DIAVOLIN82 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ξερεις ομως κατι ρε Dianolin82, αυτες που δε θελετε σχεση η δε ψηνεστε για τον οποιοδηποτε λογο, δε χρειαζεται να βγαζετε το λαδι στα αγορακια! Και κατ' εμε ειναι αρκετες που το κανουν αυτο! Καλυτερα να τους κοβετε το βηχα απο νωρις, σε κανεναν ανθρωπο δεν αξιζει η κοροιδια! Επισης δε νομιζω οτι υπαρχουν και πολλοι αντρες που φοβουνται τις αυθορμητες γυναικες! Εξαιρουνται ακραιες καταστασεις, του στυλ να ερθει γυναικα και να πει στον αντρα παμε να............:X. Και συμφωνω απολυτα σε αυτο που ειπες οτι υπαρχει μεγαλη ανασφαλεια και στα δυο φυλλα! Και για μενα ο πιο σπουδαιος λογος που συμβαινει αυτο, ειναι οτι πεφτει πολυ κερατο και δεν υπαρχει εμπιστοσυνη μεταξυ των 2 σε μια σχεση! ΥΓ: Φιλικα παντα! Ναι βρε αγόρι μου αλλα κ εσεις γιατι τις αφήνετε να σας ψήνουν..? Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια...:p Κ να σου πω κ κάτι δγλαδη επειδη καποια τον πληγωσε πρεπει να την πληρωσω εγω...? Αυτό δεν είναι δικαιο.. Κ επειδη μου εχει συμβει να πληρωνω τα σπασμενα κ εκατσα σαν μ@λ@κ@ς να τα πληρωνω καποια στιγμη βαρεθηκα χαλστηκα κ εφυγα κ μετα εντελως ξαφνικα ολα εφτιαξαν αλλα ηταν πλεον αργα...:rolleyes: Γι'αυτό κοριτσάκια κ αγοράκια αν είσαστε ανασφαλείς αντί να ταλαιπωρείτε τους επόμενους καθήστε καλυτερα μόνοι σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ξερεις ομως κατι ρε Dianolin82, αυτες που δε θελετε σχεση η δε ψηνεστε για τον οποιοδηποτε λογο, δε χρειαζεται να βγαζετε το λαδι στα αγορακια! Και κατ' εμε ειναι αρκετες που το κανουν αυτο! Καλυτερα να τους κοβετε το βηχα απο νωρις, σε κανεναν ανθρωπο δεν αξιζει η κοροιδια! Πες τα,πες τα!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Πες τα,πες τα!!!!!!!!!!! Κι εγω που το εχω ξεκαθαρισει οτι δε θελω σχεση, τι καταλαβα? Το κινητο δεν σταματαει! Τα νευρα μου! Και στελνουν και μηνυματα του στυλ..θα περιμενω! Oh my God, δε θελω να περιμενεις! :chair: Τους το λεω καταμουτρα! Ωρες ωρες κολλατε βρε παιδι μου!:blink: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Κι εγω που το εχω ξεκαθαρισει οτι δε θελω σχεση, τι καταλαβα? Το κινητο δεν σταματαει! Τα νευρα μου! Και στελνουν και μηνυματα του στυλ..θα περιμενω! Oh my God, δε θελω να περιμενεις! :chair: Τους το λεω καταμουτρα! Ωρες ωρες κολλατε βρε παιδι μου!:blink:σορι,αλλα οταν θες απλη ξεπετα(βλ. ουαν ναιτ σταντ) δεν δινεις το κινητο σου. αν παλι θες σχεση εντελως ελευθερη (δλδ συνεχομενα ουαν ναιτ σταντς) το ξεκαθαριζεις απο την αρχη και δεν προχωρας αν δεν καταλαβεις πως εγινε πληρως αντιληπτο.:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 σορι,αλλα οταν θες απλη ξεπετα(βλ. ουαν ναιτ σταντ) δεν δινεις το κινητο σου. αν παλι θες σχεση εντελως ελευθερη (δλδ συνεχομενα ουαν ναιτ σταντς) το ξεκαθαριζεις απο την αρχη και δεν προχωρας αν δεν καταλαβεις πως εγινε πληρως αντιληπτο.:) Το θεμα ειναι οτι γνωριζομαστε χρονια και τωρα ξαφνικα τους γυρισε αλλιως. Αρα το κινητο μου το ειχαν ουτως ή αλλως. Ειμασταν γνωστοι και βγαιναμε που και που για καφε. Τιποτα περισσοτερο. Οσο για το αν ξεκαθαριζω, ειμαι απολυτα ξεκαθαρη (ξεπετες δεν κανω και το ξερουν)! Αυτοι μαλλον δεν εχουν κατι καλυτερο να ασχοληθουν... Ευελπιστω να βρουν κατι συντομα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Μηπως δεν τους το εδωσες να το καταλαβουν μια κ καλη? Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Νταξει ρε συ _best_ τι να κανουμε??? Φαινεται τωρα τους ξυπνησες τη βαρβατηλα που κρυβουν μεσα τους!!! χαχαχαα Παντως να ξερεις οτι απο φιλιες εχουν ξεκινησει πολλοι και μεγαλοι ερωτες! Εγω παντως απο οσο γνωριζω αμα μας το ξεκοψετε απο την αρχη μετα δεν ασχολουμαστε, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων-παθολογικων παθησεων! Βεβαια υπαρχει κι η περιπτωση να ειναι καποιος σφοδρα ερωτευμενος, οποτε οτι και να του πεις δε γλυτωνεις ευκολα!!! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αχ μη μου λες για ερωτες. Δεν θα το αντεξω. Αυτο δε μου το ειπαν. χαχαχα Τελος παντων... Κυκλοφορουν και τρελοι... Τι να κανουμε? Και το σταματαω εδω γιατι δε θελω να γινει γελοιο... χαχαχα johntfi Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 E να ειδες best εσεις ειστε λαθος.Μας παιρνετε για τρελους οχι για ερωτευμενους.Για λογικα πλαισια τρελας μιλαω. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Εγω παντως απο οσο γνωριζω αμα μας το ξεκοψετε απο την αρχη μετα δεν ασχολουμαστε, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων-παθολογικων παθησεων! Βεβαια υπαρχει κι η περιπτωση να ειναι καποιος σφοδρα ερωτευμενος, οποτε οτι και να του πεις δε γλυτωνεις ευκολα!!! Aν ο αλλος εχει προβλημα και δεν καταλαβαινει,νταξει και αυτες δεν μπορουν να κανουν και πολλα.Η τελευταια λυση ειναι ειτε αν τις παιρνουν τηλεφωνο να βαλουν καποιον φιλο να το παιξει γκομενος τους ειτε να προσποιουνται οτι τα εχουν με καποιον.Ειναι η πιο τραβηγμενη λυση αλλα η πιο αποτελεσματικη (αναλογη και σε ποιον θα πεσεις βεβαια) E να ειδες best εσεις ειστε λαθος.Μας παιρνετε για τρελους οχι για ερωτευμενους.Για λογικα πλαισια τρελας μιλαω. Κοιταξε,οσο ερωτευμενος και να εισαι αμα η αλλη σου το ξεκοψει απο την αρχη τοτε δεν υπαρχει λογος να την πρηζεις καθε τρεις και λιγο στα τηλεφωνα.Αν το κανεις αυτο δεν εισαι ερωτευμενος,απλα η το βλεπεις εγωιστηκα και θες ντε και καλα να σου κατσει η εισαι πραγματικα τρελος. (οχι εσυ προσωπικα,γενικα μιλαω) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ένα είναι το μόνο σιγουρο ο ερωτας με ερωτα περναει κ η καψουρα επίσης... Δοκιμασμένο.. Αλλα ο κόσμος ειναι πολυ μ@ζοχ@ς τελικα στις ανθρώπινες σχέσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 τωρα αυτο το λες εσυ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ναι εγω το λεω! Γιατι...? Στις σχεσεις μου πάντως συμπεριφερομουνα οπως μου συμπεριφεροντουσαν, αν αυτο σου λεει κατι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Το λεω γιατι σε προηγουμενα ποστ ειχες πει πως θελεις να χωρισεις επειδη κατι αισθανεσαι για τον πρωην,τωρα για το πως σου συμπεριφερονταν δεν μπορω να ξερω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Ναι εγω το λεω! Γιατι...? Στις σχεσεις μου πάντως συμπεριφερομουνα οπως μου συμπεριφεροντουσαν, αν αυτο σου λεει κατι...;) Ε ναι αναλογα την συμπεριφορα του ενος,παει και το ενδιαφερον του αλλου. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το λεω γιατι σε προηγουμενα ποστ ειχες πει πως θελεις να χωρισεις επειδη κατι αισθανεσαι για τον πρωην,τωρα για το πως σου συμπεριφερονταν δεν μπορω να ξερω:) Παιδιί μου δεν είμαι ερωτευμένη με τον πρώην, τον πρωην τον χωρισα..Με αλλον ημουν..Τωρα παντως ειμαι με την παρτυ μου! Τελοσπαντων το θέμα μας είναι οτι οταν ο αλλος στο παιζει καπως πρεπει κ εσυ να το παιξεις το ιδιο παιχνιδι για να επιβιωσεις ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Παιδιί μου δεν είμαι ερωτευμένη με τον πρώην, τον πρωην τον χωρισα..Με αλλον ημουν..Τωρα παντως ειμαι με την παρτυ μου! Τελοσπαντων το θέμα μας είναι οτι οταν ο αλλος στο παιζει καπως πρεπει κ εσυ να το παιξεις το ιδιο παιχνιδι για να επιβιωσεις ...! εμ συμπολλιτισσα θα ελεγα οχι το να εισαι αυθεντικος ειναι καλυτερο παρα να προσποιησε κατι και υστερα να χανεστε και οι δυο στη μεταφραση:p Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 εμ συμπολλιτισσα θα ελεγα οχι το να εισαι αυθεντικος ειναι καλυτερο παρα να προσποιησε κατι και υστερα να χανεστε και οι δυο στη μεταφραση:p Συμπολίτη αγαπημένε μου Γιαννιώτη(μου λείπουν τα Ιωάννινα) δεν λεω να μην εισαι αυθεντικος αλλα κ με μια επιφυλακτικοτητα γιατι τωρα τον πολυ καλο κ τον αυθεντικό τον περνουνε για μ@λ@κ@... Παντως δεν ισχυουν τα ιδια πραγματα για τις γυναικες κ τους αντρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 δεν λεω να μην εισαι αυθεντικος αλλα κ με μια επιφυλακτικοτητα γιατι τωρα τον πολυ καλο κ τον αυθεντικό τον περνουνε για μ@λ@κ@...Να σας πω και εγώ ρε παιδιά τον πόνο μου...βγαίνω με μία όμοφρη κοπέλα πριν λίγο καιρό, και πάει καλά το πρώτο ραντεβού...είμουνα απόλυτα ειλικρινής μαζί της, γιατί ήθελα να είμαι αυθεντικός και να κάνω μία σοβαρή σχέση μαζί της. Δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα σχέση, και η εμπειρία μου δεν είναι και η καλύτερη. Λοιπόν, βγαίνουμε δεύτερο ραντεβού, και της λέω χύμα ότι την βλέπω ερωτικά και ότι θέλω να ξέρω τι σκέφτεται και αυτή? Λοιπόν, μου απαντάει ότι και αυτή με βλέπει ερωτικά, αλλά δεν ξέρει αν πρέπει να με εμπιστεύεται...με τα πολλά πολλά, μετά αντί να προσπαθήσω να τη φιλήσω, το έριξα στην κουβέντα, στην οποία καταλήξαμε να διαφωνήσουμε έντονα, και επειδή μου φαινόταν πολύ τραγικές οι απόψεις της, της είπα "λες μ@λ@κίες"...μετά από αυτό φύγαμε, και δεν ξαναβγήκε μαζί μου απλά με απόφυγε ευγενικά...ήταν τόσο τραγική η συμπεριφορά μου...HELP, με έχουν φάει οι τύψεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 να μην εχεις τυψεις. ξεκαθαρισες την θεση σου και τουλαχιστον ειδες απο την αρχη οτι και να εκανες σχεση μαζι της δεν θα συνεχιζε για πολυ αφου πριν καλα καλα τα φτιαξετε προεκυψαν διαφωνιες. το να πεις σε καποια /ο "λες ********" δεν ειναι και η κορυφωση της ευγενειας,αλλα δεν νομιζω εσυ να την βλεπεις πλεον ερωτικα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 το να πεις σε καποια /ο "λες ********" δεν ειναι και η κορυφωση της ευγενειας,αλλα δεν νομιζω εσυ να την βλεπεις πλεον ερωτικα...Για να πω την αλήθεια, ούτε και εγώ ξέρω τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου...νιώθω πολύ μπερδεμένος...anyway, ευχαριστώ φίλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Φιλε μου γτ εχεις τυψεις?? Ειπες οτι ηθελες να εισαι αυθεντικος! Ε ησουνα! Απλως εκανες το λαθος να μη παιξεις διπλωματικα! Τι ηθελες και διαφωνουσες εντονα?? Καντο λιγο πιο ευγενικα και πιο ηρεμα! Τεσπα! Για μενα πρεπει να τη δεις απο κοντα, εστω και κατα "τυχη"! Να της εξηγησες τι εγινε και να της μιλισεις ευγενικα και ηρεμα! Γτ εγω νομιζω οτι τωρα σε φοβαται και μετα απο αυτο που εγινε μου φαινεται οτι της επιβεβαιωσες οτι δε πρεπει να σε εμπιστευτει! Παιξτο λιγο διπλωματια! Τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο, καθενας ειναι ξεχωριστος και εχει μια δικη του προσωπικοτητα και τις αποψεις του, αλλα αυτα δεν ειναι αιτιες εντονων αντιπαραθεσεων........ Ελπιζω να σε βοηθησα και να λυθει γρηγορα το προβλημα σου! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Να σας πω και εγώ ρε παιδιά τον πόνο μου...βγαίνω με μία όμοφρη κοπέλα πριν λίγο καιρό, και πάει καλά το πρώτο ραντεβού...είμουνα απόλυτα ειλικρινής μαζί της, γιατί ήθελα να είμαι αυθεντικός και να κάνω μία σοβαρή σχέση μαζί της. Δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα σχέση, και η εμπειρία μου δεν είναι και η καλύτερη. Λοιπόν, βγαίνουμε δεύτερο ραντεβού, και της λέω χύμα ότι την βλέπω ερωτικά και ότι θέλω να ξέρω τι σκέφτεται και αυτή? Λοιπόν, μου απαντάει ότι και αυτή με βλέπει ερωτικά, αλλά δεν ξέρει αν πρέπει να με εμπιστεύεται...με τα πολλά πολλά, μετά αντί να προσπαθήσω να τη φιλήσω, το έριξα στην κουβέντα, στην οποία καταλήξαμε να διαφωνήσουμε έντονα, και επειδή μου φαινόταν πολύ τραγικές οι απόψεις της, της είπα "λες μ@λ@κίες"...μετά από αυτό φύγαμε, και δεν ξαναβγήκε μαζί μου απλά με απόφυγε ευγενικά...ήταν τόσο τραγική η συμπεριφορά μου...HELP, με έχουν φάει οι τύψεις!!! Καλύτερα που ήσουνα αυθεντικός κ καλύτερα που έκανες κ συζητήσεις μαζί της κ έγιναν έτσι τα πράγματα! Σε τι πράγμα όμως διαφωνήσατε έντονα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Αφου δε συμφωνουσατε, αφησε το. Ξεχνα την και πηγαινε για αλλα! Και αφου σε απεφυγε +1. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Σε τι πράγμα όμως διαφωνήσατε έντονα...?Βασικά, μου έλεγε ότι διαβάζει ποίηση και ότι κάθε ποίημα της προκαλεί ποικίλα συναισθήματα, αλλά μου φάνηκε πως ήταν κάπως φτιαχτό, ωστόσο το ξεπέρασα και δεν έκανα κανένα σχόλιο. Η αποκορύφωση ήταν όμως όταν μου είπε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι παρτάκηδες, και σκέφτονται τις σπουδές τους, το μέλλον τους και δεν σκέφτονται τους συνανθρώπους τους...συμφώνησα μαζί της, ωστόσο της έιπα ότι μεγαλώνοντας (είναι 20 και είμαι 23) θα προσαρμοστεί αναγκαστικά στα δεδομένα της εργασίας και της ανταγωνιστικής κοινωνίας, και θα καταλάβει ότι δυστυχώς για να επιβειώσεις πολλές φορές και ψέματα θα πείς, αλλά και θα πατήσεις επί πτωμάτων....στο τέλος μου είπε ότι θέλει να πάει κάπου και να βοηθήσει παιδιά με ειδικές ανάγκες, ή παιδιά που δεν έχουν γονείς, και γενικά να προσφέρει στην κοινωνία, αλλά δεν την αφήνουν οι γονείς τις επειδή φοβούνται μήπως επηρεαστεί η ψυχολογική της ισσοροπία. Απλά τότε της είπα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ισχυρή θέληση κάνει τα πάντα χωρίς να ακούει τους άλλους, και ότι δεν έχει σημασία τη λέμε αλλά τι κάνουμε...και με τα πολλά, καταλήξαμε εκεί που σας είπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts