Andreasole Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπερα. Εγω δεν βλεπω το automatic brightness . Δεν το εχει μεσα αλλα στη σελιδα maemo talk υπαρχει. Λετε βα φταει η εκδοση. Εχω την τελευταια Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπερα. Εγω δεν βλεπω το automatic brightness . Δεν το εχει μεσα αλλα στη σελιδα maemo talk υπαρχει. Λετε βα φταει η εκδοση. Εχω την τελευταια πατας το display tweaker (ΒΒ) και απο εκει το 1 και μετα παλι το 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 πατας το display tweaker (ΒΒ) και απο εκει το 1 και μετα παλι το 1 Καλημέρα! Σε εμένα δεν ανοίγει καθόλου το N9 QuickTweak :( Έκδοση 40.2012.21-3_PR_009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλημέρα! Σε εμένα δεν ανοίγει καθόλου το N9 QuickTweak :( Έκδοση 40.2012.21-3_PR_009 Εχεις ανοιχτο developer mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Εχεις ανοιχτο developer mode? E......... όχι...... Σόρι, μαθαίνω ακόμη, το κανα... :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 E......... όχι...... Σόρι, μαθαίνω ακόμη, το κανα... :O:O:O καλα δεν σε εβρισα απλα ρωτησα :p ενταξει τωρα δουλεψε? με το n9qtweak να προσεχεις πολυ,γιατι αν παει κατι στραβα μετα συνηθως θελει φλασαρισμα το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 καλα δεν σε εβρισα απλα ρωτησα :p ενταξει τωρα δουλεψε? Ναι δούλεψε, δοκίμασα μόνο τη φωτεινότητα και είναι οκ. Τι άλλο προτείνεις να κάνω από δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλημερα σας. Το open vide player(OVP) μου κολλαει συνεχως. Εχετε και σεις το ιδιο προβλημα? Εχουμε κανενα αλλο player που να δεχετε και υποτιτλους??? Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Ναι δούλεψε, δοκίμασα μόνο τη φωτεινότητα και είναι οκ. Τι άλλο προτείνεις να κάνω από δω; μερικα που χρησιμοποιω εγω.. ειναι το Α -> 4 , Η ->2 , Ι -> 1 , Μ -> 2(βαλε ios η android,οτι θες) , U -> 1 , FF -> 1 αν εχεις βαλει το home screen settings προσεχε με το n9qtweak. If you use Home screen settings app, use N9 QTwaek carefully – it can cause REBOOT-LOOP ! DON’T use rotation from tweak A, B and background changer from tweak W !!! Καλημερα σας. Το open vide player(OVP) μου κολλαει συνεχως. Εχετε και σεις το ιδιο προβλημα? Εχουμε κανενα αλλο player που να δεχετε και υποτιτλους??? Ευχαριστω Ανδρεα εδω εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Ευχαριστω ασε να το ξαναδοκιμασω. Πιο παλια δεν τα καταφερα ασε να δουμε Καλησπερα φιλε Dark. Δεν τα καταφερα παλι με το τερμιναλ. Το κανω copy/paste αλλα τιποτα. Το εργο το παιζει αλλα οι υποτιτλοι ειναι ακαταλαβιστικοι Edited November 6, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλησπερα φιλε Dark. Δεν τα καταφερα παλι με το τερμιναλ. Το κανω copy/paste αλλα τιποτα. Το εργο το παιζει αλλα οι υποτιτλοι ειναι ακαταλαβιστικοι δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4015232#post4015232 αμα δεν βγαλεις ακρη και με αυτο,δεν ξερω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Βασικα ειναι το ιδιο πραγμα. Εκει που ειναι τα ” μου βαζει αυτο ? απο μονο του λες αυτο να φταει??? Χρειαζομαι καποιο αλλο προγρααμμα ? Το καταφερα με τα ” αλλα ολο μου λεει permission denied Edited November 5, 2012 by Andreasole Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Βασικα ειναι το ιδιο πραγμα. Εκει που ειναι τα ” μου βαζει αυτο ? απο μονο του λες αυτο να φταει??? Χρειαζομαι καποιο αλλο προγρααμμα ? Το καταφερα με τα ” αλλα ολο μου λεει permission denied Κανενα ενα reboot να κλεισουν ολα,γινε root και ξαναπροσπαθησε αν ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Τουλαχιστο για μενα που παρακολουθω αρκετες σειρες και ταινιες το βρισκω μεγαλο λαθος να μην εχουμε εναν player που να αξιζει που να δεχεται και υποτιτλους εννοειτε. Εκτος και αν ειναι αυτος και απλα εγω δεν τα καταφερνω. Εσεισ τα καταφεραται??? Τελικα τα καταφερα και για να γινει αυτη εντολη απο το τερμιναλ δεν πρεπει να εισαι root με την διαφορα ομως τωρα οταν μπαινω στη εφαρμογη Kmplayer να μην παιζουν τα εργα ενω πριν την εντολη επαιζαν. Τι να πω. Αν αλλαξω player παιζει χωρις υποτιτλους ενω με τον mplayer oxi :angry: Edited November 6, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Καλημερες και απο μενα!! Βλεπω τις τελευταιες μερες εχει θιχτει το θεμα του video player και ειπα να κανω και γω τις δικες μου παρατηρησεις.. Καταρχας πολλα μπραβο στο Dark_Ds ο οποιος ειναι πανταχου παρων στις συζητησεις και εχει παντα να δωσει κατι χρησιμο σε ολους μας!! Tωρα οσον αφορα τον player εχω να πω πως ειναι αρκετα ελλειπης,εμενα προσωπικα σχεδον σε καθε βιντεο που βαζω θα κολλησει και θα πεταξει το γνωστο μηνυμα this video file is not supported.. etc etc Επισης αφοτου εγκατεστησα τον Kmplayer εχει λυσει αυτο το προβλημα στα περισσοτερα βιντεος εκτος των αρχειων που περναω απο ενα νοκια 700 του αδερφου μου.Τα οποια ο embeded player αφενος δεν τα παιζει με τιποτα και αφετερου ο km τα παιζει σε slow motion... Αυτα απο μενα,ξερω θα φανω γκρινιαρης αλλα δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.. Απορω βεβαια πως γινεται να μην υπαρχει εστω ενας καλος εναλλακτικος player με ευκολο interface....:confused: Eπισης να θυμισω το petition που γινεται για τις βιντεοκλησεις στο skype: http://www.change.org/petitions/skype-skype-video-call-on-nokia-n9#share θελει ακομα 12 για να φτασει τον στοχο...Για να δουμε... Edited November 8, 2012 by gianpithio Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Φιλε Cybton εσυ που εβαλες τον Kmplayer παιζεις κανονικα τις ταινειες σου μεσω mplayer και με υποτιτλους? Αν ναι πως το εκανες? Εννοειτε οτι Dark ειναι πανταχου παρων :) μακαρι να ειναι καλα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Φιλε Cybton εσυ που εβαλες τον Kmplayer παιζεις κανονικα τις ταινειες σου μεσω mplayer και με υποτιτλους? Αν ναι πως το εκανες? Εννοειτε οτι Dark ειναι πανταχου παρων :) μακαρι να ειναι καλα προς το παρον δεν εχω δοκιμασει να παιξω υποτιτλους παρα μονο διαφορα codecs αρχειων βιντεο..οταν πειραματιστω με υποτιτλους να ενημερωσω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Eπισης να θυμισω το petition που γινεται για τις βιντεοκλησεις στο skype: http://www.change.org/petitions/skype-skype-video-call-on-nokia-n9#share θελει ακομα 12 για να φτασει τον στοχο...Για να δουμε... Επισης ποιος απο εμας εδω εχει δοκιμασει το emumaster??μεχρι στιγμησ οτι αποπειρα εχω κανει να περασω κατι παιχνιδια απο GBA αρνειται να τα παιξει διοτι αποτι μου λεει δεν ειναι original τα αρχεια που του χω περασει..Θελει υποτιθεται να ναι συγκεκριμενα τα Mbs toy καθε αρχειου παιχνιδιου για να τα διαβασει...Any ideas m8s?? :D για gba ουτε εγω εχω μπορεσει.. για τα υπολοιπα ολα καλα πανε Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Σας ευχαριστω παιδια :D αν και ειστε λιγο υπερβολικοι νομιζω..ευχαριστω παντως! :) δοκιμασα τωρα το mplayer δουλεψε κανονικα (πατησα mplayer οχι gstreamer και οι υποτιτλοι ηταν srt) ο OVP μου βγαζει κατι ερωτηματικα αντι για υποτιτλους Ανδρεα στο blog εχει γινει λαθος για αυτο σου εβγαζε ? (τωρα το ειδα,σορρυ) ειναι κανονικα " και οχι το αλλο που γερνουν οι ακρες.. Google Maps -> N9 Edited November 8, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Δοκίμασε να μετατρέψεις τους υπότιτλους σε utf8! Πρώτα κάνεις εγκατάσταση στην συσκευή σου το recode και μετά δίνεις το παρακάτω : recode windows-1253..utf8 subtitle.srt Όπου subtitle.srt το πλήρες όνομα του αρχείου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 καλησπερα εχουμε καμια γνωση για το καταστημα αυτο; http://electronics.simplyelectronics.net/electronics/Nokia%20N9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Δοκίμασε να μετατρέψεις τους υπότιτλους σε utf8! Πρώτα κάνεις εγκατάσταση στην συσκευή σου το recode και μετά δίνεις το παρακάτω : recode windows-1253..utf8 subtitle.srt Όπου subtitle.srt το πλήρες όνομα του αρχείου. στο κινητο η στον υπολογιστη? στον υπολογιστη βρηκα ενα προγραμμα για linux! Edited November 8, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Ολοι μου οι υποτιτλοι ειναι (save as) utf8 απο τον υπολογιστη μου,με το ιδιο ονομα οπως στο εργο. Αυτο με το recode δεν το πολυ καταλαβα. Αν μπορεις βημα βημα θα ηταν ωραια. Ευχαριστω Και κατι αλλο ,αφου μετα την εντολη που εδωσα απο τερμιναλ απο Kmplayer δεν μπορω να δω εργο μεσω του mplayer. Εσβησα την εφαρμογη και την εγκατεστησα ξανα και παιζει κανονικα αλλα μετα την εντολη σταματα να παιζει --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited November 6, 2012 by impreza_sti Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Και κατι αλλο ,αφου μετα την εντολη που εδωσα απο τερμιναλ απο Kmplayer δεν μπορω να δω εργο μεσω του mplayer. Εσβησα την εφαρμογη και την εγκατεστησα ξανα και παιζει κανονικα αλλα μετα την εντολη σταματα να παιζει σβησε και τα δυο. εγκατεστησε πρωτα τον kmplayer και μετα τον mplayer. μην ανοιξεις το προγραμμα,κανε πρωτα τις εντολες στο terminal και αφου ειναι ολα οκ,ανοιξε το προγραμμα επελεξε mplayer και δοκιμασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) στο κινητο η στον υπολογιστη? στον υπολογιστη βρηκα ενα προγραμμα για linux! Ολοι μου οι υποτιτλοι ειναι (save as) utf8 απο τον υπολογιστη μου,με το ιδιο ονομα οπως στο εργο. Αυτο με το recode δεν το πολυ καταλαβα. Αν μπορεις βημα βημα θα ηταν ωραια. Ευχαριστω Με το recode μπορούμε να αλλάξουμε το encoding των αρχείων, αυτό χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου και οι υπότιτλοι παίζουν μια χαρά! Νομίζω ότι το είχα εγκαταστήσει και στο Ν900 για αυτό το πρότεινα. Μπορεί να υπάρχει και για το Ν9. Αφού τα αρχεία των υποτίτλων είναι σε utf8 και δεν παίζουν τότε θα χρειαστεί να δοκιμάσετε κάποια άλλη κωδικοποίηση :) Edited November 6, 2012 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts