Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, ο Παναγιώτης πίστεψέ ότι εννοούσες το radio-modem ενώ εσύ ρωτάς για την εφαρμογή fm radio.

Ενημερωτικά, η cm7 έχει πολύ δυσλειτουργικό fm radio γιατί οι συγκεκριμένοι drivers της samsung δεν είναι προσβάσιμοι λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε όμως βρισκόμαστε στην διαδικασία βελτίωσης της κατάστασης πολύ σύντομα.

Ακριβως οτι ειπε ο Μακης. Νομισα μιλουσαμε για το modem-radio που εχει να κανει με σημα, wifi κλπ. αφου ειναι γνωστο οτι το ραδιοφωνο της cm7 με λιγα λογια δεν λειτουργει. Για οποιον ειναι οπαδος και ακουει πολυ ραδιο καλυτερα να παει σε αλλη ρομ.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβως οτι ειπε ο Μακης. Νομισα μιλουσαμε για το modem-radio που εχει να κανει με σημα, wifi κλπ. αφου ειναι γνωστο οτι το ραδιοφωνο της cm7 με λιγα λογια δεν λειτουργει. Για οποιον ειναι οπαδος και ακουει πολυ ραδιο καλυτερα να παει σε αλλη ρομ.

καλα δε τρελαινομαι κιολας απλα θα μου αρεσε να υπαρχει και ενα καλο ραδιο,αφου ολα τα αλλα φυσαμε σε αυτη τη ρομ!!

Xiaomi 12 Pro

καλα δε τρελαινομαι κιολας απλα θα μου αρεσε να υπαρχει και ενα καλο ραδιο,αφου ολα τα αλλα φυσαμε σε αυτη τη ρομ!!

Δεν εχεις κι αδικο, απλα εχω φιλο μου πχ που εχει τρελο κολλημα με το ραδιοφωνο και ενω εχει δει το τηλεφωνο μου και τι εστι cm7 δεν την περναει λογω ραδιοφωνου. Ειναι σιγουρα μια προσθηκη που πρεπει να γινει στο μελλον, αλλα οπως ειπε και ο Μακης ειναι καθαρα θεμα της samsung.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δεν εχεις κι αδικο, απλα εχω φιλο μου πχ που εχει τρελο κολλημα με το ραδιοφωνο και ενω εχει δει το τηλεφωνο μου και τι εστι cm7 δεν την περναει λογω ραδιοφωνου. Ειναι σιγουρα μια προσθηκη που πρεπει να γινει στο μελλον, αλλα οπως ειπε και ο Μακης ειναι καθαρα θεμα της samsung.

ναι δε λεω απλα αμαρτια δεν ειναι?μα ξερεις οτι κανεις το κινητο αγνωριστο και να μην εχεις ραδιο?τελος παντων ας μην βγουμε και οφ τοπικ

Xiaomi 12 Pro

Με την ευκαιρία της έλλειψης καινούργιων nightlies το κινητό πλέον μπόρεσε να ολοκληρώσει αρκετούς κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης για να μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με gb bootloaders, nightly 104 και stock kernel έχω αυτονομία που υστερεί ελάχιστα, αν δεν είναι ίδια, με αυτή των stock roms. Τεράστια βελτίωση.

Πραγματική βελτίωση έχει υποστεί και η κάμερα. Μπορώ πλέον να τη χρησιμοποιήσω χωρίς να με πιάνουν τα νεύρα μου. Δεν είναι βέβαια στο επίπεδο της stock αλλά και εδώ μεγάλη βελτίωση. Το μόνο βασικό που μου λείπει σε αυτήν είναι η επιλογή για αποθήκευση στην external.

Από ότι βλέπω από το changelog και το github οι επόμενες αλλαγές με σειρά προτεραιότητας είναι:

1. Fm radio.

2. Led notifications.

Νομίζω ότι θα παραμείνω εδώ για πολύ καιρό :).

Μάκης

Ετσι ακριβως Μακη. Αν εξαιρεσεις και τα ελαχιστα κολληματακια που τρωει ωρες ωρες ο browser, η ρομ ειναι υποδειγμα σωστης λειτουργιας για μενα. Υπαρχουν πραγματα να βελτιωθουν αλλα η ρομ ηρθε σιγουρα για να μεινει.

Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπερα παιδια. Αυτη την στιγμη ειμαι με Simply Honey 3.8 Re (JVP) και σκεφτομαι να βαλω cm7. Θελω να μου λυσετε καποιες αποριες και να με βοηθησετε λιγο ωστε να κανω ενα clear και smooth install της rom. Καταρχας:

1) Σε τι υστερει η cm7(τελευταια εκδοση φυσικα) σε σχεση με τις αλλες custom roms(οπως ασπουμε το FM Radio)?

2) Δεν μου αρεσει να flashαρω συνεχεια, θελω κατι σταθερο η εστω να αλλαζω μια στο τοσο και να μην χανω τα δεδομενα μου. Γινετε αν θελησω να βαλω καινουργια nightly να κρατησω τις ρυθμησεις και τα δεδομενα μου?

Με την rom που ειμαι τωρα, τι χρειαζεται να κανω για να βαλω cm7? Καποιος οδηγος? Καμια συμβουλη?

Αυτα για τωρα. Ευχαριστω.:)

Καλησπερα παιδια. Αυτη την στιγμη ειμαι με Simply Honey 3.8 Re (JVP) και σκεφτομαι να βαλω cm7. Θελω να μου λυσετε καποιες αποριες και να με βοηθησετε λιγο ωστε να κανω ενα clear και smooth install της rom. Καταρχας:

1) Σε τι υστερει η cm7(τελευταια εκδοση φυσικα) σε σχεση με τις αλλες custom roms(οπως ασπουμε το FM Radio)?

2) Δεν μου αρεσει να flashαρω συνεχεια, θελω κατι σταθερο η εστω να αλλαζω μια στο τοσο και να μην χανω τα δεδομενα μου. Γινετε αν θελησω να βαλω καινουργια nightly να κρατησω τις ρυθμησεις και τα δεδομενα μου?

Με την rom που ειμαι τωρα, τι χρειαζεται να κανω για να βαλω cm7? Καποιος οδηγος? Καμια συμβουλη?

Αυτα για τωρα. Ευχαριστω.:)

1) Δεν εχει FM radio, η καμερα δεν ειναι ακομα στα επιπεδα της στοκ, ο browser τρωει καποια κολληματακια και δεν εχει τον dialer της samsung που ισως να σε βολευει.

2) Αν δεν σου αρεσει να φλασαρεις συνεχεια ειναι λιγο ασχημα τα νεα, γιατι οι nightlies βγαινουν καθε μερα με καποιες εξαιρεσεις. Φυσικα δεν χρειαζεται να περνας καθε καινουργια εκδοση παρα μονο αν εχει σημαντικες αλλαγες. Παντως μετα την πρωτη φορα που θα φλασαρεις δεν θα χανεις τα δεδομενα αφου οι Nightlies περνουν non-wipe πανω απο τις παλιοτερες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μαλιστα. Καπου ειδα οτι δεν εχει google apps και οτι μπορω να τα βαλω. Το θεμα ειναι μπορω να επιλεξω ποια απο αυτα θελω να βαλω?

Τι rom να βαλω πριν κανω install την cm7?

Μαλιστα. Καπου ειδα οτι δεν εχει google apps και οτι μπορω να τα βαλω. Το θεμα ειναι μπορω να επιλεξω ποια απο αυτα θελω να βαλω?

Τι rom να βαλω πριν κανω install την cm7?

Δεν εχει gapps ναι. Αν θυμαμαι καλα δεν μπορεις να επιλεξεις, καθως υπαρχει ενα πακετακι που φλασαρεται απο cwm και τις περιεχει ολες. Πριν την φλασαρεις βαλε μια stock gingerbread. Εννοειται κρατας κι ενα backup για να προχωρησεις σε clean install ωστε να αποφυγεις μελλοντικα προβληματα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Δεν εχει gapps ναι. Αν θυμαμαι καλα δεν μπορεις να επιλεξεις, καθως υπαρχει ενα πακετακι που φλασαρεται απο cwm και τις περιεχει ολες. Πριν την φλασαρεις βαλε μια stock gingerbread. Εννοειται κρατας κι ενα backup για να προχωρησεις σε clean install ωστε να αποφυγεις μελλοντικα προβληματα.

Μπορεις να επιλεξεις ποια app μπορεις να φλασαρεις. Απλα κανεις unrar το gapps.rar μπενεις στο folder system/apps/ και σβηνεις οποιο .apk θεωρεις αχρηστο. Προσεξε ομως, αφου το κανεις αυτο δημιουργεις ενα .rar πανω στην επιφανεια εργασειας και μετα περνεις τα περιεχομενα του φακελου gapps που αλλαξες και τα κανεις drag & drop στο .rar που δημιουργισες, οχι τον φακελο ολοκληρο μονο τα περιεχομενα (δηλαδη to System και το META-INF) και το μετανομαζεις οπως το αρχικο gapps.rar που κατεβασες.

Με αυτο τον τροπο επισης μπορειτε να κανετε edit καποια ρομ δηλαδη να παρετε μια nightly και να της περασετε καποιο custom κερνελ και τα gapps. Ειναι προτιμοτερο απο το να τα φλασαρετε ενα-ενα.

Εγω σε καθε ρομ που κατεβαζω (Insanity CM στη συγκεκριμενη περιπτωση και MIUI αυτο τον καιρο) πρωτα περναω τον κερνελ της επιλογης μου και μετα τα gapps μεσα στο .rar της ρομ κ ειμαι ετοιμος με 1 φλας να τα εχω ολα :)

Edited by Brolly

Μπορεις να επιλεξεις ποια app μπορεις να φλασαρεις..... και μετα τα gapps μεσα στο .rar της ρομ κ ειμαι ετοιμος με 1 φλας να τα εχω ολα :)

Ωραιος Brolly thanks:) Στο μεταξυ η nighyly #105 τοσο πολυ τους παιδευει? Βλεπω εχει αλλαγες αλλα εχουν περασει ηδη αρκετες μερες απο την #104.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ωραιος Brolly thanks:) Στο μεταξυ η nighyly #105 τοσο πολυ τους παιδευει? Βλεπω εχει αλλαγες αλλα εχουν περασει ηδη αρκετες μερες απο την #104.

Δεν πειράζει, άσε να κάνουν και κανένα test παραπάνω γιατί όταν βλέπεις τόσες αλλαγές κάτι θα πάει στραβά, εξάλλου είναι ευκαιρία να στρώσουμε τη μπαταρία.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Δεν πειράζει, άσε να κάνουν και κανένα test παραπάνω γιατί όταν βλέπεις τόσες αλλαγές κάτι θα πάει στραβά, εξάλλου είναι ευκαιρία να στρώσουμε τη μπαταρία.

Γιώργος

Η μπαταρια σε μενα παντως εχει στρωσει για τα καλα. Εχω ποσταρει και screenshots. Για μενα δεν αποτελει πλεον προβλημα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Η μπαταρια σε μενα παντως εχει στρωσει για τα καλα. Εχω ποσταρει και screenshots. Για μενα δεν αποτελει πλεον προβλημα.

Είμαι με την 104 και JVR modem, η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μία μέρα με καμία rom και πιστεύω ότι οφείλετε στο σημείο που είναι το γραφείο μου (δεν έχει πολύ καλό σήμα), κατά τα άλλα από τη Παρασκευή 2.9 έχει φάει μόνο 1 fc.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Είμαι με την 104 και JVR modem, η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μία μέρα με καμία rom και πιστεύω ότι οφείλετε στο σημείο που είναι το γραφείο μου (δεν έχει πολύ καλό σήμα), κατά τα άλλα από τη Παρασκευή 2.9 έχει φάει μόνο 1 fc.

Γιώργος

Εγω με την 104 και modem JVQ βγαζω ανετα 2 ημερες αν δεν το λιωσω το τηλεφωνο. Δεν μπορει να ευθυνεται μονο το σημα που εχεις για να σου ρουφαει τη μπαταρια, εκτος αν δεν εχεις καθολου και ψαχνει συνεχεια. Δοκιμασε και κανενα αλλο modem αν θελεις για την αποδοση του σηματος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το λινκ για τα gapps μου βγαζει error, υπαρχει καποιο αλλο που μπορουμε να τα βρουμε;; μηπως να το γκουγκλαρω;;

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Στο μεταξυ η nighyly #105 τοσο πολυ τους παιδευει? Βλεπω εχει αλλαγες αλλα εχουν περασει ηδη αρκετες μερες απο την #104.

Δεν είναι θέμα επιλογής Παναγιώτη. Ανακαλύψανε ότι κάποιος έχει διεισδύσει παράνομα στο site του kernel.org και ψάχνουν να βρουν ποιος ήταν, τι κατέβασε και πως θα ξαναθωρακίσουν το site. Μέχρι τότε το site παραμένει κλειστό, οπότε δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτό για να μπορέσει το builtbot να συγχρονιστεί και να ανεβάσει nightlies. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα θα αναμένουμε δυστυχώς. Πάντως δεν είναι θέμα των developers της ομάδας του cm7 galaxy s.

Μάκης

Δεν είναι θέμα επιλογής Παναγιώτη. Ανακαλύψανε ότι κάποιος έχει διεισδύσει παράνομα στο site του kernel.org και ψάχνουν να βρουν ποιος ήταν, τι κατέβασε και πως θα ξαναθωρακίσουν το site. Μέχρι τότε το site παραμένει κλειστό, οπότε δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτό για να μπορέσει το builtbot να συγχρονιστεί και να ανεβάσει nightlies. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα θα αναμένουμε δυστυχώς. Πάντως δεν είναι θέμα των developers της ομάδας του cm7 galaxy s.

Mαλιστα, ευχαριστω για την ενημερωση Μακη. Ελπιζω οι εξελιξεις να μην επηρεασουν αρνητικα το developing της ρομ τωρα που αρχισε να στρωνει για τα καλα το θεμα. Αν το δεις απο τη μερια της εξαρτησης παντως, δεν ειναι κακο να παραμενουμε και λιγες μερες χωρις φλασαρισμα. Καλο και για εμας και για τη συσκευη και για τη μπαταριας μας ειναι.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πέρασα την cm7 κανονικα...μετα οπως λεει περναω τα gapps και κανει 5 - 8 λεπτα οπως γραφει ο οδηγος, εμενα εχει μεινει στο boot. να ξανα περασω τα gapps?

Edit: Το πακετο με τα gapps που βαζω μαλλον φταιει, τα ξαναπερασα ολα και ηταν κομπλε. Μολις εβαλα τα gapps παλι δεν μπουταρει. εχετε καποιο λινκ για τα gapps? Αυτο που λεει στους xda απο το wiki εχω και κολλαει. Οποιος ξερει ας μου πει γιατι εχω φαει σκαλωμα!!!

Edit2: για οποιον παθει το ιδιο... επρεπε να κατεβασω το αρχειο που εχει gb στο ονομα, που ειναι universal. Ολα οκ.

Edited by spysot

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Καλημερα σε ολους. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, απο ποτε που περασα cm7 (104) δεν μπορω να παιξω στο κινητο ταινιες σε μορφη avi , εχω δοκιμασει διαφορες εφαρμογες αναπαραγωγης αλλα τιποτα....καμια λυση;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Καλημερα σε ολους. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, απο ποτε που περασα cm7 (104) δεν μπορω να παιξω στο κινητο ταινιες σε μορφη avi , εχω δοκιμασει διαφορες εφαρμογες αναπαραγωγης αλλα τιποτα....καμια λυση;

Δοκίμασε τον moboplayer. Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ για αρχεία avi.

Μάκης

Δοκίμασε τον moboplayer. Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ για αρχεία avi.

Ευχαριστω, θα το δοκιμασω.

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Τελικα την περασα κι εγω πριν 2 μερες. Δεν την εχω πολυ ψαξει ακομα, αλλα μεχρι στιγμης εχω καλες εντυπωσεις. Βεβαια εχω ενα θεμα με το wifi. Μια φορα αναγνωρισε το rooter μου και απο τοτε δεν το βλεπει, και αν το βλεπει γραφει out of range. Αλλα μεχρι και το modem και εβαλα το JVQ αλλα τπτ. Καμια ιδεα για το τι φταιει?

Τελικα την περασα κι εγω πριν 2 μερες. Δεν την εχω πολυ ψαξει ακομα, αλλα μεχρι στιγμης εχω καλες εντυπωσεις. Βεβαια εχω ενα θεμα με το wifi. Μια φορα αναγνωρισε το rooter μου και απο τοτε δεν το βλεπει, και αν το βλεπει γραφει out of range. Αλλα μεχρι και το modem και εβαλα το JVQ αλλα τπτ. Καμια ιδεα για το τι φταιει?

πας wifi πατα το αριστερο κουμπι αφης και μετα επελεξε συνθετα.πανω πανω γραφεικανονιστικος τομεας.δοκιμασε με τα κανακια που λεει,και γω ειχα αυτο το θεμα στην αρχη και μολις επελεξα 14 καναλια συνδεομαι κανονικα παντου

Xiaomi 12 Pro