Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναιιιιιιιιι !!! :D

Μόλις μου έστειλαν mail (αν και μου έβγαλαν την ψυχή) :

Hello there,

good afternoon,

pls do not worry, we have confirmed it, and then we will ship to you asap.

We extend our sincere apologies to you for this inconvenience.

Thank you for your understanding

Regards

Amy

Οποτε τέλος καλό όλα καλά (θέλω να πιστεύω ) :up: :cool:

:geek: ουδέν σχόλιο…… ..

Αντε με το καλο να παραλάβεις…… και να το χαρείς :happy::yahoo:

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα υπάρχει κουπόνι για geekbuying??

Thanks

Ενα κουπόνι εχω μέχρι 30 Μαίου ειναι 5$ για παραγγελία πανω απο 100$.

Δεν το γράφω εδώ γιατί είναι ονομαστικό. Αν το θελεις στήλε pm.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Καλησπέρα παιδιά,έχω παραγγείλει το ainol novo 7 venus εδώ και μερικές μέρες από pandawill και μεταφορική είχα επιλέξει Singapore Post και όταν μπαίνω να κοιτάξω με το track number που βρίσκεται το tablet μου γράφει ''Arrived at overseas (Country code: GR)''.Σαν μετάφραση γνωρίζω τη σημαίνει αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι τώρα και καλά έχει παραδοθεί στα Ελτά και περιμένω παράδοση από αυτούς?:worry:

Καλησπέρα παιδιά,έχω παραγγείλει το ainol novo 7 venus εδώ και μερικές μέρες από pandawill και μεταφορική είχα επιλέξει Singapore Post και όταν μπαίνω να κοιτάξω με το track number που βρίσκεται το tablet μου γράφει ''Arrived at overseas (Country code: GR)''.Σαν μετάφραση γνωρίζω τη σημαίνει αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι τώρα και καλά έχει παραδοθεί στα Ελτά και περιμένω παράδοση από αυτούς?:worry:

ναι λογικα σε 1-2 μερες θα σου ερθει ειδοποιηση απο ελτα η θα στο φερει σπιτι ο ταχυδρομος!!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Εχει ερθει Ελλαδα, θα καταχωργηθει ΚΔ (κεντρο διαλογης) αεροδρομιου, μετα ΚΔ της περιοχης σου και μετα ειδοποιηση για παραλαβη. Χρονος 3-4 μερες εργασημες.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

ναι λογικα σε 1-2 μερες θα σου ερθει ειδοποιηση απο ελτα η θα στο φερει σπιτι ο ταχυδρομος!!!

Εχει ερθει Ελλαδα, θα καταχωργηθει ΚΔ (κεντρο διαλογης) αεροδρομιου, μετα ΚΔ της περιοχης σου και μετα ειδοποιηση για παραλαβη. Χρονος 3-4 μερες εργασημες.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.....έχετε δίκιο γιατί όταν δοκίμασα το track number στα ελτά μου γράφει ΚΔ-Αποστολή Συσκευασίας οπότε καλή δευτέρα τώρα:shifty:

καλημερα, εκανα και εγω την πρωτη μου παραγγελία απο pandawill ενος ainol novo 7'' venus στα 99 ευρω. Διαβαζοντας ομως εκ των υστερων αυτο το thread καταλαβα οτι εκανα βλακεια. Και τι εννοω, οτι πληρωσα με προπλημρομενη καρτα και οχι μεσω paypal.

Ειναι λογος να ανυσηχω? σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα, θα μπορω να τους το επιστρεψω και να τους πιεσω για επιστροφη χρηματων ή οτιδηποτε άλλο?

Να σας πω ότι η παραγγελία εγινε εχθες το βραδυ, που σημαινει ότι στην καλυτερη περιπτωση θα φυγει απο Δευτερα, εε?

Εχω λαβει email επιβεβαιωσης οτι το tablet ειναι paid, το αριθμο για την παρακολουηση της αποστολης ποτε θα το λαβω?

Αυτα, ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

καλημερα, εκανα και εγω την πρωτη μου παραγγελία απο pandawill ενος ainol novo 7'' venus στα 99 ευρω. Διαβαζοντας ομως εκ των υστερων αυτο το thread καταλαβα οτι εκανα βλακεια. Και τι εννοω, οτι πληρωσα με προπλημρομενη καρτα και οχι μεσω paypal.

Ειναι λογος να ανυσηχω? σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα, θα μπορω να τους το επιστρεψω και να τους πιεσω για επιστροφη χρηματων ή οτιδηποτε άλλο?

Να σας πω ότι η παραγγελία εγινε εχθες το βραδυ, που σημαινει ότι στην καλυτερη περιπτωση θα φυγει απο Δευτερα, εε?

Εχω λαβει email επιβεβαιωσης οτι το tablet ειναι paid, το αριθμο για την παρακολουηση της αποστολης ποτε θα το λαβω?

Αυτα, ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια

απ το pandawill κι όλας, ε; εε, αααν το βρουν θα το στείλουν σε μια δυο βδομάδες. αν όχι, θα σε πρήξουν να επιλέξεις άλλη συσκευή. λεφτά πίσω δε πρόκειται να πάρεις

απ το pandawill κι όλας, ε; εε, αααν το βρουν θα το στείλουν σε μια δυο βδομάδες. αν όχι, θα σε πρήξουν να επιλέξεις άλλη συσκευή. λεφτά πίσω δε πρόκειται να πάρεις

Γιατι? Υπαρχει περιπτωση και να μην το βρουν?

Γιατι? Υπαρχει περιπτωση και να μην το βρουν?

γενικώς «δεν βρίσκουν» αυτοί, και κάνουν refund ή σε πρήζουν να πάρεις κάτι άλλο που χουν .

γενικώς «δεν βρίσκουν» αυτοί, και κάνουν refund ή σε πρήζουν να πάρεις κάτι άλλο που χουν .

refund γινετε μονο μεσω paypal εε?

pandawill ή minideal για αγορά tablet;

minideal φυσικά. μην ασχολήστε με το pandawill

Υπάρχει κάποιο κουπόνι για merimobiles το σ/κ σκέφτομαι να πάρω το onda v973

όχι .

refund γινετε μονο μεσω paypal εε?

Ναι . . .:confused:

Πρίν 5 μέρες ξεκινησε το shipment του tablet μου αλλα το tracking δεν μου εμφανιζει το που βρίσκεται τωρα και στην κεντρικη σελιδα του singapore post βαζω to tracking number και μου εμφανιζει error τι έχει παιχτει . . .

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Καλησπερα παιδια μεχρι 80ευρω ποιο tablet προτεινεται?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ναι . . .:confused:

Όχι. Θα πας στην τράπεζα από την οποία έχεις την κάρτα και θα κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής. Τραβάει ένα 45ήμερο αλλά θα τα πάρεις πίσω τα χρήματα. True story...

Πρίν 5 μέρες ξεκινησε το shipment του tablet μου αλλα το tracking δεν μου εμφανιζει το που βρίσκεται τωρα και στην κεντρικη σελιδα του singapore post βαζω to tracking number και μου εμφανιζει error τι έχει παιχτει . . .

Μην δίνεις σημασία. Συνέχεια κρασάρει τον τελευταίο καιρό το σιτε τους...

Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα να υποβάλω και γω ένα ερώτημα.

Παρήγγειλα ένα τηλεφωνάκι από Κίνα με EMS. Σήμερα το πρωί στο site των ΕΛΤΑ με το tracking number μου έβγαλε αυτό:

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ 27-05-2013 05:33 ΑΛΙΜΟΣ - ΤΑΧ/ΡΕΣ ΕΛΤΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 27-05-2013 01:41 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 26-05-2013 21:25 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-05-2013 21:02 IPS

Λογικά σήμερα-αύριο θα έρθει και σπίτι αλλά ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν τίποτα για τον εκτελωνισμό; Όπως φαίνεται έχει περάσει το τελωνείο αλλά παίζει να μου ζητήσουν μετά;

Μπήκες μόνος σου στην access λίστα...:whistle:

Υπάρχει κάποιο κουπόνι για merimobiles το σ/κ σκέφτομαι να πάρω το onda v973

Αν κανεις like στο facebook γραφεις μετα FACEBOOK και εχει 10 δολλάρια έκπτωση

λεβεντες καλησπερα

στελνει το antelife την Ελλαδα?

όχι. παρόλο που τους έχω πρήξει, επιμένουν στο ότι στην ελλάδα έχουμε μεγάλα έξοδα τελωνείου:lol:

[...]

Λογικά σήμερα-αύριο θα έρθει και σπίτι αλλά ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν τίποτα για τον εκτελωνισμό; Όπως φαίνεται έχει περάσει το τελωνείο αλλά παίζει να μου ζητήσουν μετά;

όχι