TrObAs Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καλημέρα , δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει από κάποιον ψάχνοντας βρήκα ένα πρόγραμμα που τρέχει τις εφαρμογές του apkenv χωρις να χρειαζεται terminal. http://www.smartnews.hu/2012/10/apkenv-qml-alkalmazas-apk-inditoikon-keszitesehez/ είναι στα ουγγαρέζικα οπότε χρησιμοποιήστε μεταφραστή. Το δοκίμασα και δουλευει μια χαρά . Κάτι ακόμα μήπως να φτιαχνόταν ένα subforum σχετικά με το apkenv και το ποιες εφαρμογές δουλεύουν Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Έχω ψηθεί τρελά να το πάρω, αλλά όσο το χτυπάω στο eBay, όλο με τρώνε στα τελευταία δευτερόλεπτα! Θα ψάξω να το πάρω από Ελλάδα μεταχείρω. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καλημέρα , δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει από κάποιον ψάχνοντας βρήκα ένα πρόγραμμα που τρέχει τις εφαρμογές του apkenv χωρις να χρειαζεται terminal. http://www.smartnews.hu/2012/10/apkenv-qml-alkalmazas-apk-inditoikon-keszitesehez/ είναι στα ουγγαρέζικα οπότε χρησιμοποιήστε μεταφραστή. Το δοκίμασα και δουλευει μια χαρά . Κάτι ακόμα μήπως να φτιαχνόταν ένα subforum σχετικά με το apkenv και το ποιες εφαρμογές δουλεύουν Καλημερα φιλε μου υπαρχουν ηδη εδω Apkenv/Game Compatibility Apkenv/Apps Compatibility Apkenv απο οτι φαινεται παντως μονο στα angry birds θα μεινουμε..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriSS21 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Φιλε mitsos 106 ειναι πολυ καλη η πλοηγηση του, ακριβεις χαρτες, φωνητικη πλοηγηση στα Ελληνικα, και το κυριοτερο: no data, ολα μεσω gps (πραγμα που δεν ηξερα πριν το αγορασω..., για την ακριβεια ουτε ο πωλητης το ηξερε!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Φιλε mitsos 106 ειναι πολυ καλη η πλοηγηση του, ακριβεις χαρτες, φωνητικη πλοηγηση στα Ελληνικα, και το κυριοτερο: no data, ολα μεσω gps (πραγμα που δεν ηξερα πριν το αγορασω..., για την ακριβεια ουτε ο πωλητης το ηξερε!) Με φτιάχνεις τρελά βραδιάτικα (τεχνολογικώς, μην παρεξηγηθούμε) :lol::lol::lol: Και διάβασα οοοοοοοοολο το παρόν θέμα. Γκαβώθηκα αλλά έμαθα πολλά. Αύριο μάλλον θα έρθει το κινητάκι. Πάνω που έλεγα στον κουνιάδο μου Νοκια τέλος, τα κανε πλακάκια με τη MS, μην παίρνεις ξανά, αν συνεχίσει έτσι πάει για χρεωκοπία, πάρε κανά άλλο τηλέφωνο... Πήρε το Asha κι εγώ τον δούλευα. (Περιστατικό πριν 2 βδομάδες). Άμα το δει το δικό μου, με καθάρισε :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriSS21 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Φιλε εκανα μια πολυ καλη ψαχτικη πριν τα σκασω για το Ν9. Βεβαια πηρα το 64αρι γιατι χρειαζομαι τον χωρο (στα θετικα οτι λειτουργει και ως mass storage, δηλαδη οταν συνδεθει usbικα, ο υπολογιστης το βλεπει ως σκληρο δισκο). Μερα με τη μερα ανακαλυπτω πραγματα που δεν ειχα υπ' οψιν μου. Φυσικα με βοηθησαν σε καποια και τα παιδια σε αυτο το φορουμ. Ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ με τα ολα της... (τουλαχιστον σε αυτα που θελω να κανω εγω με μια συσκευη...). Σου το ξαναλεω: το αγορασα 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του, αυτο αν με γνωριζες καλυτερα σημαινει οτι το εψαξα. Το εχω σε μαυρο και δεν χορταινω να το κοιταω...ειδικα στη home screen με τα notifications! Ειναι κοσμημα, δεν καταλαβαινεις ειδικα στο μαυρο που τελειωνει η οθονη και που αρχιζει το polycarbon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Φιλε εκανα μια πολυ καλη ψαχτικη πριν τα σκασω για το Ν9. Βεβαια πηρα το 64αρι γιατι χρειαζομαι τον χωρο (στα θετικα οτι λειτουργει και ως mass storage, δηλαδη οταν συνδεθει usbικα, ο υπολογιστης το βλεπει ως σκληρο δισκο). Μερα με τη μερα ανακαλυπτω πραγματα που δεν ειχα υπ' οψιν μου. Φυσικα με βοηθησαν σε καποια και τα παιδια σε αυτο το φορουμ. Ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ με τα ολα της... (τουλαχιστον σε αυτα που θελω να κανω εγω με μια συσκευη...). Σου το ξαναλεω: το αγορασα 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του, αυτο αν με γνωριζες καλυτερα σημαινει οτι το εψαξα. Το εχω σε μαυρο και δεν χορταινω να το κοιταω...ειδικα στη home screen με τα notifications! Ειναι κοσμημα, δεν καταλαβαινεις ειδικα στο μαυρο που τελειωνει η οθονη και που αρχιζει το polycarbon! Εγώ ψάχνω για νεο κινητό απο το Μάρτιο. Και κάθε μέρα έψαχνα, κοιτούσα, έκανα άπειρες συγκρίσεις και υπολογισμούς. Μέχρι που έπιασα στα χέρια μου το Galaxy S3 ενός φίλου μου. Και τότε έγινε το κλικ: Ναι μεν, τρομερό κινητό, τρελές επιδόσεις, τεράστια οθόνη, λέω αυτό το μέγεθος είναι καλό για μένα, έχω πολύ μεγάλα χέρια (κουπιά να καταλάβεις). Και μετά συνειδητοποίησα τα πλαστικά του. Σκέτη απογοήτευση. Από τη στιγμή μάλιστα που το θέλω πιο πολύ για τηλέφωνο, γιατί να πάρω τεράστιο; Μετά κοιτούσα τα razr. Ποιότητα πολύ καλή οθόνες για να επιλέξω, όλα καλά. Το android το βαρέθηκα όμως. Και ξαναγύρισα στο Ν9,το οποίο εξαρχής μου άρεσε αλλά η τιμή ήταν απαγορευτική. Έ, διάβασα και το θέμα, δεν ήθελε και πολύ... Δε νομίζω να είμαστε και πολλοί στον πλανήτη που έχουμε το συγκεκριμένο (ψωνάρες:p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μπράβο παιδιά, χαίρομαι που σας αρέσει το Ν9. Και εγώ δεν το μετάνιωσα στιγμή και να φανταστείτε το δικό μου "έμεινε" στην 1,2 έκδοση. Δεν πειράζει όμως γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα (φτου να μην το ματιάσω). εγώ την μετάβαση να φανταστείτε την έκανα απο iOS και android (το Nexus S) το είχα μόνο τρεις μήνες! Κάποια πραγματάκια ακόμα τα ψάχνω. Η ποιότητα του κορυφή και πραγματικά τα περισσότερα κινητά δεν την έχουν. Ασε που έδωσαν την σχεδιαστική γραμμή στα Lumia και τώρα όλοι βγάζουν παρόμοια (βλέπε htc 8x κλπ) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλημερα στην παρεα.ξερει κανεις πως μπορω να επαναφερω το stock browser στην αρχικη του μορφη;επαιζα με το N9qtweak για ν αλλαξω το user agent και αφου δεν καταφερα τιποτα εκανα ενα full restore αλλα ο browser τωρα μου κανει κατι κολπα και θελω να τον επαναφερω στην αρχικη του μορφη μεσω xterm αν γινεται. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ετσι ειναι οπως τα λετε παιδια,το N9 ειναι τουμπανο,πανεμορφο.. και καθε μερε νομιζεις οτι ειναι διαφορετικο τηλεφωνο,δεν το βαριεσαι ποτε! :D καλημερα στην παρεα.ξερει κανεις πως μπορω να επαναφερω το stock browser στην αρχικη του μορφη;επαιζα με το N9qtweak για ν αλλαξω το user agent και αφου δεν καταφερα τιποτα εκανα ενα full restore αλλα ο browser τωρα μου κανει κατι κολπα και θελω να τον επαναφερω στην αρχικη του μορφη μεσω xterm αν γινεται. δοκιμασες το clean backup που δινει αυτος εδω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriSS21 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Εγώ ψάχνω για νεο κινητό απο το Μάρτιο. Και κάθε μέρα έψαχνα, κοιτούσα, έκανα άπειρες συγκρίσεις και υπολογισμούς. Μέχρι που έπιασα στα χέρια μου το Galaxy S3 ενός φίλου μου. Και τότε έγινε το κλικ: Ναι μεν, τρομερό κινητό, τρελές επιδόσεις, τεράστια οθόνη, λέω αυτό το μέγεθος είναι καλό για μένα, έχω πολύ μεγάλα χέρια (κουπιά να καταλάβεις). Και μετά συνειδητοποίησα τα πλαστικά του. Σκέτη απογοήτευση. Από τη στιγμή μάλιστα που το θέλω πιο πολύ για τηλέφωνο, γιατί να πάρω τεράστιο; Μετά κοιτούσα τα razr. Ποιότητα πολύ καλή οθόνες για να επιλέξω, όλα καλά. Το android το βαρέθηκα όμως. Και ξαναγύρισα στο Ν9,το οποίο εξαρχής μου άρεσε αλλά η τιμή ήταν απαγορευτική. Έ, διάβασα και το θέμα, δεν ήθελε και πολύ... Δε νομίζω να είμαστε και πολλοί στον πλανήτη που έχουμε το συγκεκριμένο (ψωνάρες:p ). Καθολου ψωναρες αγαπητε φιλε. Δυο περιστατικα το επιβεβαιωνουν: 1ον. στην τηλεφωνικη υποστηριξη της vodafone οταν ζητησα να μου αποστειλουν τις ρυθμισεις για τα mms και το internet, με ρωταει "ποια συσκευη εχετε κυριε?" Της λεω "Νοκια Ν9" , και λεει "Νοκια ΤΙ? Χαχαχαχαχαχαχα!!! 2ον. σε καταστημα vodafone στον Πειραια οταν και πηγα να παρω το vodafone full σημα (συσκευη που ενισχυει το 3g στην ανυπαρκτη αυτη εταιρεια απο πλευρας σηματος στον Πειραια...) "Ποιο Νοκια μου ειπατε κυριε?" Ξανα χαμόλεγα!!! Εχει την πλακα του το ολο θεμα, το διασκεδαζω..! Δεν εχω αγορασει κινητο για να κανω show off τοποθετωντας το στο τραπεζακι στην καφετερια (βλεπε το 70% των κατοχων iPhone) αλλα δεν σας κρυβω οτι γουσταρω πολυ οταν με ρωτανε : Τι ειναι αυτο ρε φιλε? Ποτε βγηκε? Και απανταω σαρκαστικα (σε φιλους και γνωστους): αστο, αυτη η συσκευη δεν ειναι για τα μουτρα σας!!!!:lol::lol::lol: Edited October 31, 2012 by chriSS21 Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beyond Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) καλησπέρα,ήθελα να πάρω το lumia 920 και προχθές ήρθε ένας φίλος μου που έχει εκτελωνιστικό γραφείο και κρατούσε μαζί του ενα n9 στην κούτα σφραγισμένο το οποιο δεν εφτασε ποτε στον παραληπτη του γιατι εγινε καποιο λαθος. Μετά απο πολυ πρηξιμο κατάφερα να τον πείσω να μου το πουλήσει και έχω πάθει την πλάκα μου.. ότι κινητο και να πιάσω τώρα δεν μαρέσει.. ο τρόπος που δουλεύει το n9 είναι ευφυής.. απορώ γιατί δεν πούλησε όσο θα έπρεπε αυτή η συσκευή.. επίσης όποιος το βλέπει μου λέει ότι ειναι το lumia και οταν του λεω n9 δεν το ξέρει κανεις... μία ερώτηση πατώντας *#0000# έχω την v30.2012.07-1.341.1_pr_341 εχουν βγεί αλλες εκδόσεις ? πως μπορω να κανώ αναβάθμιση.. ? ευχαριστω ... Edited October 31, 2012 by beyond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 απορώ γιατί δεν πούλησε όσο θα έπρεπε αυτή η συσκευή.. Μόνο ο Stephen Elop και οι λαμογιές που έκανε ξέρουν.. Παιδιά, τις τελευταίες ώρες έχω πρόβλημα με το Wazapp, κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλησπέρα,ήθελα να πάρω το lumia 920 και προχθές ήρθε ένας φίλος μου που έχει εκτελωνιστικό γραφείο και κρατούσε μαζί του ενα n9 στην κούτα σφραγισμένο το οποιο δεν εφτασε ποτε στον παραληπτη του γιατι εγινε καποιο λαθος. Μετά απο πολυ πρηξιμο κατάφερα να τον πείσω να μου το πουλήσει και έχω πάθει την πλάκα μου.. ότι κινητο και να πιάσω τώρα δεν μαρέσει.. ο τρόπος που δουλεύει το n9 είναι ευφυής.. απορώ γιατί δεν πούλησε όσο θα έπρεπε αυτή η συσκευή.. επίσης όποιος το βλέπει μου λέει ότι ειναι το lumia και οταν του λεω n9 δεν το ξέρει κανεις... μία ερώτηση πατώντας *#0000# έχω την v30.2012.07-1.341.1_pr_341 εχουν βγεί αλλες εκδόσεις ? πως μπορω να κανώ αναβάθμιση.. ? ευχαριστω ... Φίλε μου έχουμε ακριβώς την ίδια έκδοση, η οποία είναι απο την Orange Πολωνίας! Είναι C.V Country Variant που σημαίνει ότι για να πάρουμε επίσημη ενημέρωση πρέπει να περιμένουμε να βγει ακριβώς για την δικιά μας. Για να γλυτώσεις απο τον κόπο σου λέω πως προσπάθησα με πολλά και διάφορα firmware να το πάω στην 1,3 έκδοση αλλα κανένα δεν έμπαινε. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Ετσι ειναι οπως τα λετε παιδια,το N9 ειναι τουμπανο,πανεμορφο.. και καθε μερε νομιζεις οτι ειναι διαφορετικο τηλεφωνο,δεν το βαριεσαι ποτε! :D δοκιμασες το clean backup που δινει αυτος εδω ? το δοκιμασα αλλα δεν εγινε τιποτα.ολα ειναι οπως πριν. ολα οκ τελικα.ξαναεκανα τη διαδικασια μεσα απ το N9qtweak κι εστρωσε (προς το παρον).σ ευχαριστω για το ενδιαφερων. Edited October 31, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beyond Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Φίλε μου έχουμε ακριβώς την ίδια έκδοση, η οποία είναι απο την Orange Πολωνίας! Είναι C.V Country Variant που σημαίνει ότι για να πάρουμε επίσημη ενημέρωση πρέπει να περιμένουμε να βγει ακριβώς για την δικιά μας. Για να γλυτώσεις απο τον κόπο σου λέω πως προσπάθησα με πολλά και διάφορα firmware να το πάω στην 1,3 έκδοση αλλα κανένα δεν έμπαινε. ναι όντως το γράφει και στο κουτί οτι προοριζόταν για Πολωνία !! ευχαριστώ με γλίτωσες απο το ψάξιμο ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλή σας μέρα! Από σήμερα, επίσημα πλέον στο παρόν φόρουμ. Πρώτη εντύπωση (άσχημη): Πολλές δαχτυλιές στο πλαστικό. Κατά τα άλλα, κορυφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriSS21 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλή σας μέρα! Από σήμερα, επίσημα πλέον στο παρόν φόρουμ. Πρώτη εντύπωση (άσχημη): Πολλές δαχτυλιές στο πλαστικό. Κατά τα άλλα, κορυφή! Βρε συ Μητσο, γραψε μας εντυπωσεις και ασε τις δαχτυλιες!!!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Βρε συ Μητσο, γραψε μας εντυπωσεις και ασε τις δαχτυλιες!!!! :lol::lol: Δηλαδή να μην τα πώ τα άσχημα; :worry: :lol: Θετικά: Απλά άπαιχτο τηλέφωνο. Ποιότητα κατασκευής, οθόνη, μενού, δωρεάν χάρτες, είχε στη συσκευασία και θήκη, σπάνιο κινητό. ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟ Αρνητικά: Το ασύρματο δίκτυο, αρκετά ισχνό. Και το μεγαλύτερο αρνητικό: Το ερωτεύτηκε και η γυναίκα μου και ΔΕΝ δέχεται πλέον να συμβιβαστεί με το παλιό μου DEFY όπως είχαμε από την αρχή συμφωνήσει.:mad::mad: Τι κάνω τώρα :mad: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 παρτης ενα lumia :p η... http://cdn3.sbnation.com/entry_photo_images/2130512/Nokia-world-2011-DSC_1456-N9-white-verge_large_verge_medium_landscape.jpg πανεμορφο το λευκο! μεγιες μητσο! να το χαιρεσαι! ναι το wifi δεν ειναι και τοσο καλο δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 παρτης ενα lumia :p η... πανεμορφο το λευκο! μεγιες μητσο! να το χαιρεσαι! ναι το wifi δεν ειναι και τοσο καλο δυστυχως Το θέμα είναι να γλιτώσουμε κανά φράγκο. Μάλλον θα τη βγάλω για φαγητό σήμερα μπας και το ξεχάσει... :lol: Δυο ερωτήσεις: Πώς βρίσκω αν έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού και πως για το που προοριζόταν το κινητό μου; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να έχεις όλους τους διακόπτες σε έναν; (Wifi, bluetooth, data κτλ) όπως αυτό στο android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Το θέμα είναι να γλιτώσουμε κανά φράγκο. Μάλλον θα τη βγάλω για φαγητό σήμερα μπας και το ξεχάσει... :lol: Δυο ερωτήσεις: Πώς βρίσκω αν έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού και πως για το που προοριζόταν το κινητό μου; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να έχεις όλους τους διακόπτες σε έναν; (Wifi, bluetooth, data κτλ) όπως αυτό στο android; χαχαχχαχα.. κατι ειναι και αυτο τουλαχιστον! settings-> about product ,η τελευταια εκδοση εινια 40.2012.21-3 (pr1.3) κατεβασε το navifirm και βαλε τον κωδικο που εχει στο sim tray, εκει θα σου βγαλει πιο firmware ειναι για την συσκευη σου..γραφει και για που ειναι..(δες εδω την τεταρτη παραγραφο) ετσι μπορεις να δεις,λογικα θα υπαρχει και ποιο ευκολος τροπος.. :p τετοιο προγραμμα δεν νομιζω να υπαρχει..το μονο που μου ερχεται αυτη τη στιγμη ειναι το n9qtweak, μεσα στο link εχει και ενα pdf δες την σελιδα 11.. αλλα εγω σου λεω αστο για αρχη..σιγα σιγα ολα! ειναι λιγο επικυνδινο το προγραμμα Edited November 2, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Κι επειδή δουλεύουμε κιόλας και δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε πολύ με το κινητό, στην καμιά ώρα που έπαιξα μαζί του, διαπίστωσα οτι πάει σφαίρα, έμαθα αμέσως το σύστημα με τις τρεις οθόνες, δε μου λείπει καθόλου το back & οι χάρτες φαίνονται καλοί, αν και του 2010. Φανταστική οθόνη αν και θα την προτιμούσα λίγο πιο φωτεινή. Από εφαρμογές, έχει για όλα τα γούστα, αλλά όχι 100 διαφορετικές που κάνουν το ίδιο πράγμα όπως το android. Έχω μερικές απορίες, αλλά δε θέλω να σας πρήζω, θα ψάξω μόνος μου κι αν δεν καταφέρω κάτι, πιστεύω κάποιος από σας τους παλιούς θα βοηθήσει. Εν κατακλείδι, δε βλέπω να αλλάζω κινητό μέχρι το 2015, αν αντέξει βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Στο παρόν θέμα θα συζητάμε για τους υπότιτλους και τρόπους για να παίξουν σωστά στο Ν9. Εάν δίνοντας το παρακάτω echo "subfont-encoding=ISO-8859-7" > /home/user/.mplayer/config σου αποκριθεί το terminal nonexistent directory δοκίμασε το παρακάτω devel-su (Πατάς έντερ) ερώτημα password -->(γράφεις) rootme (και πατάς έντερ) echo "subfont-encoding=ISO-8859-7" > ~/.mplayer/config (Πατάς έντερ) και για να βεβαιωθείς... cd ~/.mplayer/ (Πατάς έντερ) cat config (Πατάς έντερ και πρέπει να δείς subfont-encoding=ISO-8859-7) Edited January 22, 2013 by gianpithio update Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλημερα! για την φωτεινοτητα μπορεις απο το n9qtweak να απενεργοποιησεις το automatic brightness..θα δεις εχει μεγαλη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts