saliez Δημ. May 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 05062011 - fixed preview on back camera - front camera can take photos now (don't try on captivate or vibrant. vibrant with fcc works!) - old modem_ctl driver (fixes MMS problems) - sensor hang should be fixed - a lot of gpio fixes Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο και επειδή έχω μια δουλίτσα θα φλασάρω την αναβάθμιση σε καμια ωρίτσα, οπότε δοκιμάζω και σας λέω αλλά δεν νομίζω να το φτιάξανε και να μην το είχε κάνει τούμπανο ο code :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 το κωλο720p το φτιαξαν??? :rolleyes: μόλις την πέρασα μπιλλ, 720p δεν είναι αλλά είναι high quality 480 με αρκετά καλή απόκριση ήχου/εικόνας :) btw το πρώτο ποστ ανανεώθηκε όπως και ο οδηγός φλασαρίσματος που έγινε αρκετά ποιο εύκολος! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 μόλις την πέρασα μπιλλ, 720p δεν είναι αλλά είναι high quality 480 με αρκετά καλή απόκριση ήχου/εικόνας :) btw το πρώτο ποστ ανανεώθηκε όπως και ο οδηγός φλασαρίσματος που έγινε αρκετά ποιο εύκολος! βασικα δεν αναφερομαι μονο στην καμερα... κυριως με ενδιαφερει η αναπαργωγη βιντεο 720p :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 βασικα δεν αναφερομαι μονο στην καμερα... κυριως με ενδιαφερει η αναπαργωγη βιντεο 720p :( Δεν αναπαραγει 720p; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Δεν αναπαραγει 720p; 720π αναπαράγει, δηλαδή τα παίζει στο βίντεο ! απλά δεν τραβάει τόσο υψηλής ποιότητας :) teamhacksung Teamhacksung [android_device_samsung_galaxys] http://bit.ly/jAAYwm kang - enable 720p/HD recording for SGS Change-Id: I34b0c20c05e937efab50ec9bbdab54... 12 minutes ago Favorite Retweet Reply θα κάνουμε ανάσταση καθυστερημένα αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ ;) [ame=http://youtube.com/watch?v=fu9lwO4xraw]720p CM7 Galaxy S[/ame] Edited May 8, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 05092011 - 720p recording - libcamera hacked to support gtalk video Επιτελους 720p! Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Σιγα σιγα βλεπω οτι λυνονται τα περισσοτερα θεματα και παμε προς final. Για να δουμε Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Πως με ψηνει πως με ψηνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Πλέον έχει δυνατές 3D επιδόσεις σε παιχνίδια ή προγράμματα τύπου Aura κολλάει; Γιατί και εγώ όταν είδα 720p αναθάρρεψα. Προς το παρόν είμαι με GingerCriskelo JVH, την καλύτερη 2.3.3 που έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 παιδια προηγουμενως οι cm7 roms οχι μονο δεν τραβουσαν 720p βιντεο αλλα δεν επαιζαν κιολας ειχα αρκετες ταινιες μεσα στο κινητο μου και δεν επαιζε καμια με οποιον player και να δοκιμαζα πλεον φαινεται να λυθηκε και οντως μαλλον οδευουμε προς final απο οτι φαινεται, μακαρι :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 το μόνο που έχει μείνει είναι το handsfree και αλυσιδωτά μαζί του το FM-radio Από εκεί και πέρα το tv-out είναι ένα μείον, όσο για τις ταινίες κτλπ μπιλλ πλέον το mobo-player τα παίζει ΟΛΑ :) anyways δεν έχω βάλει ακόμα το τελευταίο πατσάκι μιας και ξύπνησα πριν λίγο, όταν το δοκιμάσω θα γράψω ;) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Την έβαλα. Δηλώνω εντυπωσιασμένος με την πρόοδο παιδιά. Τελευταία φορά είχε άσχημα γραφικά, τώρα τα δείχνει κανονικά, τρέχει κανονικά το Aura χωρίς κόλλημα, όλα είναι smooth, μια χαρά. Τράβηξα HD video, και το έπαιξα και κανονικά με το mobo player. Απο stock μόνο ο dialer-contacts μου λείπει. Ο stock android είναι πιο άσχημος, αλλά οκ δεν έχω πρόβλημα. Kernel έχετε δοκιμάσει άλλον; Αυτός που έχει μέσα ήδη έχει voodoo color; Γιατί οι άλλοι έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Την έβαλα. Δηλώνω εντυπωσιασμένος με την πρόοδο παιδιά. Τελευταία φορά είχε άσχημα γραφικά, τώρα τα δείχνει κανονικά, τρέχει κανονικά το Aura χωρίς κόλλημα, όλα είναι smooth, μια χαρά. Τράβηξα HD video, και το έπαιξα και κανονικά με το mobo player. Απο stock μόνο ο dialer-contacts μου λείπει. Ο stock android είναι πιο άσχημος, αλλά οκ δεν έχω πρόβλημα. Kernel έχετε δοκιμάσει άλλον; Αυτός που έχει μέσα ήδη έχει voodoo color; Γιατί οι άλλοι έχουν. Wellcome to the dark side :devil: Είχα δοκιμάσει δεν θυμάμαι ποιον κερνελ με voodoo color και τελικά απογοητεύτηκα και άλλαξα ρομ :lol: Πάντως νομίζω το 720p ήρθε από τον zacharias, οπότε γιατί όχι να δοκιμάσεις και την δουλειά του. :) Εγώ είμαι super ευτυχισμένος με την "stock" CM, πάντα φυσικά με την τελευταία nightly :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ρε Αλεκο ελληνικα εχει? (μενου, πληκτρολογιο το βλεπω χλωμο) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ρε Αλεκο ελληνικα εχει? (μενου, πληκτρολογιο το βλεπω χλωμο) ναι έχει κανονικά ελληνικά, εκτός από το πληκτρολόγιο και τις ρυθμίσεις της Cyanogenmod που είναι στο δικό τους κουτάκι στις ρυθμίσεις Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 ρε Αλεκο ελληνικα εχει? (μενου, πληκτρολογιο το βλεπω χλωμο) Ελληνικο μενου εχει καθως και το Android Ελληνικο πληκτρολογιο. Φυσικά μπορειτε να βαλετε και Swype - Gingerbread keyboard κλπ και οι ρυθμίσεις APN γινονται αυτοματα. Για μενα ειναι η καλυτερη ROM για το Galaxy S και η μπαταρια εχει βελτιωθει αρκετά για καθημερινη χρήση. Την εχω στο κινητο μου απο τον Φεβρουάριο ( εκτος απο μερικα μικρά διαστηματα που εβαλα την stock Gingerbread για δοκιμή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 αμα φτιαξουν και το tv out την εχω βαλει :cool: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 05112011 - back to new modem_ctl driver (should fix modem crashes) Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Η διαδικασια εγκαταστασης εγινε ευκολοτερη καθως τωρα γινεται μεσω rom manager για περισσοτερα εδω http://forum.cyanogenmod.com/topic/17020-all-models-cyanogenmod-7-for-samsung-galaxy-s-phones-build-20110303/ Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Η διαδικασια εγκαταστασης εγινε ευκολοτερη καθως τωρα γινεται μεσω rom manager για περισσοτερα εδω http://forum.cyanogenmod.com/topic/17020-all-models-cyanogenmod-7-for-samsung-galaxy-s-phones-build-20110303/ δεν εμπιστεύομαι τον rom manager για να είμαι ειλικρινής :) , προτιμώ τον παραδοσιακό τρόπο :p btw εσύ μήτσε είσαι στην τελευταία nightly ; Σήμερα εκεί που κοιμόμουνα είχα αφήσει το κινητό να φορτίζει και το βρήκα στην οθόνη που πρέπει να εισάγεις τον κωδικό της Sim. Υποθέτω λοιπόν κάτι πήγε στραβά και έφαγε reboot, ευτυχώς όμως το ξυπνητήρι χτύπησε κανονικά με κλειδωμένη sim O.o Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 δεν εμπιστεύομαι τον rom manager για να είμαι ειλικρινής :) , προτιμώ τον παραδοσιακό τρόπο :p btw εσύ μήτσε είσαι στην τελευταία nightly ; Σήμερα εκεί που κοιμόμουνα είχα αφήσει το κινητό να φορτίζει και το βρήκα στην οθόνη που πρέπει να εισάγεις τον κωδικό της Sim. Υποθέτω λοιπόν κάτι πήγε στραβά και έφαγε reboot, ευτυχώς όμως το ξυπνητήρι χτύπησε κανονικά με κλειδωμένη sim O.o Ναι εχω την τελευταια (16\5) την περασα με rom manager xωρις κανενα προβλημα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι πολυ smooth και γρηγορη.Προβλημα μεχρι στιγμης εκτος απο το bootloop που νομιζω ειχες παθει και εσυ κανενα και οι ελλειψεις που εχει δεν με πειραζουν γιατι ραδιο δεν ακουω το tv out επισης δεν το χρησιμοποιω και το αλλο με το 2g/3g δε με ενοχλει αφου το εχω μονιμα 3g.Με λιγα λογια ειναι η τελεια ρομ για εμενα. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 χρησιμοποιείς κανα CM7 theme; εκτός από τα προεπιλεγμένα και btw ποιον launcher του έχεις κουμπωμένο τώρα (ADW?) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 χρησιμοποιείς κανα CM7 theme; εκτός από τα προεπιλεγμένα και btw ποιον launcher του έχεις κουμπωμένο τώρα (ADW?) Τωρα εχω τον adw launcher ex και μου αρεσει απο themes δεν εχω αλλαξει κατι ειμαι με τα stock Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Κυρίες και Κύριοι που έχετε ακόμα το Galaxy S(καλή επιλογή παρεπιπτόντως), μπαίνουμε σε καλό δρόμο :) atinm Atin Yes, #Captivate is now on mainline of #CyanogenMod, as Captivate (MTD). #Vibrant is done but waiting for merge, and working on #GalaxyS now. 5 hours ago Favorite Retweet Reply atinm Atin @tmosto Going to mainline in no way means bug free. It just means that development will now be done on CM repositories. 2 hours ago Favorite Retweet Reply Σε ελεύθερη ελληνική μετάφραση, το Captivate(Αμερικάνικο Galaxy S) γίνεται το πειραματατόζωο της όλης κατάστασης και πλέον η CM7 μπαίνει στη τελική beta φάση.Μαζί και η MiUI μιας και κλέβουνε τους kernels της CM7 :devil: Ελπίζω δηλαδή... :D υγ; Παραπάνω πληροφορίες εδώ Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 αντε γιατι η samsung μας τα χαλασε στην 2.3... :mad: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts