Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αγόρασα και εγώ εχθές, 16αρι χρωματος κυανό:lol:. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα, καμιά ωρίτσα καθώς η μπαταρία παρέδωσε πνεύμα και ξεκίνησα την 24άωρη φόρτιση του. Από τα λίγα που πρόλαβα να δω είναι πως διαφέρει αρκετά από ο,τι άλλο ΟS κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή ενώ βρήκα κάποια κοινά σημεία στην λογική του UI με το webOS.

Σε 1η φάση αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κίνδυνος να πάθει αυτές τις ανεπαίσθητες γρατσουνιές το "πολυκαρμπόνιο", επειδή δεν μπορώ να καταλάβω αν το έχουν περάσει με βερνίκι ή όχι, διότι δεν είναι ακριβώς ματ ούτε όμως γυαλιστερό. Μέσα το πακέτο είχε και αυτήν την καουτσουκένια θήκη της Νοκια η οποία οκ καλή είναι αλλά αν δεν χρειάζεται τότε δεν βρίσκω λόγο να την βάλω.

24ωρη φορτιση!!!!??

δεν ειμαστε στο 1989 φιλε. απλα το φορτιζει ενα διωρο μεχρι να γεμισει και τελος.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια το Ν9 ειναι αυτη η ταλαιπωρια που ειδα στα Public στο MaLL;

Μετριο touch, εκλεισα και οτι ειχε ανοιχτο και παλι σερνοταν.

Διπλοπατουσα καποια εικονιδια για να μπω στα sms π.χ.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

24ωρη φορτιση!!!!??

δεν ειμαστε στο 1989 φιλε. απλα το φορτιζει ενα διωρο μεχρι να γεμισει και τελος.

Αυτές οι απαντήσεις σου "παιδί θαύμα" aka thePRODIGY χωρίς να ξέρεις τι background έχει ο άλλος είναι ανεκτίμητες.

Εμένα 24ωρη μου αρέσει, θέλω να το κάψω να δω πόσο αντέχει!:cool:

Μέτριο touch το Ν9 θα μας τρελάνεις ? :lol::lol::lol::lol: Το Ν9 φίλε μου απλά πετάει....Πιθανόν επειδή το κινητό το πιάνει και η κουτσή Μαρία να χρειαζόταν ένα reset...

επειδη το εχω δει απο κοντα... οχι, μαλλον θα το χαν ξεσκισει ΠΟΛΥ μερικοι :lol: αλλα για πολυ σκισιμο λεμε, μαλλον και χωρις reboot τοσο καιρο οποτε τραβα γυρευε...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Σε 1η φάση αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κίνδυνος να πάθει αυτές τις ανεπαίσθητες γρατσουνιές το "πολυκαρμπόνιο", επειδή δεν μπορώ να καταλάβω αν το έχουν περάσει με βερνίκι ή όχι, διότι δεν είναι ακριβώς ματ ούτε όμως γυαλιστερό. Μέσα το πακέτο είχε και αυτήν την καουτσουκένια θήκη της Νοκια η οποία οκ καλή είναι αλλά αν δεν χρειάζεται τότε δεν βρίσκω λόγο να την βάλω.

Όσο βαθειά και να το χαράξεις πάλι γαλάζιο θα ναι ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Όσο βαθειά και να το χαράξεις πάλι γαλάζιο θα ναι ...

+1

kaluas (θυμισε μου το ονομα σου παρεμπιπτοντως αδελφε) , τι θα κανεις τελικα? σε ψηνει το Ν9? θα κινηθεις καποια στιγμη να το αποκτησεις? ή το γυρισες στο 6680?

:)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το 6680, έζησε μία μεγάλη και όμορφη ζωή από το Νοέμβριο του 2005, απεβίωσε πριν λίγες μέρες δυστυχώς από τα γηρατειά και τιμητικά το έβαλα στο avatar ...

Ναι, το θέλω το n9 και έχω αποταμιεύσει ήδη ένα μεγάλο ποσό, αλλά περιμένω και μία επιδότηση που ίσως μπορώ να χρησιμοποιήσω για να το αποκτήσω φτηνότερα ... Στην επιλογή μου μένω, μαύρο 64άρι και έχω επίγνωση, σε αντίθεση με τους περισσότερους αγοραστές του, πως το κινητό με ικανοποιεί ακριβώς όπως είναι, δεν περιμένω το κινητό να είναι σαν το n900, ούτε να υποστηρίζεται την επόμενη τριετία από την μάνα του ...

Πήγαμε μαζί στο πλαίσιο με έναν καμμένο iPhonε-α και μόλις το είδε το αγάπησε και το αγόρασε και έχω ασχοληθεί αρκετές φορές, συνήθισα τον χειρισμό του και προσπαθώ να την παλέψω με τα μηνύματα ... Όπως και να χει, άλλη είναι η χάρη του φυσικού qwerty ..

Με λίγα λόγια, με λένε Γιάννη και ανυπομονώ να αποκτήσω το δικό μου n9 και να του πετάξω τα μάτια έξω !!!!!! :p

Αυτές οι απαντήσεις σου "παιδί θαύμα" aka thePRODIGY χωρίς να ξέρεις τι background έχει ο άλλος είναι ανεκτίμητες.

Εμένα 24ωρη μου αρέσει, θέλω να το κάψω να δω πόσο αντέχει!:cool:

Και να θέλεις να το κάψεις φορτίζοντας το δεν μπορείς.

Όσες ώρες και να θες να το αφήσεις στον φορτιστή, μόλις η μπαταρία γεμίσει, σταματάει να φορτίζει.

;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

24ωρη φορτιση!!!!??

Αν το παραγγείλω την Τρίτη στο Πλαίσιο και το παραλάβω Τετάρτη, μπορεί να προλάβει να φορτίσει μέχρι τη γιορτή μου!

Οριακά.... :p

Τρομάζω στην ιδέα του να φορτίσω την μπαταρία στο αυτοκίνητο :lol:

Γιάννης! :)

Και να θέλεις να το κάψεις φορτίζοντας το δεν μπορείς.

Όσες ώρες και να θες να το αφήσεις στον φορτιστή, μόλις η μπαταρία γεμίσει, σταματάει να φορτίζει.

;)

Μαζί σου, παρόλα αυτά το έχω ακόμα και φορτίζει!;)

Καλορίζικο!!

Αν δε σε λένε Ιώβ, πας για νέο ρεκόρ υπομονής!!! :lol:

Πως αντέχεις και δεν ασχολείσαι με το εργαλείο? :O

Γιάννης! :)

24 ωρες??????????

Βγαλε το κινητακι απο το φορτιστη, μη το ταλαιπωρεις το κακομοιρο (μικρη απωλεια φορτιου ενεργοποιει ξανα τη φορτιση και ουτω καθεξης. Καλο δεν του κανεις, ζημια μπορει) ... ;)

Καλοριζικο...

ναι, δεν μπορω να αποφασισω ποιο μου αρεσει περισσοτερο.

το Ν9 ή το Ν8

Αν κι η υποθεση εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικη, εδω παει λιγο παραπερα και γινεται... αντικειμενικη.

Ν9 ευκολα παιδια. Απο τα πιο ομορφα κινητα που φτιαχτηκαν ποτε...

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αν κι η υποθεση εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικη, εδω παει λιγο παραπερα και γινεται... αντικειμενικη.

Ν9 ευκολα παιδια. Απο τα πιο ομορφα κινητα που φτιαχτηκαν ποτε...

Αν και δεν είμαστε στους διαξιφισμούς, να μου επιτραπεί να πω ένα +1 ...

Το n8 ότι έκανε έκανε ... Όσο κρατάω το n9, εκτός από το ότι είναι γεννημένο για το χέρι μου αυτό το κινητό, βλέπω ένα δυνατό μέλλον ..

Εκτός αν είσαι τόσο multimedia και θες να παίζεις με την φοβερή κάμερα και το HDMI ..

Αν και δεν είμαστε στους διαξιφισμούς, να μου επιτραπεί να πω ένα +1 ...

Το n8 ότι έκανε έκανε ... Όσο κρατάω το n9, εκτός από το ότι είναι γεννημένο για το χέρι μου αυτό το κινητό, βλέπω ένα δυνατό μέλλον ..

Εκτός αν είσαι τόσο multimedia και θες να παίζεις με την φοβερή κάμερα και το HDMI ..

Ειχα λιγο πριν με ενα καλο φιλο ενα Ν9 και ενα Nokia 800. Εκτος απο την ξεκαθαρη ανωτεροτητα του meego σε ολους τους τομεις (πιο βαρετο λειτουργικο απο το WM δεν εχω ξαναδει κι ας λατρευα παλια τα Windows phones), αυτο το καλουπι (cyan στην προκειμενη) καταφερνε να "ομορφυνει" ακομα και αυτο το ανιαρο λειτουργικο...

Ειχα λιγο πριν με ενα καλο φιλο ενα Ν9 και ενα Nokia 800. Εκτος απο την ξεκαθαρη ανωτεροτητα του meego σε ολους τους τομεις (πιο βαρετο λειτουργικο απο το WM δεν εχω ξαναδει κι ας λατρευα παλια τα Windows phones), αυτο το καλουπι (cyan στην προκειμενη) καταφερνε να "ομορφυνει" ακομα και αυτο το ανιαρο λειτουργικο...

Ναι !!!! Πέφτει το μάτι μου καμία φορά πάνω στο κινητό και βλέπω την οθόνη λες και την "σουλουπώνει" επιφανειακή τάση, ακριβώς όπως λίγο χυμένο νερό πάνω σε τραπέζι ... Και το δεύτερο χαρακτηριστικό που επίσης τρελαίνει, είναι πως σε ένα ελαφρώς πιο σκοτεινό περιβάλλον κανένας δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα όρια της οθόνης και σε αυτό βοηθάει το φοβερό μαύρο ... Είναι απλά εικονίδια τα οποία τρέχουν πάνω σε ένα κομμάτι μαύρου "πλαστικού" ... Και αυτά ισχύουν και για το n9 και για το 800 ..

καμια σχεση ομως , ετσι?

κριμα για τις οποιες πωλησεις θα κοψει το 800 απο το Ν9

και αυτο μονο επειδη ειναι ολοιδια αλλα το 800 εχει μεγαλυτερη προωθηση

κριμα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

καμια σχεση ομως , ετσι?

κριμα για τις οποιες πωλησεις θα κοψει το 800 απο το Ν9

και αυτο μονο επειδη ειναι ολοιδια αλλα το 800 εχει μεγαλυτερη προωθηση

κριμα

Πράγματικα αισθάνομαι ότι του κλέβει λίγο απο τη μοναδικότητα του.

Φυσικά δεν έχουν καμία σχέση σχεδιαστικά, εργονομικα, σε όλες τις πτυχές τα δυο λειτουργικά. Είναι κατα πολυ ανώτερο το meego. Το κρίμα είναι όλο της Νοκια...

@kaluas

Τίποτα, απλά κομψοτεχνημα. Και τρομερή ποιότητα κατασκευής - αίσθηση στο χέρι (βασικές παράμετροι ). Ακόμα κι η θήκη που έρχεται bundled είναι προσεγμένη μέχρι αηδιας στο φινιρισμα της. Μόνο η Νοκια φτιάχνει τόσο όμορφα και ποιοτικά αξεσουάρ για τα κινητά της...

Ναι !!!! Πέφτει το μάτι μου καμία φορά πάνω στο κινητό και βλέπω την οθόνη λες και την "σουλουπώνει" επιφανειακή τάση, ακριβώς όπως λίγο χυμένο νερό πάνω σε τραπέζι ... Και το δεύτερο χαρακτηριστικό που επίσης τρελαίνει, είναι πως σε ένα ελαφρώς πιο σκοτεινό περιβάλλον κανένας δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα όρια της οθόνης και σε αυτό βοηθάει το φοβερό μαύρο ... Είναι απλά εικονίδια τα οποία τρέχουν πάνω σε ένα κομμάτι μαύρου "πλαστικού" ... Και αυτά ισχύουν και για το n9 και για το 800 ..

εχεις δικιο..αυτο το stealth που εχει οταν το κοιτας στο τραπεζι...και εγω καμια φορα ξεχνιεμαι και το κοιταω καλα καλα...ειναι απιστευτα ομορφο...για το meego δεν θα μιλησω...δεν υπαρχει κατι καλυτερο... οσοι το θελετε αλλα ακομα δεν...εριξαν λιγο τη τιμη στο 16αρι http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=n9

επειδή το είδα και γω σήμερα το συγκεκριμένο πρέπει να χει φάει τρελή ταλαιπωρία, εγώ το πέτυχα κλειστό,το άνοιξα μου έλεγε ότι έχουν γίνει πάρα πολλά reboot και κάτι τρέχει και κάτι τέτοια και μετά το παράτησα να ασχοληθώ λίγο με το note:)

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Σήμερα έτυχε να δω από κοντά και να πιάσω στα χέρια μου Ν950! Το τηλέφωνο ήταν απλά άψογο! Παρότι dev device σταθερό, δεν κολλούσε και αυτό το πληκτρολόγιο, στην ίδια κορυφαία ποιότητα με το Ε7! Το άνοιξα και το έκλεισα κάμποσες φορές να δω αν όντως κολλούσε ο μηχανισμός που είχα διαβάσει ότι είχαν παραδεχτεί ήταν ελαττωματικός. Το παιδί που το είχε με είδε, λέω θα με κράξει και γέλασε. Λέει αυτό είναι από την καλή παρτίδα :lol: Πραγματικά ομολογώ ότι ήθελα να το πάρω και να αρχίσω να τρέχω :p
Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

Σήμερα έτυχε να δω από κοντά και να πιάσω στα χέρια μου Ν950!:p

ειδες απο κοντα το καθαροαιμο ατι?!!!!!! :blink::!:

wow, νομιζα πως Ελλαδα δεν ειχε παρει κανεις.

παιζει να ειναι και το μονο

μπραβο παντως ρε φιλε, μακαρι καποια στιγμη να το δω απο κοντα.

αν και δεν το βλεπω...

οσο θυμαμαι πως αρχικα η Νοκια θα το εβγαζε στην παραγωγη (εχει φτιαξει και teaser video, θυμαστε? που ειχε διαρρεύσει αρχες τους ετους?) αλλα μας τα γυρισε.... γκρρρρ

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ειδες απο κοντα το καθαροαιμο ατι?!!!!!! :blink::!:

wow, νομιζα πως Ελλαδα δεν ειχε παρει κανεις.

παιζει να ειναι και το μονο

μπραβο παντως ρε φιλε, μακαρι καποια στιγμη να το δω απο κοντα.

αν και δεν το βλεπω...

οσο θυμαμαι πως αρχικα η Νοκια θα το εβγαζε στην παραγωγη (εχει φτιαξει και teaser video, θυμαστε? που ειχε διαρρεύσει αρχες τους ετους?) αλλα μας τα γυρισε.... γκρρρρ

φυσικά, βιντεάρα ... το βλέπα κάθε μέρα! ... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ckBtXFSbaQg]N9 teaser video[/ame] :(

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB