Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλαβω κατεβαζω την ρομ οπως ειναι δεν την κανω τιποτα κ για να κανω recovery το κανω μεσα απο το rom manager;

Είτε μέσα από το Rom Manager είτε με τον τρόπο που λέει ο ampelift είναι το ίδιο πράγμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απλως πρεπει να βαλω την ρομ που θελω στην καρτα κ μετα τα κανει μονο του χωρις να το κανω αποσυμπιεση;

Αρκεί να επιλέξεις το zip της ROM.

Amazon Fire stick 4k max

Εντάξει παιδιά το έκανα όπως είπατε κ πέτυχε άρα κάθε φορά που θα θέλω να περάσω μια καινούργια τον αρκεί να κάνω την ίδια διαδικασία ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις οδηγίες :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και παλι.

Εβαλα μια rom απο xda αφου ειχα προβλημα με το boot της συσκευης.

Ολα καλα μεχρι που εβαλα την sim.

Σβηνει τυχαια και το κανει και με αλλη sim.

Και ρωταω,αλλη rom η αλλη sim?

Καλησπερα και παλι.

Εβαλα μια rom απο xda αφου ειχα προβλημα με το boot της συσκευης.

Ολα καλα μεχρι που εβαλα την sim.

Σβηνει τυχαια και το κανει και με αλλη sim.

Και ρωταω,αλλη rom η αλλη sim?

Πέρασες τον προτεινόμενο kernel ; Αν ναι, ναι πες μας ποια ρομ είναι.

Nαι και το kernel.

Δεν κρατησα το λινκ αν και θα βαλω αλλη τελικα γιατι μου κανει νερα και το wifi.

Αν και μετα την αλλη rom κανει παλι τα ιδια που να το στειλω?

Οχι στην htc να υποθεσω.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο όταν με το καλό θα αναβαθμιστουμε σε ics 4.0 αλλάζει καθόλου το UI η τελοσπαντον τι αλλάζει το ρωτάω αυτό γιατί τα ΗΤC έχουν HTC sense. Με το μαλακό γιατί είμαι νέος στην android κοινοτητα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο όταν με το καλό θα αναβαθμιστουμε σε ics 4.0 αλλάζει καθόλου το UI η τελοσπαντον τι αλλάζει το ρωτάω αυτό γιατί τα ΗΤC έχουν HTC sense. Με το μαλακό γιατί είμαι νέος στην android κοινοτητα

Η κινήσεις της HTC αυτό δείχνουν. Οι αναβαθμίσεις λογισμικού αργούν γιατί ενσωματώνουν και το sense..

Στο XDA έχουν βγάλει ενα-δυο αξιόλογες ROM που βασίζονται σε ICS 4.0.3 και είναι χωρίς sence 4.0, τις βελτιώνουν συνεχώς με αναβαθμίσεις και είναι μια χαρά για daily use.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450962

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1532285\

Αν θέλεις να δοκιμάσεις έχουν κάνει port και απ το HTC ONE V την ICS με SENCE 4.0, δεν είναι σταθερές εκδόσεις και δεν δουλεύουν κάποια πράγματα οπότε είναι μόνο για να χαζέψεις το καινούριο περιβάλλον και οχι για daily use.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1545595

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1548681

Αυτααααα , την καλημέρα μου σε όλους:)

Edited by ampelift
giphy.gif

Παιδιά επειδή εμένα με ενδιαφέρει να έχει όσο γίνετε καλύτερο ήχο κυρίως στα ακουστικά μπορείτε να μου πείτε πια Rom να κατεβάσω? Edited by toroman
[sIGPIC][/sIGPIC]

παίδες έκανα full wipe, πέρασα την μαμά έκδοση 2.3.5 και δεν βρίσκω πουθενά να βάλω ελληνικά είτε σαν γλώσσα γραφής είτε σαν κύρια γλώσσα...

έχετε καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το morelocale2 για την κύρια γλώσσα και κάποιο 3rd party πληκτρολόγιο για τη γλώσσα στο πληκτρολόγιο!
Τhe end of an era...

Καμία ιδέα για Rom με πολύ καλό ήχο στα ακουστικα γιατι αν κ με τα beats audio δεν μου άρεσε ο ήχος δε υπάρχει καθόλου μπασο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι επιλογές του sense player όσον αφορά το equalizer σου κάνουν?

Αν ναι βάλε αυτή τη rom που είναι στην υπογραφή μου. Θα τη βρεις στους XDA.

Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις και μια miui rom που έχει τον δικό της player με αρκετές επιλογές για την παραμετροποίηση του ήχου.

Αν δε σε καλύψει τίποτα από αυτά, δοκίμασε από το play store να εγκαταστήσεις κάποιον player.

καλημερα παιδια ...με απο πολυ καιρο με την adroid revolution αποφασισα να βαλω σημερα την ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450962 την εχει περασει κανενας...?να μου πει εντυπωσεις? Edited by giwrgoslalos

καλημερα παιδια ...με απο πολυ καιρο με την adroid revolution αποφασισα να βαλω σημερα την ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450962 την εχει περασει κανενας...?να μου πει εντυπωσεις?

την εγκατεστησα χθες φιλε μου καλη μου φανηκε αλλα δεν ξετρελαθηκα κι ολας!!

ΓΕΙΑ σας παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε λιγάκι αυτή τη στιγμή το κινητό μου εχει την coredroid έχω αλλάξει πολλές ρομ και νομίζω πως μεχρι τώρα η καλύτερη ρομ που έχω βάλει ειναι η revolution, απλά θα ήθελα να δοκιμάσω τώρα κάποια miui αλλά ειναι πολλές και δεν ξέρω ποια απο όλες να δοκιμάσω. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια και να μου πείτε αν αξίζει σε σχέσει με την revolution ή με κάποια αλλη που πιστεύετε οτι ειναι καλύτερη ? Ευχαριστώ εκ των προτερων

ΓΕΙΑ σας παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε λιγάκι αυτή τη στιγμή το κινητό μου εχει την coredroid έχω αλλάξει πολλές ρομ και νομίζω πως μεχρι τώρα η καλύτερη ρομ που έχω βάλει ειναι η revolution, απλά θα ήθελα να δοκιμάσω τώρα κάποια miui αλλά ειναι πολλές και δεν ξέρω ποια απο όλες να δοκιμάσω. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια και να μου πείτε αν αξίζει σε σχέσει με την revolution ή με κάποια αλλη που πιστεύετε οτι ειναι καλύτερη ? Ευχαριστώ εκ των προτερων

Επίσης παρακαλώ για οδηγίες πώς βάζουμε ελληνικά σε miui rom.

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Από την μια ψήνομαι για πειραγμενη ICS απο την άλλη ξέρω ότι σύντομα θα δωσει την επίσημη η HTC.

Αλλά πότε;

Amazon Fire stick 4k max

Μετα απο πολλες αλλαγες ROM χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος εχω να πω τα εξης:

1) ICS δεν εχει νοημα ακομη λογω των bugs που οσο και να προσπαθουν να τα αντιμετωπισουν παραμενουν

2) H Revolution ειναι καλη αλλα πειτε μου ειλικρινα τι διαφορα εχει απο τη stock...

3) MIUI χωρις sense επισης.. γιαύτο δεν πηραμε HTC ρε παιδια για το sense.

4) Να μην μακρυγορω για μενα η καλυτερη ROM με την καλυτερη μπαταρια ειναι αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346474. Απο το αντιστοιχο thread των θεματων μπορειτε να βαλετα και το αντιστοιχο theme και το κινητο θα πεταει :)

Και εγώ revolution έχω.

Μα αυτό ακριβώς προσφέρει.Μια πιο ελαφρωμενη ρομ σε σχέση με την μαμά ρομ.Πιο γρηγορη και βελτιωμένη.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα όταν κάνω εγκατάσταση μια καινούργια ρομ μου λέει aborted κ με αναγκάζει να βάζω πάλι την παλιά ρομ που είχα τι να κάνω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα όταν κάνω εγκατάσταση μια καινούργια ρομ μου λέει aborted κ με αναγκάζει να βάζω πάλι την παλιά ρομ που είχα τι να κάνω?

Κάνεις wipe πρώτα;

Amazon Fire stick 4k max

Όταν λες Wipe τι εννοείς ακριβώς γιατί είμαι και καινουργιος? Εγώ βασικά μπαίνω σε recovery mode κ κανω install zip from sd card.
[sIGPIC][/sIGPIC]