Finn Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 MIUI 1.6.17 με ελληνικά εδώ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια εχω την τελευταια εκδοση miui,ολα καλα απλα βρηκα ενα keyboard(erebos),το περασα αλλα δεν εχει ελληνικα.Αυτο το keyboard απο οτι καταλαβα ειναι ενα theme πανω στο stock keyboard.Τι πρεπει να κανω για να εχει ελληνικα?Μηπως πρεπει να περασω την ελληνικη μεταφραση του Finn? Παράθεση Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια εχω την τελευταια εκδοση miui,ολα καλα απλα βρηκα ενα keyboard(erebos),το περασα αλλα δεν εχει ελληνικα.Αυτο το keyboard απο οτι καταλαβα ειναι ενα theme πανω στο stock keyboard.Τι πρεπει να κανω για να εχει ελληνικα?Μηπως πρεπει να περασω την ελληνικη μεταφραση του Finn? Δοκίμασε το MultiLing keyboard. FREE και με ελληνικό λεξικό. Επί τούτου. Λύσαμε σχεδόν όλα τα θέματα με την MIUI εκτός από την 3G βιντεοκλήση (την κλασική). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 το θεμα ειναι να μπορω να εχω ελληνικα στο stock keyboard.αυτην την στιγμη εχω το smart keyboard poυ εχει ελληνικα Παράθεση Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Δοκίμασε το MultiLing keyboard. FREE και με ελληνικό λεξικό. Επί τούτου. Λύσαμε σχεδόν όλα τα θέματα με την MIUI εκτός από την 3G βιντεοκλήση (την κλασική). Δηλαδη το μονο που δε δουλευει στην τελευταια miui ειναι η βιντεοκληση? Ολα τα αλλα δουλευουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Δηλαδη το μονο που δε δουλευει στην τελευταια miui ειναι η βιντεοκληση? Ολα τα αλλα δουλευουν?? Και το ράδιο δε λειτουργεί αλλά θα το ενσωματώσουν οσονούπω. Οπότε το video telephony λείπει. Εκτός και αν έχω χάσει επεισόδια και επρόκειτο να ενσωματωθεί επίσης άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Την εξωτερικη καρτα μνημης την βλεπει? Ελληνικο swype μπαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Την εξωτερικη καρτα μνημης την βλεπει? Ελληνικο swype μπαινει? Την βλέπει. Swype θα δοκιμάω να περάσω σε λίγο που θα φλασάρω την 1.6.17 με ελληνική μετάφραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Καλησπέρα παληκάρια! Η 1.6.17 τα σπάει, αλλά μου κρασάρει σε δύο περιπτώσεις: 1. FC ο stock browser (τη βγάζω με maxthon) 2. δεν μπορώ να βάλω pin όταν κάνω επανεκκίνηση με μια από τις καινούριες lockscreens. Ιδέες; Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Καλησπέρα παληκάρια! Η 1.6.17 τα σπάει, αλλά μου κρασάρει σε δύο περιπτώσεις: 1. FC ο stock browser (τη βγάζω με maxthon) 2. δεν μπορώ να βάλω pin όταν κάνω επανεκκίνηση με μια από τις καινούριες lockscreens. Ιδέες; 1. Έτυχε. Reflash it. 2. Με ποιά lockscreen; Swype πάπαλα. Ίσως με την έκδοση 3.x του Swype να βρούμε την υγειά μας, αλλά ακόμα δεν την έχω βρει σε zip για CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 1. Έτυχε. Reflash it. 2. Με ποιά lockscreen; Swype πάπαλα. Ίσως με την έκδοση 3.x του Swype να βρούμε την υγειά μας, αλλά ακόμα δεν την έχω βρει σε zip για CWM. 1.φλάσαρα 2 φορές, τζίφος 2. http://www.miuiandroid.com/2011/06/miui-1-6-17-lockscreen-themes/ νέο bug: reboot όταν "φορτώνω" έντονα τον maxthon Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Υπάρχει τρόπος να να βάλουμε ελληνικό πληκτρολόγιο στο stock keyboard όπως στην CyanogenMod; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Υπάρχει τρόπος να να βάλουμε ελληνικό πληκτρολόγιο στο stock keyboard όπως στην CyanogenMod; Λίγα posts πριν το έγραψα. MultiLing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω! Και κάτι ακόμη, υπάρχει τελικά λύση στο πρόβλημα με την SD Card; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω! Και κάτι ακόμη, υπάρχει τελικά λύση στο πρόβλημα με την SD Card; Μια χαρά την βλέπει την κάρτα, κάτι λάθος θα έχεις κάνει Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά εμένα άλλο με απασχολεί, κάνα kernel που να βγαζει ολόκληρη μέρα έχουμε; Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά εμένα άλλο με απασχολεί, κάνα kernel που να βγαζει ολόκληρη μέρα έχουμε; Εμένα βγάζει ολόκληρη μέρα με BT ανοιχτό για 12 ώρες, Wi-Fi 1½ ωρίτσα, δεδομένα/sync ανοιχτά 24/7, Φωτεινότητα μέτρια, πλοήγηση μέσω 3G περίπου 2 ώρες συνολικά και ομιλία (inc/outg) περίπου 2 ώρες. Το βγάζω από την φόρτιση στις 8:30 το πρωί και το βράδυ στις 00:00 είμαι στο 25% περίπου. Και να σημειωθεί ακόμα δεν έχω κάνει battery calibration γιατί βαριέμαι να περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Εμένα βγάζει ολόκληρη μέρα με BT ανοιχτό για 12 ώρες, Wi-Fi 1½ ωρίτσα, δεδομένα/sync ανοιχτά 24/7, Φωτεινότητα μέτρια, πλοήγηση μέσω 3G περίπου 2 ώρες συνολικά και ομιλία (inc/outg) περίπου 2 ώρες. Το βγάζω από την φόρτιση στις 8:30 το πρωί και το βράδυ στις 00:00 είμαι στο 25% περίπου. Και να σημειωθεί ακόμα δεν έχω κάνει battery calibration γιατί βαριέμαι να περιμένω. Ερώτηση: πόσο καιρό είναι σε χρήση η μπαταρία σου; Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Μια χαρά την βλέπει την κάρτα, κάτι λάθος θα έχεις κάνει Εμένα δεν μου δουλεύει:mad: Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπέρα παληκάρια! Η 1.6.17 τα σπάει, αλλά μου κρασάρει σε δύο περιπτώσεις: 1. FC ο stock browser (τη βγάζω με maxthon) 2. δεν μπορώ να βάλω pin όταν κάνω επανεκκίνηση με μια από τις καινούριες lockscreens. Ιδέες; Για δοκίμασε πάλι το πακέτο http://www.multiupload.com/BYEWSKHIMH Έκανα recompile τον browser.apk και πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Για δοκίμασε πάλι το πακέτο http://www.multiupload.com/BYEWSKHIMH Έκανα recompile τον browser.apk και πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα. Φίλε τι να λέμε είσαι τιτανοτεράστιος. Respect. :D Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ερώτηση: πόσο καιρό είναι σε χρήση η μπαταρία σου; Από τον Νοέμβριο του 2010. Την καλύτερη αυτονομία την είδα σε Froyo του Juwe από xda με BUJP5 modem. Σίγουρα η MIUI δεν φτάνει ούτε την αυτονομία των stock roms, αλλά μπρος τα κάλλη τ' έιν' ο πόνος;! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Από τον Νοέμβριο του 2010. Την καλύτερη αυτονομία την είδα σε Froyo του Juwe από xda με BUJP5 modem. Σίγουρα η MIUI δεν φτάνει ούτε την αυτονομία των stock roms, αλλά μπρος τα κάλλη τ' έιν' ο πόνος;! :D Είσαι λίγο πιο "φρέσκος" αλλά δε δικαιολογείται τόση διαφορά... πρέπει να με χαλάει κανένα background task, θα παίξω λίγο με το autostarts και βλέπουμε. Όσο για τα κάλλη, δείτε το We80s theme. Α-παι-χτο. Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Είσαι λίγο πιο "φρέσκος" αλλά δε δικαιολογείται τόση διαφορά... πρέπει να με χαλάει κανένα background task, θα παίξω λίγο με το autostarts και βλέπουμε. Όσο για τα κάλλη, δείτε το We80s theme. Α-παι-χτο. Link pls... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Link pls... δεν έχω δυστυχώς, το βρήκα στο theme manager, στα popular με λίγη υπομονή θα το βρεις, αξίζει προτείνω επίσης Suave HD, Aeolus, square (βραβευμένο), Kobalt, Meizu M9 Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts