junglist Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Για να καταλαβω κατεβαζω την ρομ οπως ειναι δεν την κανω τιποτα κ για να κανω recovery το κανω μεσα απο το rom manager; Είτε μέσα από το Rom Manager είτε με τον τρόπο που λέει ο ampelift είναι το ίδιο πράγμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Απλως πρεπει να βαλω την ρομ που θελω στην καρτα κ μετα τα κανει μονο του χωρις να το κανω αποσυμπιεση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Απλως πρεπει να βαλω την ρομ που θελω στην καρτα κ μετα τα κανει μονο του χωρις να το κανω αποσυμπιεση; Αρκεί να επιλέξεις το zip της ROM. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εντάξει παιδιά το έκανα όπως είπατε κ πέτυχε άρα κάθε φορά που θα θέλω να περάσω μια καινούργια τον αρκεί να κάνω την ίδια διαδικασία ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις οδηγίες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Καλησπερα και παλι. Εβαλα μια rom απο xda αφου ειχα προβλημα με το boot της συσκευης. Ολα καλα μεχρι που εβαλα την sim. Σβηνει τυχαια και το κανει και με αλλη sim. Και ρωταω,αλλη rom η αλλη sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Καλησπερα και παλι. Εβαλα μια rom απο xda αφου ειχα προβλημα με το boot της συσκευης. Ολα καλα μεχρι που εβαλα την sim. Σβηνει τυχαια και το κανει και με αλλη sim. Και ρωταω,αλλη rom η αλλη sim? Πέρασες τον προτεινόμενο kernel ; Αν ναι, ναι πες μας ποια ρομ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Nαι και το kernel. Δεν κρατησα το λινκ αν και θα βαλω αλλη τελικα γιατι μου κανει νερα και το wifi. Αν και μετα την αλλη rom κανει παλι τα ιδια που να το στειλω? Οχι στην htc να υποθεσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο όταν με το καλό θα αναβαθμιστουμε σε ics 4.0 αλλάζει καθόλου το UI η τελοσπαντον τι αλλάζει το ρωτάω αυτό γιατί τα ΗΤC έχουν HTC sense. Με το μαλακό γιατί είμαι νέος στην android κοινοτητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο όταν με το καλό θα αναβαθμιστουμε σε ics 4.0 αλλάζει καθόλου το UI η τελοσπαντον τι αλλάζει το ρωτάω αυτό γιατί τα ΗΤC έχουν HTC sense. Με το μαλακό γιατί είμαι νέος στην android κοινοτητα Η κινήσεις της HTC αυτό δείχνουν. Οι αναβαθμίσεις λογισμικού αργούν γιατί ενσωματώνουν και το sense.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο όταν με το καλό θα αναβαθμιστουμε σε ics 4.0 αλλάζει καθόλου το UI η τελοσπαντον τι αλλάζει το ρωτάω αυτό γιατί τα ΗΤC έχουν HTC sense. Με το μαλακό γιατί είμαι νέος στην android κοινοτητα Στο XDA έχουν βγάλει ενα-δυο αξιόλογες ROM που βασίζονται σε ICS 4.0.3 και είναι χωρίς sence 4.0, τις βελτιώνουν συνεχώς με αναβαθμίσεις και είναι μια χαρά για daily use. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450962 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1532285\ Αν θέλεις να δοκιμάσεις έχουν κάνει port και απ το HTC ONE V την ICS με SENCE 4.0, δεν είναι σταθερές εκδόσεις και δεν δουλεύουν κάποια πράγματα οπότε είναι μόνο για να χαζέψεις το καινούριο περιβάλλον και οχι για daily use. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1545595 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1548681 Αυτααααα , την καλημέρα μου σε όλους:) Edited March 21, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Παιδιά επειδή εμένα με ενδιαφέρει να έχει όσο γίνετε καλύτερο ήχο κυρίως στα ακουστικά μπορείτε να μου πείτε πια Rom να κατεβάσω? Edited March 24, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billyboba Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 παίδες έκανα full wipe, πέρασα την μαμά έκδοση 2.3.5 και δεν βρίσκω πουθενά να βάλω ελληνικά είτε σαν γλώσσα γραφής είτε σαν κύρια γλώσσα... έχετε καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το morelocale2 για την κύρια γλώσσα και κάποιο 3rd party πληκτρολόγιο για τη γλώσσα στο πληκτρολόγιο! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Καμία ιδέα για Rom με πολύ καλό ήχο στα ακουστικα γιατι αν κ με τα beats audio δεν μου άρεσε ο ήχος δε υπάρχει καθόλου μπασο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Οι επιλογές του sense player όσον αφορά το equalizer σου κάνουν? Αν ναι βάλε αυτή τη rom που είναι στην υπογραφή μου. Θα τη βρεις στους XDA. Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και μια miui rom που έχει τον δικό της player με αρκετές επιλογές για την παραμετροποίηση του ήχου. Αν δε σε καλύψει τίποτα από αυτά, δοκίμασε από το play store να εγκαταστήσεις κάποιον player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) καλημερα παιδια ...με απο πολυ καιρο με την adroid revolution αποφασισα να βαλω σημερα την ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450962 την εχει περασει κανενας...?να μου πει εντυπωσεις? Edited March 27, 2012 by giwrgoslalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 καλημερα παιδια ...με απο πολυ καιρο με την adroid revolution αποφασισα να βαλω σημερα την ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450962 την εχει περασει κανενας...?να μου πει εντυπωσεις? την εγκατεστησα χθες φιλε μου καλη μου φανηκε αλλα δεν ξετρελαθηκα κι ολας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psdedes Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 ΓΕΙΑ σας παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε λιγάκι αυτή τη στιγμή το κινητό μου εχει την coredroid έχω αλλάξει πολλές ρομ και νομίζω πως μεχρι τώρα η καλύτερη ρομ που έχω βάλει ειναι η revolution, απλά θα ήθελα να δοκιμάσω τώρα κάποια miui αλλά ειναι πολλές και δεν ξέρω ποια απο όλες να δοκιμάσω. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια και να μου πείτε αν αξίζει σε σχέσει με την revolution ή με κάποια αλλη που πιστεύετε οτι ειναι καλύτερη ? Ευχαριστώ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 ΓΕΙΑ σας παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε λιγάκι αυτή τη στιγμή το κινητό μου εχει την coredroid έχω αλλάξει πολλές ρομ και νομίζω πως μεχρι τώρα η καλύτερη ρομ που έχω βάλει ειναι η revolution, απλά θα ήθελα να δοκιμάσω τώρα κάποια miui αλλά ειναι πολλές και δεν ξέρω ποια απο όλες να δοκιμάσω. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια και να μου πείτε αν αξίζει σε σχέσει με την revolution ή με κάποια αλλη που πιστεύετε οτι ειναι καλύτερη ? Ευχαριστώ εκ των προτερων Επίσης παρακαλώ για οδηγίες πώς βάζουμε ελληνικά σε miui rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Δεν ξέρω τι να κάνω. Από την μια ψήνομαι για πειραγμενη ICS απο την άλλη ξέρω ότι σύντομα θα δωσει την επίσημη η HTC. Αλλά πότε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Μετα απο πολλες αλλαγες ROM χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος εχω να πω τα εξης: 1) ICS δεν εχει νοημα ακομη λογω των bugs που οσο και να προσπαθουν να τα αντιμετωπισουν παραμενουν 2) H Revolution ειναι καλη αλλα πειτε μου ειλικρινα τι διαφορα εχει απο τη stock... 3) MIUI χωρις sense επισης.. γιαύτο δεν πηραμε HTC ρε παιδια για το sense. 4) Να μην μακρυγορω για μενα η καλυτερη ROM με την καλυτερη μπαταρια ειναι αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346474. Απο το αντιστοιχο thread των θεματων μπορειτε να βαλετα και το αντιστοιχο theme και το κινητο θα πεταει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Και εγώ revolution έχω. Μα αυτό ακριβώς προσφέρει.Μια πιο ελαφρωμενη ρομ σε σχέση με την μαμά ρομ.Πιο γρηγορη και βελτιωμένη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα όταν κάνω εγκατάσταση μια καινούργια ρομ μου λέει aborted κ με αναγκάζει να βάζω πάλι την παλιά ρομ που είχα τι να κάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα όταν κάνω εγκατάσταση μια καινούργια ρομ μου λέει aborted κ με αναγκάζει να βάζω πάλι την παλιά ρομ που είχα τι να κάνω? Κάνεις wipe πρώτα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Όταν λες Wipe τι εννοείς ακριβώς γιατί είμαι και καινουργιος? Εγώ βασικά μπαίνω σε recovery mode κ κανω install zip from sd card. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts