Jump to content

Xperia X10 mini : [ROM] MiniCM7-2.0.4 Gingerbread 2.3.5/CM 7.1 (1-8-11)

DaRk_dOg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εβαλα αυτην την ρομ αλλα δεν εκανα backup

τορα πως περναω την stock rom? 2.1?

Με το seus, απλά θα έχεις χάσει τα δεδομένα σου.

σε ευχαριστω.

και να θελω να περασω μια αλλη custome mporo απο πανω η παλη με SEUS 2.1 και μετα custome.?

Μπορείς να περάσεις άλλη custom rom από πάνω με το xrecovery, χωρίς seus.

Παιδια διακρινετε μια δυσκολια στο ανεβασμα της μπαρας ειδοποιησεων??
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

ναι ισχυει αυτο, να πατας το βελακι για ν ανεβαινει.................................περασε κανεις την cm7 2.0.2 ?????????

ναι ισχυει αυτο, να πατας το βελακι για ν ανεβαινει.................................περασε κανεις την cm7 2.0.2 ?????????

Αυτό είναι θέμα που υπάρχει σε αρκετές συσκευές που υποστηρίζουν και επίσημα CyanogenMod. Μέχρι τις προάλλες υπήρχε και στο DesireHD μου όμως κάναν πρόσφατα μια μικροαλλαγή στα drivers (kernel) και πλέον δεν υπάρχει. Εμείς όμως δεν έχουμε kernel οπότε προς το παρόν δεν αλλάζει. Νομίζω όμως οτι υπάρχει και το σημάδι της υπερβολής. Εγώ μια χαρά την επαναφέρω, εκτός και αν κάνω swype από νεκρό σημείο πριν την οθόνη.

@dimtz: ακόμα να την περάσεις?! γρήγορα!

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα δεν μου δουλεβει η φοτωγραφικι μηχανη

μολις τραβας φοτογραφια κολαει εκει.μετα θελει το μεσεο κουμπι να βγει και η φωτογραφια δεν υπαρχει.

καμια λυση?

και στην 2.0.1 αλλα και στην 2.0.2

α και η οθονη

οταν πατας για ανοιξει για ξεκλειδωμα ειναι πολυ σκοτηνα και ρ\αργη παρα πολυ να ανοιξει ο φωτισμως

Edited by grigoris10
SAMSUNG NOTE 5

εμενα δεν μου δουλεβει η φοτωγραφικι μηχανη

μολις τραβας φοτογραφια κολαει εκει.μετα θελει το μεσεο κουμπι να βγει και η φωτογραφια δεν υπαρχει.

καμια λυση?

και στην 2.0.1 αλλα και στην 2.0.2

α και η οθονη

οταν πατας για ανοιξει για ξεκλειδωμα ειναι πολυ σκοτηνα και ρ\αργη παρα πολυ να ανοιξει ο φωτισμως

Βάλε στις ρυθμίσεις ανάλυση vga.

@dimtz: ακόμα να την περάσεις?! γρήγορα!

ναι φιλε μου την περασα πριν κανα 2 ωρες, εχω μια απορια διαλεξα theme chooser το πορτοκαλι φοβερο μπορω να πω, δεν επρεπε να γινουν πορτοκαλι τα γραμματα MiniCm στην αρχικη σελιδα launcherpro?? (επανω στο ανθρωπακι android)............επισης για να γινει πορτοκαλι το σημα πρεπει ν ανοιξω wifi η 3g,υπαρχει καποια λυση???? τελος παντον λιγο το κακο σ αυτην την καταπληκτικη δουλεια που κανετε :respect:

ναι φιλε μου την περασα πριν κανα 2 ωρες, εχω μια απορια διαλεξα theme chooser το πορτοκαλι φοβερο μπορω να πω, δεν επρεπε να γινουν πορτοκαλι τα γραμματα MiniCm στην αρχικη σελιδα launcherpro?? (επανω στο ανθρωπακι android)............επισης για να γινει πορτοκαλι το σημα πρεπει ν ανοιξω wifi η 3g,υπαρχει καποια λυση???? τελος παντον λιγο το κακο σ αυτην την καταπληκτικη δουλεια που κανετε :respect:

dimtz για να αλλάξουν τα γράμματα πρέπει να αλλάξεις το wallpaper! στην κεντρική οθόνη πάτα το πλήκτρο menu, επέλεξε "ταπετσαρία", στο popup "ταπετσαρίες" και επιλέγεις το πρώτο και "ορισμός ταπετσαρίας" ;)

Επίσης το σήμα gsm, το σήμα wifi και τα σύμβολα H/E κλπ κλπ γίνονται πορτοκαλί μόνο όταν συγχρονίζει (δλδ σχεδόν πάντα όταν είναι συνδεμένο με το net μέσω 3g ή wifi). Το ίδιο ισχύει και για το MiniCM7 theme.

[sIGPIC][/sIGPIC]

dimtz για να αλλάξουν τα γράμματα πρέπει να αλλάξεις το wallpaper! στην κεντρική οθόνη πάτα το πλήκτρο menu, επέλεξε "ταπετσαρία", στο popup "ταπετσαρίες" και επιλέγεις το πρώτο και "ορισμός ταπετσαρίας" ;)

καλημερα πατριδα......... πηγα εκει που λες και η πρωτη ταπετσαρια ειναι η γη σε μπλε φοντο και γραφει cyanogen δε βλεπω κατι με φοντο android, τις κοιταξα ολες

καλημερα πατριδα......... πηγα εκει που λες και η πρωτη ταπετσαρια ειναι η γη σε μπλε φοντο και γραφει cyanogen δε βλεπω κατι με φοντο android, τις κοιταξα ολες

Τσέρκαρε τις ταπετσαρίες (τελευταία επιλογή στη λίστα), όχι τα CM wallpapers.

δεν υπαρχει φιλε μου, μου βγαζει 4 επιλογες cm wallpapers-ζωντανες ταπετσαριες-συλλογη-συλλογη ταπετσεριων, τις κοιταξα και τις 4 αλλα τιποτα

edit και το κακο ειναι δε μπορω να επαναφερω το ανθρωπακι εστω και με το μπλε φοντο (ειχα επιλεξη διαφορα)

Edited by dimtz

<br />

<br />

δεν υπαρχει φιλε μου, μου βγαζει 4 επιλογες cm wallpapers-ζωντανες ταπετσαριες-συλλογη-συλλογη ταπετσεριων, τις κοιταξα και τις 4 αλλα τιποτα<br />

<br />

edit και το κακο ειναι δε μπορω να επαναφερω το ανθρωπακι εστω και με το μπλε φοντο (ειχα επιλεξη διαφορα)

dimtz μήπως ξήλωσες τον stock launcher και άφησες μόνο τον Launcher Pro?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

dimtz μήπως ξήλωσες τον stock launcher και άφησες μόνο τον Launcher Pro?

ναι φιλε μου λες να φταιει αυτο?

edit μπορεις να μου το στειλεις με καποιο τροπο για να γλυτωσω το φλασαρισμα????? (δε το κρατησα backup)

Edited by dimtz

παρατηρησα οτι τρωει πολυ μπαταρια.

το βραδυ την περασα και ηταν φορτισμενο και σημερα το προι μου ελεγε να το βαλω για φορτισμα.

SAMSUNG NOTE 5

παρατηρησα οτι τρωει πολυ μπαταρια.

το βραδυ την περασα και ηταν φορτισμενο και σημερα το προι μου ελεγε να το βαλω για φορτισμα.

Δυσττυχώς το data 3G τρώει πολλή μπαταρία. Αν μπορείς κλείσε το data ή τουλάχισον το 3G. Επίσης τσεκάρισε το undervolt.

ναι φιλε μου λες να φταιει αυτο?

edit μπορεις να μου το στειλεις με καποιο τροπο για να γλυτωσω το φλασαρισμα????? (δε το κρατησα backup)

Σίγουρα φταίει αυτό! (Η επιλογή που λείπει, είναι από την απεγκατάσταση του stock launcher).

Μπορείς αν θέλεις να αποσυμπιέσεις το .zip της rom και να πάρεις τα Launcher2.apk και Launcher2.odex, να τα βάλεις στην sdcard και απο κει με root explorer τα πας στο /system/app, τους δίνεις permission 644 και reboot!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορειτε να μου πειτε τις καλυτερες και πιο αποδοτικες ρυθμισεις στο performance setting tou CyanogenMod ? Ευχαριστω
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Μπορειτε να μου πειτε τις καλυτερες και πιο αποδοτικες ρυθμισεις στο performance setting tou CyanogenMod ? Ευχαριστω

Εγώ το μόνο που άλλαξα είναι το undervolt, το οποίο ενεργοποίησα.

Οι αρχικές ρυθμίσεις είναι οι συνιστώμενες. Εγώ χρησιμοποιώ OC μέχρι τα 710Mhz και sdcard cache size στα 128mb (παραπάνω προκαλεί διακοπές στην αναπαραγωγή μουσικής).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα φταίει αυτό! (Η επιλογή που λείπει, είναι από την απεγκατάσταση του stock launcher).

Μπορείς αν θέλεις να αποσυμπιέσεις το .zip της rom και να πάρεις τα Launcher2.apk και Launcher2.odex, να τα βάλεις στην sdcard και απο κει με root explorer τα πας στο /system/app, τους δίνεις permission 644 και reboot!

φιλε μου 644???????????πως το κανω αυτο???? εχει 9 τετραγωνακια για να μαρκαρω πως θα υπολογισω 644?

φιλε μου 644???????????πως το κανω αυτο???? εχει 9 τετραγωνακια για να μαρκαρω πως θα υπολογισω 644?

Χμ κάπως έτσι:

[x] [x] [o]

[x] [o] [o]

[x] [o] [o]

Αν δεν κατάλαβες, δες τα permission που έχουν τα υπόλοιπα αρχεία στο /system/app

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...