argiris77 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Ναι τόση είναι η ελεύθερη ram, 75-82Mb. Επειδή φαίνεται να μη σου αρέσει, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο θέλεις περισσότερη ελύθερη μνήμη; Ελεύθερη, να την κάνεις τί; :wacko: Στα των ηλεκτρονικών συνηθίζουμε να λέμε: 'μη χρησιμοποιούμενη μνήμη = άχρηστη μνήμη'. Το θέμα είναι να μη ξεμείνει η συσκευή (οποιαδήποτε, όχι μόνο του κινητού) από μνήμη. ;) Είναι σα να μου λες ότι στο pc σου έχεις 4Gb ram, δεν παίζεις ποτέ παιχνίδια, παρά ΜΟΝΟ τρέχεις Windows και μπαίνεις στο internet. Ποιος ο λόγος τότε που πλήρωσες τα 4Gb ram, τα οποία είναι αχρησιμοποίητα; Έκανες τη δουλειά σου και με 1 ή 2Gb ram (όσα δηλαδή χρειάζονται τα Win). Την θέλω ελεύθερη για να την παντρέψω ρε φίλε:) έχω την τάση να ξεσκίζω το κινητό να τα έχω όλα ανοικτά,.ότι μπορώ περισσότερο,και δεν θέλω το κινητό να έρχεται στα όρια του, ούτε φυσικά να ξεμείνει από μνήμη που δεν προκειται αυτό φυσικά να γίνει, πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα. Στις Αosp η μνήμη νομίζω είναι μεγαλύτερη. Στα windows φίλε ξέρεις πόσες φορές έχω μείνει από μνήνη και να κρασσάρουν προγράμματα, άνοιξε corel, photoshop και illustrator μαζί, βάλτα να κάνουν καμια βαριά διεργασία, άκουσε μουσική, κατέβαζε και torrent και κοίτα να δεις ποση μνήμη σου απομένει, άρα να απόδέχομαι όση μνήμη έχει το σύστημα...φιλικά πάντα, τέλος πάντων ίσως και να μην υπάρχει πρόβλημα με την λίγη μνήμη των sense, αν και παρατηρώ ότι όταν έχω ανοικτές κάποιες εφαρμογές έχω πολλά κολλήματα, ειμαι με hboot cmr2, dalvik στην εσωτερική, κάρτα class4.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 @ argiris77 Έγραψα τα παραπάνω επειδή δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ΟΥΤΕ μία αναφορά για reboot του Desire λόγω ανεπαρκούς ram, σε αντίθεση με τα γνωστά reboot λόγω υπερθέρμανσης της πλακέτας. Άρα, αυτό που έχεις αντιμετωπίσει με το pc σου, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ στο κινητό και γι' αυτό έγραψα ότι με τα 75-82Mb είσαι μια χαρά. Νομίζω ότι ναι μεν υφίσταται το multitasking, αλλά αν φτάσει σε σημείο να τελειώσει η ram, το auto task manager κλείνει αυτές που πιστεύει ότι χρησιμοποιούνται λιγότερο, για να μην χρειαστεί να γίνει reboot ή να 'κολλήσει' το κινητό. Η διαφορά της ελεύθερης ram των AOSP ram με των Sense, λογικά είναι η χρήση που κάνει το ίδιο το Sense. Αν πάντως καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις ΟΛΗ τη ram, καλό θα ήταν να το μάθουμε. Σίγουρα θα είναι καλό feedback και για τους dev του xda. :p Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halaros2 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Bγηκε καινουργια official rom για το desire S με android 2.3.5 και sense 3 πραγμα που σημαινει οτι θα εχουμε καινουργια rom σε λιγο καιρο και μαλιστα υπαρχει συνεργασια του Cool με τον Michaelm007 οποτε λογικα θα δουμε κατι αρκετα καλο για πρωτη φαση. Φυσικα το οτι το S εχει την ιδια διασταση οθονης με το απλό desire οπως κ ιδια χαρακτηριστικα σημαινει οτι δεν χρειαζεται resize αρα θα εχουμε λογικα παντα ισως την πιοsmooth sense 3 rom με 2.3.5. Ας περιμενουμε κ θα δουμε... Υ.Γ 1) Ελπιζω να βγαλουνε και κανα stable kernel γιατι απο οταν βγηκε το kernel απο την htc αντι να γινουν καινουργια απιστευτα πιο σταθερα kernels ολο reboot k freeze ειναι anyway ας ελπισουμε να βγαλουν καποιο καλο συντομα κ να ξεφυγουμε απο τα beta!!! 2) Οσο για την RCmix ΝΟΜΙΖΩ δυστυχως οτι ο Robo την εγκατελειψε γιατι ειναι η δευτερη φορα που ειπε οτι θα την φτιαξει αλλα τιποτα... κ αυτο κραταει απο τον Σεπτεμβρη οποτε μαλλον δεν θα ασχοληθει αλλο... παροτι ειπε οτι θα το κανει κ με προτεραιοτητα μαλιστα απο το sensation οποτε... :protest: Παράθεση LG G2 D-802 Rom:RSK team supercharged Eos rom HTC Desire(retired): RSK supersense Rom Halaros2:Member of RSK team!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Bγηκε καινουργια official rom για το desire S με android 2.3.5 και sense 3 πραγμα που σημαινει οτι θα εχουμε καινουργια rom σε λιγο καιρο και μαλιστα υπαρχει συνεργασια του Cool με τον Michaelm007 οποτε λογικα θα δουμε κατι αρκετα καλο για πρωτη φαση. Φυσικα το οτι το S εχει την ιδια διασταση οθονης με το απλό desire οπως κ ιδια χαρακτηριστικα σημαινει οτι δεν χρειαζεται resize αρα θα εχουμε λογικα παντα ισως την πιοsmooth sense 3 rom με 2.3.5. Ας περιμενουμε κ θα δουμε... Υ.Γ 1) Ελπιζω να βγαλουνε και κανα stable kernel γιατι απο οταν βγηκε το kernel απο την htc αντι να γινουν καινουργια απιστευτα πιο σταθερα kernels ολο reboot k freeze ειναι anyway ας ελπισουμε να βγαλουν καποιο καλο συντομα κ να ξεφυγουμε απο τα beta!!! 2) Οσο για την RCmix ΝΟΜΙΖΩ δυστυχως οτι ο Robo την εγκατελειψε γιατι ειναι η δευτερη φορα που ειπε οτι θα την φτιαξει αλλα τιποτα... κ αυτο κραταει απο τον Σεπτεμβρη οποτε μαλλον δεν θα ασχοληθει αλλο... παροτι ειπε οτι θα το κανει κ με προτεραιοτητα μαλιστα απο το sensation οποτε... :protest: 2.3.5 δεν εχουμε και με την cool3D....???? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 2.3.5 δεν εχουμε και με την cool3D....???? Yeap. Aπλά είναι leaked rom του Ace (aka Desire HD), ενώ ο φίλος παραπάνω έγραψε για 2.3.5 rom του Desire S. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halaros2 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Ναι για το Desire S ειναι. Kαι αυτη θα ειναι κ η διαφορα που ελπιζω να δουμε... Μια πολυ smoooooooooooooth ROM επιτελους :-)))))))))))))) Edited October 4, 2011 by halaros2 Παράθεση LG G2 D-802 Rom:RSK team supercharged Eos rom HTC Desire(retired): RSK supersense Rom Halaros2:Member of RSK team!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα... από την μέρα που έχω περάσει την cool3D και ενώ έχω κάνει το Battery calibration με την γνωστή εφαρμογή, όταν η μπαταρία πάει στο 15% μετά από 2-3 λεπτά το κινητό πάντα μου κλείνει....:(:(:( Λύση κανείς γι'αυτό?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα... από την μέρα που έχω περάσει την cool3D και ενώ έχω κάνει το Battery calibration με την γνωστή εφαρμογή, όταν η μπαταρία πάει στο 15% μετά από 2-3 λεπτά το κινητό πάντα μου κλείνει....:(:(:( Λύση κανείς γι'αυτό?? ΝΟμίζω το παρατήρησα κ εγώ αυτό χθες.. γιατί μου έκλεισε στα ξαφνικά. Αλλά γενικά παίζει να είναι κ η δεύτερη φορά που το αφήνω τόσο χωρίς να το φόρτισω.. Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα... από την μέρα που έχω περάσει την cool3D και ενώ έχω κάνει το Battery calibration με την γνωστή εφαρμογή, όταν η μπαταρία πάει στο 15% μετά από 2-3 λεπτά το κινητό πάντα μου κλείνει....:(:(:( Λύση κανείς γι'αυτό?? καλύτερα να κάνεις Calibration με τον πατροπαράδοτο τρόπο (φορτίζεις τέρμα, κλείνεις κινητό, ξαναφορτίζεις, ανοίγεις ξανά, κλείνεις στο καπάκι, ξαναφορτίζεις, ανοίγεις και είσαι έτοιμος ) κάπου αναφέρεται εδώ αναλυτικά, είχα το ίδιο πρόβλημα στην Oxygen και έφτιαξε έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα... από την μέρα που έχω περάσει την cool3D και ενώ έχω κάνει το Battery calibration με την γνωστή εφαρμογή, όταν η μπαταρία πάει στο 15% μετά από 2-3 λεπτά το κινητό πάντα μου κλείνει....:(:(:( Λύση κανείς γι'αυτό?? Χτες ακριβώς, το έπαθα κι εγώ. Με τη διαφορά ότι η μπαταρία μου ήταν στο 20%. Όλους ίδια μέρα μας έτυχε... o_O Έχω κάνει σίγουρα κατά τη διαδικασία του flashing της rom τo battery wiping, αλλά φαίνεται δεν είναι αρκετό. Χτες χρησιμοποίησα και το app Battery Calibration για να δω αν βοηθήσει. Τελευταία επιλογή θα είναι να κάνω αυτό που έγραψε ο argiris77. Σε αντίθετη περίπτωση μάλλον μιλάμε για bug της rom και πρέπει να δούμε αν έχει αναφερθεί και από άλλους χρήστες Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 καλύτερα να κάνεις Calibration με τον πατροπαράδοτο τρόπο (φορτίζεις τέρμα, κλείνεις κινητό, ξαναφορτίζεις, ανοίγεις ξανά, κλείνεις στο καπάκι, ξαναφορτίζεις, ανοίγεις και είσαι έτοιμος ) κάπου αναφέρεται εδώ αναλυτικά, είχα το ίδιο πρόβλημα στην Oxygen και έφτιαξε έτσι Το είχα κάνει ΚΑΙ έτσι πριν μου κλείσει... Βασικα δεν μπορούσα να το κάνω γιατί όταν το φόρτισα πλήρως κ το έκλεισα κ το έβαλα να φορτίσει ήταν ήδη φορτισμένο.. μετά το ξανά ανοιξα,το έκλεισα, έβαλα τον φορτίστη κ ήταν πάλι φορτισμένο.. κ αφού είχα κάνει αυτή την διαδικασία μου έκλεισε στο 15% Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Σύμφωνα μ' αυτό (δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό) φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και σε άλλες rom και λέγεται ότι έχει να κάνει με κάποια καινούρια ρύθμιση της HTC που έχει κάνει στο λογισμικό της, και δεν αφήνει τις μπαταρίες Li-on να φτάσουν το 0% για να μη καταστραφούν. Αν ήταν ένα απλό post στο thread της Cool3D ίσως και να έλεγα ότι αυτός που το έγραψε είτε κάνει λάθος ή γράφει ό,τι να 'ναι. Αλλά αφού φαίνεται το πρόβλημα να υπάρχει και στην LeedRoid, ίσως όντως να έχει αλλάξει κάτι η HTC και να πρέπει να ζήσουμε μ' αυτό. Θα σιγουρευτούμε, όταν κάποιος από εμάς βάλει στο μέλλον μία άλλη rom (κατά προτίμηση update των Cool3D & LeedRoid) και επιβεβαιώσει ότι και με την καινούρια η συσκευή κλείνει με 15-20% ένδειξη μπαταρίας. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Το είχα κάνει ΚΑΙ έτσι πριν μου κλείσει... Βασικα δεν μπορούσα να το κάνω γιατί όταν το φόρτισα πλήρως κ το έκλεισα κ το έβαλα να φορτίσει ήταν ήδη φορτισμένο.. μετά το ξανά ανοιξα,το έκλεισα, έβαλα τον φορτίστη κ ήταν πάλι φορτισμένο.. κ αφού είχα κάνει αυτή την διαδικασία μου έκλεισε στο 15% Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... την διαδικασία την έκανα σε aosp ρομ και είδα αποτέλεσμα, μόνο που στις μεταξύ φορτίσεις άφηνα λίγο το κινητό να πέσει 1% για να μην μου εμφανισει πράσινο λαμπάκι κατευθείαν. Για sense rom δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σ' αυτή τη rom; Μπορείς να την περάσεις στο κινητό είτε είσαι με stock hboot είτε με cm7/r2. Aν είσαι με stock και θέλεις να παραμείνεις έτσι κάνεις τα εξής: 1) full wipe 2) flash Alignment_Cool.zip convert your ext3 partition to ext4 3) flash Cool3D AceS v3 4) flash Stock_Hboot.zip 5) flash Kernel Update 6) flash Weather Pack 7) flash Dalvik.Cache To SD-EXT (για να έχεις επιπλέον ελεύθερο χώρο (το τρέχεις μόνο αν έχεις γρήγορη sdcard) =>class 6) 8) boot Αν θέλεις να αλλάξεις το hboot, εγώ την 1η φορά είχα ακολουθήσει αυτόν τον οδηγό. Αφού τελειώσεις, για να περάσεις την rom ακολουθείς τα παραπάνω βήματα, χωρίς να εκτελέσεις το Νο #4 Ps. Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα όταν κάνεις boot το κινητό σου να έχει bootloops (να κολλάει στην αρχική HTC οθόνη). Αν σου το κάνει, τότε δυστυχώς θα ξανακάνεις τα βήματα από την αρχή με τη διαφορά ότι από το βήμα #6 θα πας στο #8, δεν θα βάλεις email και ότι άλλο σου ζητήσει και θα κάνεις ένα reboot για να τρέξεις το βήμα #7. Μετά reboot και είσαι έτοιμος. (credits για το Ps στον sakis697) ;) Edit: Καινούριο services.jar για το CRT animation στην Cool3D AceS. link Παιδια καλησπερα. Λεω να κανω κι εγω την πρωτη αποπειρα να περασω custom rom. Διαβασα τις οδηγιες του tsiftsism αλλα εχω μια απορια. Στο 5) που λεει να κατεβασουμε το kernel μπαινω στο site αλλα εχει πολλα. Ποιο απολα κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Παιδια καλησπερα. Λεω να κανω κι εγω την πρωτη αποπειρα να περασω custom rom. Διαβασα τις οδηγιες του tsiftsism αλλα εχω μια απορια. Στο 5) που λεει να κατεβασουμε το kernel μπαινω στο site αλλα εχει πολλα. Ποιο απολα κατεβαζω? http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=740743&stc=1&d=1317827855 νομιζω το απαντησα κ στο επισημο του desire...! :) Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Παιδια καλησπερα. Λεω να κανω κι εγω την πρωτη αποπειρα να περασω custom rom. Διαβασα τις οδηγιες του tsiftsism αλλα εχω μια απορια. Στο 5) που λεει να κατεβασουμε το kernel μπαινω στο site αλλα εχει πολλα. Ποιο απολα κατεβαζω? Λογικά θα διαλέξεις κάποιον cfs. Γράφεται ότι δίνουν λίγο καλύτερη αυτονομία μπαταρίας απ' ότι οι bfs. Εγώ είμαι με v07, ενώ βλέπω ότι ήδη υπάρχει v08. Για να την έβγαλε ο bananacakes όλο και κάτι παραπάνω θα έχει ή θα διορθώνει κάτι. Δοκίμασέ τη. ;) Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Παιδια δεν ξεκινησα χτες γιατι δε μπορουσα να φτιαξω το ext4. Τελικα οκ με αυτο αλλα εχω 2 ερωτησεις.. Καταρχην καπου διαβασα οτι με το unrevoked περναει αυτοματα το clockworkmod recovery, παρολαυτα εμενα οταν ανοιγω το τηλεφωνο σε recovery mode πανω λεει Android system recovery και δε δινει επιλογη Wipe data/factory reset αλλα εχει ενα μενου wipe που μεσα εκτος των αλλων εχει επιλογη Wipe ALL userdata. Αυτο ειναι το ιδιο? Επισης η δευτερη ερωτηση ειναι η εξης. Πρεπει σε recovery mode να κανω nand backup ή απλα κανω το wipe και ξεκιναω. Σορρυ αν φαινονται χαζες οι ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα που βαζω custom και εχω μπερδευτει με τοσες σελιδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Παιδια δεν ξεκινησα χτες γιατι δε μπορουσα να φτιαξω το ext4. Τελικα οκ με αυτο αλλα εχω 2 ερωτησεις.. Καταρχην καπου διαβασα οτι με το unrevoked περναει αυτοματα το clockworkmod recovery, παρολαυτα εμενα οταν ανοιγω το τηλεφωνο σε recovery mode πανω λεει Android system recovery και δε δινει επιλογη Wipe data/factory reset αλλα εχει ενα μενου wipe που μεσα εκτος των αλλων εχει επιλογη Wipe ALL userdata. Αυτο ειναι το ιδιο? Επισης η δευτερη ερωτηση ειναι η εξης. Πρεπει σε recovery mode να κανω nand backup ή απλα κανω το wipe και ξεκιναω. Σορρυ αν φαινονται χαζες οι ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα που βαζω custom και εχω μπερδευτει με τοσες σελιδες.. Όταν είσαι δηλαδή στο recovery δεν βλέπεις αυτό το μενού (αγνόησε τη version) ; Mήπως πέρασε/ς το RA recovery και γι' αυτό το μενού σου είναι διαφορετικό; Έλεγξε και στη λίστα των εφαρμογών σου αν υπάρχει καποια που να λέγεται SuperUser. Αν δεν υπάρχει τότε δεν έχει γίνει η συσκευή σου root. Όσον αφορά το nand backup είναι δικό σου θέμα αν θα το κάνεις ή όχι. Απλά, οι περισσότεροι από εμάς - αν όχι όλοι - κάναμε backup την 1η φορά, ως ψαρωμένοι που ήμασταν μήπως κάτι πάει στραβά. Από εκεί και πέρα ΠΑΝΤΑ κάνουμε πριν από την αλλαγή rom, για την περίπτωση που δεν μας αρέσει ή 'κολλάει', έτσι ώστε να επαναφέρουμε το κινητό στην κατάσταση που ήταν πριν την αλλαγή της, χωρίς να χριεάζεται να κάνουμε πάλι εγκατάσταση των εφαρμογών μας από την αρχή. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) Eχω δικαιωματα superuser αλλα το μενου που βλεπω ειναι αυτο http://powerdroid.info/sites/default/files/Custom%20recovery.jpg Οσο για το ροοτ χρησιμοποιησα την πρωτη μεθοδο απο αυτο τον οδηγο με τα αρχεια που δινει.. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=24817 Αποτι ειδα τωρα εχω περασει το RA recovery.. Πρεπει να ξανακανω τη διαδικασια με το Unrevoked με αλλο recovery τωρα? Edited October 6, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 (edited) Οκ παιδια, το εφτιαξα. Ηρθε η ωρα να ξεκινησω το φλασαρισμα.. Λοιπον, ξερω οτι σας εχω ζαλισει λιγο αλλα προεκυψε προβληματακι. Ξεκινησα με το "Alignment_Cool.zip" και ολα οκ. Στη συνεχεια παω να φλασαρω τη ρομ, ξεκιναει εγκαθηστα καποια μερη και οταν φτανει στο installing boot partition βγαζει το εξης: assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img","boot") E:Error in /sdcard/Cool3d-AceS-v3-bravo.zip (Status 7) Installation aborted Any idea?? Edited October 6, 2011 by bpel86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Οκ παιδια, το εφτιαξα. Ηρθε η ωρα να ξεκινησω το φλασαρισμα.. Λοιπον, ξερω οτι σας εχω ζαλισει λιγο αλλα προεκυψε προβληματακι. Ξεκινησα με το "Alignment_Cool.zip" και ολα οκ. Στη συνεχεια παω να φλασαρω τη ρομ, ξεκιναει εγκαθηστα καποια μερη και οταν φτανει στο installing boot partition βγαζει το εξης: assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img","boot") E:Error in /sdcard/Cool3d-AceS-v3-bravo.zip (Status 7) Installation aborted Any idea?? Τσέκαρε md5 αν έχει αλλιώς ξανακατέβασε τη rom και δοκίμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Εννοεις να το ξεζιπαρω να δω αν υπαρχει καποιο αρχειο md5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Εννοεις να το ξεζιπαρω να δω αν υπαρχει καποιο αρχειο md5? http://maketecheasier.com/how-to-check-md5-hash/2008/05/06 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Παιδια δυστυχως ξανακατεβασα τη ρομ αλλα βγαζει παλι το ιδιο σφαλμα? τι λετε να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Παιδια δυστυχως ξανακατεβασα τη ρομ αλλα βγαζει παλι το ιδιο σφαλμα? τι λετε να φταιει? δεν ξερω ποιο recovery εχεις αλλα τσεκαρεις μηπως εχει ενεργοποιημενο το signature verification...??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts