mitsos1 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Επιτελους εγινε διαθεσιμη η πρωτη rc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1143069 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Επιτελους εγινε διαθεσιμη η πρωτη rc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1143069 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το RC που βλέπεις δηλώνει την version της CM7, δεν είναι οτι έγινε πιο σταθερή στο SGS. :ninja: Ορίστε το Changelog της 7.1 RC1 ( 7.1.0-pre ) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Nα ενημερώσω ότι άλλαξε το λινκ για να κατεβάζουμε τις εκδόσεις της ρομ http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxysmtd . Αυτό που είναι στην αρχική σελίδα δεν λειτουργεί. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Καλησπέρα, έχει βελτιωθεί καθόλου η συμπεριφορά της μπαταρίας; Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Nα ενημερώσω ότι άλλαξε το λινκ για να κατεβάζουμε τις εκδόσεις της ρομ http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxysmtd . Αυτό που είναι στην αρχική σελίδα δεν λειτουργεί. Να σε ενημερώσω οτι είναι ακριβώς το ίδιο link και λειτουργεί κανονικά. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Να σε ενημερώσω οτι είναι ακριβώς το ίδιο link και λειτουργεί κανονικά. :) Ναι εντάξει ΤΏΡΑ είναι το ίδιο , όταν το έγραψα στο site που σε πήγαινε το λίκν έγραφε ότι έχει κλείσει και θα μεταφερθεί σε αυτό που έγραψα , στη συνέχεια το μετέφεραν :rolleyes: Για την μπαταρία είναι πολύ νωρίς για να πω. Edited June 28, 2011 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Ναι εντάξει ΤΏΡΑ είναι το ίδιο , όταν το έγραψα στο site που σε πήγαινε το λίκν έγραφε ότι έχει κλείσει και θα μεταφερθεί σε αυτό που έγραψα , στη συνέχεια το μετέφεραν :rolleyes: Για την μπαταρία είναι πολύ νωρίς για να πω. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για να είμαι ειλικρινής, αλλά οκ αφού το link δουλεύει - πλέον - δεν υπάρχει θέμα. Afaik πάντως δεν έχουνε διορθώσει τα βασικά μειονεκτήματα και η μπαταρία σίγουρα δεν συγκρίνεται με τις αντίστοιχες διάρκειες των Samsung ROMs. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για να είμαι ειλικρινής, αλλά οκ αφού το link δουλεύει - πλέον - δεν υπάρχει θέμα. Afaik πάντως δεν έχουνε διορθώσει τα βασικά μειονεκτήματα και η μπαταρία σίγουρα δεν συγκρίνεται με τις αντίστοιχες διάρκειες των Samsung ROMs. Την ώρα που έγραψα το ποστ προσπάθησα από το λινκ να δω ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της ρομ και εκεί που με οδήγησε το λινκ έγραφε ότι καταργήθηκε η συγκεκριμένη διεύθυνση και δεν θα ξαναλειτουργήσει . Πιο κάτω έγραφε ότι για να κατεβάσουμε τις ρομ θα πρέπει να παμε εκεί που έγραψα. Όταν το έψαξες προφανώς είχαν φτιάξει το λινκ με την καινούργια διεύθυνση. Κάτι καινούργιο που παρατήρησα είναι ότι δεν σε αφήνει πλέον να αλλάξεις απο 2g σε 3g και ανάποδα εάν πρώτα δεν κλείσεις τα δεδομένα. Edited June 28, 2011 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Η RC ( Release candidate ) θα ανανεώνετε μια φορά την εβδομάδα. Οι δοκιμαστικές nighties θα βγαίνουν κάθε πρωί για δοκιμές προς όφελος των RC Προσωπικά από τώρα και στο εξής θα "φλασάρω μόνο τις RC μια και οι δοκιμαστικές nighties ίσως να έχουν bugs που θα διορθώνονται μόνο στην RC Όλες τις ROM θα τις βρίσκετε από εδω http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxysmtd Προσωπικά δεν έχω σοβαρό πρόβλημα μπαταρίας (είμαι ΟΚ άνετα για ένα 24ωρο) και παρόλο που έχω δοκιμάσει όλες τις 2.3.4 stock & custom μέχρι στιγμής η "αίσθηση & ταχύτητα" αυτής της ROM είναι απίθανη. ΥΓ. Ήμουν για 2 μέρες με την MIUI 2.1 & 2.2 αλλά είχα κάποια σοβαρά προβληματάκια πέρα ότι θέλω η συσκευή μου να είναι pure Android και όχι IPhone style. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Η RC ( Release candidate ) θα ανανεώνετε μια φορά την εβδομάδα. Οι δοκιμαστικές nighties θα βγαίνουν κάθε πρωί για δοκιμές προς όφελος των RC Προσωπικά από τώρα και στο εξής θα "φλασάρω μόνο τις RC μια και οι δοκιμαστικές nighties ίσως να έχουν bugs που θα διορθώνονται μόνο στην RC Όλες τις ROM θα τις βρίσκετε από εδω http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxysmtd Προσωπικά δεν έχω σοβαρό πρόβλημα μπαταρίας (είμαι ΟΚ άνετα για ένα 24ωρο) και παρόλο που έχω δοκιμάσει όλες τις 2.3.4 stock & custom μέχρι στιγμής η "αίσθηση & ταχύτητα" αυτής της ROM είναι απίθανη. ΥΓ. Ήμουν για 2 μέρες με την MIUI 2.1 & 2.2 αλλά είχα κάποια σοβαρά προβληματάκια πέρα ότι θέλω η συσκευή μου να είναι pure Android και όχι IPhone style. Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάτι. Η RC που βλέπετε δεν δηλώνει οτι πλησιάζει η stable version για το Galaxy S. Δηλώνει την κατάσταση ολόκληρης της Cyanogenmod7 για όλες τις συσκευές. Σαν να λέμε οτι η Google βγάζει την 2.3.5. Αυτό που λες για τις nightlies και τις RC δεν ισχύει. Αν δεις στο λινκ που δίνεις εσύ ο ίδιος, στο stable branch έχει μηδέν(0) εκδόσεις. Σε πιο ελεύθερη μετάφραση, οι νυχτερινές εκδόσεις (nightlies) βγαίνουνε κάθε όποτε μπορούνε οι αντίστοιχοι devs (codeworkx/atinm κλ). Οι νυχτερινές εκδόσεις, στηρίζονται όλες στην δοκιμαστική(Release Canditate) έκδοση 7.1 της Cyanogenmod7. Αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει κάποια σταθερή έκδοση που βγαίνει κάθε βδομάδα. Όλες είναι νυχτερινές. Το ξέρω οτι όλες αυτές οι ορολογίες είναι κάπως, αλλά ξεκαθαρίζω την κατάσταση για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Επίσης, η τελευταία nightly όπως γράφω και στον οδηγό στο πρώτο ποστ μου, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάτι. Η RC που βλέπετε δεν δηλώνει οτι πλησιάζει η stable version για το Galaxy S. Δηλώνει την κατάσταση ολόκληρης της Cyanogenmod7 για όλες τις συσκευές. Σαν να λέμε οτι η Google βγάζει την 2.3.5. Αυτό που λες για τις nightlies και τις RC δεν ισχύει. Αν δεις στο λινκ που δίνεις εσύ ο ίδιος, στο stable branch έχει μηδέν(0) εκδόσεις. Σε πιο ελεύθερη μετάφραση, οι νυχτερινές εκδόσεις (nightlies) βγαίνουνε κάθε όποτε μπορούνε οι αντίστοιχοι devs (codeworkx/atinm κλ). Οι νυχτερινές εκδόσεις, στηρίζονται όλες στην δοκιμαστική(Release Canditate) έκδοση 7.1 της Cyanogenmod7. Αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει κάποια σταθερή έκδοση που βγαίνει κάθε βδομάδα. Όλες είναι νυχτερινές. Το ξέρω οτι όλες αυτές οι ορολογίες είναι κάπως, αλλά ξεκαθαρίζω την κατάσταση για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Επίσης, η τελευταία nightly όπως γράφω και στον οδηγό στο πρώτο ποστ μου, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Δεν μιλησα για stable......:p αλλα για RC.. Και στο λινκ που εδωσα υπαρχει η RC. To οτι ακομα δεν εμφανιζετε στις RC ειναι γιατι ο Codeworks δεν την εχει βαλει ακομα. Οσο για το οτι οι RC εκδοσεις θα βγαινουν καθε εβδομάδα ειναι πληροφορια απο το σχετικο φορουμ στο XDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Δεν μιλησα για stable......:p αλλα για RC.. Και στο λινκ που εδωσα υπαρχει η RC. To οτι ακομα δεν εμφανιζετε στις RC ειναι γιατι ο Codeworks δεν την εχει βαλει ακομα. Οσο για το οτι οι RC εκδοσεις θα βγαινουν καθε εβδομάδα ειναι πληροφορια απο το σχετικο φορουμ στο XDA Αχα, με μια δεύτερη ματιά φαίνεται να έχεις κάποιο δίκιο. Παρόλα αυτά είμαι 99% σίγουρος οτι και οι nightlies έιναι βασισμένες στην RC της 7.1. Αυτό διαπιστώνεται στο about phone, αν λέει 7.1 είναι όντως έτσι. Anyways, δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουν λογοπαίγνια οι devs αντί να παραδώσουν την stable επιτέλους. :mad: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Γα κατανοηση των nightlies και των RC δειτε το post του codeworkx Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) Τελικά υπάρχει τρόπος να ακούμε ραδιόφωνο ?Έχω αλλάξει πολλά modems αλλά τίποτα... Επιπλέον,πως μπορώ να γυρίσω στην stock rom απο cyanogenmod 7? Edited July 18, 2011 by pavlos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Τελικά υπάρχει τρόπος να ακούμε ραδιόφωνο ?Έχω αλλάξει πολλά modems αλλά τίποτα... Επιπλέον,πως μπορώ να γυρίσω στην stock rom απο cyanogenmod 7? Για το ραδιοφωνο δεν ξερω γιατι εχω κανα μηνα να δω τι παιζει με την cm7.Παντως για να γυρισεις σε stock απλα φλασαρεις οποια θες και κανεις repartition. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Τελικά υπάρχει τρόπος να ακούμε ραδιόφωνο ?Έχω αλλάξει πολλά modems αλλά τίποτα... Επιπλέον,πως μπορώ να γυρίσω στην stock rom απο cyanogenmod 7? Το ραδιοφωνο παιζει μονο με τα ακουστικά της Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) Τελικά μόνο με τα ακουστικά της samsung παίζει το ραδιόφωνο?Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος?Στο miui rom παίζει το ραδιόφωνο(ξέρω ότι είναι λάθος topic αλλά μια ερώτηση θέλω μόνο να κάνω)? Edited July 23, 2011 by pavlos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Παιδιά κάποιος να ανεβάσει καμία φωτογραφία από την Rom γιατί ούτε στο xda έχουν.:) Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 http://tapatalk.com/mu/4f6bdc44-5e13-3066.jpg Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 http://tapatalk.com/mu/4f6bdc44-5e13-3066.jpg Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πολύ όμορφη!! Εντυπώσεις φίλε από την λειτουργία της? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 πολυ καλη ρομ φιλε απιστευτα γρηγορη και καλη μπαταρια Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 πολυ καλη ρομ φιλε απιστευτα γρηγορη και καλη μπαταρια Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τωρα πια τι δεν λειτουργει;Γενικοτερα τι προβληματα εχει; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 δεν νομιζω να της λοιπει τιποτα !αν καταφερουν την μπαταρια να κραταει οσο και η stock τοτε δεν θα υπαρχει αλλη ρομ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Με την μπαταρία δεν υπάρχει μεγαλο προβλημα πια. Εχω ανετα 36 ωρες με νορμαλ χρηση ( με την stock ειχα 2 μερες). Προσεχω ομως να φλασάρω παντα με πανω απο 90% μπαταρια και μετα απο 2 κυκλους φορτισης ολα ειναι Νορμαλ. Ειναι , για μενα πιά, η πιο σταθερη ROM που εχω βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Την nightly 68 εχετε βαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts