Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα. το τηλ εφαγε καμμια δεκαρια τούμπες στην εθνικη οδο πεφτοντας, (το τηλ), απο την μηχανη με 110 χλμ

Η οθονη φυσικα εσπασε (το εξωτερικο γυαλι) αλλα δουλευουν ολα αψογα (και η οθονη). Δηλαδη το χρησιμοποιω κανονικα.

Ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη. Ειναι voda και η arvato service θα κανει μερες να μου πει οταν το παω.

1ον κρίμα ρε συ για το τηλεφωνάκι, ευτυχώς βέβαια που δουλεύει...

2ον αν κατάλαβα όπως τα γράφεις η οθόνη δεν έσπασε αλλά μόνο το digitizer σωστά?

Αν ναι ,έκανε δουλειά το γοριλάκι και επιβεβαιώνεται και η γερή κατασκευή που μας έχει συνηθίσει η HTC.

Τώρα για κόστος μόνο το επίσημο service μπορεί να σου πει, οπότε κάν' τους ένα τηλέφωνο και ρώτα τους.

Όταν μάθεις πες μας κι εμάς να ξέρουμε τι μας περιμένει σε ανάλογη περίπτωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

1ον κρίμα ρε συ για το τηλεφωνάκι, ευτυχώς βέβαια που δουλεύει...

2ον αν κατάλαβα όπως τα γράφεις η οθόνη δεν έσπασε αλλά μόνο το digitizer σωστά?

Αν ναι ,έκανε δουλειά το γοριλάκι και επιβεβαιώνεται και η γερή κατασκευή που μας έχει συνηθίσει η HTC.

Τώρα για κόστος μόνο το επίσημο service μπορεί να σου πει, οπότε κάν' τους ένα τηλέφωνο και ρώτα τους.

Όταν μάθεις πες μας κι εμάς να ξέρουμε τι μας περιμένει σε ανάλογη περίπτωση.

Οπως ειπα το τηλ επεσε απο μια βαση που το ειχα στο τιμονι της μηχανης (προφανως δεν το ειχα βαλει σωστα) ενω πηγαινα με 110 χιλ και εφερνε τουμπες για αρκετα μετρα χοροπηδωντας. Εχουν χτυπηθει και οι τεσσερεις γωνιες του (βλεποντας το προφιλ)και εχει σπασει το τζαμι της οθονης (δεν ξερω αν αυτο ειναι το digitizer). Στην οθονη του τηλ βλεπω κανονικα και δουλειει και η οθονη και τα πληκτρα αψογα. Αυτα τα γραφω για να επιβεβαιωσω την γερη κατασκευη. Πραγματικα ειναι απιστευτο το οτι το τηλ δουλευει κανονικα μετα απο τετοιες τουμπες και σουρσιμο στην εθνικη οδο.

Τωρα οσον αφορα το κοστος τηλεφωνησα στην arvato service και μου ειπαν 135 ευρώ συν το φπα

Οποτε κρατατετο γερα

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Το digitizer είναι αυτό το τζαμάκι... Καλούτσικη είναι η τιμή δεδομένου ότι συμπεριλαμβάνει και το κόστος εργασίας.

Με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο ebay βρήκα τιμές από 40-50 μέχρι 70-80 για γνήσιο ανταλλακτικό. Κι ένα καπάκι, από

ebay εννοείτε, κάνα 20-30 ευρώ και έχεις άψογο τηλέφωνο πάλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω να μεταφερω τα μηνυματα μου απο το lg android κινητο μου στο htc sensation

καμια ιδεα;

sms backup and restore

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια αξιολογηση για καποια αξεσουαρ που χρησιμοποιω

θηκη incipio http://www.myincipio.com/HTC-Sensation-Cases-Accessories/Incipio-HTC-Sensation-NGP-Semi-Rigid-Soft-Shell-Case.asp

ποιοτικο υλικο, λεπτο, σκληρο,πολυ καλη εφαρμογη,απολυτη προστασια,χρειαζεται να μαλακωσουν τα σημεια εντασης ηχου και on/off

screen protector puro http://www.puro.it/en/store/mobile-phone-accessories/screen-protectors/htc/sensation/screen-protector-standard-per-smartphones.jsp

μετρια καλυψη, κακη εφαρμογη, δημιουργια φουσκαλων

Δεν μου είναι η δυνατή η εύρεση του Google Earth στο market για να το εγκαταστήσω .

Το ερώτημα μου είναι α) αν το έχει περάσει κάποιος (και πως..ie market enabler, από .apk υπάρχει λινκ?)

και β) πως είναι η συμπεριφορά του app στο Sensation ? (κολλήματα, bugs κτλ)

Ευχαριστώ για τα φώτα σας

Φιλοι μηπως μπορει καποιος να μου πει με ποιο τροπο θα το κανω unroot το Sensation?Ειναι ενος φιλου που μου το εδωσε να του το

κανω root..το εκανα..αλλα τωρα δεν μπορει να κανει αναβαθμιση απο την HTC.Το εκανα root με CWM και su-2.3.6.3.

Καποια βοηθεια???

Ευχαριστω.

ΥΓ.Ξεχασα να αναφερω οτι το κινητο ειναι Vodafone.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

δυο ερωτησεις

οταν κλικαρω στην αρχικη οθονη στο τηλεφωνο με βγαζει σε οθονη που πανω εχει το ιστορικο κλησεων και κατω τις επαφες sim+τηλεφωνου

πως μπορω να βλεπω μονο τις επαφες τηλεφωνου σε αυτη την οθονη;

αγορασα το τηλεφωνο το οποιο ειναι της vodafone uk αλλά έχει περασμένη την official EU unbranded rom

ποια βηματα ακολουθω για να γινω root; θελω να απεγκαταστησω καποιες εφαρμογες.

Φιλοι μηπως μπορει καποιος να μου πει με ποιο τροπο θα το κανω unroot το Sensation?Ειναι ενος φιλου που μου το εδωσε να του το

κανω root..το εκανα..αλλα τωρα δεν μπορει να κανει αναβαθμιση απο την HTC.Το εκανα root με CWM και su-2.3.6.3.

Καποια βοηθεια???

Ευχαριστω.

ΥΓ.Ξεχασα να αναφερω οτι το κινητο ειναι Vodafone.

Πρεπει να περασεις την RUU και αν ειναι το κινητο σου branded στην Vodafone πρεπει να βρεις το συγκεκριμενο RUU της Vodafone. Μολις το κανεις αυτο εισαι παλι stock και μπορεις να κανεις αναβαθμιση απο την HTC. Αν θες να το κανεις μονο αυτο για να περασεις την τελευταια stock εκδοση της HTC τοτε απλα βαλε αυτη την stock εκδοση που ειναι η τελευταια:

RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.3_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_219990_signed

link για αρκετες RUU: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074559

Μολις περασεις την εκδοση χανεις ολα σου τα δεδομενα για αυτο παρε ενα backup.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Πρεπει να περασεις την RUU και αν ειναι το κινητο σου branded στην Vodafone πρεπει να βρεις το συγκεκριμενο RUU της Vodafone. Μολις το κανεις αυτο εισαι παλι stock και μπορεις να κανεις αναβαθμιση απο την HTC. Αν θες να το κανεις μονο αυτο για να περασεις την τελευταια stock εκδοση της HTC τοτε απλα βαλε αυτη την stock εκδοση που ειναι η τελευταια:

RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.3_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_219990_signed

link για αρκετες RUU: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074559

Μολις περασεις την εκδοση χανεις ολα σου τα δεδομενα για αυτο παρε ενα backup.

Εαν βαλω οπως ειναι τωρα την εκδοση "RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.3_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_219990_signed"θα την δεχτει?Και αμεσως θα γινει unroot η χρειαζεται και τιποτα αλλο?

Σορρυ για τη ταλαιπωρια...αλλα μη το κανω brick το κινητο!!Το root το καταφερα...τωρα τα υπολοιπα με μπερδευουν λιγο!!

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Εαν βαλω οπως ειναι τωρα την εκδοση "RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.45.401.3_Radio_10.56.9035 .00U_10.14.9035.01_M_release_219990_signed"θα την δεχτει?Και αμεσως θα γινει unroot η χρειαζεται και τιποτα αλλο?

Σορρυ για τη ταλαιπωρια...αλλα μη το κανω brick το κινητο!!Το root το καταφερα...τωρα τα υπολοιπα με μπερδευουν λιγο!!

Λοιπον

1) Για να σου δεχτει αυτην την εκδοση που εκανα post πρεπει το CID σου να ειναι αυτο HTC__001

2) Αν εχεις αυτο το CID τοτε μπορεις να την περασεις κανονικα αυτην την εκδοση. (Αν οχι πρεπει πρωτα να αλλαξεις το CID σου σε αυτο που εγραψα)

3) Μολις περασεις την RUU εισαι ακομα S-Off αλλα μονο αυτο. Πρεπει παλι να περασεις CWR και να το κανεις παλι root.

ΥΓ1: Αν δεν ξερεις τι ειναι ή ποιο ειναι το CID σου εγκατεστησε αυτο το προγραμα και τρεξε την εντολη getprop ro.cid και θα σου βγαλει ποιο ειναι το CID σου. Για να αλλαξεις CID εδω βημα 4: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300

Edited by trod

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

για να βαλουμε διαφορες ρομσ εκτος απο το να κανουμε soff χρειαζεται και root?

και τι ακριβως ειναι/κανει το clockwork και το super cid?

mμπορει να ρωταω χαζα πραγματα απλως πριν προχωρησω σε κατι ρωταω για να μην κανω καμια βλακεια.

Αν σε πρόλαβα και δεν το πείραξες ακόμα, μην κάνεις τίποτα από όσα είπε ο trod. Το κινητό αφού είναι vodafone θα έχει και το αντίστοιχο cid που σημαίνει ότι το 1.45.401.3 δεν περνάει. Για περισσότερα στείλε μου pm να σου εξηγήσω τι να κάνεις.

για να βαλουμε διαφορες ρομσ εκτος απο το να κανουμε soff χρειαζεται και root?

και τι ακριβως ειναι/κανει το clockwork και το super cid?

mμπορει να ρωταω χαζα πραγματα απλως πριν προχωρησω σε κατι ρωταω για να μην κανω καμια βλακεια.

Για το πρώτο που ρωτάς, όχι δεν είναι απαραίτητο αλλά για να το κάνεις s-off θα πρέπει πρώτα να το rootάρεις....

Το clockwork είναι κάτι σαν το περιβάλλον εγκατάστασης του λογισμικού. Αν έχεις δει εγκατάσταση windows είναι τα πρώτα παράθυρα με επιλογές που βλέπεις πριν ξεκινήσει η διαδικασία της εγκατάστασης του λειτουργικού. Λίγο μπακαλίστικη εξήγηση αλλά....

Το super cid σου επιτρέπει να περνάς όλες τις επίσημες rom της συσκευής που δίνει η εταιρία και ας μην είναι για την συσκευή σου, πχ σε vodafone branded συσκευή μπορείς να περάσεις official unbranded λογισμικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν σε πρόλαβα και δεν το πείραξες ακόμα, μην κάνεις τίποτα από όσα είπε ο trod. Το κινητό αφού είναι vodafone θα έχει και το αντίστοιχο cid που σημαίνει ότι το 1.45.401.3 δεν περνάει. Για περισσότερα στείλε μου pm να σου εξηγήσω τι να κάνεις.

Διαβασε και το post απο κατω απο αυτο που σχολιασες και θα δεις οτι τον ενημερωνω για το CID και του εξηγω τι να κανει πως να το βρει αλλα και πως να το αλλαξει...

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Διαβασε και το post απο κατω απο αυτο που σχολιασες και θα δεις οτι τον ενημερωνω για το CID και του εξηγω τι να κανει πως να το βρει αλλα και πως να το αλλαξει...

Αυτό που δεν κατάλαβες και είναι το λάθος σε αυτά που είπες είναι ότι πρέπει να αλλάξει cid, να περάσει την 1.45 και να ξανά αλλάξει cid...

Τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται από την στιγμή που δεν έχει αλλάξει rom ή hboot. Γιατί από αυτά που λέει εγώ κατάλαβα ότι το μόνο που

έκανε ήταν να rootάρει το τηλέφωνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που δεν κατάλαβες και είναι το λάθος σε αυτά που είπες είναι ότι πρέπει να αλλάξει cid, να περάσει την 1.45 και να ξανά αλλάξει cid...

Τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται από την στιγμή που δεν έχει αλλάξει rom ή hboot. Γιατί από αυτά που λέει εγώ κατάλαβα ότι το μόνο που

έκανε ήταν να rootάρει το τηλέφωνο.

Αυτο που του ειπα εγω ηταν με τη λογικη οτι θα βαλει την unbranded rom για να την κρατησει οχι για να ξαναβαλει την vodafone ξανα. Για να βαλει την vodafone του εγραψα στο πρωτο post "Πρεπει να περασεις την RUU και αν ειναι το κινητο σου branded στην Vodafone πρεπει να βρεις το συγκεκριμενο RUU της Vodafone" και συνεχιζω οτι αν θες να βαλεις την stock της HTC rom εννοωντας οτι δεν θες να πας σε vodafone ξανα κανε αυτο "Αν θες να το κανεις μονο αυτο για να περασεις την τελευταια stock εκδοση της HTC τοτε απλα βαλε αυτη την stock εκδοση που ειναι η τελευταια".

Sorry αν δεν το αναλυσα αρκετα αλλα νομιζω πως ημουν σαφης.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Μμμ τώρα που το λες έτσι ναι έχεις δίκιο αλλά πριν δεν το κατάλαβα... Ίσως βέβαια να φταίω κι εγώ γιατί το διάβασα στα πεταχτά :sorry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μμμ τώρα που το λες έτσι ναι έχεις δίκιο αλλά πριν δεν το κατάλαβα... Ίσως βέβαια να φταίω κι εγώ γιατί το διάβασα στα πεταχτά :sorry:

No problem, ειναι και αργα ;)

Απλα και εσυ με το πρωτο σου post που λες του αλλου παιδιου να μην κανει αυτο που του λεω, με εβαλες σε σκεψεις και εψαχνα να βρω μηπως του ειπα κατι λαθος του παιδιου και του κανω καμμια ζημια στο κινητο.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

No problem, ειναι και αργα ;)

Απλα και εσυ με το πρωτο σου post που λες του αλλου παιδιου να μην κανει αυτο που του λεω, με εβαλες σε σκεψεις και εψαχνα να βρω μηπως του ειπα κατι λαθος του παιδιου και του κανω καμμια ζημια στο κινητο.

Ναι ήταν λίγο υπερβολικό, sorry, απλά ήθελα να προλάβω τα χειρότερα γιατί νόμιζα ότι εννοούσες άλλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλημερα εχθες αγορασα κι εγω το τερατακι της htc.

ψαχνω για θηκη να το βαλω μεσα γιατι δεν ειναι για να εχουμε καμια πτωση με κλαματα και πονο στην τσεπη!!!!

Mod edit: Τροποποίησα το μήνυμά σου γιατί 1ον απαγορεύονται οι αγγελίες στα thread μιας και υπάρχει ειδικός χώρος για αυτές και 2ον δεν νομίζω να θες να υπάρχει το κινητό σου έτσι χύμα στο forum.

Edited by kollatos

Εγώ έχω Vodafone, και αν κατάλαβα μπορούμε να βγάλουμε το Vodafone και να είναι το κινητό κλειδωμένο έτσι ώστε να παίρνει τα επίσημα update από την htc και όχι από την vodafone Σωστά?

(τώρα ποια είναι με την σειρά τα βήματα άλλη δουλειά, Αυτό δεν το κατάλαβα αν και κατάλαβα τα βήματα αλλά με ποια σειρά πρέπει να γίνουν το έχασα λίγο)

Εγώ έχω Vodafone, και αν κατάλαβα μπορούμε να βγάλουμε το Vodafone και να είναι το κινητό κλειδωμένο έτσι ώστε να παίρνει τα επίσημα update από την htc και όχι από την vodafone Σωστά?

(τώρα ποια είναι με την σειρά τα βήματα άλλη δουλειά, Αυτό δεν το κατάλαβα αν και κατάλαβα τα βήματα αλλά με ποια σειρά πρέπει να γίνουν το έχασα λίγο)

Ναι μπορεις να βγαλεις της Vodafone και να βαλεις της HTC. Για αρχη θα σου προτεινα να κανεις κινητο σου root και μετα αν θες να φυγεις απο την rom της Vodafone το κανεις.

Διαβασε αυτον τον οδηγο και δες αν τον καταλαβαινεις:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 (Το βημα 5 δεν το χρειαζεσαι)

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Δεν ξερω αν εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση πιο πισω,αλλα θα ηθελα να ρωτησω αξιζει η αγορα του Sensation Beats Audio η απλα ειναι κατι πιο fancy με το αναλογο κοστος?Thanks!

Ναι μπορεις να βγαλεις της Vodafone και να βαλεις της HTC. Για αρχη θα σου προτεινα να κανεις κινητο σου root και μετα αν θες να φυγεις απο την rom της Vodafone το κανεις.

Διαβασε αυτον τον οδηγο και δες αν τον καταλαβαινεις:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300 (Το βημα 5 δεν το χρειαζεσαι)

Δηλαδή εάν είσαι root αλλά με stock rom της htc (unbranded) οι Over The Air Updates γίνονται install κανονικά; ή ας πούμε απευθύνεσαι στους xda για να κατεβάσεις τα updates;;;

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.