bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Eχω την clockworkMod v2.5.0.7 και ειναι disabled το signature verification.. Τι φταιει ρε γμτ? Εχω τρελαθει.. Απο χτες προσπαθω να την περασω και τωρα που εφτασα να φλασαρω μου βγαζει ερρορ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Eχω την clockworkMod v2.5.0.7 και ειναι disabled το signature verification.. Τι φταιει ρε γμτ? Εχω τρελαθει.. Απο χτες προσπαθω να την περασω και τωρα που εφτασα να φλασαρω μου βγαζει ερρορ.... εισαι και s-off??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 αυτο φανταζομαι το βλεπω στο hboot στην πρωτη σειρα? αν ναι ειμαι s-on Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) αυτο φανταζομαι το βλεπω στο hboot στην πρωτη σειρα? αν ναι ειμαι s-on τωρα εχω την εντυπωση οτι κατεβασες την cm7 r2 εε...??? γιατι αυτη ειναι για s-off... εσυ θες να κατεβασεις αυτη με το stock hboot αλλα δεν βρισκω το λινκ για να στο δωσω.... για πες μου ποια ρομ κατεβασες.. Edited October 6, 2011 by sakis697 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ναι εχω κατεβασει την cm7 r2 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1040121 αλλα λεει οτι "Stock Hboot users flash Stock_Hboot.zip after installing the Rom.zip". Το θεμα ειναι οτι δεν τελειωνει η εγκατασταση της ρομ για να φλασαρω μετα το hboot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ναι εχω κατεβασει την cm7 r2 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1040121 αλλα λεει οτι "Stock Hboot users flash Stock_Hboot.zip after installing the Rom.zip". Το θεμα ειναι οτι δεν τελειωνει η εγκατασταση της ρομ για να φλασαρω μετα το hboot... ναι αυτο διαβασα κ εγω μολις... θα σου ελεγα να ξανα κατεβασεις την ρομ αλλα μαλλον θα το εχεις κανει εε? δεν εχω ιδεα γιατι στο κανει... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 ναι οντως το εχω κανει ηδη.. μηπως γενικα θελει s-off συσκευη για να περαστει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 ναι οντως το εχω κανει ηδη.. μηπως γενικα θελει s-off συσκευη για να περαστει? νομιζω ενας φιλος απο εδω την περασε χωρις να ειναι s-off.. αυτο με το md5 που σου ειπε ο κολλατος το τσεκαρες...? βασικα εγω δεν ξερω τι ειναι αλλα ειδα οτι εδω αναφερει κατι Important Notes If you are experiencing random freezes and/or reboots, this is likely due to your device being incapable of handling our overclocking defaults. You must complete a full wipe prior to installing this ROM the first time. We also recommend wiping between upgrades, but you are welcome to try upgrading without a wipe. However, no support will be provided if you file a bug without having wiped prior to submission. BETA Virtuous Unity v1.31.0a CM7 Hboot Download md5sum-... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) Βασικα αυτο το γραφει στην εκδοση Virtuous Utinity που αποτι καταλαβα ειναι για desire s,z κτλ.. αλλα και παλι δεν δινει το md5 για να το τσεκαρω.. Ξερει κανεις αλλος αν μπορω να την φλασαρω ενω ειμαι s-on ή δε φταιει αυτο?? Παιδια ολα οκ. Η λυση? Απλα εβαλα ξανα το amon-ra recovery και ολα φλασαριστικαν οπως επρεπε.... Edited October 8, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ξεκινησα με το "Alignment_Cool.zip" και ολα οκ. Στη συνεχεια παω να φλασαρω τη ρομ, ξεκιναει εγκαθηστα καποια μερη και οταν φτανει στο installing boot partition βγαζει το εξης: assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img","boot") E:Error in /sdcard/Cool3d-AceS-v3-bravo.zip (Status 7) Installation aborted Any idea?? Ας σου γράψει κάποιος πού έχει το .zip αρχείο της v3 και την έχει flashαρει με επιτυχία, την χωρητικότητα του και το MD5 Checksum (στο goggle θα βρείτε πρόγραμμα για το pc και εφαρμογή για το κινητό) για να τσεκάρεις ότι το κατέβασες σωστά. Αν δεν έχει πρόβλημα το αρχείο ελέγχεις τα εξής: 1) να μην έχεις συνδεδεμένο το κινητό με pc, μέσω usb. 2) να βάλεις CWM recovery (με λίγο ψάξιμο στο google θα δεις ότι το μήνυμα εμφανίζεται κυρίως σε όσους έχουν RA recovery) 3) μήπως δεν έγινε σωστά το partition στην sdcard σου 4) μήπως είναι ελαττωματική η sdcard σου Ps. Η rom εγκαθίσταται είτε είσαι με CM7/r2 hboot ή με stock. Απλά με stock ξεκινάει το κινητό με μόλις 19Mb free memory. Γι' αυτό flashαρουμε μετά το Stock_Hboot.zip, για να ελευθερώσει χώρο. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Λοιπον παιδια εχω παλι προβλημα. Την περασα, δουλευε κανονικα ωσπου καποια στιγμη αρχισε και εβγαζε το μηνυμα "υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας android.process.acore. Προσπαθηστε αργοτερα. Παταω αναγκαστικο κλεισιμο και το βγαζει ξανα και ξανα. Κανω παλι φλας τη ρομ δουλευει στην αρχη κανονικα ωσπου μολις με πηραν τηλεφωνο δε μου εδινε δυνατοτητα να το σηκωσω και μολις σταματησε να χτυπαει αρχισε να χτυπαει παλι το ιδιο προβλημα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Λοιπον παιδια εχω παλι προβλημα. Την περασα, δουλευε κανονικα ωσπου καποια στιγμη αρχισε και εβγαζε το μηνυμα "υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας android.process.acore. Προσπαθηστε αργοτερα. Παταω αναγκαστικο κλεισιμο και το βγαζει ξανα και ξανα. Κανω παλι φλας τη ρομ δουλευει στην αρχη κανονικα ωσπου μολις με πηραν τηλεφωνο δε μου εδινε δυνατοτητα να το σηκωσω και μολις σταματησε να χτυπαει αρχισε να χτυπαει παλι το ιδιο προβλημα....... Πριν ξαναflashάρεις έκανες full wipe; Αν όχι, πολύ πιθανόν το flashάρισμα που έκανες να πήγε άχρηστο. ;) Είτε κάνεις από την αρχή full wipe, για να κάνεις fresh flash της rom και να δεις πώς θα πάει ή κάνεις hard reset για να γλυτώσεις το reflashing και να έχεις να περάσεις μόνο το gmail account σου και τις εφαρμογές σου (στην περίπτωσή σου θα πρότεινα να μην βάλεις απολύτως καμία εφαρμογή, να δεις πώς ανταποκρίνεται η συσκευή αφού κάνεις/δεχτείς κλήσεις και περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα). Εδώ φαίνεται ότι το μήνυμα περί acore έχει να κάνει με τις επαφές. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό και αν το κάνεις θα λύσεις το πρόβλημά σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Εκανα full wipe πριν φλασαρω ξανα. Ειχα κανει ηδη αυτο που προτεινες. Δηλαδη μια "καθαρη" εγκατασταση, χωρις περιττες εφαρμογες. Παρολαυτα αν και δε μου βγαζει πλεον αυτο το προβλημα εχω αλλο προβληματακι. Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο λογω custom rom αλλα αντιμετωπιζω το εξης: Για παραδειγμα χτες το απογευμα μιλουσα στο τηλεφωνο ωσπου καποια στιγμη δεν ακουω τπτ, κοιταω την οθονη και ειναι μαυρη, παταω power button τιποτα, παταω το back button τπτ. Εν ολιγης το τηλεφωνο ηταν νεκρο και ο μονος τροπος να επανελθει ηταν να βγαλω τη μπαταρια. Σημερα, το πρωι ειπα να βαλω μερικες εφαρμογες ακομα. Μπαινω στο market βαζω 2-3 εφαρμογες ωσπου η οθονη μαυριζει ξανα και οτι κουμπι και να πατησω το τηλεφωνο δεν ανταποκρινεται. Και παλι η λυση ηταν να βγαλω τη μπαταρια. Συμβαινει και σε σας αυτο? Να φταει το καινουριο kernel? Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Εκανα full wipe πριν φλασαρω ξανα. Ειχα κανει ηδη αυτο που προτεινες. Δηλαδη μια "καθαρη" εγκατασταση, χωρις περιττες εφαρμογες. Παρολαυτα αν και δε μου βγαζει πλεον αυτο το προβλημα εχω αλλο προβληματακι. Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο λογω custom rom αλλα αντιμετωπιζω το εξης: Για παραδειγμα χτες το απογευμα μιλουσα στο τηλεφωνο ωσπου καποια στιγμη δεν ακουω τπτ, κοιταω την οθονη και ειναι μαυρη, παταω power button τιποτα, παταω το back button τπτ. Εν ολιγης το τηλεφωνο ηταν νεκρο και ο μονος τροπος να επανελθει ηταν να βγαλω τη μπαταρια. Σημερα, το πρωι ειπα να βαλω μερικες εφαρμογες ακομα. Μπαινω στο market βαζω 2-3 εφαρμογες ωσπου η οθονη μαυριζει ξανα και οτι κουμπι και να πατησω το τηλεφωνο δεν ανταποκρινεται. Και παλι η λυση ηταν να βγαλω τη μπαταρια. Συμβαινει και σε σας αυτο? Να φταει το καινουριο kernel? Τι λετε? Δεν μου 'χει συμβεί ποτέ και δε νομίζω και σε κάποιον άλλο. Θα είχε αναφερθεί μέχρι τώρα. Θα μπορούσες να βάλεις τον v07 kernel που έχω εγώ (νομίζω δεν επηρεάζει το κινητό, άρα δεν θα χρειαστεί και να περάσεις τη rom από την αρχή), αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό. Δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να φταίει... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) Θα κανω μια δοκιμη να κανω ξανα full wipe και να φλασαρω απο την αρχη rom και kernel 7 και βλεπουμε.. Μια ερωτηση μονο. Κατεβαζω kernel 2way or No2way? Edited October 8, 2011 by bpel86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Θα κανω μια δοκιμη να κανω ξανα full wipe και να φλασαρω απο την αρχη rom και kernel 7 και βλεπουμε.. Μια ερωτηση μονο. Κατεβαζω kernel 2way or No2way? Για δοκίμασε να ξανά περάσεις την official rom να δεις αν στα κάνει αυτά τα προβλήματα και με αυτήν (μετά θα πρέπει να τα ξανά κάνεις root κτλ από την αρχή). Αν έχεις και με αυτή αυτά τα προβλήματα μάλλον σε βλέπω για Service... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Θα κανω μια δοκιμη να κανω ξανα full wipe και να φλασαρω απο την αρχη rom και kernel 7 και βλεπουμε.. Μια ερωτηση μονο. Κατεβαζω kernel 2way or No2way? Έχω την εντύπωση ότι φταίει το recovery που χρησιμοποιείς για όλα τα προβλήματα. Αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω πίστεψέ με) η rom βασίζεται στο edify script ενώ το recovery που έχεις στο amend. Εξού και τα προβλήματα όλα. Βάλε μια rom (όποια να 'ναι) αν δεν δουλεύει το κινητό, βάλε μετά το rom manager από το market και πέρνα το τελευταίο επίσημο recovery (5.0.2.0). Όταν τελειώσει δοκίμασε να ξαναπεράσεις την rom που θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Εννοειται πως δε σε αμφισβητω και μακαρι να ειναι το recovery που φταιει για ολα.. Το τηλεφωνο δουλευει κανονικα απλα 1-2 φορες τη μερα κολλαει.. Να δοκιμασω απο την ρομ που εχω τωρα να κανω τη διαδικασια που λες η να βαλω αλλη ρομ πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Αν δουλεύει τώρα μην βάλεις άλλη rom, δεν χρειάζεται. Απλά πέρνα rom manager και recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Έχω την εντύπωση ότι φταίει το recovery που χρησιμοποιείς για όλα τα προβλήματα. Αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω πίστεψέ με) η rom βασίζεται στο edify script ενώ το recovery που έχεις στο amend. Εξού και τα προβλήματα όλα. Βάλε μια rom (όποια να 'ναι) αν δεν δουλεύει το κινητό, βάλε μετά το rom manager από το market και πέρνα το τελευταίο επίσημο recovery (5.0.2.0). Όταν τελειώσει δοκίμασε να ξαναπεράσεις την rom που θέλεις. Λοιπον το τηλεφωνο μου μαλλον ειναι χαζο. Κατεβασα rom manager κανω flash ClockWorkMod recovery και μολις τελειωσει γραφει: Current Recovery: ClockWorkMod 5.0.2.0 και Latest Recovery: ClockWorkMod 5.0.2.0. Ωραια λεω ολα οκ. Κανω reboot σε recovery mode και μου ανοιγει με recovery RA-desire 2.0.1. Mε unrevoked μπορω να περασω το img του ClockWorkMod 5.0.2.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Λοιπον το τηλεφωνο μου μαλλον ειναι χαζο. Κατεβασα rom manager κανω flash ClockWorkMod recovery και μολις τελειωσει γραφει: Current Recovery: ClockWorkMod 5.0.2.0 και Latest Recovery: ClockWorkMod 5.0.2.0. Ωραια λεω ολα οκ. Κανω reboot σε recovery mode και μου ανοιγει με recovery RA-desire 2.0.1. Mε unrevoked μπορω να περασω το img του ClockWorkMod 5.0.2.0? Χεχε δεν είναι χαζό το κινητό σου απλά δεν έχεις s-off οπότε δεν σε αφήνει αν περάσεις άλλο recovery. Με το unrevoked γίνεται απλά πρέπει να επιλέξεις custom recovery πριν κάνεις την διαδικασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Δοκιμασα να το κανω πριν λιγο αλλα μου βγαζει μηνυμα device "ace" is not supported at this time.. Πρεπει να κανω s-off πρωτα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Δοκιμασα να το κανω πριν λιγο αλλα μου βγαζει μηνυμα device "ace" is not supported at this time.. Πρεπει να κανω s-off πρωτα ε? Ώπα ώπα είσαι σίγουρος ότι έχεις το απλό Desire έτσι? Ace είναι το Desire HD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Ε ναι.. Δεν ξέρω τι τηλέφωνο εχω; Βασικά φλασαρα το kernel07 και μου φαίνονται καλύτερα τα πράγματα. Παρολαυτα το Αce που κολλαει? Οταν λεω οτι το τηλεφωνο μου ειναι χαζο... Edited October 9, 2011 by bpel86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλημερα. Πραγματικα δεν ξερω τι γκαντεμια ειναι αυτη που με εχει βαρεσει. Επειδη το "Ace" oπως ειπα με παραξενεψε, μπηκα στις ρυθμισεις το τηλεφωνου μου (HTC Desire) και στην ταυτοτητα τηλεφωνου, στον αριθμο μοντελου μαντεψτε τι γραφει... HTC Desire HD A9191!!!!! Παιδια εχω τρελαθει, δεν ξερω τι να κανω.. Προσπαθησα να κανω και s-off μπας και κατεφερω να αλλαξω recovery αλλα δεν ολοκληρωθηκε η διαδικασια. Θα περασω το απογευμα μια miui να δω αν καταφερω να αλλαξω recovery μπας και φτιαξουν τα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts