Jump to content

Ενεργοποίηση του mirroring σε iPad, iPhone 4 και iPod 4th gen


KostasSTi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρητικά, το video mirroring είναι ένα από τα αποκλειστικά πλεονεκτήματα του νέου iPad 2. Πρακτικά όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργεία στο iPad 1G, το iPhone 4 ή το iPod Touch 4ης γενιάς. Φυσικά η συσκευή σας θα πρέπει να είναι jailbroken. Ο παρακάτω οδηγός, έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και δε φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που προκληθεί ζημιά στη συσκευή σας.

 

Αρχικά χρειάζεται να συνδεθείτε στη συσκευή σας με SSH. Εάν δεν έχετε ακολουθήσει ποτέ αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την ίδια δουλειά με το iFunBox (Windows), συνδέοντας τη συσκευή σας στον υπολογιστή. Το iFunBox, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από ΕΔΩ.

 

Σημ.: Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με plist editing, μπορείτε να κατεβάσετε τα ήδη τροποποιημένα αρχεία από ΕΔΩ, να παραλείψετε το υπογραμμισμένο βήμα και να πάτε στο αμέσως επόμενο, αυτό της αντικατάστασης.

 

Πάμε στη διαδρομή system/library/coreservices/springboard.app/ βρίσκουμε το αρχείο K48AP.plist (iPad), K90AP.plist (iPhone 4), N81AP.plist (iPod Touch 4g) και το κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας. Σε MacOS το τρέχουμε στον Χcode, σε Windows σε κάποιον plist editor, όπως τον plist Editor For Windows που μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ. Έπειτα, προσθέτουμε την παρακάτω γραμμή και την κάνουμε να δείχνει όπως στη φωτογραφία:

 

display-mirroring boolean YES

 

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/medium/GuideMirroring.png

 

Αφού σώσουμε το αρχείο, το ανεβάζουμε στο μέρος από το οποίο το πήραμε λίγο πριν (στη διαδρομή /library/coreservices/springboard.app/) και επανεκκινούμε τη συσκευή μας. Η συσκευή σας είναι έτοιμη, το mirroring έχει ενεργοποιηθεί. Ενδέχεται την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσετε το mirroring, να καθυστερήσει η έναρξη του.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=X3l7aXW0wxE]YouTube - iPad Screen mirroring[/ame]

 

Το mirroring, θα δουλέψει μόνο με το Apple VGA Adapter και το Apple Digital AV Adapter. Δε θα λειτουργήσει όμως με τους μετατροπείς Apple Composite και Apple Component.

 

 

 

All credits goes to: Nature's Eye Studios

Edited by KostasSTi
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...