vassman1974 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ανακοινώθηκαν οι συσκευές που θα πάρουν ICS. http://www.gsmarena.com/htc_releases_the_list_of_handsets_that_will_get_android_40_update-news-3974.php Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ανακοινώθηκαν οι συσκευές που θα πάρουν ICS. http://www.gsmarena.com/htc_releases_the_list_of_handsets_that_will_get_android_40_update-news-3974.php Βασικά εδώ και αρκετές βδομάδες έχει κυκλοφορήσει αυτή η λίστα και έχουμε χαρεί ότι θα πάρουμε το παγωτάκι!! :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εγώ παντός παρακαλαω να μας δώσουν το htc sense 4!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Βασικά το ρώτησα και στο σχετικό με το Android 4 θέμα και ίσως είναι καλύτερα εδώ να ξαναρωτήσω. Πώς περνάς την νέα ROM αν έχεις μια custom? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Βασικά το ρώτησα και στο σχετικό με το Android 4 θέμα και ίσως είναι καλύτερα εδώ να ξαναρωτήσω. Πώς περνάς την νέα ROM αν έχεις μια custom? Αν νέα εννοείς την official, τότε από τον υπολογιστή σου από το. Exe της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 παιδια μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η λειτουργια αυτου? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=50859 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 παιδια μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η λειτουργια αυτου? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=50859 Από ότι καταλαβαίνω, μετατροπή από Mini Usb σε Micro Usb για σύνδεση με φορτιστή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Μα ακριβως το ιδιο λεμε! :lol: Δεν μπορει να χρησιμοποιει εφαρμογη και ταυτοχρονα να σβησει τον λογαριασμο... μετα μπορει να τον καταργησει ανετα! αυτο με την αναβαθμιση το ειπα σαν παραδειγμα για να καταλαβει ο φιλος! Διεγραψα ολες τις εφαρμογες π ειχα κατεβασει αλλα παλι τα ιδια μ ελεγε..οποτε τ εριξα ενα hard reset και εστρωσε..τωρα εχω αλλο θεμα..το πληκτρολογιο εχει μονο αγγλικη γλωσσα και ουτε στις ρυθμισεις του εχει καποια αλλη..πως περναω και ελληνικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Παιδια να ρωτησω θελω κατι. Εδωσα σε εναν γνωστο μου να κανει root το κινητο μου κ κατεβασα απο το market το rom manager κ αλλαξα μερικες rom παρεπιπτωντος η miui ειναι πολυ ωραια κ παρατηρησα οτι εχει μια επιλογη για εγκατασταση στην καρτα μνημης δλδ αν κατεβασω μια rom στην καρτα μνημης θα μπορω να την κανω εγκατασταση αφοβα χωρις να κανω τιποτε αλλο απλα να την ανοιξω κ να την κανω εγκατασταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Παιδια να ρωτησω θελω κατι. Εδωσα σε εναν γνωστο μου να κανει root το κινητο μου κ κατεβασα απο το market το rom manager κ αλλαξα μερικες rom παρεπιπτωντος η miui ειναι πολυ ωραια κ παρατηρησα οτι εχει μια επιλογη για εγκατασταση στην καρτα μνημης δλδ αν κατεβασω μια rom στην καρτα μνημης θα μπορω να την κανω εγκατασταση αφοβα χωρις να κανω τιποτε αλλο απλα να την ανοιξω κ να την κανω εγκατασταση? Δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα αν επιλεξεις μια ρομ το ρομ μανατζερ θα σου κανει την εγκατασταση μονο του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 ευχαριστω για την απαντηση κ αν δεν σου κανει κοπο ξερεις καμια καλη ρομ με htc sense 3.5 κ πανω η ακομα htc sense 4 γιατι σαν κατι να πηρε το ματι μου στο XDA κ αν υπαρχει καμια ρομ που να βελτιωνει τον ηχο γιατι ειναι λιγο χαλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrocoy09 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 καλησπερα , ειχα μια ρομ με sense 3.5 , εβαλα μια αλλη ρομ κανονικα ομως μετα δεν μου αναγνωριζει την καρτα sim. τι εχω κανει? καμια βοηθεια ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Στο DHD μου ενώ βράδυ πέρνει καλής ποιότητας VIDEO, η ηχογράφηση πάσχει. Σε club με δυνατή μουσική ακούγεται ένα τσιριχτό όλη την ώρα. Υπάρχει εφαρμογή εγραφής video που το περιορίζει ή καμιά εφαρμογή για μείωση του θορύβου μετά ως επεξεργασία ή καμιά ρύθμιση που να μου διαφεύγει? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 ευχαριστω για την απαντηση κ αν δεν σου κανει κοπο ξερεις καμια καλη ρομ με htc sense 3.5 κ πανω η ακομα htc sense 4 γιατι σαν κατι να πηρε το ματι μου στο XDA κ αν υπαρχει καμια ρομ που να βελτιωνει τον ηχο γιατι ειναι λιγο χαλια. Android revolution hd απο xda και θα εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε κ το κανω με τον ιδιο τροπο με rom manager? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 παιδια ROM MANAGER μπαινει στο κινητο? θελω να βαλω μια custom sense και μια MIUI στην SD.... προτασεις,how to,Links ? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) Πηρα ενα desire hd απο e-bay και δεν bootαρει. Αλλες φορες κολλαει στο htc αλλες φορες εχω μαυρη οθονη. Μπηκα στο μενου με power και το βελακι της φωνης και παντωτας το recovery den briskei tipota. Παιζει να φταει η sim? Edited March 17, 2012 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί τροποποίηση ή την πολλαπλή παράθεση εναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Πηρα ενα desire hd απο e-bay και δεν bootαρει. Αλλες φορες κολλαει στο htc αλλες φορες εχω μαυρη οθονη. Μπηκα στο μενου με power και το βελακι της φωνης και παντωτας το recovery den briskei tipota. Όταν λες δεν βρίσκει τίποτα στο recovery τι εννοείς? Κάτσε διάβασε τους σχετικούς οδηγούς, για το αν το κινητό είναι root ή όχι (S-ENG κλπ) και πέρνα του μια άλλη rom για να δεις πώς τα πάει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Δεν ειναι root και δεν μπορω να βαλω αλλη ρομ γιατι δεν ανοιγει. Κανει τον ηχο να ανοιξει 2-3 φορες και αυτο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε κ το κανω με τον ιδιο τροπο με rom manager? Κατεβασε το στη καρτα μνημης.απο ρομ μανατζερ πατα boot to recovery..απο το μενου recovery πατας wype και restore..μετα install custom zip..διαλεγεις τη ρομ και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) Πατοντας volume down κ power bottom? Το λεω γιατι φοβαμαι μηπως κανω καμια βλακεια κ το αχρηστευσω. Edited March 18, 2012 by toroman Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) ευχαριστω για την απαντηση κ αν δεν σου κανει κοπο ξερεις καμια καλη ρομ με htc sense 3.5 κ πανω η ακομα htc sense 4 γιατι σαν κατι να πηρε το ματι μου στο XDA κ αν υπαρχει καμια ρομ που να βελτιωνει τον ηχο γιατι ειναι λιγο χαλια. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21363524&postcount=3 Απ τις καλύτερες για DHD. Κατεβάζεις το αρχείο το βάζεις χύμα στην sd αζιπαριστω, μπαίνεις στο recovery κάνεις backup (απ το μενού backup/restore) την rom που έχεις ήδη για την περίπτωση που κατι δεν πάει καλά να μπορέσεις να την κανεις restore για να έχεις το κινητό σου όπως ήταν πριν, μετά κάνεις full wipe +wipe cache/dalvik,πας install from sdcard - choose zip from sd -βρίσκεις το αρχείο το κάνεις install και μετα reboot και voila . Πατοντας volume down κ power bottom? Το λεω γιατι φοβαμαι μηπως κανω καμια βλακεια κ το αχρηστευσω. Ναι ,και επιλέγεις recovery. Mην φοβάσαι είναι αρκετά δύσκολο και θέλει πολύ προσπάθεια για να κάνεις brick μια συσκευή. Αν ακολουθάς τις οδηγίες προσεκτικά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 18, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Για να καταλαβω κατεβαζω την ρομ οπως ειναι δεν την κανω τιποτα κ για να κανω recovery το κανω μεσα απο το rom manager; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Για να καταλαβω κατεβαζω την ρομ οπως ειναι δεν την κανω τιποτα κ για να κανω recovery το κανω μεσα απο το rom manager; Με volume down κ power button σε βγάζει σε ένα μενού και εκεί επιλέγεις recovery . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε κ το κανω με τον ιδιο τροπο με rom manager? Φιλαράκο, αν καταλαβαίνω καλά την ερώτησή σου αυτό που θέλεις είναι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1173309 Dual booting on Desire HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts