dimitris74 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 τωρα είμαι με insertcoin v51 θελω να δοκιμασω την Cool Sensation v6a|Stable|CM7/r2|DATA++|STOCK μιας και ο baadnewz θα αναβαθμίζει μονο την stable version το desire μου είναι s-off με cm7 hboot την πρωτη version οχι την r2 τι πρεπει να κάνω για να την περάσω? κατέβασα την cool sensetion v6 και v6a το weather pack απλα μπαινω recovery κανω wipe τα παντα και φλασαρω πρωτα το v6 μετα το v6a και το weather pack χωρις restart ολα μαζι? η φλασαρω κατι κανω ρεσταρτ στο καπακι recovery κανα φλασ κλπ κλπ κλπ. απο οτι ειδα εχει ενα zip μονο. εγω που εχω cm7 hboot θα το καταλαβει μονο του η θα πρεπει να βρω αλλη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 τωρα είμαι με insertcoin v51 θελω να δοκιμασω την Cool Sensation v6a|Stable|CM7/r2|DATA++|STOCK μιας και ο baadnewz θα αναβαθμίζει μονο την stable version το desire μου είναι s-off με cm7 hboot την πρωτη version οχι την r2 τι πρεπει να κάνω για να την περάσω? κατέβασα την cool sensetion v6 και v6a το weather pack απλα μπαινω recovery κανω wipe τα παντα και φλασαρω πρωτα το v6 μετα το v6a και το weather pack χωρις restart ολα μαζι? η φλασαρω κατι κανω ρεσταρτ στο καπακι recovery κανα φλασ κλπ κλπ κλπ. απο οτι ειδα εχει ενα zip μονο. εγω που εχω cm7 hboot θα το καταλαβει μονο του η θα πρεπει να βρω αλλη εκδοση? Θα σου πρότεινα να βάλεις την Virtuous Unity, η Cool Sensation έχει 'πεθάνει'. Άλλωστε η VU είναι κατά πολύ ποιο smooth. Τα βήματα για να την περάσεις: full wipe flash Alignment_Cool.zip convert your ext3 partition to ext4 flash Virtuous Unity-bravo-cm7/r2-hboot-version flash Weather Pack flash Kernel v5 to v6 (είναι προαιρετικό, δεν ξέρω που βοηθάει, εγώ δεν το πέρασα) flash Dalvik.Cache To SD-EXT (αν θέλεις να στείλεις το Dalvik στο sd-ext για επιπλέον ελεύθερο χώρο) boot enjoy Aν τη περάσεις και αποφασίσεις ότι θα τη κρατήσεις ως καθημερινή σου rom, ίσως χρειαστείς και κάποιο από αυτά. Χτες δόθηκε και ένα RAM Fix, με το οποίο θα έχεις περισσότερη διαθέσιμη RAM στο κινητό (από 80-90Mb που είχαν οι περισσότεροι, πλέον έχουν σταθερά ~120Mb). Αν θέλεις ακολουθείς τα βήματα του post (εγώ δεν το έχω δοκιμάσει, είναι αρκετά τα 90Mb που έχω free). Ps. Κάνε ένα nand backup πρώτα, έτσι ώστε αν δε σου αρέσει ή δεν 'καθήσει' καλά στη συσκευή σου να γυρίσεις εύκολα πίσω στην Insertcoin. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) απο εδω http://coolexe.dataninja.net/Test/ θα κατεβασω το virtuous_unity-v1.31.0-bravo.zip δεν βλεπω καπου να λεει για cm7 επισης απο τα επιπλεον, το push που λεει πως ακριβως το κάνω? Edited August 10, 2011 by dimitris74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 απο εδω http://coolexe.dataninja.net/Test/ θα κατεβασω το virtuous_unity-v1.31.0-bravo.zip δεν βλεπω καπου να λεει για cm7 Σου 'χω δώσει τα link στο παραπάνω μου post. Γιατί παιδεύεσαι με τον server του Coolexe; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Σου 'χω δώσει τα link στο παραπάνω μου post. Γιατί παιδεύεσαι με τον server του Coolexe; απλα το ειχα κατεβασει πριν μου δωσεις τα λινκ και ηθελα να τα διασταυρωσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ρε παιδια με Leedroid εχω βρει πολυ καλο σημα wifi με γειτονικο pc, μπαινω στις ρυθμισεις του router στο γειτονικο pc και βλεπω οτι ειναι συνδεδεμενα το pc μου και το κινητο μου με ενεργες συνδεσεις. Βλεπω τις ip κτλ. Ομως στο κινητο δεν τρεχει τιποτα στο ιντερνετ μεσω του wifi "web page not availiable" ενω στο pc μου κανονικα. Τι λετε να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) την φλασαρα και ολα οκ προς το παρον πλην του ereader fc το οποιο ηταν αναμενομενο δεν εβαλα το καινουριο kernel ουτε το Dalvik.Cache To SD-EXT προς το παρον, αυτο TP2Wake+ TP2Unlock Download HtcLockScreen.apk push poke prod to /sd-ext/app_s/ πως το κανω ακριβως? απλα copy paste στο path sd-ext/app_s? μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα αυτο το push το εχω απορια απο την πρωτη στιγμη που πηρα android edit. με αυτη την rom παιζει και αναγνωριση κλησης στο se mw600 με ονομα κανονικα. με την Insert coin ειχα μονο το νουμερο Edited August 10, 2011 by dimitris74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αυτο TP2Wake+ TP2Unlock Download HtcLockScreen.apk push poke prod to /sd-ext/app_s/ Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω, γιατί τη μισώ αυτή τη δυνατότητα...., κατεβάzεις και τρέχεις το QtADB. Μόλις το πρόγραμμα 'δει' το κινητό σου, θα έχεις δύο στήλες στην οθόνη. Μία ο σκληρός του pc σου και μία οι φάκελοι του κινητού σου. Στην πρώτη πηγαίνεις εκεί όπου έχεις το HtcLockScreen.apk και στη δεύτερη στο /sd-ext/app_s. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιγράψεις το αρχείο από την πρώτη στήλη στη δεύτερη και να κάνεις reboot. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω, γιατί τη μισώ αυτή τη δυνατότητα...., κατεβάzεις και τρέχεις το QtADB. Μόλις το πρόγραμμα 'δει' το κινητό σου, θα έχεις δύο στήλες στην οθόνη. Μία ο σκληρός του pc σου και μία οι φάκελοι του κινητού σου. Στην πρώτη πηγαίνεις εκεί όπου έχεις το HtcLockScreen.apk και στη δεύτερη στο /sd-ext/app_s. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιγράψεις το αρχείο από την πρώτη στήλη στη δεύτερη και να κάνεις reboot. thnx. θα το δοκιμασω μιας και εμενα με ειχε βολεψει αρκετα. παντως η ρομ ειναι αρκετα καλη, πολυ ποιο γρηγορη απο Insertcoin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 thnx. θα το δοκιμασω μιας και εμενα με ειχε βολεψει αρκετα. παντως η ρομ ειναι αρκετα καλη, πολυ ποιο γρηγορη απο Insertcoin Έβαλες και το RAM Fix ή όχι; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω, γιατί τη μισώ αυτή τη δυνατότητα...., κατεβάzεις και τρέχεις το QtADB. Μόλις το πρόγραμμα 'δει' το κινητό σου, θα έχεις δύο στήλες στην οθόνη. Μία ο σκληρός του pc σου και μία οι φάκελοι του κινητού σου. Στην πρώτη πηγαίνεις εκεί όπου έχεις το HtcLockScreen.apk και στη δεύτερη στο /sd-ext/app_s. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιγράψεις το αρχείο από την πρώτη στήλη στη δεύτερη και να κάνεις reboot. οταν σου λεει επιλογη διαδρομης τι βαζεις?? μονο εγω δεν μπορω να το δουλεψω...??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Έβαλες και το RAM Fix ή όχι; ακομα οχι, περιμενω να λυθει το διπλωματικο επεισοδιο μεταξυ του κινεζου και του καναδεζου για να ασχοληθω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 οταν σου λεει επιλογη διαδρομης τι βαζεις?? μονο εγω δεν μπορω να το δουλεψω...??? Tί εννοείς; Για ποια διαδρομή μιλάς; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Tί εννοείς; Για ποια διαδρομή μιλάς; Ελα ντε...? Ανοίγω το .exe κ μου λέει να επιλέξω μια διαδρομή... Πχ επιφάνεια εργασίας, τον σκληρό κ τέτοια.. κ ότι κ αν επιλέξω μου λέει λάθος διαδρομή.. Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ελα ντε...? Ανοίγω το .exe κ μου λέει να επιλέξω μια διαδρομή... Πχ επιφάνεια εργασίας, τον σκληρό κ τέτοια.. κ ότι κ αν επιλέξω μου λέει λάθος διαδρομή.. Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... χρειάζεται να επιλέξεις την διαδρομή που είναι το android sdk και συγκεκριμένα το adb. επέλεξε τον φάκελο platform-tools που βρίσκεται μέσα στο sdk. αν το έχεις αφήσει όπως το είχα κάνει εγώ μέσα από τον teamviewer τότε το sdk πρέπει να είναι στο C: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 χρειάζεται να επιλέξεις την διαδρομή που είναι το android sdk και συγκεκριμένα το adb. επέλεξε τον φάκελο platform-tools που βρίσκεται μέσα στο sdk. αν το έχεις αφήσει όπως το είχα κάνει εγώ μέσα από τον teamviewer τότε το sdk πρέπει να είναι στο C: Ωραίος ψηλέ...! Θα το δοκιμάσω κ θα σου πω...! Κ την είχα υποψιαστεί την δουλειά αλλά νόμιζα θα ήταν λάθος.. Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) καλημερα!! μια ερωτηση για οσους εχουν leedroid.. οταν ξε-κλειδωνω τη συκσκευη θυμαμαι στην rcmix και μου εμφανιζοταν το εφφε του καιρου.. τωρα αν και περασα το sense 3.0 package δεν εμφανιζεται.. γιατι? :confused: σημ. περασα την ρομ.. εκανα reboot.. και μετα ξανα μπηκα στο recovery flashara sense 3 package και reboot.. βασικα τωρα ειδα στις πληροφοριες λογισμικου οτι μεσα εχει το sense 2.1.. ενω ξαναπερασα παλι το Sense 3.0 pack V4 A2SD++ Lockscreen, SMS & Weather που δινει στην πρωτη σελιδα της leedroid.. τι παιζει? ευχαριστω Edited August 12, 2011 by taz17 Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Μήπως να πατήσεις προσαρμογή κ Να πας στην lock screen κ Να πατήσεις να εμφανίζεται το εφέ του καιρού...? Εγώ αυτό κατάλαβα ότι θες... Εκτός αν κάνω λάθος... Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 οχι οχι αυτο το εχω ηδη.. δηλαδη στην οθονη που εχει το δαχτυλιδι να μ βγαζει το καιρο.... εγω λεω οταν το ξεκλειδωσεις που εισαι στην αρχικη και σου βγαζει το εφφε του καιρου μαζι με τα ηχητικα τα παντα ολα :lol: δεν το υποστηριζει αυτο η leedroid ? Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorgr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Γεια σας και απο εμενα! Αυτη τη στιγμη εχω την Cool3D Sensation v6a αλλα εχω αρκετα κολληματα και δεν μου εμφανιζει το ext4 partition, βεβαια λιγοτερα απο μια προηγουμενη ρομ που ειχα.. Σκεφτομαι να βαλω την Leedroid να την δοκιμασω... Αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633 και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1056727 για να διαλεξω θα με βοηθουσε πολυ! Για τα κολληματα των ρομ παιζει να φταιει η καρτα μνημης; Αν ναι θα μπορουσατε να μου προτεινετε μια; Ευχαριστω πολυ! edit: Επισης, ειχε ενα προγραμμα η coolsensation της htc το οποιο μπορεις να βρεις το κινητο αν στο κλεψουν. Αυτο θα μπορεσω να το κρατησω αν αλλαξω ρομ; γιατι ειναι πολυ χρησιμο! Edited August 12, 2011 by razorgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Γεια σας και απο εμενα! Αυτη τη στιγμη εχω την Cool3D Sensation v6a αλλα εχω αρκετα κολληματα και δεν μου εμφανιζει το ext4 partition, βεβαια λιγοτερα απο μια προηγουμενη ρομ που ειχα.. Σκεφτομαι να βαλω την Leedroid να την δοκιμασω... Αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633 και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1056727 για να διαλεξω θα με βοηθουσε πολυ! Για τα κολληματα των ρομ παιζει να φταιει η καρτα μνημης; Αν ναι θα μπορουσατε να μου προτεινετε μια; Ευχαριστω πολυ! edit: Επισης, ειχε ενα προγραμμα η coolsensation της htc το οποιο μπορεις να βρεις το κινητο αν στο κλεψουν. Αυτο θα μπορεσω να το κρατησω αν αλλαξω ρομ; γιατι ειναι πολυ χρησιμο! Τα κολλήματα που είχες σχεδόν σίγουρα ωφείλονταν στην sdcard. Ήμουν με την Cool Sensation για κανά μήνα και τώρα με την VU χωρίς προβήματα. Tί class είναι αυτή που έχεις; Εdit: Σε ποιο πρόγραμμα στην Cool Sensation αναφέρεσαι; Σε αυτό που έκανε συγχρονισμό με το http://www.htcsense.com; Αν εννοείς αυτό, το έχουν όλες οι HD rom. Απλά τις περισσότερες φορές το site είναι ανενεργό, οπότε αχρηστεύονται οι λειτουργίες και γενικώς έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο χρήσιμο μιας και αν ο κλέφτης κλείσει το κινητό, τότε δεν μπορείς να το εντοπίσεις μέσω του site. Edited August 12, 2011 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 οχι οχι αυτο το εχω ηδη.. δηλαδη στην οθονη που εχει το δαχτυλιδι να μ βγαζει το καιρο.... εγω λεω οταν το ξεκλειδωσεις που εισαι στην αρχικη και σου βγαζει το εφφε του καιρου μαζι με τα ηχητικα τα παντα ολα :lol: δεν το υποστηριζει αυτο η leedroid ? Οκ κατάλαβα λάθος.. δεν ξέρω αν το υποστηρίζει η ρομ γιατί δεν την εχω δοκιμάσει απλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να τσεκαρεις τις ρυθμίσεις ξανά για να δεις αν είναι ενεργοποιημένο... Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorgr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Τα κολλήματα που είχες σχεδόν σίγουρα ωφείλονταν στην sdcard. Ήμουν με την Cool Sensation για κανά μήνα και τώρα με την VU χωρίς προβήματα. Tί class είναι αυτή που έχεις; Εdit: Σε ποιο πρόγραμμα στην Cool Sensation αναφέρεσαι; Σε αυτό που έκανε συγχρονισμό με το http://www.htcsense.com; Αν εννοείς αυτό, το έχουν όλες οι HD rom. Απλά τις περισσότερες φορές το site είναι ανενεργό, οπότε αχρηστεύονται οι λειτουργίες και γενικώς έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο χρήσιμο μιας και αν ο κλέφτης κλείσει το κινητό, τότε δεν μπορείς να το εντοπίσεις μέσω του site. Ναι για αυτο το προγραμμα λεω!! πως μπορω να δω τι class ειναι η καρτα μου? ειναι μια παλια 8gb απο το νοκια 5800 που ειχα... Οι Leedroid που εκανα λινκ ξερει κανεις αν εχουν διαφορες; edit: βρηκα οτι ειναι class 4 αλλα δεν νομιζω να ειναι καλη ποιοτητα.. Edited August 12, 2011 by razorgr βρηκα το class Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Ναι για αυτο το προγραμμα λεω!! πως μπορω να δω τι class ειναι η καρτα μου? ειναι μια παλια 8gb απο το νοκια 5800 που ειχα... Οι Leedroid που εκανα λινκ ξερει κανεις αν εχουν διαφορες; edit: βρηκα οτι ειναι class 4 αλλα δεν νομιζω να ειναι καλη ποιοτητα.. Για τις rom με Sense 3.0 σίγουρα προτείνεται να έχεις class6 και άνω. Με τις InserCoin & RCmix S δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με sdcard class4. Για τις Leedroid καλύτερο θα είναι να σου απαντήσει κάποιος που την χρησιμοποιεί. Με τα λίγα που διάβασα, το σίγουρο είναι ότι έχουν διαφορετικό Kernel, που η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τί καλύτερο σου δίνει ο καινούριος (κι εγώ με την VU δεν έκανα update στην v6). Για τα υπόλοιπα δεν πολυκατάλαβα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorgr Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Για τις rom με Sense 3.0 σίγουρα προτείνεται να έχεις class6 και άνω. Με τις InserCoin & RCmix S δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με sdcard class4. Για τις Leedroid καλύτερο θα είναι να σου απαντήσει κάποιος που την χρησιμοποιεί. Με τα λίγα που διάβασα, το σίγουρο είναι ότι έχουν διαφορετικό Kernel, που η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τί καλύτερο σου δίνει ο καινούριος (κι εγώ με την VU δεν έκανα update στην v6). Για τα υπόλοιπα δεν πολυκατάλαβα. Ευχαριστω! Περιεργο μου φαινεται το οτι απο την στιγμη που εβγαλα την καρτα για να δω τι class ειναι και μετα που την ξαναβαλα, η ρομ σταματησε να κολλαει! τωρα δουλευει μια χαρα! Σκεφτομαι να βαλω την VU που λες, ελπιζω να μην μου δημιουργησει προβλημα μονο... Το οτι δεν μου εμφανιζει το ext4 ως εσωτερικη μνημη φτιαχνεται καπως, η ετσι πρεπει να ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts