Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε εγω εκανα s-off αλλαξα το CID σε HTC-ELL HTC__N34. μετα εβαλα RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.3_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_219990_signed

και τελοσ ,,,:) και τα ota σου ερχονται κανονικα,,

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

φιλε εγω εκανα s-off αλλαξα το CID σε HTC-ELL HTC__N34. μετα εβαλα RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.3_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_219990_signed

και τελοσ ,,,:) και τα ota σου ερχονται κανονικα,,

:happy: Ευχαριστώ! Custom rom έχω και είμαι ευχαριστημένος απλώς θα ήθελα να δοκιμάσω και την stock αν μας κάνει καμιά έκπληξη η HTC και δώσει ice cream sandwich με ελαφρύ sense :happy:

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

Δεν ξερω αν εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση πιο πισω,αλλα θα ηθελα να ρωτησω αξιζει η αγορα του Sensation Beats Audio η απλα ειναι κατι πιο fancy με το αναλογο κοστος?Thanks!

Sensation XE = Sensation + BeatsAudio enabled ROM(a) + BeatsAudio headphones(b) + overclocked cpu© + μεγαλύτερη μπαταρία(d) + πιο ωραίο(ε)

Τα (α)© αποκτούνται και με μια custom rom, τα (b)(d) αγοράζονται (ελπίζω για το b δηλαδή). Το τελευταίο είναι υποκειμενικό. Άρα απλά το βάζεις κάτω και ρωτάς αν θες να πειράζεις το κινητό ή όχι. Προσωπική άποψη: στα τόσα λεφτά που έχουν διαφορά, δεν αξίζει τόσο παραπάνω το XE.

κλαημερα μπηκα κι εγω στον πειρασμο και του περασα την pyramid 3d 8.2 το ανεβασα και στα 1.5ghz και πεταει το εργαλειο!!!

Τα βήματα που έκανα έως τώρα για root και νομίζω ότι είμαι στον σωστό δρόμο είναι από το site http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 έκανα το Step 1 Step 2 και Step 4 (αν και νομίζω το 2 δεν χρειάζονταν μιας και θέλω να βάλω την επίσημη της HTC χωρίς το Vodafone).

Τώρα κατεβάζω την τελευταία ρομ από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074559 (θα κατεβάσω την RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.3_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_219990_signed) και θα την κάνω εγκατάσταση )

Στην συνέχεια για να μπορώ να κάνω Over The Air Updates θα είμαι οκ ? ή θα πρέπει να κάνω και κάποια άλλη ενέργεια? πχ το CID σε HTC-ELL HTC__N34 το κάνω εγώ ή θα γίνει αυτόματα με την εγκατάσταση? και αν πρέπει να το κάνω εγώ πώς γίνετε?

Και λίγο χαζή ερώτηση ?

Μπορούμε να κατεβάσουμε την επίσημη ρομ για Sensation XE και να την βάλουμε στο δικό μας και να λειτουργεί κανονικά και με τα update ota?

ΥΓ. Για να βάλω custom rom πρέπει να κάνω και το βήμα 3 ή δεν χρειάζεται?

Edited by agriniopk

αναλυτικα τι θα προσφέρει το Android 4.0 Ice Cream Sandwich θα δείτε εδω...

http://www.techradar.com/news/mobile-computing/android-4-0-ice-cream-sandwich-everything-you-need-to-know-954464 και ενα video..,

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

αναλυτικα τι θα προσφέρει το Android 4.0 Ice Cream Sandwich θα δείτε εδω...http://www.techradar.com/news/mobile-computing/android-4-0-ice-cream-sandwich-everything-you-need-to-know-954464:rolleyes:

Δεν λειτουργεί το λινκ

Δεν λειτουργεί το λινκ

Λειτουργεί, (κατόπιν τροποποίησης του, τώρα το είδα!).

Εντυπωσιακά γρήγορο νομίζω στην λήψη φωτογραφιών και γενικά πιο smooth δεν γίνεται :happy:

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

αναλυτικα τι θα προσφέρει το Android 4.0 Ice Cream Sandwich θα δείτε εδω...

http://www.techradar.com/news/mobile-computing/android-4-0-ice-cream-sandwich-everything-you-need-to-know-954464 και ενα video..,

HTC και Ice Cream Sandwich update σε πολλά κινητά...

http://www.pestaola.gr/htc-ice-cream-sandwich-update-plans/

:lol::lol::lol:

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

HTC και Ice Cream Sandwich update σε πολλά κινητά...

http://www.pestaola.gr/htc-ice-cream-sandwich-update-plans/

:lol::lol::lol:

Old news...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Έχουμε κάτι φρέσκο;:food:

Όχι ρε συ :), απλά εννοούσα ότι το ξέρουμε ήδη μιας και η είδηση υπάρχει εδώ και μια βδομάδα.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι ρε συ :), απλά εννοούσα ότι το ξέρουμε ήδη μιας και η είδηση υπάρχει εδώ και μια βδομάδα.

Ναι οκ το ξέρω απλά μου...άνοιξε η όρεξη:food:

Οποιος εχει ορεξη ας το κανει starred αυτο το θεμα και αν θελει να κανει και ενα comment. Ειναι για τα bugs του android και αυτο το θεμα ειναι για τα Ελληνικα μηνυματα που δεν μπορουμε να γραψουμε 160 χαρακτηρες. Οσο περισοτερη εκταση παρει τοσο πιο γρηγορα θα φτιαξει.

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=5544

Edited by trod

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να έχουμε ειδοποίηση για τις ονομαστικές εορτές ?

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να έχουμε ειδοποίηση για τις ονομαστικές εορτές ?

Πέρασε τες στο ημερολόγιο του gmail από το pc

Με τη 2.3.5 εμείς γράφουμε κανονικά 160 χαρακτήρες στα μηνύματα πια με όλα τα πληκτρολόγια

Ναι αλλά μόνο κεφαλαία... Με μικρά δεν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά μόνο κεφαλαία... Με μικρά δεν...

Τα θέλεις και εσυ όλα δικα σου...

:protest:

Ελπίζω πάντως να προχωρήσει γρήγορα η HTC στην επίσημη αναβάθμιση σε 3.5 sense γιατί δεν υποφέρετε το πληκτρολόγιο χωρίς τα βελάκια.

Και ένα σφάλμα (bugs) που έχω παρατηρήσει (Στην επίσημη ρομ). Έχουμε βάλει στην οθόνη κλειδώματος την φωτογραφική μηχανή. Τραβήξτε ένα βίντεο. Οκ έως εδώ, δεν θέλετε να κάνετε κάτι άλλο και πατήστε το power. οκ. Θέλετε όμως να τραβήξετε και ένα δεύτερο βίντεο, οπότε ξαναπατήστε power και από την οθόνη κλειδώματος (το δαχτυλίδι) σύρετε το εικονίδιο της φωτογραφικής μέσα στο δακτυλική για να τραβήξετε και ένα δεύτερο βίντεο. Εδώ είναι που θα παρατηρήσετε το bugs ότι η διάρκεια του βίντεο συμβαδίζει με την διάρκεια του σβησίματος της οθόνης και ενώ τραβάτε βίντεο στο λεπτό επάνω σταματά το βίντεο και σβήνει η οθόνη.

Αυτά τα λίγα.

Και όποιος έχει όρεξη ας το δοκιμάσει σε sense 3.5 να δούμε αν το έχει και εκεί αυτό το σφάλμα.

Το σφάλμα αυτό το κάνει μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο. (τραβάμε βίντεο κλίνουμε ανοίγουμε τραβάμε δεύτερο και τσουπ το σφάλμα)

Πέρασε τες στο ημερολόγιο του gmail από το pc
??? Sorry αλλά δεν το κατάλαβα :(

??? Sorry αλλά δεν το κατάλαβα :(

Στο pc σου πας στο λογαριασμό gmail,ημερολόγιο,ρυθμίσεις,αλλα ημερολόγια κτλ

Εύκολο είναι θα το βρείς

To sensation XE αξίζει την διαφορά της τιμής σε σχέση με το απλό για να προτιμήσει να το αγοράσει κάποιος;
RX8 rules!