nikospot Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Ούτε με οινόπνευμα δεν καθαρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Τελικά πήρα αυτή και μάλιστα την άσπρη! Ομολογώ πως είναι πολύ καλές θήκες και με παρα πολύ καλή εφαρμογή. Ομως παρατήρησα ενα θεματάκι, η άσπρη θήκη απο την τσέπη λερώθηκε και έγινε κάπως έτσι! http://u1.ipernity.com/25/65/57/14316557.3bdc4d61.560.jpg και το οποίο δεν βγαίνει με τίποτα!!! Οπότε μάλλον το άσπρο είναι ατυχές χρώμα αν και όμορφο μπορώ να πώ!! Μεγειά αν και αυτό δεν θα πρεπε να γίνει!! Και η δικιά μου που σου έδειξα στις φωτό είναι σχεδόν 2 χρόνων! Στείλε message στον seller asap και πεστου έγινε έτσι απο την πρώτη μέρα και στείλε μου άλλη. Αν θες χρησιμοποίησε και τη δικιά μου φωτό και πες του εχω και 2η και δεν είναι έτσι 2 χρόνια μετά ;) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μεγειά αν και αυτό δεν θα πρεπε να γίνει!! Και η δικιά μου που σου έδειξα στις φωτό είναι σχεδόν 2 χρόνων! Στείλε message στον seller asap και πεστου έγινε έτσι απο την πρώτη μέρα και στείλε μου άλλη. Αν θες χρησιμοποίησε και τη δικιά μου φωτό και πες του εχω και 2η και δεν είναι έτσι 2 χρόνια μετά ;) Ναι κι εμένα κουφό μου φάνηκε, και δυστυχώς δεν βγαίνει ούτε με οινοπνευμα ούτε με τίποτα! Βασικά απο την τσέπη του μπουφάν εγινε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Κατα τα άλλα είναι πολύ καλή η θήκη. Λέτε να κάνω καμιά προσπάθεια να του στείλω τις φωτογραφίες? Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ναι κι εμένα κουφό μου φάνηκε, και δυστυχώς δεν βγαίνει ούτε με οινοπνευμα ούτε με τίποτα! Βασικά απο την τσέπη του μπουφάν εγινε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Κατα τα άλλα είναι πολύ καλή η θήκη. Λέτε να κάνω καμιά προσπάθεια να του στείλω τις φωτογραφίες? Ναι γιατί όχι; Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Το έκανα ήδη! ΘΑ δούμε :) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ωραίες αυτές οι Mercury οι γυαλιστερές, σκεφτόμουν ή για κόκκινη (να κάνει και αντίθεση με το μαύρο) ή για μπλε. Ακόμα και η κιτρινοπορτοκαλί μου αρέσει στις φωτό αλλά επειδή την λένε Yellow δε το ρισκάρω γιατί μπορει να μην είναι αυτό που περιμένω. Απλά ψάχνοντας είδα και αυτήν Ποια λέτε; Απλά από amazon δεν έχω ιδέα και δε μπορώ να δω τα έξοδα αποστολής. Αν ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει (από ΠΜ για να μη γεμίζουμε εδω πέρα με άσχετα πράματα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ωραίες αυτές οι Mercury οι γυαλιστερές, σκεφτόμουν ή για κόκκινη (να κάνει και αντίθεση με το μαύρο) ή για μπλε. Ακόμα και η κιτρινοπορτοκαλί μου αρέσει στις φωτό αλλά επειδή την λένε Yellow δε το ρισκάρω γιατί μπορει να μην είναι αυτό που περιμένω. Απλά ψάχνοντας είδα και αυτήν Ποια λέτε; Απλά από amazon δεν έχω ιδέα και δε μπορώ να δω τα έξοδα αποστολής. Αν ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει (από ΠΜ για να μη γεμίζουμε εδω πέρα με άσχετα πράματα :p ) Εχε υπόψη σου οτι όλες οι mercury έχουν κατι σαν στρασάκια μεσα και σε εντονο φως (κάτω απο λάμπα ή στον ήλιο) φαίνονται αρκετά! Οσο πιο ανοιχτό το χρώμα φαίνονται λιγότερο (στο ασπρο συγκεκριμένα που έχω ελάχιστα) οσο πιο σκούρο πιο έντονα... Στο amazon θα δείς τα εξοδα αποστολής σχεδον στο τελευταίο βήμα, αφου πας να το ψωνίσεις και δώσεις στοιχεία κλπ, ακομα και κάρτα στο τέλος στα υπολογίζει και επιλέγεις αν θες τελικά να δώσεις την παραγγελία ή οχι ;) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ναι το ξέρω ότι έχουν glitter :p Ευχαριστώ! Πήγα να προχωρήσω την παραγγελία αλλά φοβήθηκα και δεν έβαλα την κάρτα μη μου πάρει τα λεφτά γιατί δεν ήξερα πότε τα τραβάει. Είχα φτάσει στο προ τελευταίο βήμα που έλεγε να βάλω κάρτα και ακόμα δεν ειχα δει έξοδα αποστολής πάντως. Μετά τα λέει; Να βάλω την κάρτα δηλαδή; Αν θέλω μετά δεν κάνω την αγορά σωστά; Δε γίνεται με paypal όμως; μου έκανε εντύπωση... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ναι το ξέρω ότι έχουν glitter :p Ευχαριστώ! Πήγα να προχωρήσω την παραγγελία αλλά φοβήθηκα και δεν έβαλα την κάρτα μη μου πάρει τα λεφτά γιατί δεν ήξερα πότε τα τραβάει. Είχα φτάσει στο προ τελευταίο βήμα που έλεγε να βάλω κάρτα και ακόμα δεν ειχα δει έξοδα αποστολής πάντως. Μετά τα λέει; Να βάλω την κάρτα δηλαδή; Αν θέλω μετά δεν κάνω την αγορά σωστά; Δε γίνεται με paypal όμως; μου έκανε εντύπωση... :rolleyes: Nαι βάζεις την κάρτα, την επιβεβαιώνεις (νομίζω οτι εχει μια υποσημείωση εκει που λεει you can still review your purchase ή καπως ετσι) και μετα σου υπολογίζει ολα τα εξοδα και στα βγάζει αναλυτικά (φορους και εξοδα αποστολής) Εκει εχεις επιλογή να επιβεβαιώσεις ή γυρίζεις πίσω... Paypal δεν εχει το amazon, βάζεις την κάρτα απευθείας. Αν υπάρξει θέμα έχει resolution center απ'οσο θυμάμαι Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλημερα σας, Εχετε να μου προτεινεται καμια μπαταρια για τον γερο-γαλαξια μου ? Μεχρι τα 20€ το πολυ..? :) Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλημερα σας, Εχετε να μου προτεινεται καμια μπαταρια για τον γερο-γαλαξια μου ? Μεχρι τα 20€ το πολυ..? :) στο ebay με 20 ευρώ θα αγοράσεις 2-3. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 στο ebay με 20 ευρώ θα αγοράσεις 2-3. Θα μπορουσεις να μου προτεινεις μια..? και φθηνοτερη να ειναι Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Θα μπορουσεις να μου προτεινεις μια..? και φθηνοτερη να ειναι http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-GENUINE-SAMSUNG-EB575152VU-BATTERY-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S-i9000-/251184749479?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a7bc71ba7&nma=true&si=JBCUK43SVVYV12YQS%252BfT3w%252Fd08U%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 παρε όσες θες Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basiliszag Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 μπαταρια αυθεντικη παιδες απο που; κανενα δοκιμασμενο link? Παράθεση the coldest of the cool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 ακριβώς απο πάνω είναι το λίνκ ;);) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παιδια καλησπερα...για αυτες τις μπαταριες γνωριζουμε αν ειναι καλες; http://m.aliexpress.com/item/906800969.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Παιδια καλησπερα...για αυτες τις μπαταριες γνωριζουμε αν ειναι καλες; http://m.aliexpress.com/item/906800969.html όχι δεν είναι.τόσα λινκ έχει στις προηγούμενες σελίδες.διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 ΠΑιδια επειδη το λινκ των αυθεντικων μπαταριων εληξε καμια αλλη προταση στην ιδια τιμη? Επισης οι θηκες mercury που προαναβερθηκαν καλυπτουν και το ασημενιο περιγραμμα του κινητου γιατι μου εχει πεσει (το κινητο ) και εχει φθαρει (το περιγραμμα). Δεν καλυπτουν την μπροστινη καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otari Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Αυθεντική μπαταρία Οι mercury καλύπτουν το ασημένιο περίγραμμα και μέχρι εκεί φτάνει η θήκη, άρα οκ με τη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Thanks παρηγγειλα την μπαταρια και την ψαχνω για το χρωμα της θηκης(αν και μου φαινεται εξαιρετικα μαλακη στην οψη.Οπτικα τι λεει (για οποιον την εχει)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otari Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Την έχω σε μαύρο χρώμα δεν είναι καθόλου μαλακή γι'αυτό δεν μπαινοβγαίνει πολύ εύκολα. Εφαρμόζει αρκετά σφιχτά και δεν παίζει καθόλου. Το κάνει λίγο πιο παχύ το τηλέφωνο αλλά σε πτώση που είχα προχθές δεν έπαθε τίποτα. Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Και εγω η για μαυρη παω η για ασπρη.ΑΠλα να υποθεσω οτι δε θα μπαινει με τιποτα στη θηκη (pouch) σωστα?Επιπλεον απο οτι ειδα εχουν σχεδον εξαντληθει απο παντου.Να περιμενω? Edited August 13, 2013 by cult Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Αυθεντική μπαταρία Παρηγγειλα την μπαταρια που προτεινες αλλα δυστυχως ο πωλητης ηταν αναξιοπιστος.Εστειλε λαθος μπαταρια και αρνηθηκε να ξαναστειλει την αυθεντικη (το ζητημα λυθηκε μεσω escalate toy ebay)> Ειδα και αυτη http://www.ebay.com/itm/221215102162?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 αλλα στην ερωτηση μου αν ειναι γνησια μου απαντησε Dear friend, Actually the battery is not 100% original,but is has the same material ,same quality,same capacity as the 100% original,so you can purchase it trustingly! And out item is absolute bright new ! αρα μαιμου.Θα εχει διαφορα με τη γνησια? Eπισης σκεφτηκα και την λυση των extended batteries σαν αυτη. http://www.amazon.co.uk/CostMad-Samsung-Extended-Capacity-Replacement/dp/B0050OHUN6/ref=cm_cr_pr_product_top αλλα διαβαζοντας κριτικες ειδα οτι το πισω καλυμμα που δινουν ειναι για τα μπαζα.Μπορω να βρω after market καλυμμα για την ενισχυμενη μπαταρια που να ειναι πιο ποιοτικο(οσο το δυνατον πιο κοντα με το γνησιο.Εχει αγορασει καποιος την ενισχυμενη μπαταρια?Εντυπωσεις? Edited September 8, 2013 by cult Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otari Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Δυστυχώς στο eBay έχει πολύ ιμιτασιόν, ευτυχώς θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Από Γερμανία βρήκα δύο πωλητές εδώ κι εδώ, δείχνουν ορίτζιναλ τι να πώ... Αν παίζεις παιχνίδια η κατανάλωση είναι μεγάλη, γύρω στα 500ma με 1000ma την ώρα ανάλογα το game, οπότε δύσκολο να βρείς μπαταρία να σου βγάζει όλη μέρα. Εγώ θα έπαιρνα δύο και μία θήκη φόρτισης για τη δεύτερη μπαταρία όπως αυτή Για τις extended δεν έχω ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 καλησπερα, εσπασε στο μαυρο S μου το πισω καπακι, εχουμε κανα καλο μαγαζακι να παρω καινουριο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts