Villis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Νομίζω ότι 1 ghz είναι υπερβολικό. Πέρα από το ότι δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάποιος kernel με δυνατότητα τέτοιου overclocking, φαντάζομαι ότι κι η μπαταρία θα έχει κάκιστη απόδοση. Επίσης για τη cm7, υπάρχει απλά ένα unofficial port σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν ξέρω και κατά πόσο λειτουργικό. Λόγω της ανάγκης του xtc clip για root, δεν έχει την ανάλογη υποστήριξη από τους απανταχού developers, μιας και το ποσοστό που κάνει root κλπ με το xtc clip είναι εμφανώς μικρότερο σε σχέση με τα software roots ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Γεια κι απο μενα.Πηρα χθες το κινητακι κι ενω ηταν ιδιαιτερα ευχαριστη εκπληξη το ανεβασμα των επαφων απο το προηγουμενο τηλ. με το bluetooth, οταν πηγα να περασω φωτο και μουσικη απο το pc απογοητευτηκα. Ενω να στειλω φωτο που τραβηξα στο pc, "μια χαρα",ανεβηκε.Επισης δοκιμασα να στειλω μουσικη και απο το κινητο που πηρα τις επαφες παλι δεν μπορεσα. Κατεβασα απο το market και την εφαρμογη Bluetooth αλλα και παλι τιποτα.(και στις δυο περιπτωσεις βλεπει καναονικα το τηλ.ξεκιναει η αποστολη αλλα δεν "περπαταει").Οποιος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Γεια κι απο μενα.Πηρα χθες το κινητακι κι ενω ηταν ιδιαιτερα ευχαριστη εκπληξη το ανεβασμα των επαφων απο το προηγουμενο τηλ. με το bluetooth, οταν πηγα να περασω φωτο και μουσικη απο το pc απογοητευτηκα. Ενω να στειλω φωτο που τραβηξα στο pc, "μια χαρα",ανεβηκε.Επισης δοκιμασα να στειλω μουσικη και απο το κινητο που πηρα τις επαφες παλι δεν μπορεσα. Κατεβασα απο το market και την εφαρμογη Bluetooth αλλα και παλι τιποτα.(και στις δυο περιπτωσεις βλεπει καναονικα το τηλ.ξεκιναει η αποστολη αλλα δεν "περπαταει").Οποιος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω! γιατί δεν το συνδεεις απλά με το καλώδιο usb που έχεις να γίνουν όλα γρήγορα και ωραία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 :(γιατί δεν το συνδεεις απλά με το καλώδιο usb που έχεις να γίνουν όλα γρήγορα και ωραία; Προσπαθω να εφαρμοσω κατα γραμμα τις οδηγιες για τις πρωτες φορτισεις του κινητου Να αδειασει πρωτα η μπαταρια 2-3 φορες και μετα να μπει στον φορτιστη.(εστω και μεσo USB). Αλλα ομως πρεπει να μπορει να παιρνει με Bluetooth αρχειa απο το pc.Ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 :( Προσπαθω να εφαρμοσω κατα γραμμα τις οδηγιες για τις πρωτες φορτισεις του κινητου Να αδειασει πρωτα η μπαταρια 2-3 φορες και μετα να μπει στον φορτιστη.(εστω και μεσo USB). Αλλα ομως πρεπει να μπορει να παιρνει με Bluetooth αρχειa απο το pc.Ετσι δεν ειναι? δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί δεν έχει το pc μου bluetooth. μπορείς να βάλεις μόνο την κάρτα σου όμως.δεν έχεις cardreader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί δεν έχει το pc μου bluetooth. μπορείς να βάλεις μόνο την κάρτα σου όμως.δεν έχεις cardreader; Τελικα ολα καλα.Βρηκα το "κολπο. Ευχαριστω παντως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 :( Προσπαθω να εφαρμοσω κατα γραμμα τις οδηγιες για τις πρωτες φορτισεις του κινητου Να αδειασει πρωτα η μπαταρια 2-3 φορες και μετα να μπει στον φορτιστη.(εστω και μεσo USB). Αλλα ομως πρεπει να μπορει να παιρνει με Bluetooth αρχειa απο το pc.Ετσι δεν ειναι? Πάντως πληροφοριακά, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να πέσει κάτω από 10%, μιας και μειώνεται σταδιακά η χωρητικότητά της. Καλύτερα να το βάζεις κοντά στο 10-15% για φόρτιση ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 καλησπέρα ενδιαφέρομαι για να παρω και εγώ το κινητό αλλά έχω κάποιεσ απόρίες αν μπορείτε να βοηθήσε θα σας ήμουν ευγνώμων 1)αν βάλω το λογ/σμο του email μου στο κινητό: α) υπάρχει αυτόματη ρύθμιση να λαμβάνει κάθε πόση ώρα β) έχει απεριόριστο όγκο λήψης και αποστολής email. (συννημένα, email με φωτο κλπ. γιατι κάποια κινητά εχουν όριο π.χ. 300kb) 2)αν στο ημερολόγιο του κινητού μπορεί να συγχρονιστεί με icalendar του ημερολογιου google ευχαριστώ εκ των προτέρων αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα επανέλθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 :(Πάντως πληροφοριακά, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να πέσει κάτω από 10%, μιας και μειώνεται σταδιακά η χωρητικότητά της. Καλύτερα να το βάζεις κοντά στο 10-15% για φόρτιση ;) Tο διαβασα αυτο αλλα νομιζω πως αυτο πρεπει να κανω τις 2-3 πρωτες φορτισεις.Δηλαδη απο την επομενη πλεον δεν θα την αφηνω κατω απο 10% με 15%. Εκεινο που με εχει κανει να σηκοσω ψηλα τα χερια,ειναι πως μπορω στην επιλογη τηλεφωνο να βλεπω μονο τις επαφες τηλεφωνου και οχι της sim? Εχω επιλεξει να βλεπω μονο επαφες τηλ.αλλα τιποτα.Ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο να βλεπεις διπλα τα ονοματα χωρις να εχεις πιει. Οποιος ξερει το "κολπο" παρακαλω να βοηθησει.Thank's Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Δεν ισχύει αυτό για τις πρώτες φορτίσεις και ούτε ισχύει και το "φορτίστε το για 8 πχ ώρες". Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τη φορτίζεις πλήρως από 10-15%. Όσο για τις επαφές. Εγώ προσωπικά δεν κρατάω πλέον επαφές στη sim. Στις επαφές όλα κανονικά φαντάζομαι θα σου φαίνονται. Το πρόβλημα είναι στο "τηλέφωνο", σωστά; Μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιον άλλον dialer ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Ακριβως Villis. Το προβλημα ειναι στο τηλεφωνο.Στις επαφες ολα κανονικα.Ευχαριστω για τις συμβουλες για την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Ακριβως Villis. Το προβλημα ειναι στο τηλεφωνο.Στις επαφες ολα κανονικα.Ευχαριστω για τις συμβουλες για την μπαταρια. Στο "τηλέφωνο" στην αρχή έχει τις αγαπημένες επαφές.μήπως εννοείς αυτό? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 . Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Στο "τηλέφωνο" στην αρχή έχει τις αγαπημένες επαφές.μήπως εννοείς αυτό? Στην επιλογη τηλεφωνο,ψαχνοντας αλφαβητικα εχει τα τηλεφωνα απο τις "επαφες τηλεφωνου"και τα τηλεφωνα απο την sim.Το ενα μετα απο το αλλο.Η λυση για να μην τα βλεπω διπλα ειναι μαλλον αυτην που προτεινει ο Villis.Κατα τ'αλλα απο το τηλεφωνο και απο το androiind(αν και καθε αρχη και δυσκολη) ειμαι "ενθουσιασμενος" Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 καλησπέρα ενδιαφέρομαι για να παρω και εγώ το κινητό αλλά έχω κάποιεσ απόρίες αν μπορείτε να βοηθήσε θα σας ήμουν ευγνώμων 1)αν βάλω το λογ/σμο του email μου στο κινητό: α) υπάρχει αυτόματη ρύθμιση να λαμβάνει κάθε πόση ώρα β) έχει απεριόριστο όγκο λήψης και αποστολής email. (συννημένα, email με φωτο κλπ. γιατι κάποια κινητά εχουν όριο π.χ. 300kb) 2)αν στο ημερολόγιο του κινητού μπορεί να συγχρονιστεί με icalendar του ημερολογιου google ευχαριστώ εκ των προτέρων αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα επανέλθω παιδιά δεν γνωρίζετε να με βοηθήσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 καλησπέρα ενδιαφέρομαι για να παρω και εγώ το κινητό αλλά έχω κάποιεσ απόρίες αν μπορείτε να βοηθήσε θα σας ήμουν ευγνώμων 1)αν βάλω το λογ/σμο του email μου στο κινητό: α) υπάρχει αυτόματη ρύθμιση να λαμβάνει κάθε πόση ώρα β) έχει απεριόριστο όγκο λήψης και αποστολής email. (συννημένα, email με φωτο κλπ. γιατι κάποια κινητά εχουν όριο π.χ. 300kb) 2)αν στο ημερολόγιο του κινητού μπορεί να συγχρονιστεί με icalendar του ημερολογιου google ευχαριστώ εκ των προτέρων αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα επανέλθω 1. α) Υπάρχει ρύθμιση και ανάλογα με το λογαριασμό (πχ hotmail, gmail κλπ) μπορεί να έχεις και Push email. 1. β) Νομίζω έχει όριο για το αυτόματο κατέβασμα του συνημμένου. Διαφορετικά μπορείς να το κατεβάσεις μόνος σου χειροκίνητα 2) Γενικότερα το android συνεργάζεται άψογα με τα google calendar, google mail κλπ (μιας και είναι το λειτουργικό της google). Συνεπώς συγχρονίζει με το google calendar (δε γνωρίζω an το icalendar είναι ουσιαστικά το πρότυπο που χρησιμοποιείται στο google calendar, αλλά αν είναι έτσι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα) :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAFOTIOU Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Να ρωτησω, γινεται καπως οταν ερχεται εισερχομενο μηνυμα να αναβει η οθονη του κινητου? Υπαρχει καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Να ρωτησω, γινεται καπως οταν ερχεται εισερχομενο μηνυμα να αναβει η οθονη του κινητου? Υπαρχει καποια ρυθμιση? Κατέβασε το go sms η το handcent. Έχουν τέτοια ρύθμιση.η μανισια εφαρμογή δεν έχει. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Δοκίμασε και το sms popup. Αρκετά καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 1. α) Υπάρχει ρύθμιση και ανάλογα με το λογαριασμό (πχ hotmail, gmail κλπ) μπορεί να έχεις και Push email. 1. β) Νομίζω έχει όριο για το αυτόματο κατέβασμα του συνημμένου. Διαφορετικά μπορείς να το κατεβάσεις μόνος σου χειροκίνητα 2) Γενικότερα το android συνεργάζεται άψογα με τα google calendar, google mail κλπ (μιας και είναι το λειτουργικό της google). Συνεπώς συγχρονίζει με το google calendar (δε γνωρίζω an το icalendar είναι ουσιαστικά το πρότυπο που χρησιμοποιείται στο google calendar, αλλά αν είναι έτσι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα) :) Ευχαριστώ για την απάντηση. όμως όσο αναφορά την απάντηση αυτή "Νομίζω έχει όριο για το αυτόματο κατέβασμα του συνημμένου. Διαφορετικά μπορείς να το κατεβάσεις μόνος σου χειροκίνητα" από ότι καταλαβαίνω (και είναι αυτό που με ενδιαφέρει) ότι έχει δυνατότητα λήψης και αποστολής πολλών mb. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το χειροκίνητο. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος και να μη σε πρήζω: έχω ένα κινητό samsung gt-b7722 και λαμβάνω - στέλνω email μέχρι 300kb μόνο, δεν έχει δυνατότητα για παραπάνω είτε έχει συνημμένο είτε όχι είτε είναι μόνο κείμενο. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που ανταλλάσσω email καθημερινά, τα συνημμένα που χρησιμοποιώ είναι συνήθως μικρά, οπότε ας απαντήσει καλύτερα κάποιος μεγαλύτερος γνώστης του θέματος. Προσωπικά χρησιμοποιώ gmail και hotmail account και στο gmail δεν έχω δει καμία επιλογή για το μέγεθος του συνημμένου (οπότε και φαντάζομαι αυτό που σου είπα και παραπάνω ότι δηλαδή μπορείς να στείλεις κανονικά και μεγαλύτερα αρχεία). Στο hotmail απ'την άλλη, έχει επιλογή για truncate messages at xx kb όπου xx μέχρι 100 πάει... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Καλημέρα παιδιά. Ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση του android 4.0 μήπως ξέρουμε τι θα γίνει με τις αναβαθμίσεις στα υπόλοιπα κινητά; To wildfire s θα πάρει καμία; Καλά δεν περιμένω 4.0 αλλά κάποια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε. Είναι αρκετά καινούριο κινητό και συνεπώς ενδέχεται να χρειαστεί κάποια "διορθωτική" αναβάθμιση για τις 2.3.x εκδόσεις αλλά προσωπικά δε θα απέκλεια και την 4. Βέβαια ότι και να λέμε είναι λόγια του αέρα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά αναμονή για κάποια αναβάθμιση ή τουλάχιστον για κάποια ανακοίνωση ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 (edited) ρε παιδια εχω δημιουργησει εναν φακελο media>audio>ringtones και alarms και notifications αλλα οταν παω απο πχ ρυθμισεις>ηχο για να βαλω ηχο κλησης δεν βλεπει τα κομματια που εχω στους φακελους αυτους!ουτε και στο ξυπνητηρι τα βλεπει!μεχρι προτινως τα εβλεπε.τι να κανω?μια επανεκκινηση δεν βοηθησε.στο desire s μια χαρα ολα. EDIT συνδεσα το κινητο με τον υπολογιστη σαν μοναδα δισκου,πηρα τον φακελο media στον υπολογιστη και μετα τον ξαναμετεφερα στο κινητο και ολα οκ!τι διααολο? Edited October 19, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ensor Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδια κατι επαθε η καμερα και δεν δουλευει!! Εκει που δοκιμαζα ενα απο τα application που ειναι για την κλοπη του κινητου και φωτογραφιζει τον "κλεφτη" εκει που φωτογραφιζε σταματησε και απο εκεινη την στιγμη δεν μπαινει στο προγραμματακι καμερα. Ουτε οι εφαρμογες που χρησιμοποιουν την καμερα δουλευουν."Unable to connect to camera.If this persists try restarting your phone" Το επανεκκινησα ξανα και ξανα αλλα τιποτα.Απεγκατεστησα και την εφαρμογη που το προκαλεσε αλλα παλι τιποτα. Εχεις καποιος κατι να προτεινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδια κατι επαθε η καμερα και δεν δουλευει!! Εκει που δοκιμαζα ενα απο τα application που ειναι για την κλοπη του κινητου και φωτογραφιζει τον "κλεφτη" εκει που φωτογραφιζε σταματησε και απο εκεινη την στιγμη δεν μπαινει στο προγραμματακι καμερα. Ουτε οι εφαρμογες που χρησιμοποιουν την καμερα δουλευουν."Unable to connect to camera.If this persists try restarting your phone" Το επανεκκινησα ξανα και ξανα αλλα τιποτα.Απεγκατεστησα και την εφαρμογη που το προκαλεσε αλλα παλι τιποτα. Εχεις καποιος κατι να προτεινει? Δοκιμασες να απεγκαταστησεις την εφαρμογη για τον "κλεφτη"...; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts