thePRODIGY Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Λοιπον, να προτεινω μερικες βασικες εφαρμογες για το Ν9: 1) ScreenshotMee ο,τι πρεπει για να κανεις γρηγορα και ευκολα print screen 2) The Flashlite Υπερ απλο και υπεροχο application για να εχεις φακο 3)LPMCustomizer Η εφαρμογη που προτεινε ο φιλος Dark_ds παραπανω 4) Filebox Ενας πολυ καλος file explorer 5) Shortucts ^ Με αυτο το app αλλαζεις τα 4 προεγκατεστημενα shortcuts που βγαινουν οταν πας να κανεις swipe απο κατω προς τα πανω ^Αυτα ειναι μερικες βασικες προτασεις απο το Nokia Store. κατεβασα και το OpenVideoPlayer ενα πολυ καλο player με εξτρα λειτουργιες επισης, το last.fm scrobbler (για οσους εχουν account στο last.fm) ^αυτα με μια γενικη αναζητηση στο google Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 eμενα μου βγαζει 967 used και 17 free :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ναι παιδια, υπαρχει θεμα, ειδατε? Chill bro, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με την διαθέσιμη RAM του κινητού, μπορεί κάλλιστα να δεσμεύεται πλασματικά από ψευτοεφαρμογή .... Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για το MeeGo, μην βιαζόμαστε να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε πως λειτουργεί, αναμφισβήτητα η Nokia έβαλε την ψυχή της σε αυτό το κινητό και είμαι 100% σίγουρος από τις επιδόσεις του πως υπάρχει μία πολύ έξυπνη ιδέα πίσω από αυτό το σύστημα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) eμενα μου βγαζει 967 used και 17 free :-P Jesus Christ.. :/ edit:τεσπα παιδια, οποιος βρει περισσοτερες πληροφοριες πανω στο θεμα ας κανει την καλη να μας ενημερωσει Edited January 24, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Λοιπον, να προτεινω μερικες βασικες εφαρμογες για το Ν9: ^αυτα με μια γενικη αναζητηση στο google Τις έχεις χρησιμοποιήσει αυτές, όπως λες.... Ωραία, ιδιαίτερα ο φακος είναι πολύ χρήσιμος, αν γίνεται χρήση των LED του κινητού. Ευχαριστώ. Τώρα, εκφώνηση καλούντος όπως στα Symbian να μην περιμένω, ε; Κρίμα, γιατί είναι super απαραίτητη στη δουλειά μου... (με γλυτώνει απο πολλά τρέξε να δεις ποιος είναι)... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Λοιπον, να προτεινω μερικες βασικες εφαρμογες για το Ν9: 1) ScreenshotMee ο,τι πρεπει για να κανεις γρηγορα και ευκολα print screen 2) The Flashlite Υπερ απλο και υπεροχο application για να εχεις φακο 3)LPMCustomizer Η εφαρμογη που προτεινε ο φιλος Dark_ds παραπανω 4) Filebox Ενας πολυ καλος file explorer 5) Shortucts ^ Με αυτο το app αλλαζεις τα 4 προεγκατεστημενα shortcuts που βγαινουν οταν πας να κανεις swipe απο κατω προς τα πανω ^Αυτα ειναι μερικες βασικες προτασεις απο το Nokia Store. κατεβασα και το OpenVideoPlayer ενα πολυ καλο player με εξτρα λειτουργιες επισης, το last.fm scrobbler (για οσους εχουν account στο last.fm) ^αυτα με μια γενικη αναζητηση στο google Κάνε έναν κόπο να τις γράψεις στο thread με τις εφαρμογές όταν βρεις χρόνο. Να είναι όλες μαζί. Επίσης το LPMcustomiser πόση μπαταρία σου τρώει; Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλημέρα έχει πάρει κανένας το δεύτερο Update (pr 1.2) επίσημα ? γνωρίζετε το release date? Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλημέρα έχει πάρει κανένας το δεύτερο Update (pr 1.2) επίσημα ? γνωρίζετε το release date? έχει δοθεί στους devs περίπου πριν μία βδομάδα. Συνεπώς υπολόγισε 1 μήνα ακόμα. Give or take.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδιά καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση? επειδή έδωσα το iPhone 4 που είχα κ σκέφτομαι να αγοράσω το n9, ήθελα συμβουλή για ορισμένα πράγματα. Όταν το είδα κ περί εργάστηκα απο κοντά ήταν το ιδανικό μέγεθος με τέλειο λειτουργικό. Όσον αφορά τις φωτογραφίες σε macro mode είναι καλο? η μπαταρία κρατάει αρκετά? με υπολογιστή mac συνδέεται? ακούγεται καλά το ηχείο? ξέρω ότι επίσημη υποστήριξη θα εχει ακόμα ένα update,μετα τι?Ιατρικα apps δυστυχώς δεν εχει. για κάποιον με καθόλου γνώσεις στο Linux μπορεί να το χρησιμοποιήσει?το ζήτημα των ελληνικών στο πληκτρολόγιο ξέρω ότι λύθηκε. Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις κ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παιδιά καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση? επειδή έδωσα το iPhone 4 που είχα κ σκέφτομαι να αγοράσω το n9, ήθελα συμβουλή για ορισμένα πράγματα. Όταν το είδα κ περί εργάστηκα απο κοντά ήταν το ιδανικό μέγεθος με τέλειο λειτουργικό. Όσον αφορά τις φωτογραφίες σε macro mode είναι καλο? η μπαταρία κρατάει αρκετά? με υπολογιστή mac συνδέεται? ακούγεται καλά το ηχείο? ξέρω ότι επίσημη υποστήριξη θα εχει ακόμα ένα update,μετα τι?Ιατρικα apps δυστυχώς δεν εχει. για κάποιον με καθόλου γνώΒσεις στο Linux μπορεί να το χρησιμοποιήσει?το ζήτημα των ελληνικών στο πληκτρολόγιο ξέρω ότι λύθηκε. Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις κ ευχαριστω. 1) ναι ειναι καλο σε μακρο γιατι εχει κανονικα Auto Focus 2)H μπαταρια κραταει κανονικα οσο ενα high end smartphone, μια με δυο 2 μερες (μπορει και λιγο παραπανω) , αναλογα με τη χρηση που κανεις 3)δεν ξερω τι παιζει με mac.. αλλα αν εννοεις απλα να συνδεθει σε mass storage... φανταζομαι, ναι 4)το ηχειο ειναι μετριας εως χαμηλης εντασης, κατι που αλλαζει απο το τερματικο. ισως αλλαξει και με αναβαθμιση στο μελλον (?) η με καποιο application με user interface 5)Θα παρει και αλλα updates και μετα το PR 1.2 . Η Νοκια ειχε πει θα το υποστηριζει μεχρι το 2015.. 6)καποιος ασχετος με Linux μπορει να το χρησιμοποιησει. το λειτουργικο ειναι απλο και ευκολο. το θεμα ειναι να ξερεις και λιγα αγγλικουλια, ισως χρειαστουν καποια στιγμη σε τυχον οδηγο που θα βρεις για το πως να κανεις καποια "μοντα" 7)ναι ελληνικο πληκτρολογιο εχει. ειναι 5 λεπτα δουλεια, υπαρχει και επισημο thread εδω στο Myphone απο τον Qwazix Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) μου έβγαλε 874 used 110 free και δεν ήταν καμιά εφαρμογή ανοιχτή στο backround :worry: απο το λαπτοπ μου με Kde4 used 670 free 2208=<free 1004 +buffers 57 +cached 1146> @localhost ~$ free -m total used free shared buffers cached Mem: 2878 1874 1004 0 57 1146 -/+ buffers/cache: 670 2208 Swap: 0 0 0 http://www.linuxatemyram.com/ Edited January 24, 2012 by sergyma Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Μόλις ήρθε. Χμμμ, πολύ διαφορετικό το μπλε από ότι έχω συνηθίσει... Και δεν ήταν τυλιγμένο σε ζελατίνα όπως ένα Lumia που έχω ανοίξει. Είναι made in finland, αλλά απευθύνεται στην Πολωνική αγορά. Θα έχω θέμα με την εγγύηση; Prodigy, δώσε τα φώτα σου... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ολα τα ευρωπαικα κινητα καλυπτονται απο 2ετη πανευρωπαικη εγγυηση οποτε, δεν θα εχεις κανενα προβλημα! με υγεια! : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Το δικό σου σαν κουτί ήταν τυλιγμένο σε ζελατίνα ή κατευθείαν τράβηξες το συρταράκι με το κινητό; Η συσκευή φαίνεται ερμητικά κλειστή στη δική της ζελατίνα, αλλά υπάρχουν σκονίτσες παντού και μέσα στο κουτί... Υπάρχει life-timer όπως στα Symbian, αν κι ακόμη δεν το έχω καν βγάλει από το κουτί του εκτός από μια περιεργαστική ματιά... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Το δικό σου σαν κουτί ήταν τυλιγμένο σε ζελατίνα ή κατευθείαν τράβηξες το συρταράκι με το κινητό; Η συσκευή φαίνεται ερμητικά κλειστή στη δική της ζελατίνα, αλλά υπάρχουν σκονίτσες παντού και μέσα στο κουτί... Υπάρχει life-timer όπως στα Symbian, αν κι ακόμη δεν το έχω καν βγάλει από το κουτί του εκτός από μια περιεργαστική ματιά... σε ζελατινα αλλα η ζελατινα δεν λεει κατι.. το θεμα ειναι η λευκη ταινια της Νοκια να υπαρχει Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εμ, δεν υπάρχει... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 απο που το αγορασες? κατι τετοιο εννοω: http://is01.thegumtree.com/image/big/98183605.jpg Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Ναι βρε, ΔΕΝ το έχει! Αγοράστηκε από αγγελία εδώ μέσα στο forum, μόλις χθες από άτομο που μάλλον θα ήταν υπεράνω κάθε υποψίας (αν δεις θα καταλάβεις), και ανέγραφε σφραγισμένο.... Την πάτησα, ε; Edited January 24, 2012 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ε σιγα τοτε... νομιζα πως το πηρες απο μαγαζι απλα ο φιλος το αγορασε το ανοιξε δεν του εκανε και το εβαλε πισω στο κουτι στην ουσια καινουργιο ειναι Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Αν είναι η αγγελία που έπαιξε στα 380: 1) Σε μισώ :p 2) Να μην έχεις άγχος, οι αξιολογήσεις μιλούν από μόνες τους. Και γω στη θέση σου θα είχα μία μίνι αμφιβολία αλλά μην παραγινόμαστε καχύποπτοι ! Να χαρείς το κινητό σου και να είσαι σίγουρος ότι πήρες καινούργιο κινητό με τιμή μεταχειρισμένου διμήνου. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ε σιγα τοτε... νομιζα πως το πηρες απο μαγαζι απλα ο φιλος το αγορασε το ανοιξε δεν του εκανε και το εβαλε πισω στο κουτι στην ουσια καινουργιο ειναι Όταν το παίρνεις σφραγισμένο, εννοείται σφραγισμένο. Έχω πάρει σφραγισμένα από αγγελίες, τα πιο πολλά,να πω την αλήθεια. Κοιτώντας το, δεν δείχνει να είχε ταινία πάνω ούτε στην αριστερή ούτε στη δεξιά μεριά. Μπορούσα να βρω μτχ με λιγότερα. Να του το στείλω πίσω; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 καθολου ταινια???????? περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Γεια σας παίδες!!! Είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος του Νοκια Ν9!!! Το κινητο απλα δεν υπάρχει!!! Θα ήθελα να ρωτησω αν ξέρει κάποιος πως θα κόψω ,ε ακρίβεια και αξιόπιστα την καρτα sim σε microsim. είδα πολλα βιντεακια στο youtube αλλα ολα λενε για το iphone και δεν ξέρω αν θέλει το ιδιο κόψιμο για το Ν9. please οποιος ξερει ας μου πει πριον κανω καμια στραβη και τρέχω σε cosmote. η καρτα μου ειναι με το μεγάλο ορθογωνιο ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Δες την εικόνα που ανέβασε ο Prodigy δύο σελίδες πίσω. Ποια κάρτα έχεις, την αριστερή ή τη δεξιά; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 στο καταστημα που εχεις την καρτα βοντα γιντ οτε και με κανενα 5 ευρω βγαζεις καινουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts