Jump to content

Nokia N9-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φαγώνομαι πως θα μετατρέψω την SIΜ

σε microsim. Έχω twin της wind βλέπετε..

Μπορείς να πας και να ζητήσεις να στην κόψουν. Αν πάλι δεν θες πάρε ένα κοπίδι και διάβασε κάνα tutorial, δες και κάνα βιντεάκι youtube που ακριβώς κόβεις, μέτρα-σημείωσε και κάντο μόνος σου! :)

Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

Στο Media Markt τέλος Συγγρού το έχει στην έκθεση για

όποιον θέλει να το δει.

Είναι πάρα πολύ ωραίο!

Παρήγγειλα ένα και τώρα φαγώνομαι πως θα μετατρέψω την SIΜ

Δεν βγαζει η wind mikro sim twin?εγω εβγαλα απο vodafone micro sim twin γιατι εχω τον ιδιο αριθμο σε δυο καρτες κι ετσι εχω τη μια στο ν9 και την αλλη microsim με εναν ανταπτορα στο ν900

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Στο Media Markt τέλος Συγγρού το έχει στην έκθεση για

όποιον θέλει να το δει.

Είναι πάρα πολύ ωραίο!

Παρήγγειλα ένα και τώρα φαγώνομαι πως θα μετατρέψω την SIΜ

Εμένα πάντως μου την έκοψαν δωρεάν στο Γερμανό, με ένα εργαλείο παρόμοιο συραπτικού και μου έδωσαν και το υπόλοιπο πλαίσιο απο την ίδια την κάρτα και έτσι δε χρειάζομαι και κάποιον αντάπτορα. Κουμπώνω τη microSIM πια στο παλιό της κάδρο και είμαι παντού κομπλέ !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες, έβαλα μια ταινία με unicode υπότιτλους και δεν τους αναπαράγει (ίδιο όνομα με την ταινία, στο c6-01 k n8 δεν υπήρχε πρόβλημα), ποια μορφή αναπαράγει?:wacko::confused:

Λεει οτι υποστηριζει "απο μαμα" υποτιτλους; Στο Ν900 ηθελε να περασουμε ενα plug in. Μηπως πρεπει να κατεβασεις κατι αντιστοιχο;

http://my-meego.com/software/applications.php?name=Open_Video_Player&faq=2&fldAuto=500

παιδια υπαρχει περιπτωση στη καρτελα news feeds να μπουν αλλες εφαρμογες εκτος απο αυτες που εχει μονο του?

καλησπερα εχω καποιο κολλημα με το τηλ. ενω αλλαζω την ωρα για να την κανω απο 12 ωρη σε 24 ωρη αυτο δεν αλλαζει ενω δηλαδη ειναι 8.00 μμ δεν το δειχνει σε 20.00 απλα μου βγαζει το μμ και επισης οταν παω να κανω συνδεση στο twitter μου λεει να κανω check την ωρα και την ημερομηνια . αν γνωριζει κατι καποιος ευχαριστω πολυ

Εχω κάποιες εφαρμογές με κατάληξη Deb.Πώς κάνουμε εγκατάσταση στη συσκευή. Βήμα-βήμα παρακαλώ!
Nobody's perfect

Εχω κάποιες εφαρμογές με κατάληξη Deb.Πώς κάνουμε εγκατάσταση στη συσκευή. Βήμα-βήμα παρακαλώ!

settings > applications > installations > allow installations from non-store sources μετα στειλε το αρχειο στο κινητο και πατα το !

settings > applications > installations > allow installations from non-store sources μετα στειλε το αρχειο στο κινητο και πατα το !

Πώς το στέλνουμε ? με καλώδιο ? Και που το βάζουμε ? Στο root της μνήμης ? Ευχαριστώ:)

Nobody's perfect

Πώς το στέλνουμε ? με καλώδιο ? Και που το βάζουμε ? Στο root της μνήμης ? Ευχαριστώ:)

μπορεις να το στειλεις με bluetooth η να το περασεις με καλωδιο σε οποιον φακελο θες, μετα θα πας στον file explorer και θα το πατησεις.

μηπως εχει βρει κανεις κανενα browser?

ο μανισιος ειναι πολυ φτωχος

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

μηπως εχει βρει κανεις κανενα browser?

ο μανισιος ειναι πολυ φτωχος

δεν ειναι official

http://my-meego.com/software/applications.php?name=Firefox_%28Fennec%29&faq=9&fldAuto=18

http://my-meego.com/software/applications.php?name=Opera_Mobile_11&faq=9&fldAuto=59

Edited by Dark_ds

Λοιπόν το πήρα και εγώ.

Μέσα στην συσκευασία υπήρχε και μία θήκη σιλικόνης.

Πολύ ευχάριστο το ότι διαβάζει libre office αρχεία (αλίμονο βέβαια :lol:) .

Έχω δύο ερωτήσεις:

Μπορώ να βάλω ελληνική γλώσσα στο Swype;

Κάποιο παιδί πιο πάνω ανέφερε κάτι για .deb εφαρμογές.

Μπορεί να με κατευθύνει κάποιος;

Ευχαριστώ.

Edited by geram

ενταξει ο firefox αλλα τον opera δεν μου τον κανει εγκατασταση.

δεν πειραζει.κι ο firefox καλος ειναι αν και κολλαει λιγακισ ευχαριστω για την βοηθεια.

ενταξει ο firefox αλλα τον opera δεν μου τον κανει εγκατασταση.

δεν πειραζει.κι ο firefox καλος ειναι αν και κολλαει λιγακισ ευχαριστω για την βοηθεια.

σαν να εχεις δικιο για τον opera :p sorry! οταν βγει κανονικος θα τον ποσταρω!

Παιδιά ποιός είναι ο αρχικός κωδικός κλειδώματος;

Θέλω να το αλλάξω και δεν μπορώ.

Edit: Το βρήκα. Αν βάλεις πρώτα κωδικό στο track and protect

και δεν είχες βάλει security code, γίνεται αυτόματα και το security code

Edited by geram

http://blog.gsmarena.com/new-nokia-n9-video-ad-is-too-epic-to-miss-video/

Παρα πολυ ωραια η κινεζικη διαφημιση του Ν9.

με σαφεστατη σποντα κατα των "απροσωπων" και πολλων συσκευων Android.

φοβερο και το σλογκαν στο τελος:

Νοκια Ν9. Unfollow.

δειτε την!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

πολυ ωραια :) και με ωραια μηνυματα ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τη βρίσκω αρκετά υπερβολική και στα όρια του kitch. Ένα κινητό ορίζει τη διαφορετικότητα σου ; Αν είχε απλά το Unfollow το οποίο είναι απο μόνο του τρομερά δυνατό, όλες οι μάχες και τα χαρωπά δε χρειάζονταν.

Πάντως παρότι στο φυλλάδιο του Πλαισίου υπάρχει ολοσέλιδη διαφήμιση του Ν9, στην έκεθεση την ίδια υπάρχει κιόλας το Note και χώρος (που πιάνει χώρο τριών κινητών) ειδικά διαμορφωμένος για 4S. Κρίμα που δε προωθείται επαρκώς.

Απο τη μεριά μου πάντως ακύρωσα την προπαραγγελία γιατί βαρέθηκα να περιμένω και τώρα θα του τραβήξω μια ωραιότατη καθυστέρηση για το νέο έτος. Αφού δεν το πήρα αμέσως ας το πάρω με μια πιο σωστή τιμή.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα δεν υποτιθεται οτι εχει το Ν9 αλλα οτι ειναι το Ν9, διαφορετικο απο ολα τα αλλα που ειναι ιδια, με τις μασκες(ανδροιδ) και οτι δεν χρειαζεται να παλεψει για να επιβιωσει, αλλα επιβιωνει γιατι διαφερει ;)

Προφανώς αλλά και πάλι για τα γούστα μου παραπάει. Προσπαθεί να το δείξει πολύ υπεράνω ενώ δε χρειάζεται να προσπαθήσει για να το δείξει, είναι. Μου θυμίζει την κατάσταση που όμορφες γυναίκες το παρακάνουν στο θέμα εμφάνιση για να γίνουν πιο όμορφες και γίνονται τελικά λατέρνες.

Επίσης διάβαζα (δε θυμάμαι που) αναφορές για πράσινο και πορτοκαλί Ν9. Μια χαρά, φαίνεται ότι το κινητό έχει ζήτηση :)

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης διάβαζα (δε θυμάμαι που) αναφορές για πράσινο και πορτοκαλί Ν9. Μια χαρά, φαίνεται ότι το κινητό έχει ζήτηση :)

δεν πηρα το Ν8, θα παρω το Ν9 σε πορτοκαλι :lol::lol:

παιδια γιατι εδω μεσα οτι παω να ρωτησω μου διαγραφετε τα θεματα?Επειδη δηλαδη ρωτησα τι καλο εχει το Ν9 για να δω αν αξιζει να το αγορασω?Σε συγκριση παντα με τα νεα κινητα που εχουν λογισμικο android και καλυτερους επεξεργαστες και μνημες και τιμες.Αναρωτιεμε λοιπον μιας και ψωνιζα παντα κινητα νοκια αυτο το συγκεκριμενο μοντελο τι καλο εχει και κοστιζει τοσο?Ειναι καλυτερο απο το Ν8?Εκτος απο λιγη μνημη και λιγο παραπανω επεξεργαστη?

αν σε νοιαζουν επεξεργαστες και μνημες ram, πανε στο ανδροιδ... πληρωνει το λογισμικο, οχι το υλικο ;)

οχι δεν κοιταω λογισμικα και προγραματα αλλα κυριως κατι καλο hardware κυριως η εστω να εχει κατι ανταγωνιστικο το κινητο για τα χρηματα του οπως το νοκια ν8 ας πουμε αξιζε τα λεφτα του.Το ν9 ειναι ακριβο και δεν εχει κατι καλυτερο απο το ν8 εκτος λιγη μνημη και επεξεργαστη.Απλα πειτε μου λιγα στοιχεια για το ν9 αυτο θελω να μαθω τι καλο εχει αξιζει να το παρω?