evo481 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα με την 8.6.1 Προτείνω να ξαναπεράσεις την ρομ ή κάποια πιο νεώτερη έκδοση. αν τη ξαναφλασαρω χανονται εφαρμογες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 αν τη ξαναφλασαρω χανονται εφαρμογες κτλ? Ακριβώς όπως είναι όλα τώρα θα παραμείνουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ακριβώς όπως είναι όλα τώρα θα παραμείνουν. σε εμενα οταν φλασαρω αλλη ρομ,δεν μενει τιποτα ορθιο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 όταν φλασάρεις update της ρομ που φοράς, απλά κάνεις wipe cache dalvik cache. έτσι δε χάνεις τίποτα. αν φλασάρεις διαφορετική ρομ, κάνεις wipe τα πάντα, οπότε λογικό είναι να χανεις τα πάντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Οσοι πιστοι θελετε να πειτε τη γνωμη σας πατηστεΕΔΩ. Ευχαριστω πολυ:) Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 σας ευχαριστώ για τη βοηθεια παιδιά, δεν είχε τύχει να ξαναφλασαρω ίδια ρομ, γιαυτο και η ερώτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Γειά σας παιδιά, είμαι ένας απελπισμένος κάτοχος ενός Desire HD. Πριν 4 μήνες το κινητό άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις και το έδωσα σε ένα φίλο στην Wind να το στείλει στην εταιρεία καθώς είχε περάσει η εγγύηση του. Όλα καλά, επέστρεψε το κινητό, το άνοιξα, μου ζήτησε να κάνω το τελευταίο Update. Ξανά τα ίδια. Του έκανα reset σε factory settings από το κουμπι που ανοίγει το κινητό και λειτούργησε κανονικά μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες. Φυσικά δεν ξανάκανα τα τελευταία update γιατί υπέθεσα πως είχαν σχέση με τις επανεκκινήσεις. Πριν 2 εβδομάδες άρχισε ξανά η ίδια ιστορία. Του έκανα factory settings reset αλλά τίποτα. Πάλι συνεχείς επανεκκινήσεις. Για την ιστορία, το κινητό αγοράστηκε από τα Saturn. Αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει. Έκανα reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά με το που πάω να βάλω το pin ξεκινάει τις επανεκκινήσεις. Πλέον σκέφτομαι να το κάνω root. Απήυδησα και δεν την παλεύω χωρίς αυτό καθώς μου έλυνε τα χέρια σε πολλά θέματα και λεφτά δεν υπάρχουν για άλλο εξίσου καλό κινητό. Υπάρχει κάποιος καλός οδηγός εδώ μέσα για να τα διαγράψω όλα όσα έχει και να το κάνω root; Ποιά είναι η τελευταία έκδοση (ROM?) που σηκώνει το κινητό και δουλεύει με καλή ταχύτητα και να κρατάει η μπαταρία καλά; Συγγνώμη αν κάνω κάποιο λάθος που να έχει σχέση με τους κανονισμούς, ελπίζω να δείξετε κατανόηση. Διάβασα την πρώτη σελίδα αλλά αρκετά links δεν λειτουργούν, γι'αυτό ρωτάω εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE: Με το που βάζω το pin μου βγάζει ειδοποίηση "Process com.android phone is not responding" και "android.process.acore is not responding". Και αυτό: "the application reader process com.htc.ereader has stopped working." Άλλαξα sim και ενώ ξεκίνησε να κάνει όλες τις αρχικές ρυθμίσεις ξαφνικά μου έβγαλε αυτο: "Το com.htc.bg σταμάτησε απροσδόκητα. Θέλετε να το αναφέρετε στην HTC;" Edited October 24, 2012 by waxlrose Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλησπερα. Εχω το εν λογω κινητο και μου κολαει, δεν μου βγαζει τα μυνηματα και γενικα ειναι λιγο χαλια... Εχει την εκδοση 2.3.5. Οταν παω να κανω ενημερωση απο το κιν λεει οτι δεν υπαρχουν ενημερωσεις... Ειναι δυνατον να μην παιρνει 4.0 η τουλαχιστον 2.3.7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis8791 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) καλησπερα παιδια . θα ηθελα να ρωτησω τις εντυπωσεις σας αν έχετε ρουταρει τη συσκευη και ποια θεωρειτε πως ειναι η καλυτερη(εννοω να δουλευουν ολα κανονικα, καμερα, wifi, ραδιοφωνο, η μπαταρια να μη τελειωνει γρηγορα). σκεφτομαι για την IceColdSandwich 8.8. ευχαριστω εκ των προτερων για τις πιθανες απαντησεις σας. επισης, επειδη δε γνωριζω καθολου, στο downgrade που λεει στο αρχικο post εννοει τον αριθμο λογισμικου π.χ. εγω που εχβ 3.12.405.1 θα πρεπει να κανω και downgrade? Edited October 26, 2012 by fanis8791 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 καλησπερα παιδια . θα ηθελα να ρωτησω τις εντυπωσεις σας αν έχετε ρουταρει τη συσκευη και ποια θεωρειτε πως ειναι η καλυτερη(εννοω να δουλευουν ολα κανονικα, καμερα, wifi, ραδιοφωνο, η μπαταρια να μη τελειωνει γρηγορα). σκεφτομαι για την IceColdSandwich 8.8. ευχαριστω εκ των προτερων για τις πιθανες απαντησεις σας. επισης, επειδη δε γνωριζω καθολου, στο downgrade που λεει στο αρχικο post εννοει τον αριθμο λογισμικου π.χ. εγω που εχβ 3.12.405.1 θα πρεπει να κανω και downgrade?γεια σου φιλε. η IceColdSandwich ειναι πολυ καλη την ειχα αρκετο καιρο στη συσκευη μου.υπαρχει και μια ακομα πιο γρηγορη ,η super galaxy με το πιο τελευταιο λογισμικο της google. εγω κατεληξα τελικα παλι στην revolutionHD επειδη αυτες οι ρομ που προανεφερα δεν παιζουν το igo primo 9προγραμμα πλοηγησης),η χρειαζονται ειδικες πατεντες για να παιξει.επισης ραδιοφωνο δεν εχουν,πρεπει να βαλεις το spirit απο το google play. κατα τα αλλα,ειναι πολυ ωραιες,διαλεγεις και παιρνεις.α.και μερικες αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιω μου εβγαζαν προβλημα με αυτες τις ρομ,ενω με revolution ολα δουλευουν σωστα. για να κανεις root την συσκευη,χρησιμοποιησε το advanced ace hack kit που τα κανει ολα μονο του. αν κολλησεις.υπαρχει και αλλος τροπος,δες εδω καλη επιτυχια:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Εγώ πάλι με όλες τις IceCold και ράδιο έχω με το spirit κανονικά και Igo Primo παίζει και το μόνο που μπορώ να εντοπίσω ως πρόβλημα (γιατί πραγματικά δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα) είναι ότι καμιά φορά τρώει κόλλημα και δεν καλεί με την πρώτη κάποια νούμερα. Αλλά και αυτό μια στο τόσο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 ποση ελευθερη μνημη ειναι φυσιολογικο να εχει η συσκευη μας? σ εμενα δειχνει ελευθερη 128mb. αν χρησιμοποιησω task killer,μου δειχνει 290mb ελευθερη μνημη,αλλα μετα απο λιγο πεφτει παλι γυρω στα 128mb. ειναι φυσιολογικο αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Αν το δουλεύεις καιρό και έχεις πολλές εφαρμογές περάσει, εκεί είναι νορμάλ. Τόσο είμαι και εγώ. Άντε 20-30 mb πιο πολλά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Αν το δουλεύεις καιρό και έχεις πολλές εφαρμογές περάσει, εκεί είναι νορμάλ. Τόσο είμαι και εγώ. Άντε 20-30 mb πιο πολλά.εβγαλα τον tsf που τρωει 50mb για να εχω πιο πολλη ram και εμεινα με το sense.αλλα ενω μετα απο χρηση task killer ανεβαινει στα 300mb,μετα απο λιγο πεφτει παλι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Γεια σας παιδιά, μετά από 2 χρόνια αποφάσισα να κάνω στο κινητο ένα καλό φρεσκαρισμα , σκέφτομαι να κάνω factory reset, το θέμα ειναι τι θα διαγραφη από το κινητό? Φωτογραφίες βίντεο και μουσική ή όλα τα αρχεία της καρτας μνήμης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Γεια σας παιδιά, μετά από 2 χρόνια αποφάσισα να κάνω στο κινητο ένα καλό φρεσκαρισμα , σκέφτομαι να κάνω factory reset, το θέμα ειναι τι θα διαγραφη από το κινητό? Φωτογραφίες βίντεο και μουσική ή όλα τα αρχεία της καρτας μνήμης ?οτι εχεις στην καρτα μνημης δεν σβηνεται. θα χαθουν οι ρυθμισεις για email,facebook,τα sms,και οτι αλλο υπαρχει στην κυρια μνημη. κανοντας επανεκκινηση μετα απο hard reset θα πρεπει να εγκαταστησεις παλι ολες τις εφαρμογες που ειχες προσθεσει εσυ και ολες τις ρυθμισεις που εκανες οταν αγορασες την συσκευη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) οτι εχεις στην καρτα μνημης δεν σβηνεται. θα χαθουν οι ρυθμισεις για email,facebook,τα sms,και οτι αλλο υπαρχει στην κυρια μνημη. κανοντας επανεκκινηση μετα απο hard reset θα πρεπει να εγκαταστησεις παλι ολες τις εφαρμογες που ειχες προσθεσει εσυ και ολες τις ρυθμισεις που εκανες οταν αγορασες την συσκευη. Ότι γίνεται δηλαδή μετά από πέρασμα μίας Rom χωρίς να κρατήσεις buckup Απλά εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να διαγράφουν όλα τα βίντεο και οι εικόνες που έχω στο κινητο, σαν να το ανοίγω για πρώτη φορά, κα είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια εντολή για να το κάνω αυτο χωρίς να χρειασθεί να το κάνω χειροκινητα, ευχαριστώ για την απάντηση σου Edited October 30, 2012 by psdedes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ότι γίνεται δηλαδή μετά από πέρασμα μίας Rom χωρίς να κρατήσεις buckup Απλά εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να διαγράφουν όλα τα βίντεο και οι εικόνες που έχω στο κινητο, σαν να το ανοίγω για πρώτη φορά, κα είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια εντολή για να το κάνω αυτο χωρίς να χρειασθεί να το κάνω χειροκινητα, ευχαριστώ για την απάντηση σου Αν τα έχεις σώσει στην κυρίως μνήμη θα σβήστουν και αυτά. Αν είναι στην κάρτα μνήμης, βρίσκεις τους φακέλους video και dcim και τους σβήνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 σημερα φλασαρισα την sabsa 8,5 και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες. δουλευουν ολα,ραδιοφωνο μαμισιο,igo primo κ.λ.π,πολυ γρηγορη και smouth,σταθερη,(ουτε ενα μικρο κολλημα μεχρι τωρα),ωραιο σχεδιασμο,καθαρο ηχο στο τηλεφωνο και σημα,και ειναι η πρωτη ρομ που φλασαρω,που δεν εχει καθολου καθυστερηση η συνομιλια στο viber. με ολες τις εφαρμογες που χρησιμοποιω,η ελευθερη μνημη ειναι 196 mb. πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερη απο την ics. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) ΠΩς ΤΗΝ ΦΛΑΣΑΡΕΣ ?? ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΛΙΔΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited November 2, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 ΠΩς ΤΗΝ ΦΛΑΣΑΡΕΣ ?? ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΛΙΔΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ] τι εχεις κανει για να το ξεκλειδωσεις τζιμη?πρεπει να κανεις πρωτα downgrade,μετα root και μετα να βαλεις την ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys31 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 τι εχεις κανει για να το ξεκλειδωσεις τζιμη?πρεπει να κανεις πρωτα downgrade,μετα root και μετα να βαλεις την ρομ. οχι !!!! δεν μπορω να μπω !!! με volume κατω και διακοπτης off ........ δεν μπενει .. ειναι μαλλον κλειδωμενω και δεν βρισκω τροπο να το ξεκλιδωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 οχι !!!! δεν μπορω να μπω !!! με volume κατω και διακοπτης off ........ δεν μπενει .. ειναι μαλλον κλειδωμενω και δεν βρισκω τροπο να το ξεκλιδωσωΚατεβασε το Advanced Ace Hack Kit απο xda για να το ξεκλειδωσεις και μετα θα φλασαρεις την ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλησπέρα, μου ζήτησε φίλος με DHD να περάσει custom rom και να rootαρει το κινητό. Στον boot loader λεει S-Off με v2.x (δεν ξέρω πως το κατάφερε αυτό). Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Να κάνω τα βήματα με downgrade απο τον οδηγό του 1ου post ή να πάω με Advanced Ace Hack Kit? Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλησπέρα, μου ζήτησε φίλος με DHD να περάσει custom rom και να rootαρει το κινητό. Στον boot loader λεει S-Off με v2.x (δεν ξέρω πως το κατάφερε αυτό). Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Να κάνω τα βήματα με downgrade απο τον οδηγό του 1ου post ή να πάω με Advanced Ace Hack Kit? Αφού είναι ήδη s-off γιατί να κάνεις downgrade? Απλά του περνάς ένα custom recovery και όποια rom θέλει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts