laskaris Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το έχω ρωτήσει και σε άλλο θεμα αλλα δεν πήρα απάντηση οπότε το ρίχνω και εδω.δεν μπορώ να βρώ με ποιον τρόπο διαγράφω ένα αρχείο word ή excel απο το κινητό μου.Αν μπορεί να βοηθήσει κανε΄ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Πατάς παρατεταμένα πάνω στο αρχείο που θες, και θα βγει το pop-up μενου με την επιλογή να το διαγράψεις. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskaris Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Πατάς παρατεταμένα πάνω στο αρχείο που θες, και θα βγει το pop-up μενου με την επιλογή να το διαγράψεις. το κάνω αυτο αλλ΄΄α μου βγάζει επιλογή για pin to start μόνο.κάνω κάτι λάθος?δε θελω να βγει απο την κεντρική οθονη μου αλλα να διαγραφεί απο το κινητό.και μέσα απο το excel δε βλέπω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 το κάνω αυτο αλλ΄΄α μου βγάζει επιλογή για pin to start μόνο.κάνω κάτι λάθος?δε θελω να βγει απο την κεντρική οθονη μου αλλα να διαγραφεί απο το κινητό.και μέσα απο το excel δε βλέπω κάτι πηγαινε εκει που λεει locations επελεξε κινητο και σβηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskaris Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 πηγαινε εκει που λεει locations επελεξε κινητο και σβηστο Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.πραγματικά είχα κολλήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 από την ημέρα που εγκατέστησα την εφαρμογή για το wifi το κινητό έκλεινε μετά απο κάποια λεπτά που ενεργοποιούσα το wifi.Σήμερα την απεγκατέστησα και κάτι τέτοιο δεν έγινε.Στην αρχή νόμιζα οτι έκλεινε η οθόνη αλλα απενεργοποιούνταν το κινητό.παρατήρησε κανένας άλλος κάτι παρόμοιο? Και έμενα ξαφνικά ξεκίνησε το ίδιο πρόβλημα έκλινε το τηλ χωρίς να το καταλάβω δεν χαμήλωνε τον ήχο και δεν άφηνε και ορισμένες φορές να κάνω τίποτα στο hd 7 και μαλoν δεν είναι από την εφαρμογή αν έχεις htc το πιθανότερο είναι να προσπάθησε το τηλέφωνο να κάνει την αναβάθμιση που δίνει η htc απέτυχε και δημιούργησε αυτό το πρόβλημα εγώ το έλυσα με εγκατάσταση άλλης rom γιατί κάνοντας restart και hard reset συνέχιζε να κολάι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 "Δωρεάν Εφαρμογες για Windows Phone 7",λέγεται εδώ παιδιά....................:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 το myphone στο board express σας δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 PayPal Enjoy PayPal on-the-go with the PayPal Windows Phone app. SEND & REQUEST MONEY Whether you want to send a money gift or pay off a loan from a friend—sending money is easy and FREE (when using Bank or Balance as a funding source) MANAGE YOUR ACCOUNT Check your balance, withdraw funds or view past transactions—anytime, anywhere ADDITIONAL FEATURES • New “Local” feature where you can find local merchants who are using our Paypal Here™ service and pay them with PayPal. • Online or on-the-go, your financial information is always safe and secure with PayPal. Please note: Your country may not support all features. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή, που να εμφανίζει σε live tile τον όγκο δεδομένων που έχουν χρησιμοποιηθεί, & να μηδενίζει σε συγκεκριμένη ημερομηνία? Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή, που να εμφανίζει σε live tile τον όγκο δεδομένων που έχουν χρησιμοποιηθεί, & να μηδενίζει σε συγκεκριμένη ημερομηνία? Το Νοκια counters αλλα πρπει να εχεις Nokia h custom rom στο τηλ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Το Νοκια counters αλλα πρπει να εχεις Nokia h custom rom στο τηλ Σε μένα πάντως η συγκεκριμένη εφαρμογή λέει ότι δεν είναι συμβατή με την έκδοση του λογισμικού που έχω. Έχω την 8773. Μήπως δουλεύει μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Σε μένα πάντως η συγκεκριμένη εφαρμογή λέει ότι δεν είναι συμβατή με την έκδοση του λογισμικού που έχω. Έχω την 8773. Μήπως δουλεύει μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις; Σε ρομ που την ειχε δουλευε μια χαρα ..μηπως δεν εχεις την πατσαρισμενη εκδοση ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Την 8773 του Ansar έχω, με γυρισμένο το marketplace σε ΝΟΚΙΑ, και αλλαγή του ονόματος της συσκευής και του κατασκευαστή μέσα από την Registry. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Την 8773 του Ansar έχω, με γυρισμένο το marketplace σε ΝΟΚΙΑ, και αλλαγή του ονόματος της συσκευής και του κατασκευαστή μέσα από την Registry. Δες το PM που σου εστειλα ..., Γενικα ομως υπαρχει θεμα με εφαμρογες και τις ΡΟΜ του Ανσαρ ..και ειδικα αυτη η εφαρμογή Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegir Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Μπορείς να μου στείλεις και μενα αυτό το pm. ¨εχω την rom από xda που έχει αυτό το ωραίο χρώμα μπλε της νοκια και το quick launch(δε θυμάμαι το όνομα της ρομ) και ενώ έχω κάνει αλλαγές σε registry klp, το nokia drive παίζει αλλά οι μετρητές, όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Δες το PM που σου εστειλα ..., Γενικα ομως υπαρχει θεμα με εφαμρογες και τις ΡΟΜ του Ανσαρ ..και ειδικα αυτη η εφαρμογή Το Greek News,δικό σου είναι? Υπάρχει νέα έκδοση στο Marketplace?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 υπαρχει το προγραμμα wp7 desktop marketplace με το οποιο κατεβαζεις οπια free εφαρμογη θες στο pc και την περνας στο τηλεφωνο που μπορω να βρω το συγκεκριμενο προγραμμα ? Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 το myphone στο board express σας δουλευει? δε το βλέπω να δουλεύει σωστά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Το Greek News,δικό σου είναι? Υπάρχει νέα έκδοση στο Marketplace?:) Nαι δικο μου ειναι ..δεν το εχω βαλει στο μαρκετ ... που μπορω να βρω το συγκεκριμενο προγραμμα ? Δε δουλευει τιποτα απο αυτα τα προγραμματα πια .. Μετα την κρυπτογραφιση που εγινε τελευταια στο μαρκετ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Nαι δικο μου ειναι ..δεν το εχω βαλει στο μαρκετ ... Δε δουλευει τιποτα απο αυτα τα προγραμματα πια .. Μετα την κρυπτογραφιση που εγινε τελευταια στο μαρκετ Έχω την έκδοση : Greek News 5.101232 1.6.2.0 Είναι η τελευταία ή να κατεβάσω το Colossus_WP7_NewsApps.rar για πιο νέα έκδοση? Όταν βρεθεί τρόπος να κατεβάζουμε πάλι .xap με κάποιον τρόπο,ας το μοιραστεί μαζί μας,έστω και με PM......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Έχω την έκδοση : Greek News 5.101232 1.6.2.0 Είναι η τελευταία ή να κατεβάσω το Colossus_WP7_NewsApps.rar για πιο νέα έκδοση? Όταν βρεθεί τρόπος να κατεβάζουμε πάλι .xap με κάποιον τρόπο,ας το μοιραστεί μαζί μας,έστω και με PM......:D Aυτη ειναι αλλα ετοιμαζω μια νεα εκδοση μεσα στην εβδομαδα ..θα την ανεβασω εδω ... Αν βρεθει απλος τροπος ναι ...ο τροπος που γινεται τωρα ειναι πολυ περιπλοκος ....πολυυυυυ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Aυτη ειναι αλλα ετοιμαζω μια νεα εκδοση μεσα στην εβδομαδα ..θα την ανεβασω εδω ... Αν βρεθει απλος τροπος ναι ...ο τροπος που γινεται τωρα ειναι πολυ περιπλοκος ....πολυυυυυ ΟΚ,αναμένουμε και για τα 2 θέματα....και ειδικά τον "απλό τρόπο". Στο Greek News,αν μπορείς κάνε το να μπορούμε να δούμε παραπάνω άρθρα αν γίνεται!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Aυτη ειναι αλλα ετοιμαζω μια νεα εκδοση μεσα στην εβδομαδα ..θα την ανεβασω εδω ... Αν βρεθει απλος τροπος ναι ...ο τροπος που γινεται τωρα ειναι πολυ περιπλοκος ....πολυυυυυ Σε εσας δε γίνεται με κατέβασμα του xap μέσω του internet explorer? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Σε εσας δε γίνεται με κατέβασμα του xap μέσω του internet explorer? παιδια εχουμε xap ετοιμα ή μεσω internet explorer ή free φυσικα... αυτο που χασαμε ειναι μεσω εφαρμογων που ειχαν βγει και κατεβαζαμε τα .xap? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts