Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Aν ο αλλος εχει προβλημα και δεν καταλαβαινει,νταξει και αυτες δεν μπορουν να κανουν και πολλα.Η τελευταια λυση ειναι ειτε αν τις παιρνουν τηλεφωνο να βαλουν καποιον φιλο να το παιξει γκομενος τους ειτε να προσποιουνται οτι τα εχουν με καποιον.Ειναι η πιο τραβηγμενη λυση αλλα η πιο αποτελεσματικη (αναλογη και σε ποιον θα πεσεις βεβαια)

Κοιταξε,οσο ερωτευμενος και να εισαι αμα η αλλη σου το ξεκοψει απο την αρχη τοτε δεν υπαρχει λογος να την πρηζεις καθε τρεις και λιγο στα τηλεφωνα.Αν το κανεις αυτο δεν εισαι ερωτευμενος,απλα η το βλεπεις εγωιστηκα και θες ντε και καλα να σου κατσει η εισαι πραγματικα τρελος.

(οχι εσυ προσωπικα,γενικα μιλαω)

Αυτο ειναι! Μεσα επεσες, μου φαινεται.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά, μου έλεγε ότι διαβάζει ποίηση και ότι κάθε ποίημα της προκαλεί ποικίλα συναισθήματα, αλλά μου φάνηκε πως ήταν κάπως φτιαχτό, ωστόσο το ξεπέρασα και δεν έκανα κανένα σχόλιο. Η αποκορύφωση ήταν όμως όταν μου είπε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι παρτάκηδες, και σκέφτονται τις σπουδές τους, το μέλλον τους και δεν σκέφτονται τους συνανθρώπους τους...συμφώνησα μαζί της, ωστόσο της έιπα ότι μεγαλώνοντας (είναι 20 και είμαι 23) θα προσαρμοστεί αναγκαστικά στα δεδομένα της εργασίας και της ανταγωνιστικής κοινωνίας, και θα καταλάβει ότι δυστυχώς για να επιβειώσεις πολλές φορές και ψέματα θα πείς, αλλά και θα πατήσεις επί πτωμάτων....στο τέλος μου είπε ότι θέλει να πάει κάπου και να βοηθήσει παιδιά με ειδικές ανάγκες, ή παιδιά που δεν έχουν γονείς, και γενικά να προσφέρει στην κοινωνία, αλλά δεν την αφήνουν οι γονείς τις επειδή φοβούνται μήπως επηρεαστεί η ψυχολογική της ισσοροπία. Απλά τότε της είπα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ισχυρή θέληση κάνει τα πάντα χωρίς να ακούει τους άλλους, και ότι δεν έχει σημασία τη λέμε αλλά τι κάνουμε...και με τα πολλά, καταλήξαμε εκεί που σας είπα!!!

Εχετε διαφορετικη φιλοσοφια! Αυτη ειναι ο καλος σαμαρειτης και εσυ εισαι ο κυνικος... Αυτα δε συμβαδιζουν! Παντως το σκεφτεσαι και το προσπαθεις, βλεπω... Ή εσυ θα πας κοντα στις αποψεις της ή αυτη θα ερθει προς το δικο σου μερος. Διαφορετικα δε συμβαδιζουν τα πιστευω σας.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Βασικά, μου έλεγε ότι διαβάζει ποίηση και ότι κάθε ποίημα της προκαλεί ποικίλα συναισθήματα, αλλά μου φάνηκε πως ήταν κάπως φτιαχτό, ωστόσο το ξεπέρασα και δεν έκανα κανένα σχόλιο. Η αποκορύφωση ήταν όμως όταν μου είπε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι παρτάκηδες, και σκέφτονται τις σπουδές τους, το μέλλον τους και δεν σκέφτονται τους συνανθρώπους τους...συμφώνησα μαζί της, ωστόσο της έιπα ότι μεγαλώνοντας (είναι 20 και είμαι 23) θα προσαρμοστεί αναγκαστικά στα δεδομένα της εργασίας και της ανταγωνιστικής κοινωνίας, και θα καταλάβει ότι δυστυχώς για να επιβειώσεις πολλές φορές και ψέματα θα πείς, αλλά και θα πατήσεις επί πτωμάτων....στο τέλος μου είπε ότι θέλει να πάει κάπου και να βοηθήσει παιδιά με ειδικές ανάγκες, ή παιδιά που δεν έχουν γονείς, και γενικά να προσφέρει στην κοινωνία, αλλά δεν την αφήνουν οι γονείς τις επειδή φοβούνται μήπως επηρεαστεί η ψυχολογική της ισσοροπία. Απλά τότε της είπα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ισχυρή θέληση κάνει τα πάντα χωρίς να ακούει τους άλλους, και ότι δεν έχει σημασία τη λέμε αλλά τι κάνουμε...και με τα πολλά, καταλήξαμε εκεί που σας είπα!!!

Πω πω πως μου την δίνουνε κάτι τέτοιοι άνθρωποι.. Αν θέλει να φτιάξει τον κόσμο να το κάνει με πράξεις κ όχι να το λέει σε σένα.. Καλά να σου πω κάτι εγώ ένα συμπέρασμα βγάζω απ'τα λεγόμενα αυτά κ από την πρώτη της κουβέντα ότι δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί, αυτή αγάπη μου φοβάται κ την σκιά της κ δεν εμπιστεύεται ούτε τον εαυτό της .. Κοίταξε αυτή η συζήτηση έγινε από μερους της για να σου δείξει ότι κ καλά είναι καλή κ σοβαρή αλλά η ουσία είναι το παραπάνω που σου είπα..Επίσης πέστης ότι δεν είναι ανάγκη να μεταναστεύση για να βοηθήσει τον κόσμο κ εδώ έχουμε κ άστεγους κ παιδάκια που πεινάνε κ ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια..Την επόμενη φορά βγάλτην μια βόλτα στην Ομόνοια να δει τον κόσμο εκει πέρα και να δεις πως θα αντιδράσει..

wow,μηπως ειμαι πολυ βαρετη που δεν τα εχω σκεφτει ποτε να τα κανω ολα αυτα???:(

wow,μηπως ειμαι πολυ βαρετη που δεν τα εχω σκεφτει ποτε να τα κανω ολα αυτα???:(
Να σου πω την αλήθεια η συζήτηση μου αρέσει πολύ και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν γίνεται πιο "σίγουρος" πριν προχωρήσω. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές καλύτερα είναι να επιχειρείς πιο πρακτικά θέματα από το να κάθεσαι να αναλύεις...τι να πω...νομίζω ότι είναι θέμα ατόμου, αλλά και καταστάσεων!!!

Να σου πω την αλήθεια η συζήτηση μου αρέσει πολύ και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν γίνεται πιο "σίγουρος" πριν προχωρήσω. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές καλύτερα είναι να επιχειρείς πιο πρακτικά θέματα από το να κάθεσαι να αναλύεις...τι να πω...νομίζω ότι είναι θέμα ατόμου, αλλά και καταστάσεων!!!

Καλά κάνεις κ συζητάς , έτσι γνωρίζεις κ καλύτερα τον άλλον.. Ένταξει αφου σου αρεσει η κοπέλα δωστης μια ευκαιρία αλλα μην συμφωνεις μαζι της εαν καπου εχεις την δικη σου αποψη για το θέμα.. ΄Φιλική συμβουλή, την άλλη φορά διαφώνησε πιο φιλικά...!:)

μπορει η κοπελα να τα πιστευει αυτα που λεει..πεσατε ολοι να την φατε,ενω δεν την γνωριζετε καν

δεν ταιριαζουν τα παιδια,δεν τα βρισκουν και τελειωνει εκει το θεμα..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

20 χρονων και να τα εννοει λιγο δυσκολο, αλλα μακαρι.

Παντως εμενα λιγο δηθεν μου κανει και προσωπικα μου την δινουν τετοια ατομα...

Βεκιαρις καλο κουραγιο! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

20 χρονων και να τα εννοει λιγο δυσκολο, αλλα μακαρι.

Παντως εμενα λιγο δηθεν μου κανει και προσωπικα μου την δινουν τετοια ατομα...

Βεκιαρις καλο κουραγιο! :p

Συνήθως οι νέοι έχουν τέτοιους στόχους (να κάνουν τον κόσμο καλύτερο κλπ.)! Όσο μεγαλώνεις όπως είπε και ο bekiaris προσαρμόζεσαι. Τέλος πάντων αφού δεν προχώρησε δεν πειράζει! Πάμε για άλλα! Πολύ σωστό αυτό που κάνεις πάντως. Πρέπει να γνωρίζεις κάποιον πριν ξεκινήσεις μια σχέση. :)

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Καλα ρε μεγαλε πολυ κουλτουρα η τυπισα!!! Κι εγω νομιζω οτι σουπουλαγε φυκια για μεταξωτες κορδελες!!! Αστην καλυτερα ετσι!!! Τραβα για καμια αλλη!! Παντως καλα κανεις και μιλας με τις γυναικες πριν οτιδηποτε (σοβαρα μιλαω). Γιατι κι αυτες ανθρωποι ειναι κι οχι ζωα-οργανα ηδονης!
Hello !

H δικη μου γνωμη....Μεχρι τα 25 αντε 30,κανεις οτι γουσταρεις.Αλλαζεις τις γυναικες σαν τα πουκαμισα,και δεν το ριχνεις στην αγαπη και αλλα τετοια.Μετα τα 30 του,σοβαρευεις και το κοιτας διαφορετικα το θεματακι,και τοτε ναι να αγαπησεις και να κανεις οικογενεια.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

H δικη μου γνωμη....Μεχρι τα 25 αντε 30,κανεις οτι γουσταρεις.Αλλαζεις τις γυναικες σαν τα πουκαμισα,και δεν το ριχνεις στην αγαπη και αλλα τετοια.Μετα τα 30 του,σοβαρευεις και το κοιτας διαφορετικα το θεματακι,και τοτε ναι να αγαπησεις και να κανεις οικογενεια.
Συμφωνώ, αλλά αν σου κάτσει μια καλή περίπτωση θα την στείλεις επείδή είσαι στα 24? Επίσης, που ξέρεις ότι στα 30 θα τα καταφέρεις να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις, και δεν θα συμβιβαστείς με το κάθε τσόκαρο? Είναι λίγο δύσκολο το θέμα, δυστυχώς, και δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζω το παρουσιάζεις. Μην απορρίπτεις γυναίκες σκεφτόμενος την ηλικία, εγώ νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σωστό. Τέλος, μεγαλώνοντας, μπορεί να γνωρίζεις καλύτερα τον ευαυτό σου αλλά οι ανασφάλειες που σου έρχονται είναι διαφορετικού είδους και πιο δύσκολα αντιμετωπίσημες, οπότε μπαίνεις σε άλλες φάσεις. Α και κάτι άλλο, ο άντρας ο μπερμπάτης, που είχε και καβάντζες και πέρναγε καλά, δύσκολα μαζεύετε. Μπορεί να γίνει για κανά 1-2 χρόνια...αλλά μετά σου έρχονται οι αναμνήσεις του παλιού καλού καιρού!

Eγω εννοω οτι ειναι κριμα,να χαλασεις την νεανικη σου ηλικια,με εναν γαμο.Δεν θα χαρεις την πραγματικη ευτυχια του να εισαι νεος χωρις υποχρεωσεις.Μπαινεις νωρις νωρις στα βασανα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Eγω εννοω οτι ειναι κριμα,να χαλασεις την νεανικη σου ηλικια,με εναν γαμο.Δεν θα χαρεις την πραγματικη ευτυχια του να εισαι νεος χωρις υποχρεωσεις.Μπαινεις νωρις νωρις στα βασανα.
Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα, ο γάμος έρχεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, μετά τα 27 για τον άντρα. Αλλά βέβαια, πέρα από την ωριμότητα και το πόσο θέλεις να συνεχίσεις την ζωή σου με τον σύντροφο σου, ένα σημαντικότατα πρόβλημα είναι και τα οικονομικά...Anyway, εγώ πάντως δεν βρίσκω το λόγο, τόσο για έναν άντρα, όσο και για μία γυναίκα, να παντρευτεί στην ηλικία των 22-23, είναι και οι δύο πολλοί μικροί, και ακόμα και οι γονείς μου, οι οποίοι παντρεύτηκαν μικροί (βέβαια σε διαφορετικές εποχές), λένε πως δεν τους έβιαζε τίποτα και να πατρευόντουσαν και λίγα χρόνια αργότερα.

Ετσι ειναι οπως τα λες και εσυ.Τεσπα,τι να πω σημερα οι νεοι βιαζονται σε ολα,ακομη και στο να κανουν οικογενεια.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ποιός σοβαρεύει μετά τα 30..? Οι άντρες! Άσε ξέρω εγω 30αρι που έχει μείνει στην προσχολική ηλικία ακόμη..

Μαρια εχεις δικιο,οσα χρονια κ εαν περασουμε μενουμε παιδια.Αλλα αυτο ειναι που αρεσει κ σε εμας και σε εσας.Για αυτο μας αγαπατε,επειδη μενουμε παιδια για παντα:)

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Μαρια εχεις δικιο,οσα χρονια κ εαν περασουμε μενουμε παιδια.Αλλα αυτο ειναι που αρεσει κ σε εμας και σε εσας.Για αυτο μας αγαπατε,επειδη μενουμε παιδια για παντα:)

Ναι αγαπη μου γλυκεια αλλα δεν ειναι καθε μερα η μερα του παιδιου!!! Καποια στιγμη πρεπει κ ισως λιγο να συμμαζευτειτε γιατι να σοβαρευτειτε λιγο δυσκολο το βλεπω!

Ποιός σοβαρεύει μετά τα 30..? Οι άντρες! Άσε ξέρω εγω 30αρι που έχει μείνει στην προσχολική ηλικία ακόμη..

Γενικά τελευταία διαβάζω πολλά άκυρα...επειδή ξέρεις δηλαδή έναν πάει να πει κάτι? Και 100 να ήξερες πάλι δεν λέει κάτι. Γενικά, όλες αυτές οι γενικότητες για άντρες/γυναίκες που διαβάζω τελευταία σε αυτό το τόπικ με εκνευρίζουν. Δεν υπάρχει στάνταρ πράγμα ρε παιδιά. Κάθε άνθρωπος διαφέρει. Θα μου πεις, αν το ξέραμε αυτό δεν θα συζητάγαμε τώρα, αλλά anyway

Γενικά τελευταία διαβάζω πολλά άκυρα...επειδή ξέρεις δηλαδή έναν πάει να πει κάτι? Και 100 να ήξερες πάλι δεν λέει κάτι. Γενικά, όλες αυτές οι γενικότητες για άντρες/γυναίκες που διαβάζω τελευταία σε αυτό το τόπικ με εκνευρίζουν. Δεν υπάρχει στάνταρ πράγμα ρε παιδιά. Κάθε άνθρωπος διαφέρει. Θα μου πεις, αν το ξέραμε αυτό δεν θα συζητάγαμε τώρα, αλλά anyway

Δεν μίλησα γενικά, εγώ έδωσα ένα παράδειγμα.. ότι πολύ απλά δεν είναι όλοι ώριμοι σε μια συγκεκριμένη ηλικία...:)

ε και?κι εγω ξερω 18ρη με πολυ πιο μεστο μυαλο απο κατι μεσηλικες..αλλα επειδη εγω ξερω εναν δεν σημαινει πως αυτος ειναι και ο κανονας:rolleyes:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*