MADONUS7MAD Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Λοιπον: Εβαλα το ελληνικο πληκτρολογιο αλλα στη αρχη δεν μου το εμφανιζε παρα μονο οταν το επελεξα απο τις ρυθμισεις.Ωστόσο, οταν γραφω δεν μπορω να κανω εναλλαγη σε Αγγλικα. τι φταιει? Τα ακουστικά της Νοκια ειναι εντελώς μαπα εκτός αν τα δικά μου εχουν πρόβλημα και απογοητευτηκα. Ο ηχος ειναι πολυ σιγανος και καθολου μπασος. Μολις συνδεσα κατι δικα μου Sony απο walkman ειδα το φως το αληθινο...ειναι και τα δικα σας τοσο μαπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 για να αλλαξεις πληκτρολογιο συρε το δακτυλο σου απο την μια μερα του πληκτρολογιου εως την αλλη. τα ακουστικα παντως τα δικα μου μια χαρα ειναι..πηγαινε τα πισω αν ειναι να σου τα αλλαξουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Canceritos Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδια ειμαι νεος στο forum και νεος στο Ν9 και δεν ξερω πως να κανω reset απο τα δεδομενα του αλλου μηπως ξερει καποιος ποιος ειναι ο security code εχω δοκιμασει τα : 12345,56789,11111,55555 μηπως ξερετε τι αλλο να δοκιμασω?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 4 η 5 ψηφια ειναι? δοκιμασε το 00000 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Canceritos Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Οχι δεν ειναι αυτος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 κανονικα ειναι 12345. αν δεν ειναι ρωτα το παιδι που σου το πουλησε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Δοκιμασα το macro της καμερας που ζητησες φιλε cmeletis. Βγαζει αρκετα καλα αλλα θελει λιγη υπομονη. μετα απο 5-6 φωτογραφιες (σαν την πρωτη) και εφτασα στην τελικη που βλεπεις (δευτερη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παιδια ειμαι νεος στο forum και νεος στο Ν9 και δεν ξερω πως να κανω reset απο τα δεδομενα του αλλου μηπως ξερει καποιος ποιος ειναι ο security code εχω δοκιμασει τα : 12345,56789,11111,55555 μηπως ξερετε τι αλλο να δοκιμασω?:O refurbish με phoenix και το κινητό και τον σκληρό δίσκο και θα μηδενιστούν όλα και δεδομένα και ο παλαιός κωδικός...ή ρωτάς αυτόν που το είχε να στον πει. Εάν δεν το θυμάται...και εσύ φοβάσαι να παίξεις με phoenix το κινητό πρέπει να πάει Γερμανία για να σου κάνουν reset...(θα χρεωθείς γύρω στα 60-70 ευρώ ίσως και λίγο παραπάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Απο οτι διαβασα κ καταλαβα δεν εχει ελληνικο μενου!Υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να μπει;Η εστω με καποιο προγραμμα; Σκεφτομαι απο Αμερικη να μου το στειλουν.Εγγυηση μαλλον δεν θα εχει ετσι; Απο τη ξερω στην Αμερικη και Αγγλια δεν το διαθετη η Nokia. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Καλημέρα τρεις γρηγορες ρωτησεις: 1. μπορω να βαλω ταχεία κλήση? (να παταω το πχ 2 και να καλει ενα φιλο μου) 2. πως μπορω να κανω Noise cancellation κατα την κληση?(ακουγεται ενα περιερχο χρτς χρτς) 3. στην καμερα να αφησω τα 7mp με 16:10 ή 8 mp με 4:3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 1) Ταχεία κλίση νομίζω δεν γίνεται... 2) settings/device/call/noise cancellation το βάζεις στο on 3) εγώ την έχω 4:3 στα 8 mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) 1) 2) settings/device/call/noise cancellation το βάζεις στο on δεν υπαρχει εκει. Ρε παιδια αξίζει να βαλω screenprotector? το κινητο το βαζω μονο σε τσεπες η υφασματινο τσαντακι. παθαινει τιποτα ετσι? Edited January 25, 2012 by MADONUS7MAD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 δεν υπαρχει εκει. Πηγαινε settings/about product και δες ποια εκδοση χρησιμοποιεις...Η τελευταία έκδοση είναι η pr 1.1 (20.2011.40-4_pr_001) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ρε παιδια αξίζει να βαλω screenprotector? το κινητο το βαζω μονο σε τσεπες η υφασματινο τσαντακι. παθαινει τιποτα ετσι? Φυσικά και πρέπει να βάλεις screenprotector.Το ότι έχει gorilla glass δε σημαίνει ότι δε γρατσουνιέται.Εγώ το έχω δύο εβδομάδες και χωρίς να το βάζω σε τσέπες,έχει κάποιες μικρογρατσουνιές.Δε φαίνονται βέβαια αλλά άμα είσαι ψείρας έχεις θέμα.Μην πάρεις brando γιατί έχει κενά δεξιά και αριστερά.Όποιος έχει screenprotector ποιο χρησιμοποιεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Δοκιμασα το macro της καμερας που ζητησες φιλε cmeletis. Βγαζει αρκετα καλα αλλα θελει λιγη υπομονη. μετα απο 5-6 φωτογραφιες (σαν την πρωτη) και εφτασα στην τελικη που βλεπεις (δευτερη). η πρωτη εχει κανει focus στο φυτο... οι κοντινες θελουν απολυτα σταθερο χερι και καλο focus ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 παιδιά για να κάνω sim card σε micro sim που πηγαίνω? Δοκίμασα σε κατάστημα vodafone και μου είπαν όχι. Μόνο σε nokia care? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 παιδιά για να κάνω sim card σε micro sim που πηγαίνω? Δοκίμασα σε κατάστημα vodafone και μου είπαν όχι. Μόνο σε nokia care? στον παροχο σου πρεπει να πας να στην αλλαξουν,συνηθως δωρεαν η με ενα μικρο κοστος της ταξης των 5-7 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Τι οχι σου ειπαν. στη vodafone στην αλλαζουνε..πηγαινε σε καποιο αλλο καταστημα..εγω vodafone πηγα και σε 5 λεπτα ολα ετοιμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 και εγω στη Vodafone Καλλιθεας πηγα. σε 10'' ειμουν ετοιμος! 5 ευρω η χρεωση. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 PR1.2 changelog New languages Persian Hebrew Kazakh Thai Vietnamese Software update notifications for content in Nokia Store Face recognition for gallery and face tags for Facebook Support for folders in the application view Mail for Exchange global address book lookup Mail thread support in the Email client Extended copy-paste support Media sharing with DLNA compatible devices Improved browser history view Compass support in Maps QtWebKit update to version 2.2 New font taken into use Front camera support Video editing support in the Gallery application screenshots και bug που διορθωθηκαν στη σελιδα http://lovemynokia.com/nokia-n950-pr1-2-changelogs-and-screenshots/ εχει πολλα καλουδια!!! αντε να βγει με το καλο :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 αψογα τα νεα αντε απο το Ν950 να περναει σε Ν9 σιγα σιγα : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Οι Κοζάκοι αγοράζουν πιο πολλά N9 από τους Έλληνες, αχ βρε Nokia.... Ερώτηση: Πως μπορώ να κάνω τις επαφές μου ταξινόμηση με βάση το επώνυμο κι όχι το όνομα; Είναι και 400... Τι ς πέρασα με μεταφορά από το Ε72 μου. Sms με 160 χαρακτήρες, πως θα στείλω τελικά; Edited January 26, 2012 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) ^ Aπο το Καζαχσταν εννοεις? λογικο μου ακουγεται, πιο μεγαλη χωρα σε πληθυσμο και αρκετα (πολυ) πιο πλουσια. τι την εχεις περασει την Ελλαδα σαν αγορα? μια πορδη ειμαστε : / ***ελληνικα sms εχουν 160 χαρακτηρες κανονικα απλα φροντισε η κωδικοποιηση να ειναι "περιορισμενη" στις ρυθμισεις μηνυματων και οχι "πληρης" Edited January 26, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 ελληνικα sms εχουν 160 χαρακτηρες κανονικα απλα φροντισε η κωδικοποιηση να ειναι "περιορισμενη" στις ρυθμισεις μηνυματων και οχι "πληρης" Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Φυσικά και πρέπει να βάλεις screenprotector.Το ότι έχει gorilla glass δε σημαίνει ότι δε γρατσουνιέται.Εγώ το έχω δύο εβδομάδες και χωρίς να το βάζω σε τσέπες,έχει κάποιες μικρογρατσουνιές.Δε φαίνονται βέβαια αλλά άμα είσαι ψείρας έχεις θέμα.Μην πάρεις brando γιατί έχει κενά δεξιά και αριστερά.Όποιος έχει screenprotector ποιο χρησιμοποιεί? εγω το βαζω σε κωλοτσεπη η εσωτερικη τσεπη μπουφαν. μεχρι στιγμης δεν εχει κανενα σημαδακι. Οποιος εχει αποψη επι του θεματος ας μας πει γιατι φοβαμαι μην χαραχτει ο οθονη. Αν πάλι κάποιος φίλος έχει δοκιμάσει κάποια ας πει ποια. Ρωτησα σε Νοκια και δεν εχουν ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts