kklotr Δημοσιεύτηκε April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2004 παιδιά μια βοήθεια μου βγάζει εδώ και καιρό μήνυμα ο υπολογιστής οτι έχω χαμηλή εικονική μνήμη ξέρει κανενας τι ακριβώς παίζεται?παλιά μου είχε τύχει εσβησα ξανα αναψα και δεν ξανα εμφανίστηκε. τώρα όμως επιμένει Παράθεση vwmax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 ρυθμισε την εσυ, χειροκινητα, και βαλε παραπανω... αν εχει winxp: my computer -> properties->advnced ->performance -> advanced -> change Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Επίσης, καλό είναι να έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο στο δίσκο (500MB-1GB+). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklotr Δημ. April 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 thanks paides me sosate Παράθεση vwmax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts