το σεξ;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

εδω που τα λεμε παντως ετσι σαν οικογενεια..οι περισοτερες γυναικες στην ερωτηση "με ποσους εχεις παει" ή μια σχετικη τελοσπαντων... η απαντηση ειναι σε μονοψηφιο αριθμο! πως γινεται στην πορεια να γινεται διψηφιος..δεν μπορεσε να μου το εξηγησει καμια!! μηπως υπαρχει τόκος? :p

δεν μου εχει τυχει και ουτε ποτε ρωταω αν και ειμαι περιεργος να μαθω..απλα ετυχε να μου πουνε οι ιδιες και απο φιλες μου.

Never Give Up:!:

Join friend!

προσωπικά,αν ερωτηθώ δεν εχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω ειλικρινά..αν και αρχή μου είναι δε ρωτάω-δε ρωτάς ;)

δε με ενδιαφέρει το παρελθόν του ανθρώπου που ειναι διπλα μου..δε πα να`χει παει με το μισο πληθυσμο της αθηνας..αδιάφορο..

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

αλλο το πώς του φαιρόταν ή πώς φαιρόταν,και άλλο να σου δώσει πλήρη λίστα με ΑΦΜ,ΑΔΤ,ΤΗΛ,ΦΑΞ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΘΕΤΟ.. (μην παρεξηγηθείς,πλάκα κάνω τώρα :p)

αλλο το πώς του φαιρόταν ή πώς φαιρόταν,και άλλο να σου δώσει πλήρη λίστα με ΑΦΜ,ΑΔΤ,ΤΗΛ,ΦΑΞ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΘΕΤΟ.. (μην παρεξηγηθείς,πλάκα κάνω τώρα :p)

Δεν ξέρω...έχω την αίσθηση ότι η σχέση σου, είναι μια προέκταση του φίλου, απλά κάνετε ότι και οι φίλοι, αλλά παίζετε και επικρεββάτια παιχνίδια, τα οποία δεν τα παίζεις με τους υπόλοιπους φίλους σου. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μυστικά σε μία σχέση, ό,τι σχέση και να είναι αυτή.

εδω που τα λεμε παντως ετσι σαν οικογενεια..οι περισοτερες γυναικες στην ερωτηση "με ποσους εχεις παει" ή μια σχετικη τελοσπαντων... η απαντηση ειναι σε μονοψηφιο αριθμο! πως γινεται στην πορεια να γινεται διψηφιος..δεν μπορεσε να μου το εξηγησει καμια!! μηπως υπαρχει τόκος? :p

δεν μου εχει τυχει και ουτε ποτε ρωταω αν και ειμαι περιεργος να μαθω..απλα ετυχε να μου πουνε οι ιδιες και απο φιλες μου.

Η κλασικη απαντηση συνηθως ειναι ''εισαι ο δευτερος αγαπη μου''! Αφου ο πρωτος δεν ειναι ενας, ειναι ενας ολοκληρος στολος...!:p

Billako πες πως γνωριζεις μια κοπελα κ σαρεσει κ ειναι ειλικρινης κ σου πει ειχα 10 πρωην, θα την εχεις σε μεγαλη εκτιμηση μετα? Δεν φταιμε εμεις οι γυναικες, φταιει ο τροπος που αντιδρατε εσεις οι αντρες...

Η κλασικη απαντηση συνηθως ειναι ''εισαι ο δευτερος αγαπη μου''! Αφου ο πρωτος δεν ειναι ενας, ειναι ενας ολοκληρος στολος...!:p

Billako πες πως γνωριζεις μια κοπελα κ σαρεσει κ ειναι ειλικρινης κ σου πει ειχα 10 πρωην, θα την εχεις σε μεγαλη εκτιμηση μετα? Δεν φταιμε εμεις οι γυναικες, φταιει ο τροπος που αντιδρατε εσεις οι αντρες...

Και γιατί να χεις 10; Με τον κάθε τυχόντα κάνεις δεσμό; :rolleyes:

Ρε συ σουβλακι ενα παραδειγμα εδωσα...! Κ ειναι αναγκη να χες δεσμο κ με τους 10??!!!Που ζεις?!

Εγώ πάντως έχω την τύχη να ξέρω από πρώτο χέρι , το παρελθόν της γυναίκας μου..

Μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά σχεδόν, και της τα είχα φτιάξει με έναν γνωστό μου ο οποίος δεν κράτησε πολύ λόγω κέρατου (της τα φόραγε).

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα άνευ..... αρχίσαμε να κάνουμε παρέα οι δυό μας.

Εκεί είδαμε ότι ταιριάζαμε πολύ..

Ετσι , εδώ και 11 χρόνια είμαστε παντρεμένοι και απόλυτα ευτυχισμένοι..

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

Θα συμφωνήσω με την diavolin...Αν γνώριζες κάποια και σου έλεγε έχω πάει με 12 (3-4 μακροχρόνιες σχέσεις, 3-4 μικρότερες μη σοβαρές σχέσεις , 1- 2 κέρατο και οι υπόλοιποι one night stand) αυτό που θα σκεφτόσουν είναι "χμμμ...με 12?!?και one night stand?άρα όταν θα βγαίνει μόνη της με τις φίλες της και όχι με μένα λες να το ξανακάνει?και αυτό με το κέρατο?!?λες να μου τα φορέσει?!?"...Άντε μετά να κάνεις υγιή σχέση με την κοπέλα...

Δεν καταλαβαίνω...Θέλω να μάθω, γιατί είμαι με κάποιον/α. Θέλω να ξέρω πώς φερόταν ή πώς του/της φαιρόταν ο άλλος/η.

Γιατί να μάθεις και να ξέρεις κάτι που είναι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο?!?Έτσι το κάνεις άκρως συνηθισμένο και χαλάς το πιο ρομαντικό στάδιο που είναι ζω με τον άλλον και τον ερωτεύομαι για αυτό που βλέπω εκείνη την στιγμή και όχι γιατί μπορεί στην προηγούμενη σχέση της να έφαγε κέρατο και να παράτησε τον μ@λ@κ@ και μπράβο της..Το τι κάνει μια κοπέλα ή και ένας άντρας στις προηγούμενες σχέσεις του δεν σημαίνει αυτοματα ότι θα τα κάνει ξανά..Αν ειδικότερα αυτά που έκανε πριν ήταν λάθη που του/της κόστισαν έναν δεσμό...

Δεν ξέρω...έχω την αίσθηση ότι η σχέση σου, είναι μια προέκταση του φίλου, απλά κάνετε ότι και οι φίλοι, αλλά παίζετε και επικρεββάτια παιχνίδια, τα οποία δεν τα παίζεις με τους υπόλοιπους φίλους σου. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μυστικά σε μία σχέση, ό,τι σχέση και να είναι αυτή.

Η σχέση σου είναι η σχέση σου και όχι οι κολλητοί σου με τους οποίους βλέπεις μπάλα κάθε Κυριακή απόγευμα και βρίζεις σαν νταλικέρης όλο το σόι του τερματοφύλακα..Αν σε μια σχέση είναι όλα φόρα παρτίδα τότε κάποια στιγμή το πλήρωμα του ξενερώματος έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα..Δεν χρειάζεται να ξέρεις τα πάντα..Κάποια πράγματα καλό είναι να μένουν αναπάντητα ερωτήματα και να μαθαίνονται αν χρειάζεται με το καιρό..

ΗΔεν φταιμε εμεις οι γυναικες, φταιει ο τροπος που αντιδρατε εσεις οι αντρες...

+1

Αν θες να το δούμε και απο την δική σου πλευρά (χωρίς παρεξήγηση) εσύ με πόσες έχεις πάει?!?Έχεις πάει με 15?Με την κάθε τυχούσα κάνεις δεσμό και παίζεις επικρεβάτια παιχνίδια?!?

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Noμίζω είχε ξαναγίνει μια παρόμοια κουβέντα στο παρελθόν και -όπως είναι αναμενόμενο- δεν υπάρχει κάποιος στάνταρ κανόνας στο πως πρέπει να νιώθουμε σε αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν είναι η ''μοντέρνα'' αντίληψη ξέρω γω να κοιτάμε μόνο το παρόν/μέλλον και να αφήνουμε το παρελθόν στην άκρη αλλά υπάρχουν άνθρωποι, όπως εγώ, που δυστυχώς (όπως αποδεικνύεται) δεν μπορώ να αφήσω το παρελθόν στην άκρη. Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να είναι συμπτωματικά τελείως. Μπορεί να μην είναι μόνο δικό μου θέμα αλλά να παίζει ρόλο και η κοπελα με την οποία είμαι. Ίσως δηλαδή με κάποια άλλη κοπέλα να μην με ένοιαζε το 'πολυπληθές' παρελθόν της, ίσως ναι από την άλλη. Προσωπικά, αν και όποτε το σκέφτομαι με ξενερώνει πάρα πολύ, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να περνάω κάθε στιγμή καλά (που περνάω τέλεια εν τέλει)

Το 10 και το 12 σας φαίνεται υπερβολικό νούμερο εσάς δηλαδή για μια γυναίκα γύρω στα 25; :p

Εμένα θα μου φαινόταν τελείως νορμάλ.

Προσωπικά, από περιέργεια καθαρά ρωτάω για το παρελθόν και ενώ στην θεωρία όντως σε ένα μεγάλο νούμερο αυτομάτως θα έκανα τον συνειρμό ...τάνα, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως αν γνωρίσω την κοπέλα και σχηματίσω μια άποψη για αυτήν, μετά ό,τι νούμερο και να πει δεν μου αλλάζει την γνώμη που έχω ήδη σχηματίσει για αυτήν. Όπως αντιστοίχως αν την έχω κόψει για...ελευθέρων ηθών και ακούσω κανά 2, πάλι δεν θα αλλάξω άποψη.

Ο άνθρωπος φαίνεται ευτυχώς τι καπνό φουμάρει και μια κοπέλα μπορεί για έναν Α,Β λόγο να έχει πάει με πολλούς και παρόλ' αυτά να είναι αξιοπρεπέστατη.

Αν βρω εγώ γυναίκα που ταιριάζω και τα βρίσκουμε και την κρίνω ως σωστή, ένα νούμερο θα μου είναι έπειτα τελείως αδιάφορο.

Το 10 και το 12 σας φαίνεται υπερβολικό νούμερο εσάς δηλαδή για μια γυναίκα γύρω στα 25; :p

Εμένα θα μου φαινόταν τελείως νορμάλ

εμενα ναι.

αλλα και τι να λεει αυτο?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Στην εποχή μας το παρελθόν δεν μετράει πλέον,απλά είσαι μαζί και ελπίζεις να μην σε απατήσει.Τώρα το τι έχει κάνει,με πόσους πήγε,δεν θα το μάθεις εαν δεν θέλει.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

εμενα ναι.

αλλα και τι να λεει αυτο?

Freak, το 10 δεν είναι τίποτα πλέον καλώς ή κακώς.

Όταν ξεκινάνε το σεξ στα 13, στα 25 λογικό είναι να έχουν φτάσει διψήφιο νούμερο, ειδικά αν δεν είχανε καμιά μεγάλη, μακροχρόνια σχέση.

Κάτι που άκουσα και γέλασα πολύ, σχετικό με αυτό που συζητάμε.

Πήγε μια γνωστή μου στον γυναικολόγο για μια εξέταση για μια μικροεπεμβασούλα που ήθελε να κάνει. Της δίνει ένα χαρτί να συμπληρώσει σχετικά με το ιστορικό της, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, πού είναι αλλεργική, αν παίρνει τίποτα φάρμακα κτλ. Και σε κάποια φάση έχει την ερώτηση "πόσους ερωτικούς συντρόφους είχατε στη ζωή σας" προφανώς για να έχει ο άνθρωπος καμιά ιδέα για Σ.Μ.Ν. Φρικάρει αυτή και το συζητούσε μετά στον καφέ με μια φίλη της:

- Καλά, είναι ερώτηση αυτή τώρα, τί μας ρωτάνε, τί τον νοιάζει;;

- Ε, εντάξει μωρέ, πως κάνεις έτσι, πες του και εσύ πια, τί έγινε, γιατρός είναι.

- Τί να του πω αγάπη μου, λέγονται αυτά, έβαλα εκεί ένα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ νούμερο, 40 (!!!!! :lol: ) αλλά δεν μπορώ να του πω και την αλήθεια!!!

Έλιωσα όταν άκουσα τον διάλογο αυτό. :p

Η κοπέλα για την ιστορία είναι 26 χρονών.

τι να πω...

διαφορετικςο τροπος σκεψης,διαφορετικα ηθη,διαφορετικα ολα..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Χαχαχαχαχα! Εχω προσωπικη εμπειρια απο μια σχεση 3 χρονων που κραταει ακομα..Ο ανθρωπος μου συνεχεια απο την αρχη της σχεσης με ρωταγε για το παρελθον οπως εκανα κ εγω, κ επειδη αυτος ειχε ζησει πολυ περισσοτερες καταστασεις με πειραζε πολυ ασχημα αυτο σε σημειο που να τσακωνομουν συνεχεια μαζι του..Βεβαια κ αυτον τον πειραζε το παρελθον μου παρα πολυ κ συνεχεια με ρωταγε κ συνεχεια τσακωνομασταν..Στο τελος προσπαθησα να του περασω οτι δεν εχει σημασια το παρελθον γιατι αν ειχε σημασια δεν θα υπηρχε εκεινος στην ζωη μου..Αυτο συμβαινει σε ολους, απλα ΣΤΑΜΑΤΑ να σκεφτεσαι το παρελθον της κ απλα αποδεξου το, γιατι πολυ απλα θα καταντησει βαρετο κ θα της σπασεις τα νευρα..Το παρελθον καλως η κακως παντα θα υπαρχει αλλα για να ειναι μαζι σου σημαινει οτι πολυ απλα αυτο ειναι που θελει τωρα...!!!!

οποτε με καταλαβαινεις..κοιτα προσπαθω να μην το σκεφτομαι!!με αλλη κοπελα πιστευω δεν θα μου συνεβαινε αυτο..αυτη μαλλον ειναι η πρωτη μου αγαπη(κ παντοτινη που λενε:p)!!!οδευα προς καλο δρομο&το ξεπερνουσα μεχρι προχθες που μιλαγαμε&καναμε πλακα..ποιος εκανε μεγαλυτερες τρελες κτλ!!!&μου λεει ''εγω μικρη ειπα στην μανα μου θα κοιμηθω σε μια φιλη μου&κοιμηθηκα στον γκομενο''!!αυτο δεν ηταν αληθεια-ηταν ψεμμα απλα προσπαθουσε να σκαρφιστει κατι..εεε εγω με το που το ακουσα απο εκει που ειχα τρελη διαθεση πηγα απο τον παραδεισο στην κολαση..ξενερωσα ελλεεινα!!με πληγωσε χωρις να το θελει..&απο τοτε η ιδεα του τι μπορει να εκανε παλια δεν λεει να μου ξεκολλησει..καταλαβες τωρα?

κoιτα..πιστεύω,μαγκιά του του άλλου ο,τι και να έκανε στο πρελθόν..δε με αφορά,όπως ούτε και αυτόν τον αφορά το δικό μου παρελθόν,επι του θέματος των σχέσεων..δεν εχω ρωτήσει ποτέ,για το παρελθόν,δε με νοιάζει να μάθω,αλλά απαιτώ το αντίστοιχο κ απο τον άλλον..

δεν έχω κόμπλεξ τέτοια..για να είναι χθες,σημαίνει οτι δεν άντεξε να παραμείνει σήμερα,έτσι και εγώ επιλέγω να ζω,την κάθε στιγμή σαν να ειναι η τελευταία ανάσα ζωής που θα πάρω ;)

για να είμαι σήμερα,σημαίνει οτι είχα κάτι παραπάνω ή κάτι διαφορετικό απλά απο το "χθες" ;)

απαιχθάνομαι τη λογική (γενικά μιλάω) συμφωνα με την οποια,ενας αντρας με πολλές πρώην ειναι γ... της γειτονιάς σας,και μια γυναίκα με πολλούς πρώην ειναι π.... (συγγνώμη που το λέω,κάπως χύμα,αλλά έτσι είναι)...δε την καταλαβαίνω αυτη τη λογική..

κάθε κομμάτι του χθες μου,με κάνει αυτό που ειμαι..με κάνει την Βιργινία που είμαι,κάθε μου λάθος ή κάθε μου σωστό,ή κάθε εμπειρία στην προκειμένη περίπτωση,με κάνει αυτό που είμαι,και την αγαπώ..δεν ξορκίζω κάθε στιγμούλα του χθες ;)

οκ εχεις ενα δικιο,αλλα τι να κανω..?

προσωπικά,αν ερωτηθώ δεν εχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω ειλικρινά..αν και αρχή μου είναι δε ρωτάω-δε ρωτάς ;)

δε με ενδιαφέρει το παρελθόν του ανθρώπου που ειναι διπλα μου..δε πα να`χει παει με το μισο πληθυσμο της αθηνας..αδιάφορο..

το θεμα δεν ειναι με ποσους εχει παει..αλλα οτι δεν αντεχω στην σκεψη του οτι καποιος αλλος την ικανοποιουσε καποτε..&δυστυχως γνωριζω οτι πλεον το εχει μετανιωσει!!!

Noμίζω είχε ξαναγίνει μια παρόμοια κουβέντα στο παρελθόν και -όπως είναι αναμενόμενο- δεν υπάρχει κάποιος στάνταρ κανόνας στο πως πρέπει να νιώθουμε σε αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν είναι η ''μοντέρνα'' αντίληψη ξέρω γω να κοιτάμε μόνο το παρόν/μέλλον και να αφήνουμε το παρελθόν στην άκρη αλλά υπάρχουν άνθρωποι, όπως εγώ, που δυστυχώς (όπως αποδεικνύεται) δεν μπορώ να αφήσω το παρελθόν στην άκρη. Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να είναι συμπτωματικά τελείως. Μπορεί να μην είναι μόνο δικό μου θέμα αλλά να παίζει ρόλο και η κοπελα με την οποία είμαι. Ίσως δηλαδή με κάποια άλλη κοπέλα να μην με ένοιαζε το 'πολυπληθές' παρελθόν της, ίσως ναι από την άλλη. Προσωπικά, αν και όποτε το σκέφτομαι με ξενερώνει πάρα πολύ, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να περνάω κάθε στιγμή καλά (που περνάω τέλεια εν τέλει)

αυτο ακριβως...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

το θεμα δεν ειναι με ποσους εχει παει..αλλα οτι δεν αντεχω στην σκεψη του οτι καποιος αλλος την ικανοποιουσε καποτε..&δυστυχως γνωριζω οτι πλεον το εχει μετανιωσει!!!

Ποιος εχει μετανιωσει και τι?? :confused:

Να σου κανω μια ερωτηση ποσο χρονων εισαι και ποσο ειναι η κοπελα σου?? :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μα τοτε ποιος ο λογος να σκας αφου δεν σε ενδιαφερει με ποσους ειχε παει.Το οτι την ικανοποιουσε καποιος αλλος νομιζω οτι το καταλαβες απο την πρωτη στιγμη που την ικανοποιησες εσυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιος εχει μετανιωσει και τι?? :confused:

Να σου κανω μια ερωτηση ποσο χρονων εισαι και ποσο ειναι η κοπελα σου?? :)

η κοπελα μου εχει μετανιωσει καποια πραγματα π εκανε!!αλλα δεν θα πω την ιστορια της ζωης της στο ιντερνετ!!δεν νομιζω να εχει σημασια η ηλικια-μικροι ειμαστε ακομα-λιγα χρονια πιο μικροι απο σενα...

Μα τοτε ποιος ο λογος να σκας αφου δεν σε ενδιαφερει με ποσους ειχε παει.Το οτι την ικανοποιουσε καποιος αλλος νομιζω οτι το καταλαβες απο την πρωτη στιγμη που την ικανοποιησες εσυ.

ελα μου ντε..γιατι σκαω??αυτο δεν μπορω να καταλαβω&εγω..βασικα επαιξε μεγαλο ρολο αυτο που ειπα στην diavolin82!!!πριν απο αυτο ας πουμε οτι ημουν ''ενταξει εγινε,εκατσα εσκασα για λγες μερες,αρχισε να μου περναει,τωρα ειμαστε καλα!!!'' μετα απο αυτο ομως εχω παθει ενα ψυχοπλακωμα..&το ξαναλεω αυτα τα σκεφτομαι απο τοτε που την ερωτευτηκα τρελα!!!πιο πριν ημουν ψιλο στ @@ μ:D:p!!!

οκ ευχαριστω για τις οποιες αποψεις..κατι μου λεει οτι βρηκα μια λυση!!&ο χρονος ειναι που θα δειξει..πιστευω σε λιγο καιρο θα ειναι ολα καλα:yahoo:!!!

απλα το μονο που θελω να πω για τις διαφορετικες αποψεις..ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος,καποιος σκαει γιατι τα μαλλια του δεν που ειναι τελειως ισια&πεταει μια τριχα,αλλος σκαει γιατι δεν εχει να φαει..&η ψυχολογια ειναι περιεργη!!εμενα μου εκατσε αυτη η σκεψη&δεν λεει να ξεκολλησει..γι'αυτο δεν νομιζω να βγαλουμε ακρη στο γιατι τα σκεφτομαι αυτα!!!ας ελπισουμε θα μου περασει&να μην τυχει σε κανεναν να σκαει για βλακειες...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

διαφωνώ σε αυτό,άλλο φίλος,άλλο οικογένεια,άλλο δεσμός..Ο ο έρωτας για μένα δεν συζητείται, δεν αναλύεται, αλλά μόνο βιώνεται..περαν αυτου,ο έρωτας έχει κάποια στάδια..απο την ακμή του,ώς τη δύση του..ενα απο αυτά,λίγο πριν το τέλος,λέγεται ας πούμε "απομυθοποίηση" του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου.Η απομυθοποίηση αυτη ειναι ο επικήδειος της σχέσης,είναι η αποκαθήλωση του έρωτα,ειναι ας πούμε ο προσωπικός "σταυρός" του κάθε ερωτευμένου..το γενίκυεσα λίγο πιο "φιλοσοφικά" αλλά πιστεύω λίγο πολύ έπιασες το τι εννοώ :)

Το 10 και το 12 σας φαίνεται υπερβολικό νούμερο εσάς δηλαδή για μια γυναίκα γύρω στα 25;

Εμένα θα μου φαινόταν τελείως νορμάλ.

Προσωπικά, από περιέργεια καθαρά ρωτάω για το παρελθόν και ενώ στην θεωρία όντως σε ένα μεγάλο νούμερο αυτομάτως θα έκανα τον συνειρμό ...τάνα, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως αν γνωρίσω την κοπέλα και σχηματίσω μια άποψη για αυτήν, μετά ό,τι νούμερο και να πει δεν μου αλλάζει την γνώμη που έχω ήδη σχηματίσει για αυτήν. Όπως αντιστοίχως αν την έχω κόψει για...ελευθέρων ηθών και ακούσω κανά 2, πάλι δεν θα αλλάξω άποψη.

Ο άνθρωπος φαίνεται ευτυχώς τι καπνό φουμάρει και μια κοπέλα μπορεί για έναν Α,Β λόγο να έχει πάει με πολλούς και παρόλ' αυτά να είναι αξιοπρεπέστατη.

Αν βρω εγώ γυναίκα που ταιριάζω και τα βρίσκουμε και την κρίνω ως σωστή, ένα νούμερο θα μου είναι έπειτα τελείως αδιάφορο.

συμφωνώ απόλυτα σε αυτό..το τι είναι ο άνθρωπος απέναντι σου,το καταλαβαίνεις απο την συμπεριφορά του,όχι απο το παρελθόν του ;)

Freak, το 10 δεν είναι τίποτα πλέον καλώς ή κακώς.

Όταν ξεκινάνε το σεξ στα 13, στα 25 λογικό είναι να έχουν φτάσει διψήφιο νούμερο, ειδικά αν δεν είχανε καμιά μεγάλη, μακροχρόνια σχέση.

Κάτι που άκουσα και γέλασα πολύ, σχετικό με αυτό που συζητάμε.

Πήγε μια γνωστή μου στον γυναικολόγο για μια εξέταση για μια μικροεπεμβασούλα που ήθελε να κάνει. Της δίνει ένα χαρτί να συμπληρώσει σχετικά με το ιστορικό της, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, πού είναι αλλεργική, αν παίρνει τίποτα φάρμακα κτλ. Και σε κάποια φάση έχει την ερώτηση "πόσους ερωτικούς συντρόφους είχατε στη ζωή σας" προφανώς για να έχει ο άνθρωπος καμιά ιδέα για Σ.Μ.Ν. Φρικάρει αυτή και το συζητούσε μετά στον καφέ με μια φίλη της:

- Καλά, είναι ερώτηση αυτή τώρα, τί μας ρωτάνε, τί τον νοιάζει;;

- Ε, εντάξει μωρέ, πως κάνεις έτσι, πες του και εσύ πια, τί έγινε, γιατρός είναι.

- Τί να του πω αγάπη μου, λέγονται αυτά, έβαλα εκεί ένα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ νούμερο, 40 (!!!!! :lol: ) αλλά δεν μπορώ να του πω και την αλήθεια!!!

Έλιωσα όταν άκουσα τον διάλογο αυτό. :p

Η κοπέλα για την ιστορία είναι 26 χρονών.

καλά,αυτό δεν είναι τίποτα..Στη πόλη που σπουδάζω,λόγω της σχολής είμαι κάθε μέρα σε νοσοκομείο και έχω γνωρίσει αρκετούς γυναικολόγους μιας κ αναφερόμαστε σε αυτό..κάποτε ειχε έρθει μια γυναίκα,ετών 40,μορφωμένη και λίγο παντρεμένη :p έρχεται και ζητάει τον Χ γυναικολόγο,του τηλεφωνώ του λέω σας θέλει η κυρία Ψ,έρχεστε λίγο; μου λέει ο Χ στο τηλεφωνο:

-Ωχ... τι θέλει πάλι;

-(εγώ αφού ειχα απομακρυνθεί απο το εξεταστήριο) Δε ξέρω,λέει οτι έιναι ανάγκη

-Εγώ στο λέω,αν θέλει πάλι έκτρωση δε της κάνω..βρες τον Ω...μέσα σε 2.5 χρόνια,της έχω κάνει 8 εκτρώσεις..Δεν έχει μείνει ενδομήτριο για ενδομήτριο

-:X

τι να πεις σε κάτι τέτοια;άλλη περίπτωση..άντρας,ετών 50,έκανε εισαγωγή και μισή μέρα μετά,βρέθηκε σε χειρουργείο για ράμματα πρωκτού.. τα σχόλια δικά σου,έτσι για να μην σε παραξενεύει το 40..πόσα χειρότερα έχω ακούσει στις βόλτες μου κατά καιρόυς στα ΤΕΠ :p

οκ εχεις ενα δικιο,αλλα τι να κανω..?

αυτο ακριβως...

αυτό είναι κάπως διαφορετικό τότε..το να με ενοχλεί και μένα πχ,που ήταν εδώ που είμαστε τώρα μαζί με την πρώην του,μου έχει συμβεί..το να σαλτάρω όσο τον σκέφτομαι πχ να την φιλάει,ναι το έχω σκεφτεί στιγμιαία..αλλά δε το αφήνω να με παρασέρνει..άλλο η ζήλια,και άλλο το να σε ενοχλεί το αν εχει πάει με πολλούς ή με 1 ;)