Jump to content

Sense HD rom's.

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok thanx. αυτό με το recovery ξέρει κανεις? και επισης επειδή πήρα ενα άκυρο back up, πως γίνεται να το σβήσω? Ποιος είναι ο φάκελος που πάει το back up?

/sdcard/clockworkmod/backup

Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 812
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά τι σκαλώματα είναι αυτά που τρώει ώρες-ώρες η RCMix??

Εκεί που ήταν όλα καλά...πάλι μου ενεργοποιήθηκε η λειτουργία αυτοκινήτου μόνη της και όταν παίρνω τηλ. μου ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση...την κλείνω την εφαρμογή και συνεχίζει να μου ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση...:mad::mad::mad:

Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω....έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?Μήπως να σβήσω την εφαρμογή που έχει από μόνο το κιν?

Τελικά μετά από ώρες ψάξιμο για το τι φταίει...άλλαξα το wallpaper που είχα βάλει από την εφαρμογή picspeed HD και αμέσως έφτιαξε....:wacko::wacko:

Ότι να΄ναι!!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Πιστευω οτι περιμενουν να βγει και ο source code του kernel για την GB απο την HTC και λογικα θα ρολαρουν πιο ανετα τα updates τοτε. Αν και εδω που τα λεμε, η συσκευη νομιζω εχει τερματισει σε οποια βελτιωση μπορουσαν να της κανουν και δε μενουν και πολλα. :O

Ο φακος του ειναι πολυ μετριος (τον συγκρινω με του nokia x6 που ειχα και ηταν κι αυτος 5MP) και οι φωτος του ειναι πολυ χειροτερες, ποσω μαλλον δε σε νυχτερινες συνθηκες. :X

και εγώ είχα πρόβλημα με τον φακό της κάμερας και νόμιζα ότι έφταιγε η ρομ που ειχα βάλει μετά από κάποιες μέρες ξαναάλλαξα την ρομ και έβαλα την leedroid και πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα τελικά έφταιγε το πίσω καπάκι του κινητού το τζαμάκι που έχει πίσω είχε θαμπώσει και το γυάλισα με αλοιφή που κάνουμε τα αυτοκίνητα και γλύτωσα την αλλαγή του καπακιού

παιδια καλησπερα updates οταν θα γινονται για την VU 1.31.0 απο που τα κατεβαζουμε?

Από εδώ. Εκτός και αν φτιάξει ξεχωριστό thread, γιατί φαίνεται ότι συνεχίζει το development στην Cool Sensation (αύριο θα βγάλει την v7.0).

Τις επόμενες ημέρες θα βγάλει και την Virtuous Unity v.2.33.0Beta, με Android 2.3.4.

Edited by tsiftsism

Παιδιά το πρόβλημα συνεχίζει...αυτή την έχει βάλει κανείς??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940

Για να περάσω την Insercoin πρέπει να ακολουθήσω την εξής διαδικασία??

http://www.e-tel.eu/2011/05/blogger-made-my-post-disappear.html

Edited by petros11

My Device:

Από εδώ. Εκτός και αν φτιάξει ξεχωριστό thread, γιατί φαίνεται ότι συνεχίζει το development στην Cool Sensation (αύριο θα βγάλει την v7.0).

Τις επόμενες ημέρες θα βγάλει και την Virtuous Unity v.2.33.0Beta, με Android 2.3.4.

ευχαριστω :)

ποια απο ολες ειναι η vu?

να δοκιμασω λες και την Cool Sensation η εχει bugs ?παντως η vu ειναι σταθερη θα ελεγα

http://www.virtuousrom.com/p/unity_23.html βγηκε 2.33.0Beta αλλα δεν βλεπω να ειναι για το desire

Edited by timos1968

ευχαριστω :)

ποια απο ολες ειναι η vu?

να δοκιμασω λες και την Cool Sensation η εχει bugs ?παντως η vu ειναι σταθερη θα ελεγα

http://www.virtuousrom.com/p/unity_23.html βγηκε 2.33.0Beta αλλα δεν βλεπω να ειναι για το desire

Η VU βρίσκεται στο Test folder. Αν θέλεις δοκίμασε και την καινούρια Cool Sensation v.7, αλλά η VU ήταν κατά πολύ πιο smooth από την Cool Sensation v.5.

H VU 2.33 θα είναι η επόμενη που θα βγάλει (ίσως από βδομάδα, μπορεί και περισσότερο ανάλογα τα tests που θα κάνει). Αυτή που έδωσες είναι για το HD.

Χθες το πρωί περασα κι εγώ την VU. Να σας πω την μαυρη μου αλήθεια δεν με εχει συγκινήσει ιδιαίτερα. Θεωρω πολυ περισσότερο stable την Rcmix που είχα.

κατάρχας τρωει κάποια λαγκ και να πεις οτι φταιει η κάρτα, class 10 ειναι. Δεν ξέρω αν φταίει το sense 3 και κατα πόσο φτάνει στα ορια του το κινητο, αλλά γενικα δεν λες οτι πετάει το κινητό.επίσης παρατήρησα κάποια ασυμβατότητα κάποιων εφαρμογων που είχα κρατήσει σε back up και αναγκαστηκα να τα απεγκαταστήσω/ξαναεγκαταστήσω. Τέλος υπάρχει και ενα θεματακι με τον default browser οπου στα καλά καθούμενα, καποιες φορες με πετάει στην αρχικη οθόνη.

να σημειώσω οτι εχω s-on και stock hboot. Θα την αφήσω κάποιο διάστημα μεχρι να κάτσει καλά στο τηλέφωνο και μήπως στρώσει...

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Χθες το πρωί περασα κι εγώ την VU. Να σας πω την μαυρη μου αλήθεια δεν με εχει συγκινήσει ιδιαίτερα. Θεωρω πολυ περισσότερο stable την Rcmix που είχα.

κατάρχας τρωει κάποια λαγκ και να πεις οτι φταιει η κάρτα, class 10 ειναι. Δεν ξέρω αν φταίει το sense 3 και κατα πόσο φτάνει στα ορια του το κινητο, αλλά γενικα δεν λες οτι πετάει το κινητό.επίσης παρατήρησα κάποια ασυμβατότητα κάποιων εφαρμογων που είχα κρατήσει σε back up και αναγκαστηκα να τα απεγκαταστήσω/ξαναεγκαταστήσω. Τέλος υπάρχει και ενα θεματακι με τον default browser οπου στα καλά καθούμενα, καποιες φορες με πετάει στην αρχικη οθόνη.

να σημειώσω οτι εχω s-on και stock hboot. Θα την αφήσω κάποιο διάστημα μεχρι να κάτσει καλά στο τηλέφωνο και μήπως στρώσει...

καλησπερα νομιζω οτι η ρομ ειναι test & δεν ειναι stable ,επισης ειναι sense3 και οχι mix οπως η Rcmix

καλησπερα νομιζω οτι η ρομ ειναι test & δεν ειναι stable ,επισης ειναι sense3 και οχι mix οπως η Rcmix

Nαι οκ απλα το είπα για κάποιους που πιθανον εδιαφέρονται, καλά θα κάνουν να περιμενουν λίγο αν θέλουν κάτι stable

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

• 3 weeks later...
Γεια σας παιδια... Εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτεροι rooted users εδω στην Ελλαδα χρησιμοποιουν το radiο version: 5.17.05.08 αντι του καινουργιου 5.17.05.23. και τελευταια που πειραματιστικα γενικα και εγω και με τα δυο αυτα κ ειδα οτι οντως η .08 version ηταν λιγο πιο καλη οσον αφορα την συμπεριφορα του κινητου στο wi-fi κ στα τηλεφωνα με την .23 επεφτε πολυ αποτομα το σημα κ στο wi-fi κ στο τηλεφωνο ενω μερικες φορες εκλεινε με full σημα!!! μπορει να ηταν τυχαιο αλλα με το .08 δεν μου εγινε ποτε κ το σημα wi-fi ηταν αρκετα σταθερο(στις ιδιες περιοχες με το ιδιο router). Εχω ακουσει οτι το καλυτερο radio διαφερει απο χωρα σε χωρα και μαλιστα αναλογα και με τον provider (vodafone-cosmote-wind) Ξερει κανεις τιποτα σχετικο??? Edited by halaros2

LG G2 D-802

Rom:RSK team supercharged Eos rom

HTC Desire(retired): RSK supersense Rom

Halaros2:Member of RSK team!!!

Ο Robo λεει οτι ξαναεπιασε δουλεια στο Desire κ ετοιμαζει νεα ROM με αρκετα καινουργια πραγματακια μεσα!!! Για να δουμε γιατι κ πριν καιρο το ειχε πει αλλα τιποτα!!! :cool:

LG G2 D-802

Ο Robo λεει οτι ξαναεπιασε δουλεια στο Desire κ ετοιμαζει νεα ROM με αρκετα καινουργια πραγματακια μεσα!!! Για να δουμε γιατι κ πριν καιρο το ειχε πει αλλα τιποτα!!! :cool:

Τι παραπανω απο το sense 3.0 δηλαδη...???? :)

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Σάκη,μήπως βγάλει έκδοση που να βελτιώσει το bug του βίντεο και κάτι τέτοια παρόμοια....

My Device:

Σάκη,μήπως βγάλει έκδοση που να βελτιώσει το bug του βίντεο και κάτι τέτοια παρόμοια....

Χα χα.. πότε δεν είχα πρόβλημα με το βίντεο τελικά εγώ..! Δούλευε πιο καλά ακόμα κ από την πρώτη μέρα που δεν είχα βάλει custom ROM..

Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Ειπε οτι θα κανει καποια tweaks που εχει βαλει κ στο Sensation προφανως τωρα και με το official kernel απο την htc το οποιο δουλευουν ο SNQ και ο bananacake θα φτιαχτουν και ολα τα λοιπα προβληματα που εχουμε οπως καποια lag που εχουν τα κινητα το θεμα της φορτισης της μπαταριας στο 100% καποια freeze τα οποια γινονται, φυσικα και το video recording... αλλα αν κρινω απο την δουλεια του Robo στην RCmix θα βαλει κ αλλα καινουργια πραγματα τα οποια θα ειναι πολυ χρησιμα!!!!

LG G2 D-802

Ειπε οτι θα κανει καποια tweaks που εχει βαλει κ στο Sensation προφανως τωρα και με το official kernel απο την htc το οποιο δουλευουν ο SNQ και ο bananacake θα φτιαχτουν και ολα τα λοιπα προβληματα που εχουμε οπως καποια lag που εχουν τα κινητα το θεμα της φορτισης της μπαταριας στο 100% καποια freeze τα οποια γινονται, φυσικα και το video recording... αλλα αν κρινω απο την δουλεια του Robo στην RCmix θα βαλει κ αλλα καινουργια πραγματα τα οποια θα ειναι πολυ χρησιμα!!!!

Αυτή ακριβώς την Rom περιμένω και εγώ γιατί όλα όσα λες τα είχα και εγώ!!!:)

Άντε να την βγάλει ο Robo να λυθούν αυτά τα προβλήματα!

My Device:

Αυτή ακριβώς την Rom περιμένω και εγώ γιατί όλα όσα λες τα είχα και εγώ!!!:)

Άντε να την βγάλει ο Robo να λυθούν αυτά τα προβλήματα!

Πάρε εσυ πρώτα το κινητό σου πίσω κ μετά βάζεις κ ROM...! ;)

Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Δοκίμασα σήμερα την cool3d aces v3 και μου άρεσε αρκετά.Δε κολλάει καθόλου αλλα δε μπορώ με τίποτα ν αποχωριστω την miui!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Δοκίμασα σήμερα την cool3d aces v3 και μου άρεσε αρκετά.Δε κολλάει καθόλου αλλα δε μπορώ με τίποτα ν αποχωριστω την miui!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Την δοκιμασα κ εγω το πρωι....! χωρις να την φορτωσω ομως εφαρμοργες κ ηταν οντως πολυ γρηγορη...! Αν και δεν με εντυπωσιασε κ πολυ....!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Μόλις την πέρασα και εγώ παιδιά,φαίνεται πολύ γρήγορη αλλά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τον αποθηκευτικο χώρο?Χωρίς να έχω περάσει τπτ μέσα εχω μονο 232kb.Στην κάρτα μνήμης εχω το κλασικό partition 1gb που εφτιαξα με rom manager.Ευχαριστώ προκαταβολικά:)

Μόλις την πέρασα και εγώ παιδιά,φαίνεται πολύ γρήγορη αλλά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τον αποθηκευτικο χώρο?Χωρίς να έχω περάσει τπτ μέσα εχω μονο 232kb.Στην κάρτα μνήμης εχω το κλασικό partition 1gb που εφτιαξα με rom manager.Ευχαριστώ προκαταβολικά:)

Αν είσαι με stock hboot, τότε χρειάζεσαι το Stock_Hboot.zip.

Αν είσαι με CM7, τότε δοκίμασε να περάσεις και το Dalvik.Cache.To.SD-EXT.zip που θα βρεις στο 2ο, αν δε κάνω λάθος, post.

Με τη v2 rom και με το Dalvik.Cache.To.SD-EXT.zip, στο 1ο boot είχα 228Mb free.

Ps. Το Dalvik.Cache.To.SD-EXT.zip μπορείς να το περάσεις και με τα δύο τα hboot, για περισσότερο free storage.

Την δοκιμασα κ εγω το πρωι....! χωρις να την φορτωσω ομως εφαρμοργες κ ηταν οντως πολυ γρηγορη...! Αν και δεν με εντυπωσιασε κ πολυ....!

Τι περισσότερο ήθελες να έχει για να σ' εντυπωσιάσει;

Αν είσαι με stock hboot, τότε χρειάζεσαι το Stock_Hboot.zip.

Αν είσαι με CM7, τότε δοκίμασε να περάσεις και το Dalvik.Cache.To.SD-EXT.zip που θα βρεις στο 2ο, αν δε κάνω λάθος, post.

Με τη v2 rom και με το Dalvik.Cache.To.SD-EXT.zip, στο 1ο boot είχα 228Mb free.

Ps. Το Dalvik.Cache.To.SD-EXT.zip μπορείς να το περάσεις και με τα δύο τα hboot, για περισσότερο free storage.

Τι περισσότερο ήθελες να έχει για να σ' εντυπωσιάσει;

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση,θα το δοκιμασω αυριο αν και παρατηρησα και ενα αλλο προβλημα οταν πηγα να συγχρονίσω το gmail κράσαρε οπως και μερικες φορες οταν έμπαινα στο μαρκετ.Επισης μια χαζη ερωτηση,πως βλεπω αν εχω stock hboot???:p

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση,θα το δοκιμασω αυριο αν και παρατηρησα και ενα αλλο προβλημα οταν πηγα να συγχρονίσω το gmail κράσαρε οπως και μερικες φορες οταν έμπαινα στο μαρκετ.Επισης μια χαζη ερωτηση,πως βλεπω αν εχω stock hboot???:p

Αν δεν είσαι s-off τότε σίγουρα είσαι με stock boot!

Πάντως εμένα με εντυπωσίασε.Τελευταία φορά που είχα sense rom ήταν πέρσι το καλοκαίρι που πήρα το κινητό.Έβαλα σημερα και μια sense 2.1+3.0 και μου φάνηκε πολύ κατώτερη αυτής! Να χαμε και crt animations :D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.