tsiftsism Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Ευχαριστω! Περιεργο μου φαινεται το οτι απο την στιγμη που εβγαλα την καρτα για να δω τι class ειναι και μετα που την ξαναβαλα, η ρομ σταματησε να κολλαει! τωρα δουλευει μια χαρα! Σκεφτομαι να βαλω την VU που λες, ελπιζω να μην μου δημιουργησει προβλημα μονο... Το οτι δεν μου εμφανιζει το ext4 ως εσωτερικη μνημη φτιαχνεται καπως, η ετσι πρεπει να ειναι; Από που προσπαθείς να δεις το ext4; Ο ποιο εύκολος τρόπος για να δεις τη χωρητικότητά του είναι να κατεβάσεις το Quick System Info από το Market και στη γραμμή που γράφει A2SD να δεις τις πληροφορίες του partition. Όταν συνδέεις τo κινητό στο pc δεν θα σου εμφανιστεί το partition ως drive, παρά μόνο το Fat32 partition. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorgr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Από που προσπαθείς να δεις το ext4; Ο ποιο εύκολος τρόπος για να δεις τη χωρητικότητά του είναι να κατεβάσεις το Quick System Info από το Market και στη γραμμή που γράφει A2SD να δεις τις πληροφορίες του partition. Όταν συνδέεις τo κινητό στο pc δεν θα σου εμφανιστεί το partition ως drive, παρά μόνο το Fat32 partition. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Στις Ρυθμισεις->Καρτα SD και αποθηκευτικος χωρος κοιταω... σε μια παλιοτερη ρομ που ειχα εγραφε το συνολικο χωρο μαζι με το ext partition... Μολις την εγκατεστησα την ρομ και τωρα κατεβαζει μονη της τις προηγουμενες εφαρμογες μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorgr Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Προσθεσα τα TP2wake +Tp2unlock και CRT animation και μετα το reboot το κινητο κολλαει στην htc screen... Τι πρεπει να κανω;! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorgr Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Ξανα εκανα flash την ρομ.. Νομιζω τωρα ειναι ενταξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ρε παιδιά τι γίνεται με τις rom?τώρα που βγήκε και η επίσημη Ginger δεν θα βγάλουν κανά update οι devs? Συγκεκριμένα τι γίνεται με την RCMix?Όλα καλά με την συγκεκριμένη rom αλλά το ότι κολλάει το video και δεν μπορώ να τραβήξω κάτι της προκοπής με έχει κουράσει! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ρε παιδιά τι γίνεται με τις rom?τώρα που βγήκε και η επίσημη Ginger δεν θα βγάλουν κανά update οι devs? Συγκεκριμένα τι γίνεται με την RCMix?Όλα καλά με την συγκεκριμένη rom αλλά το ότι κολλάει το video και δεν μπορώ να τραβήξω κάτι της προκοπής με έχει κουράσει! Νυχτερινές φώτο σου βγάζει καλές? Εμένα είναι λες και έχει ομίχλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Νυχτερινές φώτο σου βγάζει καλές? Εμένα είναι λες και έχει ομίχλη! Την νύχτα ούτε εμένα μπορώ να πω ότι βγάζει καλές φώτο, και με φλας φαίνονται αρκετά σκοτεινά τα άτομα...ωστόσο πιστεύω ότι είναι θέμα φακού της συσκευής μας παρά της rom. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Ρε παιδιά τι γίνεται με τις rom?τώρα που βγήκε και η επίσημη Ginger δεν θα βγάλουν κανά update οι devs? Συγκεκριμένα τι γίνεται με την RCMix?Όλα καλά με την συγκεκριμένη rom αλλά το ότι κολλάει το video και δεν μπορώ να τραβήξω κάτι της προκοπής με έχει κουράσει! Πιστευω οτι περιμενουν να βγει και ο source code του kernel για την GB απο την HTC και λογικα θα ρολαρουν πιο ανετα τα updates τοτε. Αν και εδω που τα λεμε, η συσκευη νομιζω εχει τερματισει σε οποια βελτιωση μπορουσαν να της κανουν και δε μενουν και πολλα. :O Νυχτερινές φώτο σου βγάζει καλές? Εμένα είναι λες και έχει ομίχλη! Την νύχτα ούτε εμένα μπορώ να πω ότι βγάζει καλές φώτο, και με φλας φαίνονται αρκετά σκοτεινά τα άτομα...ωστόσο πιστεύω ότι είναι θέμα φακού της συσκευής μας παρά της rom. Ο φακος του ειναι πολυ μετριος (τον συγκρινω με του nokia x6 που ειχα και ηταν κι αυτος 5MP) και οι φωτος του ειναι πολυ χειροτερες, ποσω μαλλον δε σε νυχτερινες συνθηκες. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καλησπερα!Πηρα τη συσκευη καινουρια κ εχει πανω την 2,2.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει την καλοσυνη ποιο προγραμμα gps παιζει σωστα και αν χρειαζεται πρωτα root το κινητο για να βαλω το προγραμμα.Ευχαριστώ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καλησπερα!Πηρα τη συσκευη καινουρια κ εχει πανω την 2,2.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει την καλοσυνη ποιο προγραμμα gps παιζει σωστα και αν χρειαζεται πρωτα root το κινητο για να βαλω το προγραμμα.Ευχαριστώ! Όλα παίζουν μια χαρά και δεν χρειάζεσαι root για να τα βάλεις. Απλά να σε ενημερώσω ότι η συζήτηση περί των προγραμμάτων GPS γίνεται στο επίσημο θέμα, δηλαδή εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καλησπερα!Πηρα τη συσκευη καινουρια κ εχει πανω την 2,2.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει την καλοσυνη ποιο προγραμμα gps παιζει σωστα και αν χρειαζεται πρωτα root το κινητο για να βαλω το προγραμμα.Ευχαριστώ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 για τσεκαρε...! Edit: Ανδρέα με πρόλαβες..! Το είχα ανοιχτό κ άργησα να το απαντήσω..! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 παιδιά έχω εδώ και καιρό Rcmix 2.0. Επειδή δεν ανανεώνεται για καμποσο χρονικο διάστημα και ακουσα και για επιπλεον 2 βδομαδες, ειπα να δοκιμάσω κάτι αλλό. Τι προτείνεται; Η κάρτα μου είναι class 10 οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα για sense 3.0. θα προτιμούσα κάτι stable γιατι δεν τρελαίνομαι στα φλασαρισματα. Δεν θα μεχαλαγε να δοκιμάσω μια sense 3.0 επειδή δεν έχω βάλει, αλλα κυρίως θα ήθελα stable και smooth.... Αν υπάρχει συνδυασμός, ακόμα καλυτερα Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 (edited) παιδιά έχω εδώ και καιρό Rcmix 2.0. Επειδή δεν ανανεώνεται για καμποσο χρονικο διάστημα και ακουσα και για επιπλεον 2 βδομαδες, ειπα να δοκιμάσω κάτι αλλό. Τι προτείνεται; Η κάρτα μου είναι class 10 οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα για sense 3.0. θα προτιμούσα κάτι stable γιατι δεν τρελαίνομαι στα φλασαρισματα. Δεν θα μεχαλαγε να δοκιμάσω μια sense 3.0 επειδή δεν έχω βάλει, αλλα κυρίως θα ήθελα stable και smooth.... Αν υπάρχει συνδυασμός, ακόμα καλυτερα δοκιμασε την virtuous unity v1.31.0 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16317971&postcount=4151 στην σελιδα 39 θα βρεις απο τον tsiftsism ακριβεις οδηγιες πως θα την περασεις . βεβαια θελει s-off και cm7 r2 hboot μια ερωτηση κι απο μενα ,η εφαρμογη virtuous overclock δεν λειτουργει? Edited August 17, 2011 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Ρε παιδιά τι σκαλώματα είναι αυτά που τρώει ώρες-ώρες η RCMix?? Εκεί που ήταν όλα καλά...πάλι μου ενεργοποιήθηκε η λειτουργία αυτοκινήτου μόνη της και όταν παίρνω τηλ. μου ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση...την κλείνω την εφαρμογή και συνεχίζει να μου ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση...:mad::mad::mad: Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω....έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?Μήπως να σβήσω την εφαρμογή που έχει από μόνο το κιν? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorgr Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 δοκιμασε την virtuous unity v1.31.0 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16317971&postcount=4151 στην σελιδα 39 θα βρεις απο τον tsiftsism ακριβεις οδηγιες πως θα την περασεις . βεβαια θελει s-off και cm7 r2 hboot μια ερωτηση κι απο μενα ,η εφαρμογη virtuous overclock δεν λειτουργει? δουλευει και χωρις s-off / cm7 r2 hboot. εμενα δουλευει κανονικα χωρις αυτα... Η εφαρμογη αυτη δεν δουλευει απο οτι εχουν πει. κανει crash.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 μια ερωτηση κι απο μενα ,η εφαρμογη virtuous overclock δεν λειτουργει? - Υπάρχει μία εφαρμογή Virtuous Overclock. Όποτε και αν χρειαστεί να την τρέξετε, θα παίρνετε fc. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις είτε θα πρέπει να βάλτε άλλη εφαρμογή (πχ. Setcpu) ή να κάνετε edit τα governors και cpu max/min από το /system/etc/virtuos_oc folder, με το Root Explorer edit. ασσασασασασασασασασσασαα Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 ασσασασασασασασασασσασαα ok ευχαριστω:) εβαλα το setcpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Ρε παιδιά τι σκαλώματα είναι αυτά που τρώει ώρες-ώρες η RCMix?? Εκεί που ήταν όλα καλά...πάλι μου ενεργοποιήθηκε η λειτουργία αυτοκινήτου μόνη της και όταν παίρνω τηλ. μου ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση...την κλείνω την εφαρμογή και συνεχίζει να μου ανοίγει η ανοιχτή ακρόαση...:mad::mad::mad: Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω....έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?Μήπως να σβήσω την εφαρμογή που έχει από μόνο το κιν? Λοιπόν επειδή δεν βλέπω κανείς να μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το θέμα,να ρωτήσω, αν κάνω Hot restart τι γίνεται??χάνω τα δεδομένα μου?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Όχι Πέτρο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 δουλευει και χωρις s-off / cm7 r2 hboot. εμενα δουλευει κανονικα χωρις αυτα... Η εφαρμογη αυτη δεν δουλευει απο οτι εχουν πει. κανει crash.. Εγω που δεν έχω s-off τα βηματα για την VU 1.31.1 θα είναι ίδια μετην σελίδα 39 απλά μόνο η RΟΜ θα είναι διαφορετικη; Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Εγω που δεν έχω s-off τα βηματα για την VU 1.31.1 θα είναι ίδια μετην σελίδα 39 απλά μόνο η RΟΜ θα είναι διαφορετικη; Έχει βγει και έκδοση και το Stock Hboot, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για το πώς την περνάς. Λογικά τα βήματα (αν δε βαριέσαι κάνε ένα nand backup και δοκίμασε) είναι τα εξής: full wipe flash Alignment_Cool.zip convert your ext3 partition to ext4 flash Virtuous Unity-bravo-cm7/r2-hboot-version flash flashable.zip for Virtuous Unity stock hboot users flash Weather Pack flash Kernel v5 to v6 (είναι προαιρετικό, δεν ξέρω που βοηθάει, εγώ δεν το πέρασα) flash Dalvik.Cache To SD-EXT (αν θέλεις να στείλεις το Dalvik στο sd-ext για επιπλέον ελεύθερο χώρο, λογικά παίζει και στο Stock Hboot, δεν είμαι σίγουρος) boot Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorgr Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Έχει βγει και έκδοση και το Stock Hboot, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος για το πώς την περνάς. Λογικά τα βήματα (αν δε βαριέσαι κάνε ένα nand backup και δοκίμασε) είναι τα εξής: full wipe flash Alignment_Cool.zip convert your ext3 partition to ext4 flash Virtuous Unity-bravo-cm7/r2-hboot-version flash flashable.zip for Virtuous Unity stock hboot users flash Weather Pack flash Kernel v5 to v6 (είναι προαιρετικό, δεν ξέρω που βοηθάει, εγώ δεν το πέρασα) flash Dalvik.Cache To SD-EXT (αν θέλεις να στείλεις το Dalvik στο sd-ext για επιπλέον ελεύθερο χώρο, λογικά παίζει και στο Stock Hboot, δεν είμαι σίγουρος) boot αυτο ακριβως εκανα και δουλευει τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 1) Κάποτε είχατε βάλει παλιά τα βήματα για αλλαδή κάρτας sd. Εχω custom Rom αρα και ext με εφαρμογές εκεί.Μήπως μπορείτε να τα ξαναναφερετε επειδη δεν τα βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση? 2) Δοκιμασα να μπω σε recovery με volume down αλλά δεν συνεργάζεται. Μόνο μέσω Rom manager, μπαίνω. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Κάποτε είχατε βάλει παλιά τα βήματα για αλλαδή κάρτας sd. Εχω custom Rom αρα και ext με εφαρμογές εκεί.Μήπως μπορείτε να τα ξαναναφερετε επειδη δεν τα βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση? Κάνεις partition στην καινούρια σου sdcard (φυσικά ίδιας χωρητικότητας με του partition της παλιάς σου sdcars ή μεγαλύτερης, όχι μικρότερης ;)). Αντιγράφεις με απλό copy/paste μέσα από τα Windows του pc σου τα αρχεία του Fat32 της παλιάς σου sdcard στην κανούρια. Μέσω του CWM recovery παίρνεις ένα nand backup έχοντας φυσικά στη συσκευή την παλιά σου sdcard και μόλις τελειώσει η διαδιακασία βάζεις μέσα την καινούρια και κάνεις nand restore. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 ok thanx. αυτό με το recovery ξέρει κανεις? και επισης επειδή πήρα ενα άκυρο back up, πως γίνεται να το σβήσω? Ποιος είναι ο φάκελος που πάει το back up? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts