andreas443 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 μια ερώτηση εγώ έχω την 2.3.4 την επίσημη και είμαι και root άμα το κάνω μετά πως την βγάζω την εμφάνιση και να βάλω την κανονική?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. February 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 δεν παιζει σε 2,3,4 ειναι διαφορετικο το framework Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Κριμα που δεν δουλευει ... τσαμπα χαρα πήρα ... ελπίζω να ασχοληθει κανεις να το φτιάξει για 2.3.4. και τους unrooted !! Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Άντε βρε παλικάρια..!!! κάντε το Notification bar & toggle buttons να τρέχει και σε 2.3.4.....!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts