andreas443 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 αυτο δεν ειναι λιθαρακι αυτο ειναι ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ!!!!!! Δουλευει αψογα!!!! επιτελους εχω γρηγορο κ σταθερο gps αυτό φιλε μου δουλεύει με το agps η δεν χρειάζεται να έχω internet για να δουλέψει το κολπάκι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftskamins Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 το agps το εχω παντα ενεργο αλλα το 3g το ειχα κλειστο οταν το δοκιμασα.δοκιμασε το και δες μονος σου αν σε καλυπτει η οχι.παντως οτι δουλευει ειναι σιγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Το αρχείο στην αρχική σελίδα λέει δεν υπάρχει. Μπορεί να το ανεβάσει κάποιος; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 καλημερα ειχα και εγω το ιδιο θεμα με το gps κια σε εμενα λυθηκε ως εξης εκανα roοt το τηλ αφησα την μαμα rom 2,3,4 και εβαλα το gps status και το faster fix απο τοτε εχω δοκιμασει το dont panic , igo και navigon και παιζουν αψογα εδω και δυο εβδομαδες βρισκει δορυφορους ακομα και μεσα στο σπιτι οταν πριν δεν επιανε ουτε εξω να πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως βελτιωσε την κατασταση αλλα παιζει ολα εγιναν μαζι οποτε θα το αφησω ετσι ημουν ετοιμος να αλλαξω και rom λογω gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 καλημερα ειχα και εγω το ιδιο θεμα με το gps κια σε εμενα λυθηκε ως εξης εκανα roοt το τηλ αφησα την μαμα rom 2,3,4 και εβαλα το gps status και το faster fix απο τοτε εχω δοκιμασει το dont panic , igo και navigon και παιζουν αψογα εδω και δυο εβδομαδες βρισκει δορυφορους ακομα και μεσα στο σπιτι οταν πριν δεν επιανε ουτε εξω να πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως βελτιωσε την κατασταση αλλα παιζει ολα εγιναν μαζι οποτε θα το αφησω ετσι ημουν ετοιμος να αλλαξω και rom λογω gps Χρησημοποιεις το Α-GPS δλδ τις κεραιες κινητης τηλεφωνιας; Και να ρωτησω και εγω αν το Α-GPS σε χρεωνει οταν χρησημοποιειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 οχι το εχω κλειστο μονο το gps ανοικτο αν αφησεις αν καεβασει data απο την κινητη τηλ μαλλον δεν συμφερει μιας και εκει οι χρεωσεις ειναι αρκατα υψηλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Το agps από που ενεργοποιείται; @KRONOSS πείραξες και τπτ αλλο από το Hidden menu; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Οχι δεν ασχολειθηκα με το hidden menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) παιδια και εμενα μου δουλεψε το συγκεκριμενο και χωρις να κανω τιποτα download, απλα εκανα reset τo gps απο το μενου του gps status kai μετα!!!!! μια χαρα το gps, το κλεινω απο το διακοπτη το ξανανοιγω και τους βρισκει χαλαρα τους δορυφορους. τα data και τη χρηση ασυρματων δικτύων την εχω κλειστη. Και εγω με την σειρα μου θελω να ευχαριστήσω τους φιλους για την βοήθεια! Εκανα ακριβως τα ιδια(κ ενα restart)και λειτουργεί άψογα το GPS πλεον... σε 2.3.4 stock! :):) @P270 Το sygic gps λειτουργει χωρις ιντερνετ νομιζω. Edited March 2, 2012 by sokinsohim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εκανες οτι και ο p270? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Εκανα οτι και ο φιλος Astral7 καμια 15 αρια ποστς πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 οσα εχω δοκιμασει παιζουν χωρις internet οποιος θελει και εχει προβλημα κανει την δοκιμη δεν εχει τιποτα να χασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 οσα εχω δοκιμασει παιζουν χωρις internet οποιος θελει και εχει προβλημα κανει την δοκιμη δεν εχει τιποτα να χασει Στο fasterfix εβαλες region EUROPE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 ναι αλλα νομιζω οτι στις πρωτες ρυθμισεις που ειχα κανει του ειχα βαλει greece αλλα μετα απο επαναφορα στην αρχικη κατασταση και root του εβαλα europe και τωρα ολα ειναι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Δεν εχει greece... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Πως ενεργοποιουμε το a-gps; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 αστο στο europe εγω εκει το εχω το A-GPS εχει να κανει με τα data που κατεβαζει απο wifi η απο internet μεσω δυκτιου κινητης τηλ οποτε το ανοιγης αν ανοιξης το wifi και συνδεθεις σε καποιο router η ανοιγεις τα data απο το τηλ πας ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα- δυκτια κιν, τηλ -και ενεργοποιηση δεδομενων οποτε εχεις internet μεσα απο το παροχο προσοχη παιζουν μεγαλες χρεωσεις καποιοι δινουν καποια δωρεαν mb αλλα προσεχε μην τα ξεπερασεις επλιζω να βοηθεισα και να μην εχω γραψει καμια πατατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Και από το hidden menu αν μπεις στο gps test-->system settings--> c-plane setting εχει loc estimate και assistance data αυτά τι ρόλο βαραν; Εγώ νομιζα το assistance data ειναι το a-gps Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 τι να σου πω δεν ξερω τι κανουν δοκιμασε να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RespectJohn Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Διαβαζοντας το σχετικο thread στο xda στην αρχη πιστεψα οτι προκειται για μουφα, το δοκιμασα oμως και εμεινα :blink: . Ετσι ειπα να τα μαζεψω και εδω στα ελληνικα, μαζι με μερικες φωτο απο τα αποτελεσματα που εβγαλα, γιατι ειμαι της αποψης οτι "αν δεν το δοκιμασεις/μετρησεις μη πιστευεις τπτ" Oδηγιες: Μερος 1ο 1. Kατεβαζουμε το .zip αρχειο απο εδω 2. Το κανουμε install με το ClockWorkMod Eναλλακτικα μπορουμε να ανοιξουμε το .zip και να παρουμε το αρχειο gps.conf τοποθετωντας το στο /system/etc αφου αλλαξουμε τα δικαιωματα σε r/w. Μερος 2ο 1. Μπαινουμε στο hidden menu του LG 2. Επιλογη "GPS test" 3. Επιλογη "System settings" 4. Επιλογη "MORL protocol" (επιλεγμενο το User plane) 5. Επιλογη "SULP settings" και SLP server settings, εκει δημιουργουμε ενα νεο server (με το κουμπι menu και μετα add): Name: οτι θελουμε slp address: supl.nokia.com port: 7275 TLS set & cert: κενα 6. Eπιλεγουμε το νεο server 7. ενα βημα πισω (back) και ενεργοποιηση του SLP auto provision. ----------------------------------------------------------------------------------- Hidden menu 1. Δημιουργουμε μια συντομευση στο desktop 2. Επιλογη "Activities" 3. Scrollαρουμε προς τα κατω και βρισκουμε το "com.lge.hiddenmenu" 4. Το ανοιγουμε και επιλεγουμε "hidden menu" 5. Μετα τη δημιουργια του, το τρεχουμε και μπαινουμε το hidden menu ----------------------------------------------------------------------------------- Οι δοκιμες εγιναν στο ...balkoni mou test lab, με το GPS Test Στην 1η εικονα ειναι χωρις το patchακι, default. Στην 2η εικονα ειναι με το .zip (μερος 1ο) Στην 3η εικονα ειναι με το .zip και τη ρυθμιση στο hidden menu http://img268.imageshack.us/img268/6725/20110513105531.jpg νομιζω αξιζει :lol: Original posts & credits: XDA thread 75Markus Modaco thread Conceptics Γειά σε όλλους. Διάβασα το σχετικό thread και είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι . Το αρχείο GPS_FasterFix_Europe.zip δεν υπάρχει πια στο link. Θα ψάξω και εγώ να το βρω αλλά επηδί δεν είμαι πολύ έμπειρος, αν μπορούσε να το βρει και κάποιος θα ήτανε καλό...Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Απλα να ξερεις πως αυτο το fix ειναι αρκετα παλιο και δε διορθωνει το προβλημα με το gps στη 2.3(v20L)...! πιστευω πως η καλυτερη λυση για το gps σε οσους εχετε τη v20l ειναι να περασετε με smartflash την v20q.Δεν την εχω δοκιμασει αλλα οσοι το εχουν κανει λενε πως δουλευει σωστα το gps Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μπορεις να δωσεις παραπανω πληροφοριες που μπορουμε να βρουμε την v20q και πως γινεται? Εσυ αυτην εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Oχι εγω δε παιζω πολυ με stock. Οδηγιες απο εδω και η v20q τη βλεπω να υπαρχει εδω αν καποιο παιδι εχει καποιο καλυτερο δοκιμασμενο mirror ας σου πει. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Πιο απο τα δυο χρησιμοποιούμε αυτο με τα 4mb ή το 640mb?(xda link) Χανονται ολες οι εφαρμογες ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 το 640mb.Ναι χανονται Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts