Jorge_greek Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Παντως μεχρι στιγμης καμμια εταιρεια κινητης δεν το εχει φερει...εχω ψηθει πολυ ασχημα να το παρω με την επιδοτηση απο τη voda αλλα ουτε καν στον καταλογο τους δεν το εχουν....:( Δεν πρόκειται να το φέρει κανένας πάροχος. Μόνο από nokia centre ή από 3ους. Δες αν μπορείς από κάνα μεγάλο μαγαζί πλαίσιο-public ( αν το έχει δεν ξέρω) να εξαργυρώσεις εκεί την επιδότησή σου Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Mπορει καποιος κατοχος του Ν9 please! να ανεβασει εδω αυτο το wallpaper? το θελω για Lockscreen του Ν900 αλλα δεν μπορω να το βρω σκετο στο google.images http://i.haymarket.net.au/Utils/ImageResizer.ashx?n=http%3A%2F%2Fi.haymarket.net.au%2FNews%2FNokia-N9-launch3.jpg&w=450&c=0 Edited December 15, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Mπορει καποιος κατοχος του Ν9 please! να ανεβασει εδω αυτο το wallpaper? το θελω για Lockscreen του Ν900 αλλα δεν μπορω να το βρω σκετο στο google.images http://i.haymarket.net.au/Utils/ImageResizer.ashx?n=http%3A%2F%2Fi.haymarket.net.au%2FNews%2FNokia-N9-launch3.jpg&w=450&c=0 [ATTACH]23006[/ATTACH] ορμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) [ATTACH]23006[/ATTACH] ορμα! ω ρε μαγκα μου με εφτιαξες ασχημα! :D thank you very very much!!! *αφου δεν μπορω να εχω το Ν9 (ακομα) ας δωσω ετσι ενα αρωμα στο παλιατζουρακι μου:) edit: thanks to you Dark_ds και φαινεται το ιδιο τελεια και σε portrait οποιος ενδιαφερεται, πρεπει να εγκαταστησει το enhanced lockscreen. και μετα με 2-3 γραμμουλες κωδικα μεσω xterm και leafpad , επιλεγει οποιο Background επιθυμει. Edited December 15, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 πως μπορω να περασω ρε παιδια απο iphone 4s σε νοκια n9 τις επαφες!και εαν δεν γινετε μηπως μπορω να τις περασω απο google λογαριασμο? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 ω ρε μαγκα μου με εφτιαξες ασχημα! :D thank you very very much!!! *αφου δεν μπορω να εχω το Ν9 (ακομα) ας δωσω ετσι ενα αρωμα στο παλιατζουρακι μου:) edit: thanks to you Dark_ds και φαινεται το ιδιο τελεια και σε portrait οποιος ενδιαφερεται, πρεπει να εγκαταστησει το enhanced lockscreen. και μετα με 2-3 γραμμουλες κωδικα μεσω xterm και leafpad , επιλεγει οποιο Background επιθυμει. πολυ ωραιο! μεγιες! δωσε και τις γραμμουλες για το terminal ομως :p πως μπορω να περασω ρε παιδια απο iphone 4s σε νοκια n9 τις επαφες!και εαν δεν γινετε μηπως μπορω να τις περασω απο google λογαριασμο? βαλτες στο gmail σου και μετα απο το n9 πατα account -> mail for exchange. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 βαλτες στο gmail σου και μετα απο το n9 πατα account -> mail for exchange. για server adress τι βαζω φιλε μου....και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) m.google.com και port 443 . παρακαλω οτι θελεις πες μας! ερωτηση..γιατι ακομα δεν εχω βρει λυση..οταν μπαινω fb,skype γινεται να εμφανιζονται οι επαφες μονο μεσα στο καθε προγραμμα και οχι στις contacts? Edited December 15, 2011 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Δεν πρόκειται να το φέρει κανένας πάροχος. Μόνο από nokia centre ή από 3ους. Δες αν μπορείς από κάνα μεγάλο μαγαζί πλαίσιο-public ( αν το έχει δεν ξέρω) να εξαργυρώσεις εκεί την επιδότησή σου :(:(:(:(:(:(:(:( Θα το δοκιμασω.... Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Χτες καθως επεξεργαζομουνα το κινητο καταλαβα οτι ειχαν χαθει καποια μνμτα...για να επιβεβαιωσω εστειλα στο 1256 και ενω μου ερχοντουσαν κανονικα τα μνμτα υπολοιπου δεν τα εβρισκα πουθενα!το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?εκανα format και ολα μια χαρα! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Πολλά θέματα ακούω, δυστυχώς!! Περισσότερα από το Ν900. Και είναι κρίμα....... Έχει ακουστεί τίποτα για fw update από τη Nokia? Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 (edited) αν το λες για το παραπανω post μου πρεπει να πω οτι ειχα περασει το ελληνικο πληκρολογιο και μαλιστα ειχα κατεβασισει πολλα διφορετικα και μαλλον την πατησα εκει....γιαυτο ρωταω μηπως ξερει κανενας!γιατι τωρα που το εκανα restore ολα ειναι μια χαρα αλλα δεν εχω περασει ελληνικο πληκρολογιο! γενικα το κινητο ειναι αξιολογοτατο Edited December 16, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 πως φευγουν απο το contact αυτους που εχω στο fb ωστε να εχω μονο της επαφες του καταλογου μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος ήδη κάτοχος τις εξής ερωτήσεις: 1) Πώς πάει απο μπαταρία?Με μια νορμάλ χρήση χωρίς να λιώνεις στο ιντερνετ. 2) Πώς είναι το σήμα του γενικά?Αν χάνεις κλήσεις (αδικαιολογητα εννοώ) ας πούμε. 3) Πώς είναι η ποιότητα του μικροφώνου κ του ακουστικού?Αν ακούς καλά και αν σε ακούνε δηλαδη. Αυτά βασικά.Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το iphone 4s.Μου αρέσει πολύ περισσότερο στο ν9 το λογισμικό και απο την άλλη πιστεύω οτι το iphone έχει καλύτερη οθόνη.Επίσης δεν μου αρεσει στο iphone τα κομπλεξικά με τα κλειδώματα που έχει(itunes,radio,bluetooth). Οπότε μάλλον πάω για το ν9.Κάθε άποψη θα με βοηθήσει.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος ήδη κάτοχος τις εξής ερωτήσεις: 1) Πώς πάει απο μπαταρία?Με μια νορμάλ χρήση χωρίς να λιώνεις στο ιντερνετ. 2) Πώς είναι το σήμα του γενικά?Αν χάνεις κλήσεις (αδικαιολογητα εννοώ) ας πούμε. 3) Πώς είναι η ποιότητα του μικροφώνου κ του ακουστικού?Αν ακούς καλά και αν σε ακούνε δηλαδη. Αυτά βασικά.Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το iphone 4s.Μου αρέσει πολύ περισσότερο στο ν9 το λογισμικό και απο την άλλη πιστεύω οτι το iphone έχει καλύτερη οθόνη.Επίσης δεν μου αρεσει στο iphone τα κομπλεξικά με τα κλειδώματα που έχει(itunes,radio,bluetooth). Οπότε μάλλον πάω για το ν9.Κάθε άποψη θα με βοηθήσει.Ευχαριστώ. καλησπερα φιλε μου, λοιπον! 1.εμενα μου βγαζει κατι λιγοτερο απο δυο μερες με πολλες κλησεις...και λιγο wifi και κλπ.χωρις το power saver mode 2.το σημα ειναι μια χαρα..δεν εχω χασει ποτε κληση η οτιδηποτε 3.του ακουστικου και αυτη μια χαρα..του μικροφωνου οχι και τοσο...ολοι σχεδον μου λενε πως δεν με ακουνε καλα..υπαρχει και η επιλογη noise cancellation που βελτιιωνει την κατασταση! αυτα! οτι αλλο θες πες μας. αν και λογικα θα το εχεις κανει ηδη...ρωτα και στα τοπικ του iphone τα ιδια..δες τι γινεται και διαλεγεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 http://everythingn9.com/ Ένα , πιθανότατα, χρήσιμο site. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 παιδια καλημερα,εχουμε κανενα νεο για ελληνικα?βαρεθηκα το android και θα κανω μια στροφη η προς το n9 η προς το lumia 800. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Hi guys! Σας παρακολουθώ καιρό τώρα ( :p ) μιας και ενδιαφέρομαι για το κινητό αν και το είχα λίγο βγάλει απ'το μυαλό μου λόγω τιμής και γενικά του φιάσκου της υποστήριξης απο τη Nokia κλπ αλλά μιας και δικαιούμαι μια γενναιόδωρη επιδότηση έλεγα μήπως τελικά το τσιμπήσω για τα Χριστούγεννα οπότε σε μια προσπάθεια να καταλήξω έχω μερικές ερωτήσεις να κάνω! Επειδή με εκνευρίζει η αγορά των κινητών όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια που απο εκεί που είχαμε εκατοντάδες επιλογές πλέον απλά διαλέγουμε ανάμεσα σε 4 λειτουργικά απο τα οποία για διαφορετικούς λόγους κανένα δε με ικανοποιέι, έλεγα να "κάνω τη διαφορά" και να επιλέξω αυτό :p Ως long time χρήστης blackberry όμως δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσω να συμβιβαστώ με ένα touch πληκτρολόγιο (αν και συνηθίζω εύκολα απλά θα μου λείπει η χαρά ενος physical keyboard) χωρίς το χαρακτηριστικό (και εθιστικό ledακι) και το real time push service που προσφέρουν τα blackberry.. Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα καλό κινητό με ένα σταθερό λειτουργικό και απότι καταλαβαίνω μέχρι στιγμής υπάρχουν ακόμα πολλά bugs το οποίο δεν θα με πείραζε αν ξέραμε με σιγουριά ότι θα λυθούν μελλοντικά με κάποιο firmware update αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάτι τέτοιο? Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις για applications (έχω συνηθίσει απο τα blackberry :happy: ) αλλά θέλω να ελπίζω οτι κάποια βασικά και χρήσιμα πράγματα θα υπάρχουν..? Τέλος επειδή μάλλον απο Πλαίσιο θα το πάρω, να υποθέσω οτι φέρνουν μόνο μαύρο? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 (edited) Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος ήδη κάτοχος τις εξής ερωτήσεις: 1) Πώς πάει απο μπαταρία?Με μια νορμάλ χρήση χωρίς να λιώνεις στο ιντερνετ. 2) Πώς είναι το σήμα του γενικά?Αν χάνεις κλήσεις (αδικαιολογητα εννοώ) ας πούμε. 3) Πώς είναι η ποιότητα του μικροφώνου κ του ακουστικού?Αν ακούς καλά και αν σε ακούνε δηλαδη. Αυτά βασικά.Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το iphone 4s.Μου αρέσει πολύ περισσότερο στο ν9 το λογισμικό και απο την άλλη πιστεύω οτι το iphone έχει καλύτερη οθόνη.Επίσης δεν μου αρεσει στο iphone τα κομπλεξικά με τα κλειδώματα που έχει(itunes,radio,bluetooth). Οπότε μάλλον πάω για το ν9.Κάθε άποψη θα με βοηθήσει.Ευχαριστώ. καλημερα, 1)η μπαταρια του με αρκετα τηλεφωνα και συνεχεια πείραγμα του κινητού μου κραταει κανα 2μερο, 2) δεν εχει καποιο προβλημα με την κεραία οσο σφιχτά και να το πιάσεις 3) δεν εχω καποιο προβλημα στη ομιλια τους ακουω καθαρά,δεν μου εχει κανει κανεις παράπονο οτι δεν με ακουει... στης αρχες που το αγόρασα ρωτουσα ολους οσους μιλουσα πως με ακουνε και μου λεγανε καθαρά.(μου ειχε μεινει απωθημένο με το προηγούμενο galaxy s που ειχα να μην με ακουνε και ειχα τρομοκρατηθεί γιαυτο :D δεν θελω να σε επηρεάσω στην αγορα σου απαντάω μονο αυτα που ρωτας... εγω μαζι με το n9 εχω και ενα iphone 4 αλλα σαν κυρια χρηση εχω το n9 οχι πως το iphone δεν ειναι κινηταρα. (καλη αγορα) παιδια καλημερα,εχουμε κανενα νεο για ελληνικα?βαρεθηκα το android και θα κανω μια στροφη η προς το n9 η προς το lumia 800. α ρε ταξιδιώτη ποσα χρονια σε θυμάμαι με τα κινητα το ιδιο μικρόβιο εχουμε, πρεπει να βρουμε την αντιβίωση :lol: τιποτα ακομα με τα greek αναμενουμε,, εγω παντος που ειμαι ασχετος με τα english τα καταλαβαινω...αν σε διστάζει αυτο το θεμα :) (keybord ελληνικο εχουμε) Hi guys! Σας παρακολουθώ καιρό τώρα ( :p ) μιας και ενδιαφέρομαι για το κινητό αν και το είχα λίγο βγάλει απ'το μυαλό μου λόγω τιμής και γενικά του φιάσκου της υποστήριξης απο τη Nokia κλπ αλλά μιας και δικαιούμαι μια γενναιόδωρη επιδότηση έλεγα μήπως τελικά το τσιμπήσω για τα Χριστούγεννα οπότε σε μια προσπάθεια να καταλήξω έχω μερικές ερωτήσεις να κάνω! Επειδή με εκνευρίζει η αγορά των κινητών όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια που απο εκεί που είχαμε εκατοντάδες επιλογές πλέον απλά διαλέγουμε ανάμεσα σε 4 λειτουργικά απο τα οποία για διαφορετικούς λόγους κανένα δε με ικανοποιέι, έλεγα να "κάνω τη διαφορά" και να επιλέξω αυτό :p Ως long time χρήστης blackberry όμως δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσω να συμβιβαστώ με ένα touch πληκτρολόγιο (αν και συνηθίζω εύκολα απλά θα μου λείπει η χαρά ενος physical keyboard) χωρίς το χαρακτηριστικό (και εθιστικό ledακι) και το real time push service που προσφέρουν τα blackberry.. Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα καλό κινητό με ένα σταθερό λειτουργικό και απότι καταλαβαίνω μέχρι στιγμής υπάρχουν ακόμα πολλά bugs το οποίο δεν θα με πείραζε αν ξέραμε με σιγουριά ότι θα λυθούν μελλοντικά με κάποιο firmware update αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάτι τέτοιο? Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις για applications (έχω συνηθίσει απο τα blackberry :happy: ) αλλά θέλω να ελπίζω οτι κάποια βασικά και χρήσιμα πράγματα θα υπάρχουν..? Τέλος επειδή μάλλον απο Πλαίσιο θα το πάρω, να υποθέσω οτι φέρνουν μόνο μαύρο? Ευχαριστώ προκαταβολικά! αντε καλοριζικο φιλε....:lol: λοιπον bugs προσωπικά δεν βλεπω τρελα,,,σε κινητα εχω δει πολλα χειρότερα ιδιως σε android... δεν μου εχει ΣΒΗΣΕΙ η κολλήσει μονο του χωρις λογο, ακόμα ειμαστε στην αρχη...τωρα για το touch vs real keyboard ..... δεν θα εχεις πρόβλημα γιατι ειναι με πολυ ωραια ρεαλιστικότητα και εύχρηστα για ολους τους χρηστές. και πίστεψε με στο μελλον θα λες πως μπορούσες τοσα χρονια και χρησιμοποιούσες τα realkeyboard. :rolleyes: ναι μονο σε μαυρο... δεν ξερω αν το βρεις απο εξω μήπως σε αλλο χρώμα. expansys κτλ κτλ με καθε επιφύλαξη --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited December 17, 2011 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 εχω προβλημα και θα το σπασω μου φαινεται. λοιπον μπαινω nokia store παω my stuff και page unavailable download history not available.try again later....εκανα apt-get update - upgrade κομπλε ολα..εσβησα και εβαλα παλι το Nokia account..τι να κανω? ζωη μαρτυριο..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 εχω προβλημα και θα το σπασω μου φαινεται. λοιπον μπαινω nokia store παω my stuff και page unavailable download history not available.try again later....εκανα apt-get update - upgrade κομπλε ολα..εσβησα και εβαλα παλι το Nokia account..τι να κανω? ζωη μαρτυριο..:p dark είχα το ίδιο πρόβλημα, ξέρεις πως λύθηκε; Έκανα reboot :p Πολλές φορές λύνει περισσότερα προβλήματα απ' ότι φαντάζεσαι :lol: Και μια ερώτηση, κατεβάζω π.χ. ένα pdf από 1 mail μου. Που αποθηκεύεται; Στο home/user/mydocs/downloads που είναι και τα άλλα αρχεία που τα διαβάζει το documents δεν είναι και το search δεν το βρίσκει! Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 εχω προβλημα και θα το σπασω μου φαινεται. λοιπον μπαινω nokia store παω my stuff και page unavailable download history not available.try again later....εκανα apt-get update - upgrade κομπλε ολα..εσβησα και εβαλα παλι το Nokia account..τι να κανω? ζωη μαρτυριο..:p κατι παρομοίο ειχα παθει.... λύθηκε με επαναφορά settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 εχω προβλημα και θα το σπασω μου φαινεται. λοιπον μπαινω nokia store παω my stuff και page unavailable download history not available.try again later....εκανα apt-get update - upgrade κομπλε ολα..εσβησα και εβαλα παλι το Nokia account..τι να κανω? ζωη μαρτυριο..:p http://everythingn9.com/nokia-account-login-on-your-n9/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! dark είχα το ίδιο πρόβλημα, ξέρεις πως λύθηκε; Έκανα reboot :p Πολλές φορές λύνει περισσότερα προβλήματα απ' ότι φαντάζεσαι :lol: Και μια ερώτηση, κατεβάζω π.χ. ένα pdf από 1 mail μου. Που αποθηκεύεται; Στο home/user/mydocs/downloads που είναι και τα άλλα αρχεία που τα διαβάζει το documents δεν είναι και το search δεν το βρίσκει! εκανα απειρα reboot τιποτα! εστειλα τωρα ενα pdf στα documents το εβαλε! κατι παρομοίο ειχα παθει.... λύθηκε με επαναφορά settings. ευτυχως βρηκα λυση στο λινκ που εδωσε το παλικαρι απο κατω και τι γλιτωσαμε..σκευτομουν και hard reset να κανω αν δεν επιανε τιποτα! http://everythingn9.com/nokia-account-login-on-your-n9/ αλλαξα mail οπως λεει στην δευτερη παραγραφο και ολα καλα! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 αντε καλοριζικο φιλε....:lol: λοιπον bugs προσωπικά δεν βλεπω τρελα,,,σε κινητα εχω δει πολλα χειρότερα ιδιως σε android... δεν μου εχει ΣΒΗΣΕΙ η κολλήσει μονο του χωρις λογο, ακόμα ειμαστε στην αρχη...τωρα για το touch vs real keyboard ..... δεν θα εχεις πρόβλημα γιατι ειναι με πολυ ωραια ρεαλιστικότητα και εύχρηστα για ολους τους χρηστές. και πίστεψε με στο μελλον θα λες πως μπορούσες τοσα χρονια και χρησιμοποιούσες τα realkeyboard. :rolleyes: ναι μονο σε μαυρο... δεν ξερω αν το βρεις απο εξω μήπως σε αλλο χρώμα. expansys κτλ κτλ με καθε επιφύλαξη ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! η οθόνη απο δαχτυλιές και γρατζουνιές τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts