Jump to content

Πρόβλημα με .rm αρχεία.

Bayern7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το εξής πρόβλημα!

Όταν πάω να ανοίξω rm αρχεία με τον real player καταρχήν κρεμάει το σύστημα! Και όταν λέμε κρεμάει δεν ανταποκρίνεται ούτε ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο! Αναγκαστηκά του κάνω reset!

Δοκίμασα και τον real alternative αλλά και αυτός κάνει τα ίδια. Μόλις ανοίξει το αρχείο και ξεκινήσει η αναπαραγωγή το σύστημα παραδίδει το πνεύμα του!

Κάμια βοήθεια για το τι μπορεί να φταίει, πως μπορώ να το διορθώσω ή έστω να το παρακάμψω?

P3 3GHz@800 1GB RAM, XP Pro, MoBo: MSI με το 875P και γραφικά Ati 9800PRO... :(

σε ολουε γινεται ετσι με το real player. δες μολις ανοιξεις ενα αρχειο πανε σε ενα αλλο παραθυρο και ξαναπανε στο real player Και θα αρχισει. πρεπει να εινια ενα bug αυτο. γιατι δεν βαζεις winamp5 ή windows media player 9 series καλυτερα?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 3 Απρ. 2004 , 04:39)

P3 3GHz@800

Underclocked στα 800mhz; :p :wacko:

lazaross: Τα .rm τα παίζει ΜΟΝΟ ο real player και ο real alternative

α sorry. νομιζα ελεγε rp = real player. οντως αλλα γενικα ο real player παντα κολλαει στην αρχη. πρεπει να κανεις ελαχιστοποιηση και μετα μεγιστοποιηση και θα αρχισει εκτος εαν περιμενεις 5-10 δευτερολεπτα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Απρ. 2004 , 20:41)

α sorry. νομιζα ελεγε rp = real player. οντως αλλα γενικα ο real player παντα κολλαει στην αρχη. πρεπει να κανεις ελαχιστοποιηση και μετα μεγιστοποιηση και θα αρχισει εκτος εαν περιμενεις 5-10 δευτερολεπτα.

Δηλαδή τα rp (ReadPix) τα παίζει ο WMP και ο Winamp5???

Εμένα πάντως δεν μου συμβαίνει αυτό με τον Real Player (v10.0)

Μήπως το κόλλημα έχει σχέση με την προσπάθειά του Real Player να συνδεθεί στο δίκτυο? Λογικά δεν θα έπρεπε, αλλά λέω μήπως υπάρχει εκεί κάποιο μπλέξιμο...

Φίλε lazaross... Γηράσκω αει διδασκόμενος...

Παραπάνω πρότεινες να χρησιμοποιήσει ο Bayern7 το Winamp5 ή WMP 9. Αφού ο gkr41 σημείωσε ότι τα παραπάνω προγράμματα δεν παίζουν τα rm αρχεία, επανέρχεσαι λέγοντας ότι νόμιζες πως μιλάει για rp (--->αρχεία λέει ο λογικός ειρμός αλλά τέλος πάντων).

Αφού λοιπόν πολύ ευγενικά διευκρινίζεις τώρα ότι νόμιζες οτι το rm ήταν rp=Realplayer, διαβάζω κι εγώ μ'αυτό το σκεπτικό το post του Bayern στο οποίο απάντησες...

Τίτλος: Πρόβλημα με Realplayer αρχεία

Εχω το εξής πρόβλημα!

Όταν πάω να ανοίξω Realplayer αρχεία με τον real player καταρχήν κρεμάει το σύστημα!

Όταν λοιπόν λες "...γιατι δεν βαζεις winamp5 ή windows media player 9 series καλυτερα" για ποιον ακριβώς λόγο πρότεινες να τα βάλει?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 3 Απρ. 2004 , 16:07)

Underclocked στα 800mhz; :p :wacko:

lazaross: Τα .rm τα παίζει ΜΟΝΟ ο real player και ο real alternative

Fsb 800mhz ennow :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 4 Απρ. 2004 , 01:42)

Φίλε lazaross... Γηράσκω αει διδασκόμενος...

Παραπάνω πρότεινες να χρησιμοποιήσει ο Bayern7 το Winamp5 ή WMP 9. Αφού ο gkr41 σημείωσε ότι τα παραπάνω προγράμματα δεν παίζουν τα rm αρχεία, επανέρχεσαι λέγοντας ότι νόμιζες πως μιλάει για rp (--->αρχεία λέει ο λογικός ειρμός αλλά τέλος πάντων).

Αφού λοιπόν πολύ ευγενικά διευκρινίζεις τώρα ότι νόμιζες οτι το rm ήταν rp=Realplayer, διαβάζω κι εγώ μ'αυτό το σκεπτικό το post του Bayern στο οποίο απάντησες...

Εχω το εξής πρόβλημα!

Όταν πάω να ανοίξω Realplayer αρχεία με τον real player καταρχήν κρεμάει το σύστημα!

Όταν λοιπόν λες "...γιατι δεν βαζεις winamp5 ή windows media player 9 series καλυτερα" για ποιον ακριβώς λόγο πρότεινες να τα βάλει?

ενταξει δε θα το ριξουμε και στην πυρα το παιδι..ενα λαθος εκανε..καμια λυση τελικα βρεθηκε?? γιατι με ενδιαφερει κι εμενα το θεμα..ευχαριστω..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 4 Απρ. 2004 , 01:42)

Εχω το εξής πρόβλημα!

ακριβως για αυτο τον λογογ επειδη νομιζα οτι rm=R.P=Real Player

χαιρομαι που ολα τωρα ξεκαθαριστηκαν. παιδια παντως εγω επιμενω οτι αυτο εινια ενα bug και οτι και να κανετε δεν θα λυθει εκτος εαν υπαρχει κανενα registry hack.