Jump to content

Sense HD rom's.

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλιστα. Οπότε είτε είναι μακακία του weather 3.0 ή είναι κάποιο bug του οποίου δεν έδωσε σημασία ο robo.

Οπότε η μοναδική λύση είναι να κάνουμε χειροκίνητα update τον καιρό ή να πράσουμε κάποιο wi-fi scheduler για να κάνει αυτόματα update στις 21:00 και 8:00....

Στην 1.0.5 υπάρχει το weather 2.1, με την προσθήκη των ήχων του 3.0.

Όχι το weather 3.0. ;) Οπότε λογικό να δουλεύει.

Και στην αντίστοιχη rom του robo, εκείνης της εποχής η αλλαγή γίνονταν αυτόματα.

Με τις InsertCoin v.3x και μετά όμως, τί γίνεται; Αλλάζουν αυτόματα χωρίς τη σύνδεση σε internet ή όχι;

Ps. Είμαι από το Σάββατο με την RCMix S v1.8. Το data2ext script που έχει δοθεί στο 1ο post, παρότι εγκαταστάθηκε, έκανε το κινητό laggy του κερατά, οπότε 'έφυγε' την ίδια ώρα και ξαναπέρασα, μετά από νέο flash της rom, τις εντολές από το terminal.

Πλέον, τη στιγμή που το Facebook for HTC κάνει sync το κινητό είναι 'μη με ακουμπάτε'. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πρέπει να το αφήσεις να τελειώσει (και ενώ σε προηγούμενες version το sync τελείωνε σε 2 λεπτά το πολύ, τώρα χρειάζεται 5-6 και ίσως να μην είναι πετυχημένο). Έτσι έκανα untick το εν λόγω sync και το κάνω χειροκίνητα μία φορά την ημέρα. Έτσι το κινητό δείχνει να έχει συνέλθει.

Δεν ξέρω τί φταίει, είτε δεν έγινε καλό optimization σ' αυτή τη version ή για κάποιο λόγο δεν 'έκατσε' καλά η rom στο κινητό μου, όπως γίνονταν με διάφορες άλλες version σε άλλους χρήστες, όταν εγώ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα...

tsiftsism@ δεν ξερω αν το εχεις κανει εγω παντως το ανακαλυψα χθες που το σκαλιζα...

δεν κανεις τιποτα σχετικα με terminal και scriptακια απλα ανοιγεις την εφαρμογη A2SDGUI πηγαινεις

επανω στο dalvik και πατας dalvik cache on sd-ext κανει reboot και εισαι ετοιμος

εγω με cm7 H-boot εχω 83 εφαρμογες με 4 gps και εχω εσωτερικη μνημη 236mb free και a2sd 572mb free

και το κινητο παει σφαιρα....

LG OPTIMUS 4x HD

• Απαντήσεις 812
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

tsiftsism@ δεν ξερω αν το εχεις κανει εγω παντως το ανακαλυψα χθες που το σκαλιζα...

δεν κανεις τιποτα σχετικα με terminal και scriptακια απλα ανοιγεις την εφαρμογη A2SDGUI πηγαινεις

επανω στο dalvik και πατας dalvik cache on sd-ext κανει reboot και εισαι ετοιμος

εγω με cm7 H-boot εχω 83 εφαρμογες με 4 gps και εχω εσωτερικη μνημη 236mb free και a2sd 572mb free

εμενα μου κολλησε στο boot animation εδω κ ωρα............. :(

ανοιξε μετα απο το κολπο με τα τρια κουμπια αλλα τπτ.... παλι 39mb εχω..... :(

Edited by sakis697

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

να ρωτήσω.

Εχω την RCMixS_v1.8. Μετά το τελευταίο φλασάρισμα απο την 1.6.1, είχα πάρει backup με το titanium.

Όταν έκανα restore, κάποια πραγμάτακια δεν έπαιζαν. Ειδικά παιχνίδια. Angry birds, backgammon κλπ

Πάει κάπου το μυαλό σας; Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που είναι καλύτερο για back up;

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

να ρωτήσω.

Εχω την RCMixS_v1.8. Μετά το τελευταίο φλασάρισμα απο την 1.6.1, είχα πάρει backup με το titanium.

Όταν έκανα restore, κάποια πραγμάτακια δεν έπαιζαν. Ειδικά παιχνίδια. Angry birds, backgammon κλπ

Πάει κάπου το μυαλό σας; Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που είναι καλύτερο για back up;

Εγώ ένα παιχνίδι παίζω το cut the rope και αυτό δουλέυει μια χαρά στην 1.8 ενώ πριν δεν δούλευε με το iconfix

Για backup πάντως υπάρχει και το Mybackup root.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Την είχα δει την εφαρμογή που υπάρχει στην rom, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το δοκίμασα γιατί δεν ήξερα τί ακριβώς είναι το 'dalvik cache on sd-ext'.

Ούτε στα commands με το Terminal ξέρω τί ακριβώς κάνει το 'a2sd cachesd', αλλά το προτείνουν και έτσι δεν έψαξα τί και πώς...

Θα το έχω στα υπόψη για την επόμενη φορά που θα περάσω νέα rom, αν και δεν μου είναι πρόβλημα να γράψω 2 εντολές στο Terminal για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω (και δουλεύει πάντα, στην περίπτωσή μου ;)).

Ευχαριστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

εβαλα κ εγω τωρα την CM7... εκανα κ αυτο που ειπες κ εχω 273... αλλα σαν να μειωθηκε το fat32.... στo ext3 δεν πανε οι εφαρμογες κανονικα....???

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

εβαλα κ εγω τωρα την CM7... εκανα κ αυτο που ειπες κ εχω 273... αλλα σαν να μειωθηκε το fat32.... στo ext3 δεν πανε οι εφαρμογες κανονικα....???

ναι στο ext3 πανε

για να σιγουρευτεις βαλε μια μεγαλη σε ογκο εφαρμογη και τσεκαρε το..;)

LG OPTIMUS 4x HD

Ωραία...! Απλά δεν ξέρω σαν να εχω λίγο χώρο στην κάρτα.. τέλος πάντων.. τώρα που έβγαλε την 1.9 πως θα το κάνω να την περάσω από πάνω χωρίς να σβηστούν δεδομένα εφαρμογές μήνυμα κτλ...? Πιο wipe δεν κάνω κ Πιο κάνω...?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Ωραία...! Απλά δεν ξέρω σαν να εχω λίγο χώρο στην κάρτα.. τέλος πάντων.. τώρα που έβγαλε την 1.9 πως θα το κάνω να την περάσω από πάνω χωρίς να σβηστούν δεδομένα εφαρμογές μήνυμα κτλ...? Πιο wipe δεν κάνω κ Πιο κάνω...?

κοιτα ο robo λεει οτι εχουμε 3 επιλογες

(1) η την περνας απο πανω χωρις wipe

(2) κανεις wipe dalvik cache

(3) κανεις full wipe ολα απ την αρχη και χανεις ολες τις ρυθμισεις

η επιλογη ειναι δικη σου

LG OPTIMUS 4x HD

κοιτα ο robo λεει οτι εχουμε 3 επιλογες

(1) η την περνας απο πανω χωρις wipe

(2) κανεις wipe dalvik cache

(3) κανεις full wipe ολα απ την αρχη και χανεις ολες τις ρυθμισεις

η επιλογη ειναι δικη σου

Σίγουρα το τρίτο είναι η καλύτερη λύση... Τι προτείνεις όμως...? Θέλω να πω εσυ τι έχεις δοκιμάσει..? Γιατί κάθε φορά κάνω το τρίτο εγώ αλλά βαρέθηκα τώρα που βγάζουν ρομ κάθε τρεις κ λίγο...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Σίγουρα το τρίτο είναι η καλύτερη λύση... Τι προτείνεις όμως...? Θέλω να πω εσυ τι έχεις δοκιμάσει..? Γιατί κάθε φορά κάνω το τρίτο εγώ αλλά βαρέθηκα τώρα που βγάζουν ρομ κάθε τρεις κ λίγο...

εγω κανω το τριτο γιατι απλα καθαριζει απο τυχον αχρηστα αρχεια

και οπως λεει και ο robo ειναι fresh

LG OPTIMUS 4x HD

εγώ κάνω wipe cache και wipe davlik και δεν χάνω τίποτα ούτε ρυθμίσεις. Καμιά φορά δεν κάνω τίποτα και την περνάω όπως είναι

Ξερει κανεις πως φτιαχνουμε θεματα στο http://uot.dakra.lt/kitchen/

για CM7 rom ομως...??? στην a2sd εχει επιλογη.... για CM7 τι εχει...???:wacko:

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Ξερει κανεις πως φτιαχνουμε θεματα στο http://uot.dakra.lt/kitchen/

για CM7 rom ομως...??? στην a2sd εχει επιλογη.... για CM7 τι εχει...???:wacko:

Ενα ευχαριστω στον @tsiftsism για την βοηθεια

Βρίσκεις στο .zip αρχείο της rom που έχεις, τα εξής αρχεία: framework-res.apk, SystemUI.apk & com.htc.resources.apk και τα κάνεις extract κάπου στο pc σου.

Πηγαίνεις σ' αυτό το link και πας στο tab File Upload. Εκεί πατάς System Files και κάνεις upload τα τρία αρχεία.

Μετά πηγαίνεις στο tab Glowing, κάνεις tick το Glowing, στη συνέχεια το OverScroll Glowing και διαλέγεις από το Colour, χρώμα. Πατάς Generate Preview για να δεις πώς φαίνεται.

Είτε πηγαίνεις και στα υπόλοιπα tabs (πχ. Battery για να αλλάξεις όψη στην μπαταρία κ.ο.κ) ή αν θέλεις μόνο το Glowing, πηγαίνεις στο tab Summary. Εκεί θα δεις μέσα σε πράσινο πλαίσιο τις αλλαγές που έκανες.

Πατάς Submit work to kitchen και θα σου πει ότι 'ψήνεται' το αρχείο σου, δίνοντάς σου τον κωδικό (ονομασία αρχείου).

Πηγαίνεις στην επάνω μπάρα, στο Pickup και περιμένεις μέχρι να είναι έτοιμο το .zip αρχείο σου, όπου θα σου εμφανιστεί έχοντας δίπλα το κουμπί για Download (το αρχείο μπορεί να κάνει να εμφανιστεί έως 15 λεπτά, ανάλογα με το πόση δουλειά έχει η κουζίνα ).

Περνάς το αρχείο στο root της sd card σου, κάνεις reboot σε recovery, κάνεις καλού-κακού ένα nand backup μήπως στραβώσει το flashing του .zip αρχείου και έχεις bootloop κατά το reboot, πηγαίνεις Mounts & Storage, κάνεις mount τα System και sd-ext και από το Install zip from sd επιλέγεις να εγκαταστήσεις το .zip που κατέβασες.

Κάνεις reboot και έχεις στο κινητό σου το Οverglow Αnimation.

παιδια σορυ για το off-topic ξερει κανεις καποιο προγραμμα για να κανω ενα super φορματ την sd?

γιατι εχει αρχισει και μου κανει νερα..

Edited by kollatos
LG OPTIMUS 4x HD

καλημέρα. Πέρασα πάνω από την rcmix 1.8 thn 1.9 και μου τα έκανε πο@τ@ν@ όλα, ακόμα και το market απεγκατέστησε και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα ούτε να εγκαταστήσω τίποτα αφού δεν έχει ούτε μπορώ να βάλω file manager. Είχα εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές αφού είχα δώσει εντολές από terminal για να έχω χώρο και όλα λειτουργούσαν μια χαρά. Πως μπορώ να εγκαταστήσω terminal να δώσω πάλι τις εντολές μπας και αποκατασταθεί ο χώρος ή πως μπορώ να βάλω file manager να εγκαταστήσω εγώ το terminal που το έχω στην κάρτα σε apk?

καλημέρα. Πέρασα πάνω από την rcmix 1.8 thn 1.9 και μου τα έκανε πο@τ@ν@ όλα, ακόμα και το market απεγκατέστησε και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα ούτε να εγκαταστήσω τίποτα αφού δεν έχει ούτε μπορώ να βάλω file manager. Είχα εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές αφού είχα δώσει εντολές από terminal για να έχω χώρο και όλα λειτουργούσαν μια χαρά. Πως μπορώ να εγκαταστήσω terminal να δώσω πάλι τις εντολές μπας και αποκατασταθεί ο χώρος ή πως μπορώ να βάλω file manager να εγκαταστήσω εγώ το terminal που το έχω στην κάρτα σε apk?

Το πρόβλημα αναφέρεται στο νήμα της ρομ στο xda και από άλλους.Την δουλεύει ο ρομπο.

Εγώ νομίζω ότι θα μείνω αρκετό καιρό στην 1.8.Νομίζω ότι δεν της λείπει τίποτα.Γρήγορη,με εξαιρετική μπαταρία και όλα τα καλούδια του sense 3 και την εξαιρετική lockscreen με τον καιρό.

Επιπροσθέτως αυτή τη βδομάδα θα πάρω μάλλον το S2 και θα κρατήσω καβάντζα το desire.

Θα μου λέιψει το sense ρε ****το.:cry:

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

παιδια σορυ για το off-topic ξερει κανεις καποιο προγραμμα για να κανω ενα super φορματ την sd?

τι διαφορα θα εχει το super format ρε απο το κανονικο στο pc σου...??? το ιδιο πραγμα θα ειναι.... thanks για το uot-kichen ρε τρελε αλλα εγω ηθελα να μου πεις μονο τις δυο πρωτες σειρες...! τα αλλα τα ηξερα.....! αλλα thanks...!

Α! περασες την 1.9...??? εμενα οταν την περασα δεν μου αφηνε να παω τις εφαρμογες απο το a2sdgui στο ext3 γιατι ελεγε οτι δεν υπαρχει ext η root η κατι αλλο που δεν θυμαμαι... ασε που δεν την ειχε την εφαρμογη ηδη εγκατεστημενη... την κατεβασα... στην 1.8 ομως μια χαρα....

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Ενα ευχαριστω στον @tsiftsism για την βοηθεια

Βρίσκεις στο .zip αρχείο της rom που έχεις, τα εξής αρχεία: framework-res.apk, SystemUI.apk & com.htc.resources.apk και τα κάνεις extract κάπου στο pc σου.

Πηγαίνεις σ' αυτό το link και πας στο tab File Upload. Εκεί πατάς System Files και κάνεις upload τα τρία αρχεία.

Μετά πηγαίνεις στο tab Glowing, κάνεις tick το Glowing, στη συνέχεια το OverScroll Glowing και διαλέγεις από το Colour, χρώμα. Πατάς Generate Preview για να δεις πώς φαίνεται.

Είτε πηγαίνεις και στα υπόλοιπα tabs (πχ. Battery για να αλλάξεις όψη στην μπαταρία κ.ο.κ) ή αν θέλεις μόνο το Glowing, πηγαίνεις στο tab Summary. Εκεί θα δεις μέσα σε πράσινο πλαίσιο τις αλλαγές που έκανες.

Πατάς Submit work to kitchen και θα σου πει ότι 'ψήνεται' το αρχείο σου, δίνοντάς σου τον κωδικό (ονομασία αρχείου).

Πηγαίνεις στην επάνω μπάρα, στο Pickup και περιμένεις μέχρι να είναι έτοιμο το .zip αρχείο σου, όπου θα σου εμφανιστεί έχοντας δίπλα το κουμπί για Download (το αρχείο μπορεί να κάνει να εμφανιστεί έως 15 λεπτά, ανάλογα με το πόση δουλειά έχει η κουζίνα ).

Περνάς το αρχείο στο root της sd card σου, κάνεις reboot σε recovery, κάνεις καλού-κακού ένα nand backup μήπως στραβώσει το flashing του .zip αρχείου και έχεις bootloop κατά το reboot, πηγαίνεις Mounts & Storage, κάνεις mount τα System και sd-ext και από το Install zip from sd επιλέγεις να εγκαταστήσεις το .zip που κατέβασες.

Κάνεις reboot και έχεις στο κινητό σου το Οverglow Αnimation.

στις επιλογές τι βάζεις?

Λογικά τίποτα δεν βάζεις εκεί... Εγώ πάντως έφτιαξα ένα θέμα αλλά μόνο το boot animation άλλαξε.. ούτε η μπαταρία ούτε όλα τα αλλά καλούδια που πέρασα........ :-(

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

στις επιλογές τι βάζεις?

Δεν αλλάζεις κάτι. Τα αφήνεις ως έχουν.

Λογικά τίποτα δεν βάζεις εκεί... Εγώ πάντως έφτιαξα ένα θέμα αλλά μόνο το boot animation άλλαξε.. ούτε η μπαταρία ούτε όλα τα αλλά καλούδια που πέρασα........ :-(

Την 1.8 rom την έχουν βάλει πλέον στις επιλογές, στο Kitchen's list, στο tab File Upload.

Δοκίμασες να διαλέξεις την 'ετοιμη' rom, αντί να κάνεις upload τα τρία αρχεία στο System Files;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

ρωτησα στο xda και μου ειπε μαάλλον ο developer οτι βάζω και το data++ μιας και εχω cm7boot και αντιστοιχη rom\

δοκιμάζω τώρα να μαγειρέψω κάτι να δώ τι γίνεται

Και εγω ρε παιδια προσπαθω απεγνωσμενα εδω και τρεις μερες αλλα μονο η μπαταρια περνιεται και τπτ αλλο..

Δεν αλλάζεις κάτι. Τα αφήνεις ως έχουν.

Την 1.8 rom την έχουν βάλει πλέον στις επιλογές, στο Kitchen's list, στο tab File Upload.

Δοκίμασες να διαλέξεις την 'ετοιμη' rom, αντί να κάνεις upload τα τρία αρχεία στο System Files;

εσυ λες για την a2sd.. αυτη ναι την εχουν ετοιμη... εγω λεω για την cm7 ομως που δεν την εχουν ετοιμη...!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Παιδιά έβαλε κανείς την RCmix 2.0; έχω την 1.8 και φυσάει. δεν θα την αλλάζα αλλά διάβαζα τον ρομπο οτι έχει διορθώσει πάρα πολλά πραγματάκια. Αξίζει?

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Παιδιά έβαλε κανείς την RCmix 2.0; έχω την 1.8 και φυσάει. δεν θα την αλλάζα αλλά διάβαζα τον ρομπο οτι έχει διορθώσει πάρα πολλά πραγματάκια. Αξίζει?

Όπως?

Παιδιά οποίος την βάλει ας πει γνώμη γιατί εγώ την 1.8 δεν κατάφερα να την φλασάρω!!

Μου κόλλαγε κατά το flash κάνοντας συνέχεια reboot:!:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα