donmitsos Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Παιδια μηπως μπορειτε να μας πειτε τη να κανουμε για την καμερα? Πραγματικα την χρειαζομαι και δεν δουλευει ουτε η stock ουτε οι αλλες που εχω δοκιμασει (Vignette,Camera360 etc) Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Σεβαστή η προτίμηση σου amoramor, υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα: το Glow Edge theme, είναι συμβατό με 2.1 SE rom. Μόνο αν το κάνει port ο joker22 για την MiniCM7 θα μπορέσεις να το έχεις. Για να δούμε αν είναι εφικτό γιατί είναι εξαφανισμένος.... :( Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Παιδια μηπως μπορειτε να μας πειτε τη να κανουμε για την καμερα? Πραγματικα την χρειαζομαι και δεν δουλευει ουτε η stock ουτε οι αλλες που εχω δοκιμασει (Vignette,Camera360 etc) donmitsos, όπως αναφέρεται στο αρχικό post, η κάμερα είναι περιορισμένη σε ανάλυση VGA (640x480px). Άνοιξε την εφαρμογή της κάμερας και ρύθμισε την σε ανάλυση VGA λοιπόν και θα λειτουργήσει εκει. Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Μετά το flashάρισμα του APN hotfix έχω από 2 καταχωρήσεις για internet και mms (Cosmote) με λίγο διαφορετικό το όνομα μόνο. Χρειάζονται και οι 2; Ή να σβήσω τις περίσσιες; Ευχαριστώ http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Μετά το flashάρισμα του APN hotfix έχω από 2 καταχωρήσεις για internet και mms (Cosmote) με λίγο διαφορετικό το όνομα μόνο. Χρειάζονται και οι 2; Ή να σβήσω τις περίσσιες; Ευχαριστώ Αν έχουν ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις, σβήνεις Sent from my Desire HD using Tapatalk Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλημερα,μια ερώτηση ρε παιδιά, είμαι στο βημα που εκανα install το update.zip,αυτο που δεν καταλαβενω ειναι πως κανω flash τα google apps....που ειναι αυτό το option? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλημερα,μια ερώτηση ρε παιδιά, είμαι στο βημα που εκανα install το update.zip,αυτο που δεν καταλαβενω ειναι πως κανω flash τα google apps....που ειναι αυτό το option? install custom.zip http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ευχαριστώ :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adambala Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 κανα app για gps εχει κανενας που να δουλευει στην 2.3.4 να μου στειλει τ link?εχω το navigon 2.6.1 αλλα δεν ανηγει κλεινει με την μια.....θα σας ειμαι υποχρεως το χρειαζομαι κ αναγγαστικα να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση....:( :( :( :( x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!! htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Το copilot live νομιζω οτι δουλευει μια χαρα.Ενα προβλημα που ειδα εγω ειναι οτι δεν μου δουλευει πια το ArcMedia player....Αν μπορεί ας βοη8ησει κάποιος. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 καθως μας καλει καποιος εμφανιζετε η μπαρα για απαντηση στο κινητο λιγο λοξος και δεν μπορουμε να δουμε καλα ποιος μας καλει, υπαρχει καποιος τροπος να γινει λιγο πιο διαφανει αυτην η μπαρα????? αν οχι καποια αλλη λυση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Κάποια άλλη λύση είναι να πας στα CyanogenMod settings/Lockscreen/Style options/Lockscreen tab και να διαλέξεις Sliding Tab. http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Κάποια άλλη λύση είναι να πας στα CyanogenMod settings/Lockscreen/Style options/Lockscreen tab και να διαλέξεις Sliding Tab. ωραιος ο φιλος σ ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 παιδια εχουμε κανα συμβατο θεμα? :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ale3andro Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Μόλις το flashαρα και στο δικό μου X10 mini και για την ώρα δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) παιδια εχουμε κανα συμβατο θεμα? Πάντως μη δοκιμάσετε να βάλετε τα θέματα από τις προηγούμενες rom, δεν είναι συμβατά, είπα να το δοκιμάσω, αλλά κόλλησε στο boot... Edited May 11, 2011 by hariskar http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Πάντως μη δοκιμάσετε να βάλετε τα θέματα από τις πτοηγούμενες rom, δεν είναι συμβατά, είπα να το δοκιμάσω, αλλά κόλλησε στο boot... Τα θέματα στην CyanogenMod 7 είναι βασισμένα στο T-Mobile engine και λειτουργούν διαφορετικά. Στην ουσία είναι ένα .apk που περιλαμβάνει ΟΛΟ το θέμα. Για θέματα απλά ψάξτε στο market για "CyanogenMod themechooser" και θα σας βγάλει κάμποσα αποτελέσματα, αν και τα περισσότερα ειναι hdpi. Sent from my Desire HD using Tapatalk Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmine Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 ρε παιδια εβαλα τη ρομ, ολα οκ ολα καλα. η καμερα σε εμενα φτανει τα 3Μ στις επιλογες :/ το φλας ομως δε δουλευει ουτε για αστειο! η στοκ εφαρμογη της se κρασαρει οταν παω στις επιλογες αλλα ουτε κ με αυτη δουλευει το φλας... οκ ειναι σε πειραματικο σταδιο, αλλα wtf??? εχω εθιστει στο fake dualtouch της ρομ! ετρεχα minicm6 froyo και ηταν τελεια και υπερπληρης! για minicm6 υπαρχει fake dual touch οπως στη minicm7??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 ρε παιδια εβαλα τη ρομ, ολα οκ ολα καλα. η καμερα σε εμενα φτανει τα 3Μ στις επιλογες :/ το φλας ομως δε δουλευει ουτε για αστειο! η στοκ εφαρμογη της se κρασαρει οταν παω στις επιλογες αλλα ουτε κ με αυτη δουλευει το φλας... οκ ειναι σε πειραματικο σταδιο, αλλα wtf??? εχω εθιστει στο fake dualtouch της ρομ! ετρεχα minicm6 froyo και ηταν τελεια και υπερπληρης! για minicm6 υπαρχει fake dual touch οπως στη minicm7??? Καλημέρα klainmine, δεν φτάνει μόνο σε εσένα στα 3Mp στις επιλογές, το θέμα είναι οτι τραβάει μέχρι 640x480. Η στόκ εφαρμογή της SE, είναι για 2.1 Eclair, πως σου ήρθε να την περάσεις στην MINICM7 (2.3.4 Gingerbread)? Αν θέλεις πλήρως λειτουργική κάμερα πας στην MiniCM6-1.0.0 Sent from my Desire HD using Tapatalk Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmine Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 (edited) Καλημέρα klainmine, δεν φτάνει μόνο σε εσένα στα 3Mp στις επιλογές, το θέμα είναι οτι τραβάει μέχρι 640x480. Η στόκ εφαρμογή της SE, είναι για 2.1 Eclair, πως σου ήρθε να την περάσεις στην MINICM7 (2.3.4 Gingerbread)? Αν θέλεις πλήρως λειτουργική κάμερα πας στην MiniCM6-1.0.0 Sent from my Desire HD using Tapatalk ειπα μηπως δουλεψει το φλας... :/ ειμαι noobie ακομα οπως καταλαβες.... για ρουτ και ρικοβερι την 1η φορα εκανα 9 ωρες μεχρι να καταλαβω πωσ και τι... αλλα μετα ολα καλα, μεσα σε 5-10 λεπτα! ξερεις αν υπαρχει καποιο module για fake dual touch και στην minicm6 που ειναι πληρως λειτουργικη???? MiniCM-RC2 τι διαφορα υπαρχει απο τη minicm6? καπου διαβασα οτι ειναι η minicm6 αλλα υποστηριζει και fake dual touch! θα με διαφωτισει καποιος??? Edited May 12, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 τι γινετε λεβεντες....... κανα νεο για την ρομ εχουμε?????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Ευχαριστώ, έχω πάει στα notification settings των sms και έχω βάλει ήχο (που δεν ακούγεται) και δόνηση πάντα (που δε γίνεται). Τα sms φτάνουν αθόρυβα... Edit: Έκανα επανεκκίνηση και πλέον έχει ήχο και δόνηση. Έγινε κάτι ανάλογο όπως με το bluray, που δε λειτούργησε από την αρχή. Και πάλι δεν έχω κανένα notification για sms (ούτε δόνηση, ούτε ήχo).. http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ral205 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα ένα πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι όταν δεχόμαστε εισερχόμενη κλίση και το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο δεν φαίνεται ποιος μας καλεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Και πάλι δεν έχω κανένα notification για sms (ούτε δόνηση, ούτε ήχo).. Βρήκα γιατί δεν είχα δόνηση και ήχο όταν λάμβανα sms: είχα ρυθμίσει τα Quiet Hours 07:45-22:45 αντί για 22:45-07:45... :O http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Παιδιάαααααααααα! Αν κάνω backup με Xrecovery την stock rom μου και περάσω αυτή, όταν κάνω restore θα ξαναέχω τη backuped rom και λειτουργικό μου??? Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts