tsiftsism Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Μάλιστα....δηλαδή το HTC Trace δεν θα το δούμε ακόμη να το βάζει ο Robo...:( Κάτι άλλο τώρα, μετά από αρκετές μέρες με την RCMix S 2.0 παρατήρησα τελικά ότι η μπαταρία μου τελειώνει πολύ πιο γρήγορα από ότι με την παλιά 1.6 που είχα.... αρκετά παιδιά είδα ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από την μπαταρία τους... λέτε να παίζει ρόλο που δεν είμαι s-off??? Κι εγώ είμαι s-on, όπως λέει και η υπογραφή μου. Δεν έχω δει διαφορές όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας, ανάμεσα σε διαφορετικές rom. Αν χρησιμοποιήσω το κινητό αρκετά, χρειάζεται φόρτιση κάθε βράδυ, διαφορετικά μέρα παρά μέρα. Τα ίδια συνέβαιναν και με όλες τις προηγούμενες rom του Robocik που έχω flashάρει (hd & s). Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspet1970 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Συγνώμη για την αφελή ίσως ερώτηση... αλλά τι σημαίνει το s-on... s-off.. που βλέπω σε κάποια μηνύματα να επαναλαμβάνεται ?? Έχει να κάνει με το αν είναι rooted το κινητό ή όχι?? Ευχαριστώ και συγνώμη για την αφέλεια:worry:... Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 απο χθες που περασα την rcmix εφαγε 2 σκαλωματακια και μου ζητησε pin.. το βαζω και με πεταει ξανα στην αρχικη.. wtf? Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 απο χθες που περασα την rcmix εφαγε 2 σκαλωματακια και μου ζητησε pin.. το βαζω και με πεταει ξανα στην αρχικη.. wtf? Pin για την Sim? Αυτό μάλλον σημαίνει ότι έκανε reboot ... :(. Το αν ζητάει pin στην sim αποθηκεύται στην Sim. Εγώ που το έχω βγάλει, από ROM σε ROM δεν αλλάζει σαν ρύθμιση. Επομένως το πρόβλημα σου είναι τα reboots πρακτικά γιατί έγιναν. Έγιναν εξαρχής ή μετά από μέρες. Αν είναι εξαρχής κάτι έπαιξε με το φλασάρισμα μάλλον (έκανες full wipe?) αλλιώς εφαρμογή φταίει ... Γενικά η HBOOT έκδοση 2.0 δεν κάνει reboot, είναι σταθερή Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Συγνώμη για την αφελή ίσως ερώτηση... αλλά τι σημαίνει το s-on... s-off.. που βλέπω σε κάποια μηνύματα να επαναλαμβάνεται ?? Έχει να κάνει με το αν είναι rooted το κινητό ή όχι?? Ευχαριστώ και συγνώμη για την αφέλεια:worry:... Ένα βήμα πιο πέρα από το root ξεκλειδώνει και την ασφάλεια της HTC για κάποια αρχεία συστήματος και αλλάζει και HBOOT. Δες εδώ λεπτομέριες: http://alpharev.nl Εγώ προσωπικά όσο είμαι ευχαριστημένος με ROM που έχουν έκδοση Stock HBOOT το αποφεύγω. Μου φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνο όχι τόσο στο να το κάνω, αλλά ότι θα χρειαστεί φασαρία αν χρειαστεί ποτέ να φλασάρω πίσω stock ROM για εγγύηση Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Γιατί κάνοντας φυσικά όλα τα wipe μου κολλάει στο HTC η οθόνη ενώ προσπαθώ να περάσω την RCMix;κατεβασα πάλι το αρχείο φυσικά και το MD5 είναι σωστό. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ελπίζω να μην πας να την περάσεις στο Desire HD την ρομ αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ελπίζω να μην πας να την περάσεις στο Desire HD την ρομ αυτήν. Όχι καλε! Είναι ένας άλλος φίλοςαλλά είμαι δουλειά και δε μπορώ να το δω! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Σωστή έκδοση hboot; Full wipe κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Σωστή έκδοση hboot; Full wipe κάνεις; Έκανε full wipe.Δεν εχει πειραξει HBOOT αλλά ούτε ούτε η leedroid του περνάει.. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Τι rom είχε πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Γιατί κάνοντας φυσικά όλα τα wipe μου κολλάει στο HTC η οθόνη ενώ προσπαθώ να περάσω την RCMix;κατεβασα πάλι το αρχείο φυσικά και το MD5 είναι σωστό. Sent from my Desire HD using Tapatalk Τι CWM έχει; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδιά είχε stock,έκανε root κτλ και το αποτέλεσμα ήταν αυτό.μου είπε του βγαζει σφάλμα 103.θα παω να το δω αύριο απλά ήθελα μια γνώμη από εσάς γιατί τα εχω ξεχάσει όλα! Edit.το 2.5.0.7 έχει. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 SD έχει φτιάξει σωστά; fat32 και μετά 1gb ext; S-on ή s-off; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 SD έχει φτιάξει σωστά; fat32 και μετά 1gb ext; S-on ή s-off; Ext3 1 gb,s on, cwm το παραπάνω που ανέφερα. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ext3 1 gb,s on, cwm το παραπάνω που ανέφερα. Sent from my Desire HD using Tapatalk Ο robo προτείνει για cwm το 3. 0... βέβαια σε εμένα μια χαρά δούλευε το 2. 5. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδιά είχε stock,έκανε root κτλ και το αποτέλεσμα ήταν αυτό.μου είπε του βγαζει σφάλμα 103.θα παω να το δω αύριο απλά ήθελα μια γνώμη από εσάς γιατί τα εχω ξεχάσει όλα! Edit.το 2.5.0.7 έχει. Sent from my Desire HD using Tapatalk Να το δεις αν είναι PVT4. Αν είναι και έκανες root με το τελευταίο unrevoked έχει προβλήματα και δεν περνάει ROM. Θα πρέπει να βάλει Amore για recovery, το CWM δεν παίζει. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Να το δεις αν είναι PVT4. Αν είναι και έκανες root με το τελευταίο unrevoked έχει προβλήματα και δεν περνάει ROM. Θα πρέπει να βάλει Amore για recovery, το CWM δεν παίζει. Ok...σ ευχαριστω...Θα ειναι το 1ο που θα κοιταξω αυριο οταν το εχω στα χερια μου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 (edited) Παιδιά UOT Kitchen + RCMixS v2.0 έχει δοκιμάσει κανείς? Λέω να φλασάρω ένα να δω ... Την έχει στην λίστα με τις ROMs το UOT που σημαίνει ότι θεωρητικά διαλέγεις τι θες να αλλάξεις και απλά βάζεις την ROM σου και φλασάρεις το zip? Εννοείτε ότι θα κάνω nandroip backup, δεν το ρισκάρω έτσι :) Edit: Όλα ΟΚ με το UOT τελικά ... έχω ήδη νέο BootAnimation και άλλο εικονίδιο μπαταρίας :) Edited June 17, 2011 by gthe Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Να το δεις αν είναι PVT4. Αν είναι και έκανες root με το τελευταίο unrevoked έχει προβλήματα και δεν περνάει ROM. Θα πρέπει να βάλει Amore για recovery, το CWM δεν παίζει. Δεν είναι απόλυτο αυτό, χθες έκανα root με unrevoked ένα desire με pvt4, έγινε s-off, μπήκε cm7 hboot και η rcmixS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Δεν είναι απόλυτο αυτό, χθες έκανα root με unrevoked ένα desire με pvt4, έγινε s-off, μπήκε cm7 hboot και η rcmixS. Ήταν PVT4 με erase size 20000 που είναι συμβατό. Αν είναι το τηλέφωνο PVT4 με erase size 40000 τότε υπάρχει ένα θέμα συμβατότητας με το unrevoked 3.32 και χρησιμοποιούνε το παλιότερο με Amora. http://androidforums.com/desire-all-things-root/300866-guide-rooting-unrevoked-windows-updated-20th-may-2011-a.html Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Ήταν PVT4 με erase size 20000 που είναι συμβατό. Αν είναι το τηλέφωνο PVT4 με erase size 40000 τότε υπάρχει ένα θέμα συμβατότητας με το unrevoked 3.32 και χρησιμοποιούνε το παλιότερο με Amora. http://androidforums.com/desire-all-things-root/300866-guide-rooting-unrevoked-windows-updated-20th-may-2011-a.html Ξερεις αν αυτο μπορουμε να το δουμε με adb,γιατι το τηλεφωνο δεν εχει rom μεσα να τρεξω τον emulator...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Ξερεις αν αυτο μπορουμε να το δουμε με adb,γιατι το τηλεφωνο δεν εχει rom μεσα να τρεξω τον emulator...:p Και το adb και ο emulator κέλυφος σου ανοίγουν, επομένως τρέχεις το cat σε όποι από τα δύο θέλεις/υπάρχει :) Μην φανταστείς ότι κάνει τίποτα αυτή η εντολή, απλά δείχνει τι περιέχει μέσα ένα αρχείο (το περιβόητο 20000 ή 40000 ψάχνουμε δηλαδή) Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Και το adb και ο emulator κέλυφος σου ανοίγουν, επομένως τρέχεις το cat σε όποι από τα δύο θέλεις/υπάρχει :) Μην φανταστείς ότι κάνει τίποτα αυτή η εντολή, απλά δείχνει τι περιέχει μέσα ένα αρχείο (το περιβόητο 20000 ή 40000 ψάχνουμε δηλαδή) Σ ευχαριστω.Ισως περασω κατευθειαν το AmonRA να δοκιμασω.Πιθανον να σας ενοχλησω και σε καμια ωρα που θα εχω το τηλ στα χερια μου και θα προσπαθω να βρω ακρη...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Σ ευχαριστω.Ισως περασω κατευθειαν το AmonRA να δοκιμασω.Πιθανον να σας ενοχλησω και σε καμια ωρα που θα εχω το τηλ στα χερια μου και θα προσπαθω να βρω ακρη...:p Καλή επιτυχία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts