andreas1022 Δημοσιεύτηκε June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2011 Τον υπολογιστη τον εχω εδω και ενα χρονο...Εδω και κανα μηνα αρχιζει κ κλεινει αποτομα σε ακυρες στιγμες...οταν τον κλεινω και τον ξανα ανοιγω (απο μονος μου)πολλες φορες βγαζει μηνυμα οτι εκλεισε αποτομα κ ψαχνει για σφαλματα και δεν μπορει να ακυρωθει...Επισης βγαζει που κ που και την μπλε οθονη και κανει restart...καμια ιδεα για το τι μπορει να το προκαλει και καμια λυση?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 μηπως λογο θερμοκρασιας? για τσεκαρε μνημες, τροφοδοτικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Τι λειτουργικό έχεις ? Στα συμβάντα των windows μπορείς να δεις τι συμβαίνει ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Bασικα η μονη θερμοκρασια που βλεπω ειναι της καρτας γραφικων :O:O και παντα κινειται στους 45-46 βαθμους...εχω τα 7 (οχι γνησια) αλλα δεν εχει στην "επιλυση προβληματων πισι" καποιο "σοβαρο" προβλημα...:dizzy: Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) μου εχει συμβει και εμενα...μετα απο λιγο καιρο το τροφοδοτικο τα εφτυσε...τσεκαρε το λειτουργικο:) Edited June 19, 2011 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 πως τα "εφτυσε" το λειτουργικο? ετσι απο μονο του? για δωσε ινφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 πως τα "εφτυσε" το λειτουργικο? ετσι απο μονο του? για δωσε ινφο τροφοδοτικο ηθελα να πω...ασε ειμαι στον κοσμο μου το διορθωσα:lol: περυσι καλοκαιρι αρχισε να μου κλεινει...το σεπτεμβριο τα εφτυσε το τροφοδοτικο...ειχα ενα pc στην ακρη και πηρα αυτου το τροφοδοτικο και το εβαλα εκει και δουλεψε...μεχρι τωρα ομως εχει παρουσιασει μικροπροβληματα...εχει κανει επανεκινηση μονο του αλλα δεν βγαζει σφαλμα πως εκλεισε το pc γρηγορα και αυτα...αλλα ισως φταιει και υπερθερμανση...γιατι κατι παραξενα εχω δει τωρα και με το αλλο τροφοδοτικο.... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karmen1983 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Andrea για πες μας το σύστημά σου... Αναλυτικά τα Parts του... Το κλείσιμο μπορεί να οφείλεται σε θερμοκρασίες μια και ζέστανε και ο καιρός αλλά οι μπλε οθόνες που λες παραπέμπουν και σε Hardware θέμα (maybe)... Τον έχεις ξεσκονίσει ποτέ από σκόνες; Κατέβασε αυτό http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Και ανέβασε μία φώτο σε Idle να δούμε τι γίνεται απο θερμοκρασίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 http://i1236.photobucket.com/albums/ff441/andrewpap/6746da2a.png αυτα αν εννοεις...ναι τον καθαρισα προσφατα απο σκονες κλπ... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 θερμοαγωγιμη παστα μεταξυ cpu και Motherboard ανανεωσες? πιθανοτατα να σβησει οταν ανεβαζει θερμοκρασια επειδη ανοιγεις καποιο βαρυ προγραμμα η καποιο παιχνιδι κλπ κλπ *εχεις κανει OC? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 :lost::lost::lost: δεν σε πιανω σε καμια απτις ερωτησεις σου....μπορεις να τις κανεις λιγο πιο κατανοητες??:O:O Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 ποσο πιο απλα να το πω? θερμοαγωγιμη παστα ... την ανανεωσες? σβηνει οταν τρεχει καποιο "βαρυ" προγραμμα? over clocking εχεις κανει? δεν μπορω πιο απλα... δεν ξερω! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 ποσο πιο απλα να το πω? θερμοαγωγιμη παστα ... την ανανεωσες? σβηνει οταν τρεχει καποιο "βαρυ" προγραμμα? over clocking εχεις κανει? δεν μπορω πιο απλα... δεν ξερω! Δεν καταλαβα οτι αυτο με το προγραμμα ηταν ερωτηση,συγγνωμη....η απαντηση ειναι οχι σε ολα...Βεβαια προχθες που πηγα να τρεξω το Defraggler και το αγησα ολο το βραδυ,το πρωι τον βρηκα κλειστο... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karmen1983 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) βρε Αντρίκο 80άρες+ σε Idle έχεις και αναρωτιέσαι γιατί κλείνει; Εμ αν δεν έκλεινε δεν θα έψηνες αρνάκι το Πάσχα αλλά θα τον έπαιρνες ανά χείρας κάρβουνο... Ανοιξέ τον πάρε ένα σπρέι ξηρού αέρα φύσα τον αφού τον έχεις βγάλει απο την τροφοδοσία και έχεις πατήσει μερικές φορές το Power button να αποφωρτήσει και μετά βγάλε την ψύχτρα του και βάλε πάστα... Πως βάζεις πάστα λογικά δεν ξέρεις... Πάμε μία 1. Θα βγάλεις την ψύχτρα 2. Με οινόπνευμα-βαμβάκι θα καθαρίσεις καλά τα υπολείμματα τις παλιάς ΚΑΙ από την ψύχτρα ΚΑΙ από το socket 3. Περίμενε να στεγνώσει και σιγουρέψου ότι δεν έμεινε κανένα κομματάκι βαμβάκι στις επιφάνειες 4. Βάλε μία μικρή ποσότητα πάστας στο μέγεθος φακής (τις μικρές όχι τις τεράστιες) και με μία κάρτα κάνε ομοιόμορφο στρώμα πάνω στο cpu. Πρόσεξε μην πάει πάνω στη mobo. Οσο πιο λεπτό και ομοιόμορφο τόσο το καλύτερο. 5. Κουμπώνεις την ψύχτρα 6. Τελείωσες Θερμοαγώγιμες πάστες καλές Artic Silver 5 Arctic Silver Ceramique Αυτή απλώνεται πιο δύσκολα αλλά δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη και μια και σε κόβω για αρχάριο πάρε αυτή... Μετά απο αυτά ανέβασε πάλι φώτο να δούμε τι έγινε... Εχουμε και τον ίδιο επεξεργαστή απο ότι βλέπω και είναι ζεστός απο τη μάνα του... Πάρε και μία ψύχτρα αν έχεις ακόμα τη μαμά πάνω... edit: Πες μας και ποιο κουτί έχεις και πόσους ανεμιστήρες... Edited June 19, 2011 by karmen1983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Μαλιστα...εχω http://www.testfreaks.com/computer-cases/thermaltake-m9d/ αλλα δεν εχω προσθεσει κανενα..οτι ειχει απο μαμα...2 αποτι θυμαμαι.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karmen1983 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Ωραία σιγούρεψε ότι ο ένας βάζει αέρα και ο άλλος βγάζει... Αυτός που θα βγάζει να είναι ο πιο ψηλά... Ο ζεστός αέρας πάει πάνω... Αλλαξε την πάστα κάνε ένα καλό καθαρισμό... Αν τα καλώδιά σου είναι σαν μακαρονάδα μάζεψε τα για να έχεις καλύτερο airflow και εδώ θα είμαστε να δούμε νέα αποτελέσματα... Εως τότε θα σου έλεγα μην τον ζορίζεις καθόλου και καλό θα είναι να κάνεις όσα είπαμε αύριο... Αυτά απο μένα προς το παρόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Mαλιστα...σευχαριστω παρα πολυ ..Θα προσπαθσω να παω να το αγορασω αυριο... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Πριν βγάλεις την ψύκτρα άσε τον υπολογιστή να δουλέψει κανα 10 λεπτό. Γιατί αλλιώς θα είναι κολλημένος ο επεξεργαστής πάνω στην ψύκτρα και θα τον πάρεις πακέτο όταν την ξηλώσεις. Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Κοίτα πρώτα τη θερμοκρασία του επεξεργαστή με κάποιο πρόγραμμα ή μέσω bios. Αν είναι σε νορμάλ επίπεδα, φταίει κατά 95% το τροφοδοτικό. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk EDIT: Άκυρο, τώρα είδα τα 80άρια, η εικόνα δε φαινότανε πριν με tapatalk... :S Βράζεις και αυγά αν θες :) Edited June 20, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karmen1983 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Πριν βγάλεις την ψύκτρα άσε τον υπολογιστή να δουλέψει κανα 10 λεπτό. Γιατί αλλιώς θα είναι κολλημένος ο επεξεργαστής πάνω στην ψύκτρα και θα τον πάρεις πακέτο όταν την ξηλώσεις. Σε socket 1156 για να πάρει τον επεξεργαστή στο χέρι θα πρέπει να σπάσει και το έλασμα που τον κρατάει... http://img15.imageshack.us/img15/2263/dscn9483.jpg Δεν θα τον πάρει στο χέρι νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_ninja Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καποια στιγμη ο υπολογιστης μου αρχιζε και εσβηνε αποτομα σε ακυρες στιγμες. Ελενξα τροφοδοτικο, μητρικη, καρτα γραφικων, το καθαρισα...Τα παντα εκανα... Αυτος ομως ακομα εσβηνε αποτομα σε ακυρες στιγμες..Η θερμοκρασια καλη οταν την ελενχα..Ειχα τρελαθει... Τελικα αφου ειχα τρελαθει τελειως σκεφτομουν χαζα... Σκεφτηκα αν το ανεμιστηρακι δουλευει κανονικα.. Ανοιξα την κουτα και τον εβαλα μπροστα να δουλεψει ο υπολογιστης να δω τι θα γινει.. Ξαφνικα μετα απο λιγα λεπτα εσβησε.. Κανω μια ετσι να δω και ακουμπαγε ενα καλωδιο πανω στο ανεμιστηρακι και το σταματαγε και ανεβαζε θερμοκρασια.. Απλα θελω να πω να σκεφτεστε και την πιο χαζη ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts