Tribal21 Δημοσιεύτηκε May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 16, 2011 Καταρχάς καλησπέρα k καλός σας βρήκα!! Συγχαρητήρια για το forum,έχω διαβάσει πολλά ενδιαφέροντα θέματα! Λοιπόν,είμαι καινούριος στα smartphone κινητά,αφού πριν 2 βδομάδες απόκτησα το πρώτο μου,ένα Vodafone Joy845! Απ'την δεύτερη μέρα κιόλας,του φόρτωσα το Navigon! K ύστερα από 2-3 μέρες k το Ndrive! Γενικότερα του έχω αρκετά προγραμματάκια για GPS!! Mου έδειχνε ακριβώς που είμαι,γενικά είχε πολύ καλο σήμα k oλα καλά μέχρι k πριν 3 μέρες omws! Oπου μου δείχνει ότι βρισκομαι 1-2 τετράγωνα πιο μακριά απότι πραγματικά είμαι!! :blink: σπανια βρίσκει το ακριβές σημείο μου k έτσι δεν μπορώ να πλοηγηθώ!! :( Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?? Γιατί θα μπορούσε ξαφνικά να έγινε αυτό? k τι θα μπορούσα να κάνω?? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλημέρα και καλώς μας ήρθες. Θα πρέπει να απευθύνεις την ερώτησή σου στο επίσημο thread της συσκευής. Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tribal21 Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Ναι το είδα αργότερα ότι υπάρχει ειδικό thread για την συσκευή!! Το έχω ήδη ρωτήσει k εκεί!! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μια ερώτηση είναι ήδη αρκετή. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts