atomant Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Απο σημερα η CM7 ROM μπηκε στις επισημες συσκευες που υποστηρίζει Σχετικο θεμα και ανακοινωση εδω http://www.cyanogenmod.com/blog/samsung-galaxy-s-series-support Αυτο σημαίνει οτι σημερα θα εχουμε και την πρωτη επισημη cyanogenmod ROM Συντομα ( σε λιγες ωρες) η επισημη CM7 ROM θα ειναι διαθέσιμη απο εδω http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxysmtd Edited May 19, 2011 by atomant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 μπραβο πολυ χαιρομαι θυμαμαι που λεγαμε οτι δεν προκειται να δουμε final cm7 αλλα τελικα διαψευστηκαμε :D αυτο σημαινει οτι θα λυθουν και τα υπολοιπα προβληματα με tv out, ραδιο κτλ? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Ωραια νεα, επιτελους. Αν τελικα εχουν διορθωθει ολα μεσα στην επομενη βδομαδα θα την φλασαρω σιγουρα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 μπραβο πολυ χαιρομαι θυμαμαι που λεγαμε οτι δεν προκειται να δουμε final cm7 αλλα τελικα διαψευστηκαμε :D αυτο σημαινει οτι θα λυθουν και τα υπολοιπα προβληματα με tv out, ραδιο κτλ? Τωρα που εγινε επισημη πιστευω οτι συντομα θα εχουμε Release candinate και μετα stable. Τωρα ειναι ακομα στην φάση Nightly. Η σειρα ειναι 1 stable 2 release candidate 3 nightly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Οι nightlies βγαίνουνε συνέχεια, δεν είναι θέμα stable η όχι :) stable --> RC status --> #winning Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Οι nightlies βγαίνουνε συνέχεια, δεν είναι θέμα stable η όχι :) stable --> RC status --> #winning By the way Αλέκο, επειδή το μόνο που με χάλασε στην cm7 είναι η γύμνια του stock android σε τηλέφωνο, επαφές, ημερολόγιο, μουσική, έχεις υπόψη σου αν τα παραπάνω μπορούν να γίνουν port στην cm7 από touchwiz; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 By the way Αλέκο, επειδή το μόνο που με χάλασε στην cm7 είναι η γύμνια του stock android σε τηλέφωνο, επαφές, ημερολόγιο, μουσική, έχεις υπόψη σου αν τα παραπάνω μπορούν να γίνουν port στην cm7 από touchwiz; Εννοείς να πάρεις samsung εφαρμογές που σου αρέσουν όπως πχ τα conctacts σωστά; :p Είναι αδύνατον, ακόμα και να πάρεις τις εφαρμογές δεν θα παίξουνε μιας και είναι όλα "δεμένα" μεταξύ τους :lol: Προσωπικά μόνο ο dialer και τα contacts με χάλασαν απίστευτα και έβαλα go contacts, οκ δεν έχει το κολπάκι που σέρνεις το δάκτυλο αλλά είναι εξαιρετική dialer/contact εφαρμογή :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Προσωπικά μόνο ο dialer και τα contacts με χάλασαν απίστευτα και έβαλα go contacts, οκ δεν έχει το κολπάκι που σέρνεις το δάκτυλο αλλά είναι εξαιρετική dialer/contact εφαρμογή :) Τον είχα δοκιμάσει όταν φόραγα cm7. Τι είναι όμως αυτό ρε γαμ...το. Η μόνη περίπτωση να μείνω απόλυτα ευχαριστημένος από μια rom είναι να τη φτιάξω μόνος μου (λέμε τώρα :p). Ο τέλειος συνδυασμός για μένα θα ήταν μια stable cm7, με voodoo kernel και touchwiz phone και contacts. Ζητάω πολλά γιατρέ μου; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Τον είχα δοκιμάσει όταν φόραγα cm7. Τι είναι όμως αυτό ρε γαμ...το. Η μόνη περίπτωση να μείνω απόλυτα ευχαριστημένος από μια rom είναι να τη φτιάξω μόνος μου (λέμε τώρα :p). Ο τέλειος συνδυασμός για μένα θα ήταν μια stable cm7, με voodoo kernel και touchwiz phone και contacts. Ζητάω πολλά γιατρέ μου; voodoo καλούδια υπάρχουν ήδη αλλά προς το παρών δεν συνίστανται, για τα υπόλοιπα είναι θέμα συνήθειας νομίζω :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Τα καλούδια color, sound κτλ εντάξει. Αλλά ένας αντίστοιχος voodoo kernel θα ήταν τέλεια. Βέβαια ενδεχομένως οι devs που φτιάχνουν kernel για cm7 εφαίνεται οτι είναι πολύ καλοί. Και o bilboa που φεύγει για SGSII αν δεν έφυγε ήδη. Ρε αυτό με το σύρσιμο δεν το ήξερα.....Πάντως go contacts και rocketdial προτείνονται συνήθως. Προσωπικά δεν με ενοχλεί πολύ, μιας και δεν χρησιμοποιώ και συχνά τις επαφές, έχω αρκετές έξω στην επιφάνεια για direct call. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 αρκετά σταθερός κερνελ με voodoo και διάφορα άλλα αυτός εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1053304 τον έχω δοκιμάσει προσωπικά και δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο bug εκτός των κλασικών της CM Έχετε υπόψη σας όμως οτι η κάθε nightly έρχετα με δικό της κερνελ και κάνει overwrite τον custom που έχετε βάλει, γιαυτό γράφω και ποιο πάνω δεν προτείνεται Καλύτερα να είσαι στην τελευταία nightly παρά να έχεις voodoo κτλπ, φυσικά όταν με το καλό βγει η stable αυτό θα αλλάξει :D Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 αρκετά σταθερός κερνελ με voodoo και διάφορα άλλα αυτός εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1053304 τον έχω δοκιμάσει προσωπικά και δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο bug εκτός των κλασικών της CM Έχετε υπόψη σας όμως οτι η κάθε nightly έρχετα με δικό της κερνελ και κάνει overwrite τον custom που έχετε βάλει, γιαυτό γράφω και ποιο πάνω δεν προτείνεται Καλύτερα να είσαι στην τελευταία nightly παρά να έχεις voodoo κτλπ, φυσικά όταν με το καλό βγει η stable αυτό θα αλλάξει :D Ναι σωστά. Είναι λίγο ανούσιο σε τωρινή φάση, πάντως είχα δοκιμάσει μερικούς custom kernels, και αυτός του zacharias μου φάνηκε καλύτερος. Προς το παρόν είμαι με JVH rom, ίσως σε λίγο να ξαναγυρίσω σε CM7. Πάντως σιγά σιγά καλύπτεται η διαφορά σε smoothness. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 υπηρξε κινητικοτητα στο xda στο thread της cm7 δεν εχω χρονο για να δω λεπτομεριες, οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Όταν ανοίγει το κινητό δεν πιάνει σήμα(κλείδωμα-ξεκλείδωμα 1-2 φορές και είναι κομπλέ) Αν αλλάξεις από hdspa σε gsm ενώ έχεις ανοιχτό το ιντερνετ, αποχαιρετάς το σήμα. Λύνετα με επαναφορά εργοστασιακών(αλήθεια) Δεν έχει fm radio. Δεν δουλεύει το tv-out. Το handsfree δουλεύει αλλά το κουμπί του για να απαντάς σε κλήσεις κτλπ δεν δουλεύει. sorry bill, ισχύουν ακόμα :) απλά βγάλανε 2 nightlies με μισή ώρα διαφορά, αυτό σημαίνει είτε οτι κάνανε τρομακτική δουλειά σε μισή ώρα είτε οτι απλά η 2η διορθώνει πράγματα που χαλάσανε καταλάθος στην 1η μάντεψε τι έγινε :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 μιας και ειπα να φλασαρω χθες σε jvo αποφασισα να κανω πρωτα ενα μικρο τουρ απο cm7 και miui πρωτα εβαλα την cm, πρωτη μου φορα κιολας ρε παιδια να σας ρωτησω κατι? τι ακριβως σας αρεσει σε αυτη τη ρομ? ουτε γρηγορη ειναι στα ιδια επιπεδα με την στοκ 2.3 μην πω και χειροτερα, απο πλευρας εμφανισης δεν θα πω γιατι ειναι κατι το υποκειμενικο, ολο cf, πολλα bugs κ.α. δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να βαλει καποιος cm7 αντι για στοκ ακομη και η ταχυτητα που διαφημιζαν καποτε για αυτην, παει.... παω να ριξω και μια ματια παλι στην Miui να δω αμα εχει αλλαξει τιποτα :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 παιδες μετα απο criskelo ηρθα και γω σε cyanogen...εβαλα την 10 που βγηκε πριν λιγο με jpu, speedmod kernel και με glitchV9Bkernel...ολα καλα πολυ smooth οπως τα ξερετε..εκανα απο CWM wipe data and user reset και εβαλα πανω την ρομ αλλα παιδες καμερα και ραδιο δεν δουλευουν...η μεν καμερα η πισω οπως και η μπροστα που κ που δουλευουν...το μεν ραδιο δεν λειτουργει καθολου ενω το handsfree λειτουγει κανονικα σε κληση...ειναι η 2η φορα που φλασαρω...τι να κανω?? εχω δοκιμασει πολλα μοντεμ για fix του radio...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Να διαβασεις το πρωτο ποστ εδω ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 οτι δεν δουλευει ε?? απλα ενας γνωστος μου του δουλευει με JVO για αυτο το ειπα...! οποτε το παιρνω αποφαση πως ραδιο γιοκ.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 οτι δεν δουλευει ε?? απλα ενας γνωστος μου του δουλευει με JVO για αυτο το ειπα...! οποτε το παιρνω αποφαση πως ραδιο γιοκ.. :P Σίγουρα διάβασες το πρώτο ποστ; Φαντάζομαι αρκετοί θα σκεφτούν να την φλασάρουν για να δουν τι είναι αυτή η CyanogenMod. Ενώ λοιπόν όλες σχεδόν οι customs είναι βασισμένες στις επίσημες - η CyanogenMod έχει φτιαχτεί από την αρχή με την βοήθεια του κώδικα της google.(Android Open Source Project) TL;DR : Η Cyanogenmod7 καμία απολύτως σχέση με τις επίσημες JVO κτλπ Χωρίς παρεξήγηση μήπως θα ήταν καλύτερα να βάλεις κάποια επίσημη όπως η JVO που ανέφερες; Δεν συνίσταται για αρχάριους η CM7 Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Η διαδικασία άλλαξε και πλέον είναι πανεύκολη, αν έχουνε διορθωθεί bugs let me know :D Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 παιδες με glitch kernel δεν πιανει σημα ελληνικων δικτυων το κινητο..κριμα και ειναι καλος kernel...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Η διαδικασία άλλαξε και πλέον είναι πανεύκολη, αν έχουνε διορθωθεί bugs let me know :D Μόλις την πέρασα και εγω και απο bugs που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα , δεν ισχύει αυτό με το Bluetooth και αυτό με το σήμα όταν ανοίγει το τηλέφωνο. Η μπαταρία μου φάνηκε αρκετά καλή μην πω και καλύτερή απο όταν ειχα την stock jvh. Γενικά μου αρέσει πολύ η λειτουργεία της ειδικά στο multitasking , θα την κρατήσω λίγο καιρό και θα δω εάν μου κάνει . Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Μόλις την πέρασα και εγω και απο bugs που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα , δεν ισχύει αυτό με το Bluetooth και αυτό με το σήμα όταν ανοίγει το τηλέφωνο. Η μπαταρία μου φάνηκε αρκετά καλή μην πω και καλύτερή απο όταν ειχα την stock jvh. Γενικά μου αρέσει πολύ η λειτουργεία της ειδικά στο multitasking , θα την κρατήσω λίγο καιρό και θα δω εάν μου κάνει . Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν αναφέρω προβλήματα για bluetooth. :) Για το handsfree καλώδιο λέω, δοκίμασες να δεις αν μπορείς να απαντήσεις σε κλήση με το κουμπάκι που έχει πάνω; Όσο για την μπαταρία πρέπει να έχουνε κάνει απίστευτες αλλαγές για να ισχύει αυτό που λες, χωρίς να χρησιμοποιήσεις το κινητό το πολύ πολύ να κρατήσει η μπαταρία 2 μέρες(MAX). Αλλά όταν το χρησιμοποιείς πολύ δεν έχει διαφορές με τις επίσημες, αυτό είναι αλήθεια. Αυτό με το σήμα θα σου πως μπορείς να καταλάβεις αν ισχύει: Ανοίγεις το κινητό, χωρίς να το βάλεις σε standby mode, περιμένεις λιγάκι να φορτώσει τον Launcher και κάνε scroll δεξιά αριστερά. Αν καρεδιάζει ο launcher σημαίνει οτι ισχύει το bug, αν είναι κομπλέ σημαίνει οτι το φτιάξανε. Δοκίμασε την και ενημέρωσε μας για οποιεσδήποτε αλλαγές. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Νόμιζα handsfree Bluetooth , αυτο με το καλώδιο κάπου το έχω καταχωνιασμενο, δεν το χρησιμοποιω οπότε δεν μπορω να δοκιμάσω . Εάν εννοείς καρεδιασμα όπως του browser δεν κάνει καθόλου ( βέβαια έχω τον launcher pro δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο) . Αλήθεια τι σχέση έχει η λειτουργία του launcher με το σήμα :what: Για την μπαταρία τώρα είναι πολυ νωρίς για να κρίνω . Πάντως γενικά δεν με προβλημάτισε με bugs στη χρήση της και μου θυμίζει και περισσότερο το android που ήξερα Απο το magic και όχι κακή αντιγραφή του iOS . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αλήθεια τι σχέση έχει η λειτουργία του launcher με το σήμα Όταν ανοίγει το κινητό προσπαθεί επίμονα να πιάσει σήμα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλο το σύστημα να είναι ασταθές. Όταν λέω καρέδιασμα εννοώ να ψιλό-κολλάει, είναι ένας μπακαλίστικος τρόπος μεν, αποτελεσματικός δε. Anyways, κάνε ανανέωση όταν την χρησιμοποιήσεις αρκετά και πες μας τις εντυπώσεις σου. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts