Livas_D Δημοσιεύτηκε April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 5, 2004 Γεια χαρα!!! Ενα φιλαρακι μου αντιμετοπιζει ενα προβλημα με ενα cd-rom που εχει..(τι μαρκα και τετοια δεν ξερω τιποτα) ! ανοιγει κανονικα τον υπολογιστη,αλλα δεν αναγνωριζει το cd-rom..! Ενω βαζει μεσα CD αναβουν και τα λαμπακια και ολα αυτα...δεν το διαβαζει...και οταν παει μεσα στον υπολογιστη μου που βγαζει την Δισκετα , τον σκληρο , το CD-rom δεν το βγαζει καθολου! σαν να μην το εχει συνδεμενο πανω!!!! Τι να παιζει? τον ειπα να μπει μεσα στο bios μπας και απενεργοποιηθηκε απο εκει...αλλα δεν ξερει την τυφλα του...! Ρωτησε και εναν καθηγητη...και του ειπε να βρει κωδικους απο το το ιντερνετ και να το ξεκινησει με δισκετα εκκινησης?? αυτο πρωτη φορα το ακουω??? Τον ειπα να φερει αυριο το κουτι απο εδω να το δω τι παιζει....! καμια λυση εχετε και εσεις???? Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Tsekare to bios kai to kalodoi ide apo piso. Prin to anagnorize kanonika? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. April 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 απ'οτι λεει...ναι οτι το αναγνωριζαι κανονικα....ξαφνικα λεει δεν το βγαζει!!!! και οτι απο μεσα δεν το εχει ανοιξει ποτε.... το κουτι!!!!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 και εμενα γινεται μερικες φορες αυτο. ας κανει δεξι κλικ στο ο υπολογιστης μου/ιδιοτητες/υλικο/διαχειριση συσκευων/να παει στο δισκο/δεξι κλικ/ενημερωση και μετα επανακιννηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Μηπως και το cd rom του φιλου τα εφαγε τα ψωμακια του??Ας κανει και καταργηση και επανεγκατασταση με επανεκινηση τα ide channels του και το κυριοτερο να ελεξει τα καλωδια αν εφυγε κανενα! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 δηλαδη και το δικο μου εφαγε τα ψωμακια του? πριν κανα εξαμηνο το εβαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Nαι οντως πριν κανα εξαχρονο το βαλες οντως εσυ και ειναι για πεταμα!! (Ειδα και παλι ενα ακομα πετυχημενο thread σου να κλειδωνει και δεν προλαβα να απαντησω ,ΕΛΕΟΣ ΛΑΖΑΡΕ) Ρε παιδια αυτος με τα περισσοτερα threads και posts κερδιζει τιποτα αμα ειναι να του δωσουμε κανα δωρακι να ηρεμισει λιγο ο μικρος!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 αν δεν φαινεται στο my computer, τοτε ειναι θεμα συνδεσης αν φαινεται αλλα δεν διαβαζει cd, τοτε θελει αλλαγη η συσκευη Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Μήπως πρόσθεσε τίποτα τώρα τελευταία και δεν έχει βάλει σωστά τα jumberάκια? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. April 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 πηγα το ειδα το μηχανημα! στον υπολογιστη μου τελικα εμφανιζεται κανονικα...ηταν μια μλκ απο το ΒΙΟS...αλλα δεν διαβαζει τα CD... οτι CD και αν βαλεις λεει πως δεν τα αναγνωριζει....το ανοιξα απο μεσα καθαρισα την κεφαλη...αλλα παλι τιποτα!!!! τωρα τι και πως και δεν ξερω...! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Προφανώς πάπαλα το CD....πάμε για άλλα.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Σας το χα πει εγω τα τιναξε το καημενο!!Αντε να παμε για dvd τζαμπα ειναι πλεον!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 Πάντως και εμένα ένα CD σε παλιό υπολογιστή το είχα πάθει....το CD ξαναδούλεψε...πώς?μια μπουνιά αρκετά γερή έτσι ώστε ταρακουνήθηκε αρκετά.......:p Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts