Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι..Γράφει GR και μάλιστα λέει με Ελληνικά και τι περιέχει το κουτί μέσα...καθώς και χώρα προορισμού Ελλάδα...και χώρα κατασκευής made in Finland.

Ανεξαρτητα απο αυτο, θα παρει καποια στιγμη αναβαθμιση το δικο παρ ολο που δεν ειναι GR αυτο ρωταω,γιατι στο εξης site http://everythingn9.com/how-to-update-to-pr-1-1-on-the-nokia-n9/ εχει το ιδιο ακριβως μοντελο με το δικο μου και του εβγαλε αναβαθμιση κανονικα,ενω στο δικο μου οχι

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια καλησπερα, γνωριζει κανεις που μπορω να δω ενα Ν9 απο κοντα;

Σε δυο καταστηματα Πλαισιο που πηγα δεν το ειδα.

Θελω να το δω απο κοντα, να δοκιμασω και ποσο δυνατο ηχειο εχει.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Δες στο navifirm υπάρχει αναβάθμιση για το δικό σου product number ?

Απο το συγκεκριμενο εργαλειο λειπει εντελως το Ν9.

Εχει ακουστει τιποτα αν σε καποιο update θα βγει αλφαριθμητικο πληκτρολογιο για τα μηνυματα ? γιατι δεν παλευεται αλλο η κατασταση με αυτη την μοδα που εχουν ολα τα καινουργια κινητα που ειναι σαν να εχεις αληθινο πληκτρολογιο

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

Εχει ακουστει τιποτα αν σε καποιο update θα βγει αλφαριθμητικο πληκτρολογιο για τα μηνυματα ? γιατι δεν παλευεται αλλο η κατασταση με αυτη την μοδα που εχουν ολα τα καινουργια κινητα που ειναι σαν να εχεις αληθινο πληκτρολογιο

μα το αληθινο πληκτρολογιο ειναι πολυ πιο βολικο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Τελικα το βρηκα με την εκδοση 1.4.Product number ειναι αυτο που λεει MATERIAL στο κουτι?:p

Απο το συγκεκριμενο εργαλειο λειπει εντελως το Ν9.

Στο navifirm 1.5 που εχω εγω το έχει κανονικότατα RM-696

Στο navifirm 1.5 που εχω εγω το έχει κανονικότατα RM-696

Το βρηκα και εγω τωρα,πως ακριβως βλεπω αν παιρνει η οχι- ο κωδικος που ειναι σε παρενθεση τι ακριβως ειναι,πραγματικα δεν καταλαβαινω,μπλεξιμο sorry που ρωταω

μα το αληθινο πληκτρολογιο ειναι πολυ πιο βολικο

Το κακο ειναι οτι εμενα με βολευει να γραφω οπως ειναι το Ν8.. δηλαδη με το ενα χερι και να εχει Τ9

τεσπα

γνωριζει κανεις αν θα υπαρξει κατι τετοιο ?

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

Το αφηνω στην ακρη αυτο με την αναβαθμιση γιατι ακρη δεν βγαζω,ρωταω για ποιο λογω μου εμφανιζει οταν το συνδεω στο pc μονο 8.80GB ,ενω εχει 16GB,δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη.Χρειαζεται να κανω κατι.:confused:

Εγω με το που το πηρα μου εβγαλε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ αναβαθμιση την οποια και εκανα....δεν ειναι ελληνικο και μου ειναι κατασκευη china αν και ξερω οτι δεν παιζει ρολο....!ο θορυβος με τα κουμπια αποτι βλεπω και διαβαζω ειναι γενικο θεμα και μαλλον πρεπει να συμβιβαστω με αυτο:

Επισης η μνημη του κινητου ειναι χωρισμενη καταλλητα εχωντας χωρο για εφαρμογες, συστημα και προσωπικα πραγματα!γιαυτο φαινεται μονο 8 γιγα ελευθερος!

Edited by ximikos_fil

Εγω με το που το πηρα μου εβγαλε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ αναβαθμιση την οποια και εκανα....δεν ειναι ελληνικο και μου ειναι κατασκευη china αν και ξερω οτι δεν παιζει ρολο....!ο θορυβος με τα κουμπια αποτι βλεπω και διαβαζω ειναι γενικο θεμα και μαλλον πρεπει να συμβιβαστω με αυτο:

Επισης η μνημη του κινητου ειναι χωρισμενη καταλλητα εχωντας χωρο για εφαρμογες, συστημα και προσωπικα πραγματα!γιαυτο φαινεται μονο 8 γιγα ελευθερος!

To δικο μου made in Finland γραφει,και ειναι Ελβετικο,τωρα ελπιζω καποια στιγμη να βγαλει αναβαθμισει,πιστευω η Νοκια να παρεχει υποστηρηξει σε ολα τα μοντελα και οχι να κανει διαχωρισμους σε παιδια και "αποπαιδια"αναλογα με τη χωρα παραγωγης,τη χωρα διαθεσης του Ν9.Ισως το παω σε κανα nokia care μπας και μου το αναβαθμισουν,δεν ρισκαρω να το κανω με αλλους τροπους και ουτε θα μπω σε αυτη τη διαδικασια.Σε τελικη ξαναγυρναω στη SE οπου τα τελευταια χρονια δεν ειχα κανενα τετοιο θεμα με τις αναβαθμισεις και ολα μελι-γαλα με τα κινητα της που χρησιμοποιουσα.Αλλο να μην παρεχει υποστηρηξει γενικως στο Ν9 και αλλο σε καποιες ναι σε καποιες οχι.Απαραδεκτο.Αν δεν βρω ακρη, εταιρεια ΝΟΚΙΑ την ξεγραφω απο το μυαλο μου οριστικα.

Το αφηνω στην ακρη αυτο με την αναβαθμιση γιατι ακρη δεν βγαζω,ρωταω για ποιο λογω μου εμφανιζει οταν το συνδεω στο pc μονο 8.80GB ,ενω εχει 16GB,δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη.Χρειαζεται να κανω κατι.:confused:

Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό: ο χώρος που σου δείχνει όταν το συνδέεις στον υπολογιστή ΔΕΝ είναι όλος ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού! Νομίζω ότι υπάρχουν στο Nokia Store και εφαρμογές που μπορούν να σου δείξουν τη συνολική μνήμη σου και πώς κατανέμεται (για προσωπικά αρχεία - εφαρμογές - αρχεία συστήματος - κλπ).

Edited by greatst

Δεν μπορεις να κανεις κατι.

8.8 gb ειναι διαθεσιμα για τον χρηστη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Στην φωτογραφία εσάς σας βγάζει 8ΜΡ ? Ρωτάω γιατί εμένα μου βγάζει 7ΜΡ. H τελευταία φωτογραφία με ανάλυση στο φουλ μου βγήκε στα 3552x2000 pixel που είναι 7.1ΜΡ Edited by GeorgeChios

Έτσι είναι .. Κανονικά η κάμερα είναι συνολικά 8,7 αλλα σε φωτο 16:9 τα συνολικά pixel είναι 7,1 ενώ σε 4:3 αξιοποιούνται τα 8 ... Έχει κυκλοφορήσει μια εικόνα που το εξηγεί αυτό, δεν μπορώ να την βρω προς το παρον ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

μαθαμε τελικα να μπορεις να βαλεις gif εικονα οταν κανεις tap?και αν μπορεις να αλλαξεις το ρολοι που ειναι μπροστα βαζοντας κατι αλλο?

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, με το GPS τι γίνεται? Υπάρχει το Drive? Από λήψη? Υπάρχει χρέωση όπως στο Lumia?

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, με το GPS τι γίνεται? Υπάρχει το Drive? Από λήψη? Υπάρχει χρέωση όπως στο Lumia?

υπάρχει το Ovi Maps η μάλλον καλύτερα το Νοκια Maps και δεν έχει χρέωση .

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

σημερα το απογευμα τραβηξα τρια βιντεακια αλλα στην μανισια εφαρμογη Videos δεν μου τα εμφανιζει.τα μετακινησα με το file manager απο το home/user/mydocs/dcim που βρισκοταν στο home/user/mydocs/Movies αλλα παλι δεν εμφανιζονται.που πρεπει να τα βαλω για να τα βλεπω στην εφαρμογη Videos;

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

υπάρχει το Ovi Maps η μάλλον καλύτερα το Νοκια Maps και δεν έχει χρέωση .

Αναφέρομαι σε πρόγραμμα φωνητικής πλοήγησης, τύπου Navigon!