Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια αργει να φορτισει ή ειναι ιδεα μου;

τι εντυπωσεις εχετε εσεις;

Από 10-20% χρειάζεται περίπου 2,5 ώρες (κλειστό).

το bugs

Επειδή το είπες 2-3 φορές: είναι το bug (ενικός αριθμός) - τα bugs (πληθυντικός αριθμός).

Να τα λέμε και σωστά. ;)

To sensation XE αξίζει την διαφορά της τιμής σε σχέση με το απλό για να προτιμήσει να το αγοράσει κάποιος;

Αν ανατρέξεις λίγο πιο πίσω θα δεις πως κανείς από εμάς δε συμφωνεί πως αξίζει, αλλά για περισσότερα θα πρέπει να ανατρέξεις την ενότητα των Διαξιφισμών του φόρουμ.

φανταζομαι παιδια θα αναβαθμιστει το sensation στην εκδοση 4 του android εε??

Τρεις μέρες αυτό συζητάμε ντε. Ρίξτε και μια ματιά 2-3 σελίδες πίσω (έστω).

Υ.Γ. Καλοπροαίρετα και φιλικά.

Στο pc σου πας στο λογαριασμό gmail,ημερολόγιο,ρυθμίσεις,αλλα ημερολόγια κτλ

Εύκολο είναι θα το βρείς

Ετσι το εκανα αλλά τωρα που είναι οι γιορτές στο ημερολόγιο θα εμφανιζονται στο sensation?

Τρεις μέρες αυτό συζητάμε ντε. Ρίξτε και μια ματιά 2-3 σελίδες πίσω (έστω).

Υ.Γ. Καλοπροαίρετα και φιλικά.

ναι,δικιο εχεις αλλα ρωτησα απο κινητο και ημουν εξω και δεν μπορουσα να κοιταξω..παντως ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Εχω παραλάβει εδω και 2 μέρες τις μπαταριες και τον φορτιστή της ΑΝΚΕR από το AMAZON. Μιλάμε η μερα με τη νύχτα αφου πλέον δεν παιρνω το φορτιστή στη δουλειά ! Αν ήξερα ν αλλάξω και τη ROM όπως έχετε κάνει τότε θα φύσαγε .Περιμένω το sticky στα ελληνικά

Ευχαριστημένος;

Τις έχεις καιρό;

Εχω κανα 3μερο που τις χρησιμοποιώ αλλά καμία σχέση .Καταρχάς δεν ζεσταινεται όταν φορτίζει και εχει παραπανω διαρκεια .Απλά όπως είπα δεν παιρνω τον φορτιστή στη δουλειά πια

Τις αγορασα και εγω τις συγκεκριμενες και μου ηρθαν εχτες. Την αφησα τη μια να φορτισει χτες και την εχω βαλει σημερα απο το πρωι. Λοιπον τωρα ειμαι στο 79%. Εχω βαλει να τρεχει και ενα προγραμμα που κανει log την μπαταρια για να βαλω full στατιστικα μεσα στην εβδομαδα. Παντως τωρα οριστε καποια screenshots. Με κανονικη χρηση παντα και ανοιχτα ολα (3G, wifi, GPS κτλ)

Picture 1

Picture 2

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Πόσες ώρες είναι η οθόνη ενεργή ;.

Κάνεις συγχρονισμούς ;.

Έχεις αρκετά widgets στην οθόνη ;

Τηλεφωνικές κλήσεις μάλλον δεν έχεις κάνει. Σωστά ;.

καλημερα σε ολους!θελω να κανω μια ερωτηση!το τηλεφωνο μου ειναι αγορασμενο απο την vodafone!εδω και κατι μερες οταν κανω κληση 7 στις 10 φορες ενω το σηκωνει ο αλλος δεν με ακουει ουτε τον ακουω και αναγκαζομαι να καλεσω παλι και να χρεωθω διπλα!τι μπωρει να φταιει?

Πόσες ώρες είναι η οθόνη ενεργή ;.

Κάνεις συγχρονισμούς ;.

Έχεις αρκετά widgets στην οθόνη ;

Τηλεφωνικές κλήσεις μάλλον δεν έχεις κάνει. Σωστά ;.

Λοιπον μετα απο 30 ωρες η μπαταρια ειναι στο 26% με 1 ωρα ομιλια και 2 ωρες ανοιχτη την οθονη. Τα παντα τα εχω ανοιχτα εκτος του Bluetooth

Κάνεις συγχρονισμούς ; Ναι

Έχεις αρκετά widgets στην οθόνη ; Cosmote info pro, 3G Watchdog Pro, 3 Calendars, Weather, Latify

Επισης αυτη ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω την μπαταρια αρα πρεπει να κρατησει παραπανω μετα την 3-4 φορτιση. Θα βαλω αλλο ενα screenshot οταν παει η μπαταρια 3%-4%

Το πρωτο post ειναι εδω

http://www.boulougouras.com/android/b3.jpg

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Έχει κυκλοφορήσει νέα επίσημη ρομ ???? πρίν από λίγες ημέρες δεν υπήρχε στο λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074559 η ρομ RUU_Pyramid_HTC_Morocco_1.50.497.2_Radio_10.56.903 5.00U_10.14.9035.01_M_release_223021_signed. Είναι νέα? Ξέρει κανείς τη αλλαγές έχει?

Έχει κυκλοφορήσει νέα επίσημη ρομ ???? πρίν από λίγες ημέρες δεν υπήρχε στο λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074559 η ρομ RUU_Pyramid_HTC_Morocco_1.50.497.2_Radio_10.56.903 5.00U_10.14.9035.01_M_release_223021_signed. Είναι νέα? Ξέρει κανείς τη αλλαγές έχει?

Νέα και να είναι για Μαρόκο;

Αξίζει αλλά το bug με τις Payd εφαρμογές συνεχίζεται δεν διορθώθηκε δεν μπορώ να αγοράσω καμιά payd εφαρμογή οπότε ξαναγύρισα στο παλιό

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Παιδιά το νέο market αξίζει να το κατεβάσω??

Απο προσωπική μου εμπειρία: μακριά!

Κατα πρώτον δεν δουλεύει κανένα market enabler/market access αφού απ'ότι διάβασα με το νέο market η google τσεκάρει πια την ip σου και όχι το mobile network code σου. Κατά συνέπεια δεν μπορείς να κατεβάσεις κάποιες εφαρμογές που βρίσκεις μόνο στο Αμερικάνικο market (π.χ. google maps/street view/google earth και λίγες ακόμα).

Κατα δεύτερον, πολύ lag και τρώει πολλά και γερά κολλήματα. Σχεδόν οι μισές εφαρμογές (αγορασμένες και free) που δοκίμασα να κατεβάσω με το που πέρασα την ARHD 4.1.5 δεν κατέβαιναν με τίποτα. Αν το άφηνα για λίγο και ξαναδοκίμαζα μετά απο ώρα, κάποιες κατέβαιναν, αλλά ταλαιπωρία.

Κατα τρίτον, όπως είπε και ο vwbestakos, κάποιες εφαρμογές δεν μπορείς να τις αγοράσεις, ενώ με την παλιά έκδοση τις αγοράζεις κανονικά.

Συμπέρασμα; Αν έχουμε την παλιά, μένουμε στην παλιά. If it works, don't fix it. Αν έχουμε την καινούρια (σε κάποια rom π.χ.), βρίσκουμε ένα flashable zip της παλιάς 2.3.6, το φλασάρουμε από clockworkmod/4ext recovery και ξεμπερδεύουμε με αυτό το τερατούργημα.

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Τι θερμοκρασίες πιάνει το κινητό σε εσάς;

Εμένα με μέτρια προς γερή χρήση ανεβάζει 38-39, αλλά όταν το έχω ανοιχτό και στον φορτιστή μπορεί να φτάσει και 43... προβληματική μπαταρία;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Τι θερμοκρασίες πιάνει το κινητό σε εσάς;

Εμένα με μέτρια προς γερή χρήση ανεβάζει 38-39, αλλά όταν το έχω ανοιχτό και στον φορτιστή μπορεί να φτάσει και 43... προβληματική μπαταρία;

Μια χαρά είσαι. Το κινητό αντέχει άνετα θερμοκρασίες μέχρι 80 βαθμούς κελσίου. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για 2 πυρήνες που τρέχουν στα 1.2 χωρίς κάποια ψύξη.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

δεν ειχα ποτε προβλημα με θερμοκρασια.

ισως φταιει θηκη, ισως εξωτερικο περιβαλλον.

στο κινητο μου

Εκδοση Android

2.3.4

Εκδοση Htc Sense

3.0

Αριθμος λογισμικου

1.45.401.2

υπαρχει κατι νεοτερο (σε επισημο);

Edited by kollatos

Ναι υπάρχει η έκδοση 1.45.401.3 είναι ένα security update τις HTC για κάποια τρύπα που είχε και έβλεπε ο άλλος προσωπικά στοιχεία.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Ετοιμαστείτε για αρχές του έτους 2012 με Ice Cream Sandwich 4. H HTC έδωσε μια λίστα με τις αναβαθμίσεις των συσκευών που θα πάρουν την καινούρια έκδοση.

Πηγή:http://www.gsmarena.com/htc_reveals_list_of_handsets_that_will_get_ice_cream_sandwich-news-3355.php

και εδώ

http://tech.in.gr/presentations/article/?aid=1231136428

τώρα για το NFC : http://tech.in.gr/short-news/?aid=1231116834

Το κινητό μας μπορεί να την υποστηρίξει αυτήν την τεχνολογία ή δεν έχει το απαραίτητο hardware

Δυστυχώς το Sensation δεν 'έχει Chip NFC άσε που στην Χώρα μας στην πράξη θα αργήσουμε να δούμε αυτήν την τεχνολογία. Edited by vwbestakos